کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-09-02 ساعت 16:52)rainolf نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 16:43)m.sabet نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 14:54)rainolf نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 14:47)freddyflientstone نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 07:44)3rip نوشته:  بهترين كار رو انجام داديد، در حال حاضر بهترين پرواز تهران-آتلانتا و بالعكس همين لوفتانزاست.
ممنون از شما، راستی یه نکته دیگه که باعث شد لوفتهانزا را انتخاب کنیم این بود که تنها ارلاینی بود که برای هر مسافر، دو چمدان 23 کیلویی و یک ساک دستی را مجانی حساب می کردند. بقیه ارلاینها از جمله دلتا، فقط یک چمدان 23 کیلویی را مجانی اجازه می دهند و بابت چمدان دوم اضافه بار می گیرند.
باز هم باید عرض کنم اگر پرواز دلتا رو از طریق KLM بگیرید 2 چمدان 23 کیلویی در بار و یک کری آن 7 کیلوئی داخل هواپیما رایگانه.....

دوست عزیز من همین یک ماه پیش با کی ال ام پرواز داشتم که پرواز اول با آلیتالیا و دو پرواز بعدی با دلتا انجام شد. فقط یک چمدان 23 کیلویی و یک کری آن بار مجاز بود و به ازای چمدان دوم هم 75 دلار هزینه دریافت میکردن. به نظرم ایراد کی ال ام همین بار مجازش هست و گرنه در کل من راضی بودم از پروازش.
ولی توی بلیط ما نوشته 2 pcs بعد هم 2 بار از خانم مسئولش پرسیدم و ایشون تاکید کردن به ازای هر مسافر 2 چمدان هست....
پیرو صحبت های فوق دوباره به نمایندگی KLM زنگ زدم و با چک کردن بوکینگ رفرنسم گفتن هر نفر 2 چمدون 23 کیلویی و یک کری آن 7 کیلویی میتونه تا مقصد داشته باشه و به این ترتیب فکر میکنم بهترین انتخاب رو انجام دادم.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، m.sabet ، aghamilad ، reza_norouzi ، hadi472 ، pari pariaaa ، mohsenmb ، nedaba
سلام دوستان عزیز،

من و همسرم تصمیم داریم برای فعال سازی گرین کارت یه سفر به امریکا بریم، ولی، مجبوریم برای یک سری مسایل بعد از دو هفته اقامت در لس انجلس برگردیم. می شه دوستانی که اطلاع دارند به ما بگن چند وقت طول میکشه تا گرین کارت ما بیاد؟ ایا اشکالی داره ما بدون گرین کارت از امریکا خارج شیم (چقدر ریسک داره)؟ ممنون
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-03 ساعت 21:48)Lucy.GH نوشته:  سلام دوستان عزیز،

من و همسرم تصمیم داریم برای فعال سازی گرین کارت یه سفر به آمریکا بریم، ولی، مجبوریم برای یک سری مسایل بعد از دو هفته اقامت در لس انجلس برگردیم. می شه دوستانی که اطلاع دارند به ما بگن چند وقت طول میکشه تا گرین کارت ما بیاد؟ ایا اشکالی داره ما بدون گرین کارت از آمریکا خارج شیم (چقدر ریسک داره)؟ ممنون

مهر ورود روی ویزا تا یکسال حکم کرین کارت رو داره . هیچ مشکلی نیست
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

پاسخ
سلام دوستان

دیروز تونستم با خود طاهر کاملی وکیل سرشناس مهاجرت تلفنی سوالمو ازش بپرسم که ایا همسرم میتونه بره آمریکا وپیگیر گرین کارتم بشه ؟ که ایشون گفتن خیر حتما باید خودم حضور داشته باشم ونیاز به اثر انگشت من هست پس همسرم نمیتونه تنها بره وگرینمو بیاره. وهرچه سریعتر باید خودمو برسونم چون تاریخ ورودم به امریکا اکتبر پارساله .

مشکلی که برای من پیش اومد اینه که بعد از هشت نه ماهه که اومدیم ایران هنوز گرینم نرسیده و برای پاس سفید هم اقدام کردم ولی اونم نیومد ه
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، pari pariaaa ، قصه گو ، mohamad92 ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-03 ساعت 11:03)rainolf نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 10:16)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام دوستان
فایل تصویری جخت پروتحت 165 دلار رو میشه لینکش رو بزارید ممنون
دوست من اون سرچ باکس خوشگل بالای صفحه به همین دلیل و با ساعتها کار طراحی شده لطفا ازش کمک بگیرید.....
سلام
در امضای اقاقیا مدیر سابق میتوانید لینک تصویری ثبت نام را پیدا کنید ببخشید چون خودم به سختی پیدا کردم گفتم راهنمایی کنم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، freddyflientstone ، mohsenmb ، قصه گو ، sce ، hadi472 ، gema ، nedaba ، آلیس-1980

من و همسرم تصمیم داریم برای فعال سازی گرین کارت یه سفر به آمریکا بریم، ولی، مجبوریم برای یک سری مسایل بعد از دو هفته اقامت در لس انجلس برگردیم. می شه دوستانی که اطلاع دارند به ما بگن چند وقت طول میکشه تا گرین کارت ما بیاد؟ ایا اشکالی داره ما بدون گرین کارت از آمریکا خارج شیم (چقدر ریسک داره)؟ ممنون
به احتمال بسیار بسیار زیاد گرین کارت شما دو هفته ای به دستتون نخواهد رسید.با خیال راحت و با مهر توی پاستون برگردین.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Lucy.GH ، nedaba ، آلیس-1980

پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-04 ساعت 04:05)sce نوشته:  

بدون ريسك، من هم همين كار رو كردم، مشكلي نيست ٤٥ روزه گرين كارت ما اومد
پاسخ
تشکر کنندگان: Lucy.GH ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 04:55)SNSH نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 04:05)sce نوشته:  

بدون ريسك، من هم همين كار رو كردم، مشكلي نيست ٤٥ روزه گرين كارت ما اومد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Lucy.GH ، nedaba
سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
من تا کمتر از 20 روز دیگه میرم امریکاو میخوام مراحل ثبت نام 165 دلار را انجام بدم ولی به مشکل برخوردم که آیا میشه شماره کارت کسی که آمریکا هست را بگیرم و از ایران پرداخت کنم ؟ ایا مشکلی پیش نمیاد برای حساب اون شخص که از ایران پرداخت میشه ؟
بنظرتون برم آمریکاو از اونجا پرداخت کنم بهتر نیست ؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، atlantis770
(2014-09-04 ساعت 11:42)m_yek نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
من تا کمتر از 20 روز دیگه میرم آمریکاو میخوام مراحل ثبت نام 165 دلار را انجام بدم ولی به مشکل برخوردم که آیا میشه شماره کارت کسی که آمریکا هست را بگیرم و از ایران پرداخت کنم ؟ ایا مشکلی پیش نمیاد برای حساب اون شخص که از ایران پرداخت میشه ؟

سلام دوست من
شما تا وقتی وارد امریکا نشدین پروسه صدور کارتتون شروع نمیشه چه اینور پرداخت کرده باشین چه اونور.
پس با خیال راحت برین و اونور پرداخت کنین هرچند اگه اینورم پرداخت کنین واسه حساب اون شخص هیچ مشکلی پیش نمیاد.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: m_yek ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-04 ساعت 03:52)sce نوشته:  

به احتمال بسیار بسیار زیاد گرین کارت شما دو هفته ای به دستتون نخواهد رسید.با خیال راحت و با مهر توی پاستون برگردین.
موفق باشین.

سلام دوست من
منم اضافه کنم که مهر ورود توی پاستون تا یک سال برای ورود مجدد اعتبار داره.
میتونین بسپرین که اگه گرین کارتتون اومد براتون پستش کنن ایران.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، Lucy.GH ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-04 ساعت 11:42)m_yek نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
من تا کمتر از 20 روز دیگه میرم آمریکاو میخوام مراحل ثبت نام 165 دلار را انجام بدم ولی به مشکل برخوردم که آیا میشه شماره کارت کسی که آمریکا هست را بگیرم و از ایران پرداخت کنم ؟ ایا مشکلی پیش نمیاد برای حساب اون شخص که از ایران پرداخت میشه ؟

نه عزیز من این دیگه چه حرفیه؟؟!!!!!!مگه زمانی که شما با مستر کارت خرید اینترنتی میکنید مشکلی پیش میاد؟؟ تمام اطلاعات کارت و خرید روی سرور بانک هست و محرما Smile Big Grinنه است.هیچ مشکلی پیش نمیاد. میتونید با خیال راحت از ایران پول رو واریز کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، nedaba ، آلیس-1980
فایل پی دی اف آشنایی با ایالات مختلف آمریکا رو که توسط من تهیه شده را میتونید از [color=#FF69B4] [size=large] این [url=آشنایی_با_ایالات__متحده.pdf]قسمت [/url] دانلود کنید و استفاده ببرید
پاسخ
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، alitab ، nedaba ، Lemony
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، artam2 ، azadeh2014 ، alitab ، sal0811 ، m_yek ، nedaba ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان