کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-08-21 ساعت 17:13)Vahid2014 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 10:32)ali3875 نوشته:  11 روز دیگه نبودددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig Grin

دارمت برو دارمت

ما هم داریم میریم ........................ولی این شکلیSadSadSad

(2014-08-21 ساعت 10:32)ali3875 نوشته:  11 روز دیگه نبودددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig Grin

دارمت برو دارمت

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Shahabpk ، pari pariaaa ، arashS ، Vahid2014 ، قصه گو ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 00:34)anahita 62 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 17:13)Vahid2014 نوشته:  [quote='ali3875' pid='538607' dateline='1408600955']
11 روز دیگه نبودددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig Grin

دارمت برو دارمت

(2014-08-21 ساعت 10:32)ali3875 نوشته:  11 روز دیگه نبودددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:

دارمت برو دارمت

نه اينطورى بريد Big GrinBig Grin
ما اينروزا شرمنده دوستان وخانواده هامون هستيم كه همش بفكر راست وريست كردن كارهاى ما هستند وموجب دلگرمى
وجالبه كه همگيشون فقط اين جمله را ميگند بريد موفق بشيد ما از اينجا همجوره ساپورتتون ميكنيم
با تمام مشكلاتى كه در ايران هست اين خانواده محورى وخانواده دوستى وصميميتهاش يكدونه است
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، arashS ، قصه گو ، KIMIA2005 ، soli asali ، Shahabpk ، lida55 ، mehdi2014 ، gema ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-25 ساعت 00:34)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 22:11)arashS نوشته:  سلام دوستان عزیزم
می‌خواستم بدونم ........

دوستان شدیدا توصیه میکنم تاپیک اولین سفر به آمریکا 2013 را مطالعه بفرمایید به لطف دوستان عزیزی که زحمت کشیدند و تجربیاتشون ............

خیلی ممنون علی عزیز.
باید اعتراف کنم که بچه‌های 2013 یه سروگردن از ما بالاتر بودن تو هرکاری.
امیدوارم شما و ایشان همگی موفق و شاد و سلامت باشید.
پاسخ
[
[/quote]

دارمت برو دارمت
[/quote]

[/quote]
چرا این شکلی آناهیتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: Vahid2014 ، قصه گو ، soli asali ، Shahabpk ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 06:41)arashS نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 00:34)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 22:11)arashS نوشته:  سلام دوستان عزیزم
می‌خواستم بدونم ........

دوستان شدیدا توصیه میکنم تاپیک اولین سفر به آمریکا 2013 را مطالعه بفرمایید به لطف دوستان عزیزی که زحمت کشیدند و تجربیاتشون ............

خیلی ممنون علی عزیز.
باید اعتراف کنم که بچه‌های 2013 یه سروگردن از ما بالاتر بودن تو هرکاری.
امیدوارم شما و ایشان همگی موفق و شاد و سلامت باشید.

با شما موافقم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، arashS ، KIMIA2005 ، soli asali ، Shahabpk ، mehdi2014 ، nedaba
عزیزان یک سئوال دیگه دارم.
من نمونه سئوالات امتحان کتبی رانندگی کالیفرنیا رو دارم اما کیفیت‌شون خرابه.
شرمنده اصن نمی‌خوام ناشکری کرده باشم اما چه کنم که وضع چش‌وچار من هم خرابه.
کسی از دوستان هست که لینک این سئوالات رو با کیفیت اچ‌دی داشته باشه؟ Big GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، Shahabpk ، nedaba
آرش جان من دارم اما نمیدونم اینجا چه جوری بذارم
ایمیلتو خصوصی بده برات میل کنم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، arashS ، soli asali ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 09:02)arashS نوشته:  عزیزان یک سئوال دیگه دارم.
من نمونه سئوالات امتحان کتبی رانندگی کالیفرنیا رو دارم اما کیفیت‌شون خرابه.
شرمنده اصن نمی‌خوام ناشکری کرده باشم اما چه کنم که وضع چش‌وچار من هم خرابه.
کسی از دوستان هست که لینک این سئوالات رو با کیفیت اچ‌دی داشته باشه؟ Big GrinBig GrinBig Grin

در این تاپیک میتونید اطلاعات مورد نظرتون را پیدا کنید
دانلود آیین نامه و اطلاعات گواهینامه در ایالت های مختلف
ضمنا به فروم اصلی زندگی در آم ریکا هم سری بزنید.
زندگی در آمریکا
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، amin arefi ، زری وحدتی ، nedaba ، آلیس-1980 ، ahmad120
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده بود. اگه می شه راهنماییم کنید .
اینکه مامانم برنده اصلی لاتاری بوده و من پسرشم ، بعد چون مادرم شاغل هست می شه من زود تر برم یا همه برنده ها برای ورود اول باید با هم باشن ؟ ویزای ماها صادر شده هممون !
بعد من دارم دانشگاهمو اینجا ول می کنم و فکر می کنم بهترین گزینه ادامه تحصیل برا من community college باشه ، به نظرتون طیق چه معیاری ایالت و کالج و میتونم انتخاب کنم ؟
روز مصاحبه : 5 december , ابوظبي ، case number : 2014as2xxx ،
Last update : 29 may
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-25 ساعت 11:19)Fatehmiki نوشته:  سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده بود. اگه می شه راهنماییم کنید .
اینکه مامانم برنده اصلی لاتاری بوده و من پسرشم ، بعد چون مادرم شاغل هست می شه من زود تر برم یا همه برنده ها برای ورود اول باید با هم باشن ؟ ویزای ماها صادر شده هممون !
بعد من دارم دانشگاهمو اینجا ول می کنم و فکر می کنم بهترین گزینه ادامه تحصیل برا من community college باشه ، به نظرتون طیق چه معیاری ایالت و کالج و میتونم انتخاب کنم ؟

دوست عزیز بار اول فرد برنده باید باشه همراهتون در مورد کالج یا دانشگاه سایتstudy abroad یا apply abroad.org رو بررسی کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، Shahabpk ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
شمارش معكوس داره شروع ميشه، فكرشو بكنيد هفته ي ديگه اون سر دنيا!! با دغدغه هايي از جنس ديگه. دوستان هم ديگه رو تنها نذاريم ، باشه؟!؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
آیا فرق میکند اولین ورود به امریکا به کدام ایالت باشد؟ چه تفاوت هایی وجود دارد! چون هنوز محل کار و تحصیلمون مشخص نیست!
مثلا بین illinois, california, new york
اولین ورود SEP 2014
اولین پاس سفید feb 2015
دومین ورود oct 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، زری وحدتی ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-25 ساعت 12:03)yasejavan نوشته:  آیا فرق میکند اولین ورود به آمریکا به کدام ایالت باشد؟ چه تفاوت هایی وجود دارد! چون هنوز محل کار و تحصیلمون مشخص نیست!
مثلا بین illinois, california, new york

سلام دوست من
براي ورود مهم نيست از كدام ايالت وارد بشين. انتخابش دست خودتونه اما بهتره اول همون ايالتي باشه كه آدرس ارسال گرين كارتتونو دادين تا پيگيري و دريافتش براتون مشكل ساز نشه.
براي دريافت اطلاعات بيشتر در مورد زندگي و كار در امريكا ميتونين به اينجا مراجعه كنين:
http://www.mohajersara.com/forum-27.html
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Shahabpk ، soli asali ، hamidrezapir1 ، gema ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-25 ساعت 11:58)قصه گو نوشته:  شمارش معكوس داره شروع ميشه، فكرشو بكنيد هفته ي ديگه اون سر دنيا!! با دغدغه هايي از جنس ديگه. دوستان هم ديگه رو تنها نذاريم ، باشه؟!؟!

هركجا باشيد خوشدل باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، hamidrezapir1 ، nedaba ، آلیس-1980
دوستان آیا کارت ها با پست معمولی فرستاده میشوند و در صندوق پست انداخته میشوند یا با پست سفارشی و در هنگام تحویل دریافت کننده امضا میدهد؟
در سایت usps نشان میدهد که کارت ها به مقصد رسیده اند ولی چیزی دست ما نرسیده است.
چگونه پیگیری کنیم؟ از کجا پیگیری کنیم؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، hamidrezapir1 ، nedaba ، آلیس-1980 ، uncledoc

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان