کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-12-23 ساعت 09:48)azar1348 نوشته:  سلام به همه

یه فایل راهنمای تصویری پرداخت 165 د ل ا ر . گذاشتم برای دانلود . لینک اون در امضای aghaghia ی عزیز هم هست .
با تشکر از کاوه و شیمودای عزیز

سلام و تشکر
فایلی که گذاشتین
موقع دانلود
پیام میده که این نوع فایل میتونه به کامپیوتر شما آسیب برسونه.
!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: azar1348 ، soli asali ، ojee ، alirezanz ، قصه گو ، nedaba
(2013-11-14 ساعت 03:03)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 20:58)mastane1364 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
ماتصمیم داریم بریم کالیفرنیا،کسی میدونه از کجا میشه با کمترین هزینه بلیط هواپیما تهیه کرد؟

ممنون میشم کسی میدونه راهنماییمون کنه
با آرزوی موفقیت همه دوستان خوب مهاجرسرایی

یه سر به این سایت بزنید، یکی از فامیلامون که همیشه از کالیفرنیا ایران میاد از این سایت بلیط میگیره ... قیمتاش خیلی خوبه
www.cheaptickets.com

در ضمن این دو سایت هم بسیار قیمت هایی خوبی میدن
www.cheapoair.com
www.skyscanner.com
Case Number : 2014AS000024XX
تاریخ رویت قبولی : 3may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 03jun2013
کارنت : 20sep2013
دریافت نامه دوم:21 OCT
مکان مصاحبه :Ankara ولی Yerevan افتاد
زمان مصاحبه: 12DEC
زمان گرفتن ویزا: 19DEC
ورود به آمریکا:ویرجینیا 21March
ایرلاین:ترکیش
پاسخ
(2013-12-25 ساعت 12:21)nazila5959 نوشته:  در ضمن این دو سایت هم بسیار قیمت هایی خوبی میدن
www.cheapoair.com
www.skyscanner.com

سلام
من چون نمیخواستم اسم ببرم ، جایی چیزی ننوشتم ولی الان که شما اسم بردین ، منم تایید میکنم ما هم بلیطمون رو از همین آژانس گرفتیم ، نمایندگی اتحاد توی برج سایه قیمت رفت و برگشت را ( البته توی آفر ) 2/200 میداد واسه DC اما همین جا که شما فرمودین برامون از سایت amadeus خرید 2/80 یعنی از نماینده رسمی اتحاد هم 120 ارزونتر .
فقط خواستم با تجربه شخصی صحبتای نازیلای عزیز رو تایید کنم Smile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
پاسخ
با اجازه ادمين عزيز
ممكن اين سوال من مربوط به تاپيك نباشه ، اما يه سوالاتى از دوستان دارم كه اميدوارم با مطرح كردنش هم مشكل من حل بشه و هم مشكل كسايى كه يه جورايى شرايطى مشابه من رو دارن

١- من هم مثل خيلى از دوستان به جزء چندتا دوست فاميلى كسى رو امريكا ندارم ، مى خواستم بدونم قبل از رفتن چه جورى ميشه كه يك مكان مناسب با توجه به قيمتش رو قبل از رفتن ، اجاره كرد و موقع رسيدن به خاك آمريكا ، نگرانى از اين بابت نداشت ؟ حتى براى انجام امور ادارى اين كار رو از كسايى كه در امريكا هستن درخواست بكنيم ؟

٢- چه جورى ميشه يك حساب بانكى باز كرد تا با حواله پول از ايران يا حتى كشورهاى همسايه به دليل تحريم هاى حواله بانكى ، قبل از پيدا كردن كار مناسب از پشتوانه مالى برخوردار باشيم ؟

٣- آيا امكان پيدا كردن كار مناسب با توجه به رزومه مناسب كارى و تجربه و مكاتبه از طريق ايميل و ... هست و قبل از رفتن مى شه كار مناسب پيدا كرد و اونجا تاريخ ورود دقيق و شروع به كار رو بهشون اعلام كنيم تا بعد از رفتن استرس نبودن كار رو نداشته باشيم ؟

٤- طريقه فعال كردن SN ( كارت هويت ملى ) و خدمات بيمه درمانى و تامين اجتماعى و طريقه پرداخت ماليات به چه صورت هست ؟

ممنون ميشم اين سوالات رو با دقت و طبق تجربه اى كه داشتين و حتى كامل تر از اون جواب بدين ، چون فكر كنم اين سوالات تقريباً دغدغه تك تك ما باشه ، بازم ممنونم ...
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، azar1348 ، EKAM ، m.mina ، قصه گو ، امین 13 ، nedaba ، زری وحدتی ، atlantis770
(2013-12-25 ساعت 13:03)azar1348 نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 12:21)nazila5959 نوشته:  در ضمن این دو سایت هم بسیار قیمت هایی خوبی میدن
www.cheapoair.com
www.skyscanner.com

سلام
من چون نمیخواستم اسم ببرم ، جایی چیزی ننوشتم ولی الان که شما اسم بردین ، منم تایید میکنم ما هم بلیطمون رو از همین آژانس گرفتیم ، نمایندگی اتحاد توی برج سایه قیمت رفت و برگشت را ( البته توی آفر ) 2/200 میداد واسه DC اما همین جا که شما فرمودین برامون از سایت amadeus خرید 2/80 یعنی از نماینده رسمی اتحاد هم 120 ارزونتر .
فقط خواستم با تجربه شخصی صحبتای نازیلای عزیز رو تایید کنم Smile

برج سایه تو جردن ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، azar1348 ، m.mina ، ojee ، alirezanz ، nedaba
(2013-12-25 ساعت 15:29)ali1985ir نوشته:  با اجازه ادمين عزيز
ممكن اين سوال من مربوط به تاپيك نباشه ، اما يه سوالاتى از دوستان دارم كه اميدوارم با مطرح كردنش هم مشكل من حل بشه و هم مشكل كسايى كه يه جورايى شرايطى مشابه من رو دارن

١- من هم مثل خيلى از دوستان به جزء چندتا دوست فاميلى كسى رو امريكا ندارم ، مى خواستم بدونم قبل از رفتن چه جورى ميشه كه يك مكان مناسب با توجه به قيمتش رو قبل از رفتن ، اجاره كرد و موقع رسيدن به خاك آمريكا ، نگرانى از اين بابت نداشت ؟ حتى براى انجام امور ادارى اين كار رو از كسايى كه در امريكا هستن درخواست بكنيم ؟

٢- چه جورى ميشه يك حساب بانكى باز كرد تا با حواله پول از ايران يا حتى كشورهاى همسايه به دليل تحريم هاى حواله بانكى ، قبل از پيدا كردن كار مناسب از پشتوانه مالى برخوردار باشيم ؟

٣- آيا امكان پيدا كردن كار مناسب با توجه به رزومه مناسب كارى و تجربه و مكاتبه از طريق ايميل و ... هست و قبل از رفتن مى شه كار مناسب پيدا كرد و اونجا تاريخ ورود دقيق و شروع به كار رو بهشون اعلام كنيم تا بعد از رفتن استرس نبودن كار رو نداشته باشيم ؟

٤- طريقه فعال كردن SN ( كارت هويت ملى ) و خدمات بيمه درمانى و تامين اجتماعى و طريقه پرداخت ماليات به چه صورت هست ؟

ممنون ميشم اين سوالات رو با دقت و طبق تجربه اى كه داشتين و حتى كامل تر از اون جواب بدين ، چون فكر كنم اين سوالات تقريباً دغدغه تك تك ما باشه ، بازم ممنونم ...

دوست عزیز این سوال های شما هرکدوم دنیاییه واسه خودش اینقدر که برای هرکدوم از این ها یه تاپیک درست شده و صدها پست گذاشته شده
پس پیشنهاد میکنم تاپیک تهیه امکانات اولیه زندگی در آمریکا رو به دقت مطالعه کنین و همه اون جزئیاتی رو که میخواین رو بدست بیارین Tongue
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
http://www.craigslist.org/about/sites

اینم سایت جالبیه برای کسانی که تو آمریکا کسیو ندارن
برای پیدا کردن خانه و شغل
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: azar1348 ، EKAM ، محبت ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، m.mina ، ojee ، mehdi2014 ، alirezanz ، قصه گو ، hamed1286 ، nedaba ، atlantis770 ، ahmad120
(2013-12-25 ساعت 15:41)soli asali نوشته:  برج سایه تو جردن ؟

نه ، تو ولی عصر ، پیش پارک ملت ، البته ساختمون سایه ، من اشتباه نوشتم برج Shy. همونجایی که دفتر مرکزی هواپیمایی قطری هست دفتر نمایندگی مرکزی هواپیمایی الاتحاد هم همونجاست
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
پاسخ
تشکر کنندگان: محبت ، KIMIA2005 ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، raihaneh.az90 ، قصه گو ، m.mina ، ojee ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba
(2013-12-25 ساعت 15:29)ali1985ir نوشته:  با اجازه ادمين عزيز

دوست عزیز واسه انجام تمام کارهایی که نام بردید 2 راه پیش رو دارید :

1- خواندن تاپیک های مرتبط و کسب اطلاعات لازم در این خصوص و اقدام از طریق خود شما
2- کمک گرفتن از خدمات ایمیگرانجل
موفق باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
منم امروز بلیطم رو گرفتم.. تهران-استانبول-لس آنجلس
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
پاسخ
(2013-12-25 ساعت 23:03)raihaneh.az90 نوشته:  منم امروز بلیطم رو گرفتم.. تهران-استانبول-لس آنجلس

دوست عزیز میشه لطف کنید قیمت و تاریخشم بگین؟؟ ایرلاینتون هم که ترکیشه دیگه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، m.mina ، alirezanz ، قصه گو ، nedaba
دوستان عزیزم کسی هست بخواد توی این چند روز آتی بخواد بیاد امریکا؟
من یه کار خیلی ضروری دارم اینجا.لطفا اگه کسی هست لطفش رو دریغ نکنه...
ممنون
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
پاسخ
تشکر کنندگان: m.mina ، soli asali ، pari pariaaa ، alirezanz ، قصه گو ، nedaba ، atlantis770
(2013-12-26 ساعت 10:08)rtt نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 23:03)raihaneh.az90 نوشته:  منم امروز بلیطم رو گرفتم.. تهران-استانبول-لس آنجلس

دوست عزیز میشه لطف کنید قیمت و تاریخشم بگین؟؟ ایرلاینتون هم که ترکیشه دیگه
بله..ترکیش ایرلاینز.. 2 مارچ .. 2642000 تومان
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، H Pier ، amin arefi ، azar1348 ، mohamad92 ، m.mina ، ojee ، pv-n ، mehdi2014 ، alirezanz ، قصه گو ، nedaba
اطلاع رسانی در خصوص راهنمای تصویری پرداخت 165 $
فایل قبلی ویرایش شد که حاوی دو نکته مهم میباشد . لذا لینک دانلود فایل ویرایش شده در زیر قرار داده میشود .
و همینطور به زودی در امضای aghaghia ی عزیز که زحمتهای ما گردن ایشونه همیشه .
با تشکر از lilistar عزیز که فایل قبلی را به چالش کشیدن و باعث کشف این نکات شدن .

لینک دانلود http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?k...867113cf61
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
پاسخ
(2013-12-26 ساعت 15:21)azar1348 نوشته:  
اطلاع رسانی در خصوص راهنمای تصویری پرداخت 165 $
فایل قبلی ویرایش شد که حاوی دو نکته مهم میباشد . لذا لینک دانلود فایل ویرایش شده در زیر قرار داده میشود .
و همینطور به زودی در امضای aghaghia ی عزیز که زحمتهای ما گردن ایشونه همیشه .
با تشکر از lilistar عزیز که فایل قبلی را به چالش کشیدن و باعث کشف این نکات شدن .

لینک دانلود http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?k...867113cf61

آذر جان اصلاحات فقط همون دو نکته ای هست که نوشتین؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، pari pariaaa ، H Pier ، amin arefi ، azar1348 ، m.mina ، ojee ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان