موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزيز سفر كرده از كمك هاي دولت در مورد مهاجرين چيزي ميدونيد؟ شنيده بودم ٧٠٠ دلار بعنوان كمك هزينه ي غذا و ٨٠٠ دلار هم بعنوان كمك هزينه ي زندگي ميده كه اگه رفتيم سر كار از ٨٠٠ كم مي كنه و وقتي ديد حقوقمون داره بهتر ميشه از كمك هزينه ي غذا كم مي كنه. البته فكر كنم ٧٠٠ تا نقد نيست مثل كوپنه .
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
منم بلیطم رو گرفتم
برای اوایل اردیبهشت با گلف ایر
مشهد-بحرین-لندن-لس آنجلس
2085000 تومان رفت و برگشت(8 ماه بعد - قابل تغییر تاریخ)
پیشنهاد می کنم تا گلف ایر آفر رو برنداشته اقدام کنید...
کسایی که سمت لس آنجلس می رن دوست داشتن پیغام بدن
ممنون
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان گل مهاجرسرا ، می خواستم بپرسم کسی هست که بخواهد تا 5 ژانویه به ایران برگرده ، اگر هست لطفا بهم پیغام بده ، یک پاکت کوچیک دارم که باید سریع بفرستم ایران ، ممنون می شم اگر PM بدین .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-29 ساعت 13:23)aghaghia نوشته: (2013-12-29 ساعت 07:46)mehrana نوشته: سلام به دوستان عزيز ،، من الان نزديك ٤٠ روز كه وارد امريكاشدم و تا حالا ٣ بار به اداره سوشيال مراجعه كردم ولي هنوز سوشيال نامبرم نيامده از دوستان ديگه هم كسي چنين مدت زماني منتظر مونده از كساني كه اينجا بودن سؤال كردم اكثراظرف يكي دو هفته دستشان رسيده ،، ممنون ميشم راهنماييم كنيد،
سلام دوست عزیز، اطمینان حاصل کنید که آدرسی که در فرودگاه و یا از قبل دادین صحیح بوده باشه، چون مواردی بوده که به همین دلیل سوشیال بدستشون نرسیده، حالا یا بدلیل کوتاهی آفیسر و یا دستخط بد و ...
ممنونم اقاقيا جان از راهنماييت، امروز سوشيال دستم رسيد خوشبختانه ،، سال نو ميلاديتان مبارك ،، خدا ييش عيدنوروز يك حس و حال ديگه داره
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2013-12-30 ساعت 11:58)amir-fazli نوشته: سلام
منم بلیطم رو گرفتم
برای اوایل اردیبهشت با گلف ایر
مشهد-بحرین-لندن-لس آنجلس
2085000 تومان رفت و برگشت(8 ماه بعد - قابل تغییر تاریخ)
پیشنهاد می کنم تا گلف ایر آفر رو برنداشته اقدام کنید...
کسایی که سمت لس آنجلس می رن دوست داشتن پیغام بدن
ممنون
آقای فضلی عزیز مصاحبه ی ما در یک روز بود و میدیدم دختر خانم خوشگل شما با آقا پسر گل آقا مسعود بازی می کردند...ما و خانواده ی آقا مسعود کلیرنس خوردیم !ای کاش تاریخ رفتنمونم با هم یکی بود...ولی قول بدین مارو از تجربیات خودتون بی نصیب نذارید.منتظر شنیدن خبرهای خوب از سمت شما هستم.موفق باشید.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
اگه اینطوری بود این همه اسپانسر و تمکن مالی واسه چی میخوان!!!!
دور از جون دوستان آمریکا گداخونه میگه راه انداخته که بهمین راحتی به ما پول تو جیبی بده
[/quote]
همانطور که قبلا" گفتم این یه نقل قول بود از یکی از برندگان سه یا چهار سال پیش که الان در سن خوزه زندگی می کنند.گدا خونه؟! پول توجیبی؟! شیب؟!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-01 ساعت 21:34)iris نوشته: (2014-01-01 ساعت 20:34)قصه گو نوشته: اگه اینطوری بود این همه اسپانسر و تمکن مالی واسه چی میخوان!!!!
دور از جون دوستان آمریکا گداخونه میگه راه انداخته که بهمین راحتی به ما پول تو جیبی بده
همانطور که قبلا" گفتم این یه نقل قول بود از یکی از برندگان سه یا چهار سال پیش که الان در سن خوزه زندگی می کنند.گدا خونه؟! پول توجیبی؟! شیب؟!
منم شنیدم کمک مالی می کنند، ولی خب این مقدار خیلی ناچیز در مقابل در آمدی که با کار کردن می تونیم در آمریکا به دست بیاریم
[/quote]
من 150 دلار اونهم به صورت کوپن فقط برای مواد غذایی شنیده بودم که شرایط و مراحل خاص خودشو داره..
**2014AS24/یک نفر/ایروان/مصاحبه اواخر نوامبر/ ویزا یکضرب