کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
بچه ها من گیج شدم
من اکتبر میرم سن خوزه
آدرسم را در فرودگاه تغییر میدم
من دچار یه ابهامی شدم وقتی من وارد شدم آیا باید برم اداره سوشیال سکوریتی و آدرس جدید بدم
یا نه عملا سوشیال سکوریتی میاد همون آدرسی که برا گرین کارت دادیم
من در بعضی پست های دوستان می خونم که رفتند اداره و در بعضی می خونم که نرفتند
الان دقیقا من باید چه کار کنم ؟
2- بهم بانک معرفی کنید که به محض ورودم بتونم پولام را بسپارم و چه مدارکی برا افتتاح حساب ببرم
3-بهم بگید چه سیم کارتی بگیرم که بتونم از اینترنتش استفاده کنم و هزینه مناسب و خط دهی مناسب داشته باشه

مرسی که اینجایید و راهنماییمون می کنید
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، pari pariaaa ، philter ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-27 ساعت 19:54)iris نوشته:  بچه ها من میخوام برم سن خوزه
از 2014 ای ها کسی اونجا نیست؟

من میخوام برم اونجا.شما کی میری؟
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام دوستان من ژانویه 2015 قصد سفر دارم اگه کسی به دنبال همسفر و همخونه هست پیام خصوصی بفرسته
مصاحبه: 06 اوت 2014
دریافت ویزای یکضربCool
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان من ژانویه 2015 قصد سفر دارم اگه کسی به دنبال همسفر و همخونه هست پیام خصوصی بفرسته
مصاحبه: 06 اوت 2014
دریافت ویزای یکضربCool
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من هستم.

کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
پاسخ
تشکر کنندگان: iris ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 20:11)mehdidashti62 نوشته:  

من اکتبر میرم هنوز بلیط نخریدم
شما کی می رید؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 00:36)philter نوشته:  سلام
من هستم.

سلام
شما پروازتون مستقیم به سن خوزه بود؟
SSN کارتتون را گرفتید؟
آیا نیاز به مراجعه به سوشال سکوریتی هست برای دریافت SSN؟

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

آقا من هم میرم اونجا
اما 10 نوامبر
هر که دارد هوس سن خوزه بسم الله
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

پاسخ
تشکر کنندگان: iris ، soli asali ، زری وحدتی ، pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، azadeh2014 ، nedaba ، aaraam ، A_A
(2014-08-27 ساعت 20:06)iris نوشته:  بچه ها من گیج شدم
من اکتبر میرم سن خوزه
من دچار یه ابهامی شدم وقتی من وارد شدم آیا باید برم اداره سوشیال سکوریتی و آدرس جدید بدم
2- بهم بانک معرفی کنید که به محض ورودم بتونم پولام را بسپارم و چه مدارکی برا افتتاح حساب ببرم
3-بهم بگید چه سیم کارتی بگیرم که بتونم از اینترنتش استفاده کنم و هزینه مناسب و خط دهی مناسب داشته باشه

1-شما وقتی وارد فرودگاه شدید به آفیسر بگید که میخواهید آدرس رو عوض کنید
2-با استفاده از سایت سوشال سکیوریتی یه قرار ملاقات بگیرید و تشریف ببرین و درخواست سوشال کنید (حتماً لزومی نداره که تشریف ببرید ولی چون احتمال فراموشی هست بهتره که تشریف ببرین
3-بانک سلیقه ای هست. اگر آدرس به نام خودتون هست مثل اجاره نامه یا سند ماشین یا قبوض آبونمان که هر بانکی میتونید حساب باز کنید حتی بدون سوشال- ولی اگر اجاره نامه و مدارک بالا رو ندارین (سندی که سکونت شما رو اثبات کنه) بانک chase براتون افتتاح حساب انجام نمیده.من خودم eastwest افتتاح حساب انجام دادم راضی هستم ولی chase شعبه هاش بیشتره. هر بانکی خواستید حساب باز کنید بعداً بلوکه کنید یه بانک دیگه
4-اگر تازه وارد هستید چون کردیت ندارید مبلغی رو فکر کنم 500 دلار به عنوان بیعانه ازتون میگیرن وبا شما قرارداد 2ساله سرویس دهی میبندن.اپر دوست نداشتید بیعانه بدین که از سیمکارتهای اعتباری با پلنهای ماهیانه استفاده بکنید. ای تی اند تی و آریزونا خوبن ولی at&t محبوبتره
سفر خوبی داشته باشینCool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
(2014-08-28 ساعت 05:37)arpmn نوشته:  

آقا من هم میرم اونجا
اما 10 نوامبر
هر که دارد هوس سن خوزه بسم الله

می بینم که همه مجردا عازم سن خوزه هستن
بیات از پیشکسوتان بیاد ما رو هدایت کنهBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 07:02)mohsenmb نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 20:06)iris نوشته:  بچه ها من گیج شدم
من اکتبر میرم سن خوزه

1-شما وقتی وارد فرودگاه شدید به آفیسر بگید که میخواهید آدرس رو عوض کنید
2-با استفاده از سایت سوشال سکیوریتی یه قرار ملاقات بگیرید و تشریف ببرین و درخواست سوشال کنید (حتماً لزومی نداره که تشریف ببرید ولی چون احتمال فراموشی هست بهتره که تشریف ببرین
3-بانک سلیقه ای هست. اگر آدرس به نام خودتون هست مثل اجاره نامه یا سند ماشین یا قبوض آبونمان که هر بانکی میتونید حساب باز کنید حتی بدون سوشال- ولی اگر اجاره نامه و مدارک بالا رو ندارین (سندی که سکونت شما رو اثبات کنه) بانک chase براتون افتتاح حساب انجام نمیده.من خودم eastwest افتتاح حساب انجام دادم راضی هستم ولی chase شعبه هاش بیشتره. هر بانکی خواستید حساب باز کنید بعداً بلوکه کنید یه بانک دیگه
4-اگر تازه وارد هستید چون کردیت ندارید مبلغی رو فکر کنم 500 دلار به عنوان بیعانه ازتون میگیرن وبا شما قرارداد 2ساله سرویس دهی میبندن.اپر دوست نداشتید بیعانه بدین که از سیمکارتهای اعتباری با پلنهای ماهیانه استفاده بکنید. ای تی اند تی و آریزونا خوبن ولی at&t محبوبتره
سفر خوبی داشته باشینCool

مرسی مرسی از راهنماییاتون
at&t سیم کارت اعتباریه؟ قیمتش چنده؟ تو فرودگاه می شه خریدش؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
سلام دوستان من
براي آشنايي اوليه با مسائل مرتبط با زندگي در امريكا به اينجا مراجعه كنين:
http://www.mohajersara.com/forum-42.html
اطلاعات خوبي داره.
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، زری وحدتی ، pari pariaaa ، jojo_hami ، Shahabpk ، soli asali ، nedaba

دوست عزیز من پنج روز دیگه سن خوزه هستم اگه سالی‌ داشتید من در خدمتمSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
ما آخر شهریور می رویم هیستون، دو گروه از بچه های مهاجر سرا هم تقریبا همزمان با ما دارن میان، همسفر دیگه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
(2014-08-28 ساعت 12:53)ekhtera نوشته:  ما آخر شهریور می رویم هیستون، دو گروه از بچه های مهاجر سرا هم تقریبا همزمان با ما دارن میان، همسفر دیگه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بسلامتی موفق باشید
ما هم دو ماه بعد از شما میایم ما را بی خبر نگذارید
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mpas89 ، mohamad92 ، soli asali ، alitab ، ekhtera ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان