کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-09-01 ساعت 18:24)atriana نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 14:57)lida55 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 12:04)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 23:04)masuodrh نوشته:  سلام
بچه ها برای پرداخت 165 دلار..ما از این ویزا کارت های گیفت خریدیم از هایپر استار و 500 دلار شارژ کردیم و به راحتی در همین ایران خودمون ..با لپ تاپ خودمون پرداخت کردیم..به همین راحتی و به همین خوشمزگی

سلام دوست من
لطفاً بفرمايين چجوري شارژش كردين و از كدوم شعبه هايپر گرفتين.
ممنون.

سلام مریم جون گیفت کارت شما رو چه موسسه اعتباری ساپورت میکرد ؟
ما هم همین کار را کردیم. هایپر در اتوبان باکری البته یک غفره در ورودی پارکینگ کنار پله برقی است. برای ما ۱۰۰۰ دلار تقریبا ۱۱۵ تومان بیشتر از دلار ازاد اون روز در اومد
شما یک هزینه ثابت برای خرید کارت میدین و بعد از خونه با کارت شتاب میتونید تا سقف 1000 دلار شارژ کنید..و این شارژ فقط یکبار قابل انجام هست
در ضمن دلار را به نرخ حواله حساب میکنه
لیدا جان دقت نکردم کدوم موسسه بوده..کارهای جزئی رو همسرجان زحمتش رو کشید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: poem ، lida55 ، reza_norouzi ، قصه گو ، soli asali ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-01 ساعت 19:04)masuodrh نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:24)atriana نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 14:57)lida55 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 12:04)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 23:04)masuodrh نوشته:  سلام
بچه ها برای پرداخت 165 دلار..ما از این ویزا کارت های گیفت خریدیم از هایپر استار و 500 دلار شارژ کردیم و به راحتی در همین ایران خودمون ..با لپ تاپ خودمون پرداخت کردیم..به همین راحتی و به همین خوشمزگی

سلام دوست من
لطفاً بفرمايين چجوري شارژش كردين و از كدوم شعبه هايپر گرفتين.
ممنون.

سلام مریم جون گیفت کارت شما رو چه موسسه اعتباری ساپورت میکرد ؟
ما هم همین کار را کردیم. هایپر در اتوبان باکری البته یک غفره در ورودی پارکینگ کنار پله برقی است. برای ما ۱۰۰۰ دلار تقریبا ۱۱۵ تومان بیشتر از دلار ازاد اون روز در اومد
شما یک هزینه ثابت برای خرید کارت میدین و بعد از خونه با کارت شتاب میتونید تا سقف 1000 دلار شارژ کنید..و این شارژ فقط یکبار قابل انجام هست
در ضمن دلار را به نرخ حواله حساب میکنه
لیدا جان دقت نکردم کدوم موسسه بوده..کارهای جزئی رو همسرجان زحمتش رو کشید

ممنون عزیز منم میرم لوس انجلس براتون بهترین ارزو رو دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
دوستان در تاپیک بهترین ایرلاین برای بلیط اطلا عات زیادی هست بهتره اون رو بخونین
پاسخ
سلام به مدیران و دوستان گرامی
من 165 $ رو پرداخت کردم اما بعدش فقط ایمیل تایید پرداخت اومد و ایمیل مربوط به اپدیت نوتیفیکیشن نیومد برام.نگرانم.....
میشه راهنمایی کنین باید چه کاری انجام بدم براش؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 18:59)freddyflientstone نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 17:35)rainolf نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 23:49)freddyflientstone نوشته:  ما مقصدمون آتلانتاست. پس از تحقیقات مفصل به این نتیجه رسیدیم که بهترین ( و شاید تنها) گزینه ی ممکن ، پرواز با لوفت هانزاست. فرودگاه امام به فرانکفورت (5 ساعت و نیم) - 5 ساعت توقف در فرانکفورت- فرانکفورت به آتلانتا 10 ساعت و نیم. بلیت یک طرفه برای سه نفر شامل دو ادالت و یک کودک تقریبا نه میلیون و هفتصد.

دوست من با توجه به اینکه مقر دلتا ایرلان در آتلانتاست فکر میکنم گزینه بهتر و معقولتری دارید. پیشنهاد من پرواز از طریق KLM هست که با آل ایتالیا 5ساعته میره تا رم و با 4 ساعت استاپ با دلتا به آتلانتا میره و هواپیماش هم بوئینگ 767 و برای هر نفر بزرگسال حدود 2.400.000 میوفته که تقریبا 40 درصد ارزونتر از قیمتی میشه که شما پرداخت کردید و 2 ساعت هم در زمانتون صرفه جویی میکنید.

راستش ما میخواستیم تمام سفرمون با یک ارلاین باشه که پروازها کانکتد باشند و دردسر جابجایی چمدانها بعهده ی خودمون نباشه. هرچی که پرسیدیم، آژانسها گفتند اگر ارلاینها متفاوت باشند، باید چمدونها رو خودمون جابجا کنیم. اینطوری شد که با لوفتهانزا گرفتیم. البته گزینه ی اولمون ، دلتا یکسره از دبی به آتلانتا بود، ولی به این نتیجه رسیدیم که تحمل یک پرواز 15 ساعته ی یکسره رو نداریم!
این پرواز که من عرض کردم هم همینطوره یعنی بار رو اینجا تحویل میگیرند و از آل ایتالیا به دلتا منتقل میکنند و شما در آتلانتا تحویل میگیرید....
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، freddyflientstone ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 20:13)elvira نوشته:  سلام به مدیران و دوستان گرامی
من 165 $ رو پرداخت کردم اما بعدش فقط ایمیل تایید پرداخت اومد و ایمیل مربوط به اپدیت نوتیفیکیشن نیومد برام.نگرانم.....

دوست عزیز تا جایی که میدونم فقط ایمیل تایید پرداخت میاد و بهرحال صفحه 113 این تاپیک رو بخونین شاید بهتر پاسختون رو پیدا کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، قصه گو ، soli asali ، زری وحدتی ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-01 ساعت 22:10)lida55 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 20:13)elvira نوشته:  سلام به مدیران و دوستان گرامی

دوست عزیز تا جایی که میدونم فقط ایمیل تایید پرداخت میاد و بهرحال صفحه 113 این تاپیک رو بخونین شاید بهتر پاسختون رو پیدا کنین

فقط ایمیل تایید پرداخت میاد و بعد از اینکه وارد امریکا شدین و سوشال براتون صادر شد پروسه شما به جریان میوفته و از طریق سایت پیگیر شین.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، reza_norouzi ، gema ، قصه گو ، soli asali ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980 ، A_A
راستي توي فرودگاه سياتل عكس ففيه سينه نخواستند ، با خيال راحت بذاريد توي چمدوناتون!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-08-31 ساعت 23:49)freddyflientstone نوشته:  ما مقصدمون آتلانتاست. پس از تحقیقات مفصل به این نتیجه رسیدیم که بهترین ( و شاید تنها) گزینه ی ممکن ، پرواز با لوفت هانزاست. فرودگاه امام به فرانکفورت (5 ساعت و نیم) - 5 ساعت توقف در فرانکفورت- فرانکفورت به آتلانتا 10 ساعت و نیم. بلیت یک طرفه برای سه نفر شامل دو ادالت و یک کودک تقریبا نه میلیون و هفتصد.

دوست من با توجه به اینکه مقر دلتا ایرلان در آتلانتاست فکر میکنم گزینه بهتر و معقولتری دارید. پیشنهاد من پرواز از طریق KLM هست که با آل ایتالیا 5ساعته میره تا رم و با 4 ساعت استاپ با دلتا به آتلانتا میره و هواپیماش هم بوئینگ 767 و برای هر نفر بزرگسال حدود 2.400.000 میوفته که تقریبا 40 درصد ارزونتر از قیمتی میشه که شما پرداخت کردید و 2 ساعت هم در زمانتون صرفه جویی میکنید.

راستش ما میخواستیم تمام سفرمون با یک ارلاین باشه که پروازها کانکتد باشند و دردسر جابجایی چمدانها بعهده ی خودمون نباشه. هرچی که پرسیدیم، آژانسها گفتند اگر ارلاینها متفاوت باشند، باید چمدونها رو خودمون جابجا کنیم. اینطوری شد که با لوفتهانزا گرفتیم. البته گزینه ی اولمون ، دلتا یکسره از دبی به آتلانتا بود، ولی به این نتیجه رسیدیم که تحمل یک پرواز 15 ساعته ی یکسره رو نداریم!

بهترين كار رو انجام داديد، در حال حاضر بهترين پرواز تهران-آتلانتا و بالعكس همين لوفتانزاست.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، lida55 ، freddyflientstone ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 07:44)3rip نوشته:  

بهترين كار رو انجام داديد، در حال حاضر بهترين پرواز تهران-آتلانتا و بالعكس همين لوفتانزاست.
جالبه که من همش بین لوس انجلس و اتلانتا مردد بودم دوست عزیز اگه لطف کنین تجربیات خودتون در مورد هزینه زندگی کار و امنیت و غیره تو تاپیک زندگی در امریکا بزارین به ما تازه کارها کمک بزرگی کردین
پاسخ
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
دوستان به من در لس لنجلس گفتن هزینه واسه سه نفر در لس لنجلس حدودا بین 3000 تا 3500 با صرفه جویی
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، p.arsa ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-02 ساعت 11:08)reza16 نوشته:  دوستان به من در لس لنجلس گفتن هزینه واسه سه نفر در لس لنجلس حدودا بین 3000 تا 3500 با صرفه جویی
احتمالا از قدیمیای اونجا پرسیدی آقا رضا چون کمی دست بالا گفتن بهتون طبیعی هم هست چون از شرایط تازه مهاجرها فاصله گرفتن اما گمان میکنم با صرفه جویی و برای 3 نفر میشه با 2700 تا 3000 تا سرو تهش رو هم آورد.....
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، reza_norouzi ، soli asali ، alitab ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-02 ساعت 01:28)قصه گو نوشته:  راستي توي فرودگاه سياتل عكس ففيه سينه نخواستند ، با خيال راحت بذاريد توي چمدوناتون!!
پس تکلیف عکس قفسه سینه چی میشه؟ باید به جای دیگه تحویل بدیم؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 12:54)hadi472 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 01:28)قصه گو نوشته:  راستي توي فرودگاه سياتل عكس ففيه سينه نخواستند ، با خيال راحت بذاريد توي چمدوناتون!!

سلام دوست من
اين عكس جزء سوابق پزشكي ما حساب ميشه و اگه در آينده پزشكي اينو ازمون بخواد ميتونيم نشون بديم و دوباره عكس نگيريم.
فكر ميكنم اعتبارشم همون 6 ماه از تاريخ گرفتنش باشه.
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472 ، soli asali ، Shahabpk ، قصه گو ، pari pariaaa ، gema ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-02 ساعت 13:11)reza_norouzi نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:54)hadi472 نوشته:  

سلام دوست من
اين عكس جزء سوابق پزشكي ما حساب ميشه و اگه در آينده پزشكي اينو ازمون بخواد ميتونيم نشون بديم و دوباره عكس نگيريم.
فكر ميكنم اعتبارشم همون 6 ماه از تاريخ گرفتنش باشه.
شاد باشين.
ممنون از توضیحت رضا جان. سوال دیگه ی من اینه که با توجه به موجود نبودن واکسن آبله مرغان در ایران و ارمنستان من نتونستم این واکسن رو بزنم. حالا اونور چی میشه؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، قصه گو ، gema ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان