2014-08-30 ساعت 12:03
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
|
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohamad92 ، jojo_hami ، Aroma ، reza_norouzi ، soli asali ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
2014-08-30 ساعت 12:14
(2014-08-30 ساعت 06:51)قصه گو نوشته: سلام دوستانم، من هنوز در ناباوري به سر مي برم!! تقربياً شش ساعته رسيدم كركلند سياتل. جاتون خاليه.......قصه گوی دوست داشتنی واقعا از صمیم قلبم برات خوشحالم....مرسی از حمایتهات مرسی از ارزوهای قشنگت مرسی از بودنت ....امیدوارم در هر کجا که هستی نور امید در قلبت روشن و موفقیت های شما و خانواده محترم روز افزون باشه....هیج وقت مارو از دعاهای زیبات بی نصیب نذار....... حق یاورتون
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: poem ، lida55 ، قصه گو ، ffrfar ، برسام٤ ، mohamad92 ، jojo_hami ، rbrb-2015 ، Aroma ، reza_norouzi ، soli asali ، hadi472 ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
2014-08-30 ساعت 12:59
سلام.ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.میخوام بدونم پست آنکارا ویزای بقیه اعزای خانواده رو بدون وکالت نامه به نفر اصلی میده یا باید وکالتنامه ببریم و اگه وکالت می خواهد چطوری و از کجا تهیه کنیم.با تشکر از شما
زنده ایم با امید
2014-08-30 ساعت 13:37
ممنونم از ابراز محبتتون. پروازمون امارات بود و اكونومي....اما موقع صدور كارت پرواز نمي دونم به چه دليل من و دخترم آپديت شديم و رفتيم بيزينس كلاس!!! ولي همسر جان همون اكونومي باقي موندن و به همين دليل كه از هم جدا شديم و هم ديگه رو گم كرديم ، هيچي از فرودگاه شماره سه امارات نفهميديم! فقط ميدونم خيلي شيك بود! هر چه به اطلاعات مي گفتيم همسرم رو پيج كنيد ، مي گفتند ممنوع شده چون مردم ناراحت ميشن !! قسمت دوم پرواز خوب بود و همش در حال غذا خوردن و فيلم ديدن و خوابيدن بوديم. فاصله ي صندلي ها كم بود.سايز سي و دو چمدون ها مشكل ساز نبود، فقط هر چي تو خونه وزن كرده بوديم ٢٣ كيلو، اونجا شد ٢٨ كيلو!! ولي انعطاف به خرج داد! سويشرت برده بوديم كه توي هواپيما با همون پتو گرممون شد. در ضمن حواستون به دستشويي بدون شلنگ باشه! توي فرم صادقانه جلوي سؤال سبزي تيك يس رو زديم. كارهاي مهاجرت نيم ساعت طول كشيد. بعد چمدون هامون رو كه سيصد بار داشتن دور خودشون مي چرخيدند ، برديم واسه چك. كه از زير دستگاه ردشون مي كردند. خانم مسئول هي مي گفت: ليمو عماني؟!؟ كه متوجه نمي شدم.سگ پليس هم بود. زعفران، زرشك، پسته و تخمه ي بو داده، گردو و گز لقمه اي و آردي مشكلي ايجاد نكرد. سؤالي بود در خدمتم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: poem ، behdadK ، p.arsa ، HERMES7 ، برسام٤ ، mohamad92 ، janatirad ، KIMIA2005 ، m.sabet ، rbrb-2015 ، Aroma ، nima_im ، reza_norouzi ، shandiz ، maryam_a ، arashS ، soli asali ، sherry2 ، azadeh2014 ، freddyflientstone ، Shahabpk ، pari pariaaa ، uranus88 ، usafirststeps ، lida55 ، Mirhosseini ، nedaba ، آلیس-1980 ، remarya ، A_A
2014-08-30 ساعت 13:46
سلام من دیشب اومدن ایران! 1 روزه ویزا گرفتم! باید شروع کنم از اول تایپیک رو خوندن که تا 1 2 ماه دیگه برم اینشالا
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری تشکر کنندگان: قصه گو ، برسام٤ ، mohamad92 ، janatirad ، jojo_hami ، m.sabet ، rbrb-2015 ، Aroma ، reza_norouzi ، maryam_a ، soli asali ، hadi472 ، azadeh2014 ، AZAR 1335 ، pari pariaaa ، lida55 ، armina-2014 ، nedaba ، آلیس-1980
2014-08-30 ساعت 17:03
سلام
42 روز از ورودم به آمریکا میگذره 12 روز بعد از وروود ssn اومد اما گرین کارت نیومده دو هفته قبل از وروود به آمریکا 165 رو پرداخت کردم لطفا آدرس سایت و کارایی که باید بکنم رو راهنمایی کنید لطفا اینکه دو تا لطفا داره هم به خاطر اینه که عادت بیشتری کنیم، چون همه تو آمریکا انقدر با ادبند و لطفا میگن که ... تشکر کنندگان: soli asali ، reza_norouzi ، hadi472 ، azadeh2014 ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
2014-08-30 ساعت 18:57
سلام قصهگوی عزیز
یه سئوال داشتم. شنیدم که کارهای ssn رو جدیدا در همون زمان chek in در فرودگاه انجام میدن و ssn یک هفته بعد به آدرس شما میاد خواستم بپرسم این نکته چقدر صحت داره؟ تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
2014-08-30 ساعت 19:21
دوستای گلم سلام
یه سوال دارم 165 دلار رو کس دیگه ای از حساب خودش می تونه برامون پرداخت کنه؟ یا از حساب خودمون باید حتما پرداخت بشه؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
2014-08-30 ساعت 19:45
می خواستم برای این 165 دلار اکانت درست کنم اما برای ورود به سایت مشکل داشتم.
دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارند؟ تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
2014-08-30 ساعت 19:48
(2014-08-30 ساعت 19:21)ssara نوشته: دوستای گلم سلام سلام دوست من مهم نیست کی پرداخت کنه. اگه میخواین کسی که کارت اعتباری داره براتون پرداخت کنه کافیه اطلاعات اکانتی رو که تو سایت elis ایجاد کردین بهش بدین تا اینکارو براتون انجام بده. فقط آدم مطمئنی باشه شاد باشین.
لاتاری 2014 ساکن لس انجلس، کالیفرنیا
سفرنامه ایروان / سفرنامه آمریکا / کاربر حرفه ای مهاجرسرا / انجمن مهندسین برق مهاجرسرا / نحوه پرداخت 165$
2014-08-30 ساعت 19:53
(2014-08-30 ساعت 19:45)arashS نوشته: می خواستم برای این 165 دلار اکانت درست کنم اما برای ورود به سایت مشکل داشتم. سلام عمو آرش عزیز این مشکل گاهی تو سایت پیش میاد و به زودی برطرف میشه. منم قبلاً این مشکلو داشتم و بعد چند روز رفع شد. شما ایشالا کی عازمی؟
سفرنامه ایروان / سفرنامه آمریکا / کاربر حرفه ای مهاجرسرا / انجمن مهندسین برق مهاجرسرا / نحوه پرداخت 165$
2014-08-30 ساعت 19:55
(2014-08-30 ساعت 13:37)قصه گو نوشته: ممنونم از ابراز محبتتون. پروازمون امارات بود و اكونومي....اما موقع صدور كارت پرواز نمي دونم به چه دليل من و دخترم آپديت شديم و رفتيم بيزينس كلاس!!! ولي همسر جان همون اكونومي باقي موندن و به همين دليل كه از هم جدا شديم و هم ديگه رو گم كرديم ، هيچي از فرودگاه شماره سه امارات نفهميديم! فقط ميدونم خيلي شيك بود! هر چه به اطلاعات مي گفتيم همسرم رو پيج كنيد ، مي گفتند ممنوع شده چون مردم ناراحت ميشن !! قسمت دوم پرواز خوب بود و همش در حال غذا خوردن و فيلم ديدن و خوابيدن بوديم. فاصله ي صندلي ها كم بود.سايز سي و دو چمدون ها مشكل ساز نبود، فقط هر چي تو خونه وزن كرده بوديم ٢٣ كيلو، اونجا شد ٢٨ كيلو!! ولي انعطاف به خرج داد! سويشرت برده بوديم كه توي هواپيما با همون پتو گرممون شد. در ضمن حواستون به دستشويي بدون شلنگ باشه! توي فرم صادقانه جلوي سؤال سبزي تيك يس رو زديم. كارهاي مهاجرت نيم ساعت طول كشيد. بعد چمدون هامون رو كه سيصد بار داشتن دور خودشون مي چرخيدند ، برديم واسه چك. كه از زير دستگاه ردشون مي كردند. خانم مسئول هي مي گفت: ليمو عماني؟!؟ كه متوجه نمي شدم.سگ پليس هم بود. زعفران، زرشك، پسته و تخمه ي بو داده، گردو و گز لقمه اي و آردي مشكلي ايجاد نكرد. سؤالي بود در خدمتم. همیشه سلامت باشید قصه گوی عزیز و ایشالله سفرنامه های خوبتون رو بخونیم و موفقیت و شادکامیتون رو شاهد باشیم. ما هم احتمالا اولین لندیگمون توی سیاتل باشه و از نزدیکیتون رد میشیم
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8 تشکر کنندگان: azadeh2014 ، AZAR 1335 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
2014-08-30 ساعت 20:05
(2014-08-30 ساعت 12:59)majid0000000000 نوشته: سلام.ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.میخوام بدونم پست آنکارا ویزای بقیه اعزای خانواده رو بدون وکالت نامه به نفر اصلی میده یا باید وکالتنامه ببریم و اگه وکالت می خواهد چطوری و از کجا تهیه کنیم.با تشکر از شمالطفا یکی جواب این دوستمنو بده که سوال خیلیهای دیگه هست .... مجید جان اگه از جای دیگه جوابتو گرفتی ما رو هم در جریان بذار لطفا .
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ، آپدیتها ۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug ۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
2014-08-30 ساعت 20:26
(2014-08-30 ساعت 20:05)atial نوشته:(2014-08-30 ساعت 12:59)majid0000000000 نوشته: سلام.ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.میخوام بدونم پست آنکارا ویزای بقیه اعزای خانواده رو بدون وکالت نامه به نفر اصلی میده یا باید وکالتنامه ببریم و اگه وکالت می خواهد چطوری و از کجا تهیه کنیم.با تشکر از شمالطفا یکی جواب این دوستمنو بده که سوال خیلیهای دیگه هست .... سلام دوست من اگه این سوالو تو تاپیک کلیرنس یا سفر به ترکیه بپرسین حتما جواب میگیرین چون اینجا کمتر دوستان سر میزنن و اکثراً اونورن فعلاً. شاد باشین.
سفرنامه ایروان / سفرنامه آمریکا / کاربر حرفه ای مهاجرسرا / انجمن مهندسین برق مهاجرسرا / نحوه پرداخت 165$ تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
2014-08-30 ساعت 20:34
سلام دوستان
برای پرداخت 165 تا کارت اعتباری از کجا جور کنم؟؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان