موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز،
من و همسرم تصمیم داریم برای فعال سازی گرین کارت یه سفر به امریکا بریم، ولی، مجبوریم برای یک سری مسایل بعد از دو هفته اقامت در لس انجلس برگردیم. می شه دوستانی که اطلاع دارند به ما بگن چند وقت طول میکشه تا گرین کارت ما بیاد؟ ایا اشکالی داره ما بدون گرین کارت از امریکا خارج شیم (چقدر ریسک داره)؟ ممنون
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دیروز تونستم با خود طاهر کاملی وکیل سرشناس مهاجرت تلفنی سوالمو ازش بپرسم که ایا همسرم میتونه بره آمریکا وپیگیر گرین کارتم بشه ؟ که ایشون گفتن خیر حتما باید خودم حضور داشته باشم ونیاز به اثر انگشت من هست پس همسرم نمیتونه تنها بره وگرینمو بیاره. وهرچه سریعتر باید خودمو برسونم چون تاریخ ورودم به امریکا اکتبر پارساله .
مشکلی که برای من پیش اومد اینه که بعد از هشت نه ماهه که اومدیم ایران هنوز گرینم نرسیده و برای پاس سفید هم اقدام کردم ولی اونم نیومد ه
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 11:03)rainolf نوشته: (2014-09-03 ساعت 10:16)naftoonbazoft1 نوشته: سلام دوستان
فایل تصویری جخت پروتحت 165 دلار رو میشه لینکش رو بزارید ممنون
دوست من اون سرچ باکس خوشگل بالای صفحه به همین دلیل و با ساعتها کار طراحی شده لطفا ازش کمک بگیرید.....
سلام
در امضای اقاقیا مدیر سابق میتوانید لینک تصویری ثبت نام را پیدا کنید ببخشید چون خودم به سختی پیدا کردم گفتم راهنمایی کنم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 04:55)SNSH نوشته: (2014-09-04 ساعت 04:05)sce نوشته: (2014-09-03 ساعت 21:48)Lucy.GH نوشته: سلام دوستان عزیز،
من و همسرم تصمیم داریم برای فعال سازی گرین کارت یه سفر به آمریکا بریم، ولی، مجبوریم برای یک سری مسایل بعد از دو هفته اقامت در لس انجلس برگردیم. می شه دوستانی که اطلاع دارند به ما بگن چند وقت طول میکشه تا گرین کارت ما بیاد؟ ایا اشکالی داره ما بدون گرین کارت از آمریکا خارج شیم (چقدر ریسک داره)؟ ممنون
بدون ريسك، من هم همين كار رو كردم، مشكلي نيست ٤٥ روزه گرين كارت ما اومد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
من تا کمتر از 20 روز دیگه میرم امریکاو میخوام مراحل ثبت نام 165 دلار را انجام بدم ولی به مشکل برخوردم که آیا میشه شماره کارت کسی که آمریکا هست را بگیرم و از ایران پرداخت کنم ؟ ایا مشکلی پیش نمیاد برای حساب اون شخص که از ایران پرداخت میشه ؟
بنظرتون برم آمریکاو از اونجا پرداخت کنم بهتر نیست ؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا