کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان عزيز سفر كرده از كمك هاي دولت در مورد مهاجرين چيزي ميدونيد؟ شنيده بودم ٧٠٠ دلار بعنوان كمك هزينه ي غذا و ٨٠٠ دلار هم بعنوان كمك هزينه ي زندگي ميده كه اگه رفتيم سر كار از ٨٠٠ كم مي كنه و وقتي ديد حقوقمون داره بهتر ميشه از كمك هزينه ي غذا كم مي كنه. البته فكر كنم ٧٠٠ تا نقد نيست مثل كوپنه .
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، H Pier ، mohamad92 ، EKAM ، m.mina ، nedaba ، ssafaye66 ، زری وحدتی
(2013-12-29 ساعت 07:46)mehrana نوشته:  سلام به دوستان عزيز ،، من الان نزديك ٤٠ روز كه وارد امريكاشدم و تا حالا ٣ بار به اداره سوشيال مراجعه كردم ولي هنوز سوشيال نامبرم نيامده از دوستان ديگه هم كسي چنين مدت زماني منتظر مونده از كساني كه اينجا بودن سؤال كردم اكثراظرف يكي دو هفته دستشان رسيده ،، ممنون ميشم راهنماييم كنيد،

سلام دوست عزیز، اطمینان حاصل کنید که آدرسی که در فرودگاه و یا از قبل دادین صحیح بوده باشه، چون مواردی بوده که به همین دلیل سوشیال بدستشون نرسیده، حالا یا بدلیل کوتاهی آفیسر و یا دستخط بد و ...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
میگم ها دوستای عزیزی که چشمشون به دیدن گرین کارت روشن شده یه تصویر ازش برامون بزارن ما هم بگیم تو عمرمون گرین کارت دیدیم ..... Big GrinBig GrinBig Grin
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، EKAM ، philter ، noobnoobi ، m.mina ، ojee ، mehdi2014 ، alirezanz ، قصه گو ، nedaba ، زری وحدتی ، A_A
سلام
منم بلیطم رو گرفتم
برای اوایل اردیبهشت با گلف ایر
مشهد-بحرین-لندن-لس آنجلس
2085000 تومان رفت و برگشت(8 ماه بعد - قابل تغییر تاریخ)
پیشنهاد می کنم تا گلف ایر آفر رو برنداشته اقدام کنید...
کسایی که سمت لس آنجلس می رن دوست داشتن پیغام بدن
ممنون
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
پاسخ
سلام بر دوستان گل مهاجرسرا ، می خواستم بپرسم کسی هست که بخواهد تا 5 ژانویه به ایران برگرده ، اگر هست لطفا بهم پیغام بده ، یک پاکت کوچیک دارم که باید سریع بفرستم ایران ، ممنون می شم اگر PM بدین .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، m.mina ، alirezanz ، قصه گو ، nedaba
(2013-12-29 ساعت 13:23)aghaghia نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 07:46)mehrana نوشته:  سلام به دوستان عزيز ،، من الان نزديك ٤٠ روز كه وارد امريكاشدم و تا حالا ٣ بار به اداره سوشيال مراجعه كردم ولي هنوز سوشيال نامبرم نيامده از دوستان ديگه هم كسي چنين مدت زماني منتظر مونده از كساني كه اينجا بودن سؤال كردم اكثراظرف يكي دو هفته دستشان رسيده ،، ممنون ميشم راهنماييم كنيد،

سلام دوست عزیز، اطمینان حاصل کنید که آدرسی که در فرودگاه و یا از قبل دادین صحیح بوده باشه، چون مواردی بوده که به همین دلیل سوشیال بدستشون نرسیده، حالا یا بدلیل کوتاهی آفیسر و یا دستخط بد و ...

ممنونم اقاقيا جان از راهنماييت، امروز سوشيال دستم رسيد خوشبختانه ،، سال نو ميلاديتان مبارك ،، خدا ييش عيدنوروز يك حس و حال ديگه داره SmileSmile
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
پاسخ
(2013-12-29 ساعت 09:43)قصه گو نوشته:  دوستان عزيز سفر كرده از كمك هاي دولت در مورد مهاجرين چيزي ميدونيد؟ شنيده بودم ٧٠٠ دلار بعنوان كمك هزينه ي غذا و ٨٠٠ دلار هم بعنوان كمك هزينه ي زندگي ميده كه اگه رفتيم سر كار از ٨٠٠ كم مي كنه و وقتي ديد حقوقمون داره بهتر ميشه از كمك هزينه ي غذا كم مي كنه. البته فكر كنم ٧٠٠ تا نقد نيست مثل كوپنه .

جداً شوخی میکنید ؟ Big GrinBig GrinBig Grin
یا واقعاً میفرمایید ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ostokhan ، pari pariaaa ، قصه گو ، m.mina ، alirezanz ، nedaba ، atlantis770
(2014-01-01 ساعت 02:39)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 09:43)قصه گو نوشته:  دوستان عزيز سفر كرده از كمك هاي دولت در مورد مهاجرين چيزي ميدونيد؟ شنيده بودم ٧٠٠ دلار بعنوان كمك هزينه ي غذا و ٨٠٠ دلار هم بعنوان كمك هزينه ي زندگي ميده كه اگه رفتيم سر كار از ٨٠٠ كم مي كنه و وقتي ديد حقوقمون داره بهتر ميشه از كمك هزينه ي غذا كم مي كنه. البته فكر كنم ٧٠٠ تا نقد نيست مثل كوپنه .

جداً شوخی میکنید ؟ Big GrinBig GrinBig Grin
یا واقعاً میفرمایید ؟

این جور ی اگه باشه میخوابیم تو خونه حالشو میبریم. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin ماهی 1500 دلار هم تو جیبموم میامد. اگه اینجوری بود که آمریکا تعطیل بودش. ولی خوبه ها دولت پول بده ملت حال کنن. Big Grin Tongue Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، lira ، m.mina ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba
(2013-12-30 ساعت 11:58)amir-fazli نوشته:  سلام
منم بلیطم رو گرفتم
مشهد-بحرین-لندن-لس آنجلس
ممنون

خیلی مبارکه دوست خوبم. انشااله به سلامتی سفر خیلی خوبی داشته باشی.
در مورد قیمتش باید بگم که قیمتش خیلی خوبه و میشه گفت که نصفه قیمته. راستی در مورد خدماتش و نوع هواپیماهاش اطلاعاتی دارید که آیا هواپیماییه استاندارد و راحتی هستش. در ضمن از لندن به بعد رو با ایرلاین دیگه ای به پرواز ادامه میده یا ...؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، mohamad92 ، m.mina ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba
' نوشته:

جداً شوخی میکنید ؟ Big Grin:
یا واقعاً میفرمایید ؟

این جور ی اگه باشه میخوابیم تو خونه حالشو میبریم. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin ماهی 1500 دلار هم تو جیبموم میامد. اگه اینجوری بود که آمریکا تعطیل بودش. ولی خوبه ها دولت پول بده ملت حال کنن. Big Grin Tongue Big Grin
[/quote]

اگه اینطوری بود این همه اسپانسر و تمکن مالی واسه چی میخوان!!!!
دور از جون دوستان امریکا گداخونه میگه راه انداخته که بهمین راحتی به ما پول تو جیبی بده Big Grin
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، pari pariaaa ، amin arefi ، ffrfar ، storagemeter ، soli asali ، قصه گو ، shadi79 ، EKAM ، m.mina ، ojee ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba
(2013-12-30 ساعت 11:58)amir-fazli نوشته:  سلام
منم بلیطم رو گرفتم
مشهد-بحرین-لندن-لس آنجلس
ممنون

آقای فضلی عزیز مصاحبه ی ما در یک روز بود و میدیدم دختر خانم خوشگل شما با آقا پسر گل آقا مسعود بازی می کردند...ما و خانواده ی آقا مسعود کلیرنس خوردیم !ای کاش تاریخ رفتنمونم با هم یکی بود...ولی قول بدین مارو از تجربیات خودتون بی نصیب نذارید.منتظر شنیدن خبرهای خوب از سمت شما هستم.موفق باشید.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، pari pariaaa ، محبت ، amin arefi ، amir-fazli ، m.mina ، ojee ، masuodrh ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba
اگه اینطوری بود این همه اسپانسر و تمکن مالی واسه چی میخوان!!!!
دور از جون دوستان آمریکا گداخونه میگه راه انداخته که بهمین راحتی به ما پول تو جیبی بده Big Grin
[/quote]

همانطور که قبلا" گفتم این یه نقل قول بود از یکی از برندگان سه یا چهار سال پیش که الان در سن خوزه زندگی می کنند.گدا خونه؟! پول توجیبی؟! شیب؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، محبت ، philter ، EKAM ، m.mina ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-01-01 ساعت 20:34)قصه گو نوشته:  اگه اینطوری بود این همه اسپانسر و تمکن مالی واسه چی میخوان!!!!
دور از جون دوستان آمریکا گداخونه میگه راه انداخته که بهمین راحتی به ما پول تو جیبی بده Big Grin

همانطور که قبلا" گفتم این یه نقل قول بود از یکی از برندگان سه یا چهار سال پیش که الان در سن خوزه زندگی می کنند.گدا خونه؟! پول توجیبی؟! شیب؟!
[/quote]

منم شنیدم کمک مالی می کنند، ولی خب این مقدار خیلی ناچیز در مقابل در آمدی که با کار کردن می تونیم در امریکا به دست بیاریم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: taleghani ، soli asali ، pari pariaaa ، EKAM ، m.mina ، قصه گو ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-01-01 ساعت 21:34)iris نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 20:34)قصه گو نوشته:  اگه اینطوری بود این همه اسپانسر و تمکن مالی واسه چی میخوان!!!!

منم شنیدم کمک مالی می کنند، ولی خب این مقدار خیلی ناچیز در مقابل در آمدی که با کار کردن می تونیم در آمریکا به دست بیاریم
[/quote]

طبق شنیده ها افرادی که با فقر دست به گریبان هستند با مراجعه به بانک و اثبات اینکه آه در بساط ندارند میتوانند ماهیانه 700 دلار جهت زنده ماندن از بانک دریافت کنند تا رو پای خود بایستند و حتی این موضوع شامل خدمات درمانی در بعضی بیمارستانها در بعضی مناطق میشود که برای این افراد رایگان است.اما به هیچ عنوان به این موارد فکر نکنین. دوستای مهاجرسرایی و مهاجرای ایرانی به فکر شروع خوب باشند. مطمئنا و انشاالله کار کسی به این جاها کشیده نشه که نمیشه.
پیروز باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
پاسخ
(2014-01-01 ساعت 21:34)iris نوشته:  

منم شنیدم کمک مالی می کنند، ولی خب این مقدار خیلی ناچیز در مقابل در آمدی که با کار کردن می تونیم در آمریکا به دست بیاریم
[/quote]

من 150 دلار اونهم به صورت کوپن فقط برای مواد غذایی شنیده بودم که شرایط و مراحل خاص خودشو داره..
**2014AS24/یک نفر/ایروان/مصاحبه اواخر نوامبر/ ویزا یکضرب
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان