کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-09-07 ساعت 15:01)lida55 نوشته:  خوب چه بهتر چون بعد از 18 ساعت پرواز با یک بچه کوچک توانی واسه تو صف immigration رفتن هم نمیمونه
دوستان دعوام نکنین میدونم تاپیک هتل هست ولی تو لوس انجلس کدوم منطقه هتل بگیریم که به مترو و مرکز خرید نزدیک باشیم

هتل؟؟؟ واسه چند وقت هزینتون زیاد میشه..بستپی به تعداد نفرات و میزان پولی که میخواین خرج کنید داره- بازارهای ایرانی یا خارجی و .....
[/quote]

خوب فامیل جان خانومشون اسپانیایی تبارن و ما بهشون زحمت نمیدیم تا 10 -12 روز زود اجاره میکنیم جایی رو بیشتر مرکزی که بتونیم مایحتاجمون رو تهیه کنیم
[/quote]

هتل امکان پخت و پز بهتون نمیده و خرجتون زیاد میشه. اینجا خیلی درگیر این مسایل نیستن و اونا از مهمون استقبال میکنن. ولی بیشتر از یک ماه خوششون نمیاد-به نطرم یک ماهم یه ماهه همونجا پیش فامیل جان بمونین حساب کار میاد دستتون که چی به چیه. ضمناً خانمهای اسپنیش مهمون نوازن
[/quote]

خوب برام راحت نیست نمیدونم Rolleyesتاالان extended stay america بهمون پیشنهاد شده که گویا سوویت کامل داره اما تو لوس انجلس و ایرواین چندین شعبه داره فعلا باید حسابی فکر کنمCool منطقه پاسدنا و گلندل هم شعبه داره
[/quote]

سمت ارواین نیا که اتوبوساش هر یه ساعت یه بار رد میشن و کلاً اینجا ماشین واجبی، هرچند من خودم کلی مسیرهارو پیاده میرفتم وامکانشم هست ولی با بچه نمیشه... سوییتهای قابل تمدید یا extended stay هم شبی 130 دلاره که از ده روز به بالا کمتر میشه، البته اگه فقط میخواهید خرید روزمره انجام بدین و گشت و گذار نمیخواین ارواین دسترسی هاش عالیه منم تا جایی که بتونم جهت آشنایی با مراکز کمکتون میکنم.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، lida55 ، قصه گو ، mohamad92 ، nedali ، Shahabpk ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-04 ساعت 21:29)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 13:19)saboteur نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:42)m_yek نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
من تا کمتر از 20 روز دیگه میرم آمریکاو میخوام مراحل ثبت نام 165 دلار را انجام بدم ولی به مشکل برخوردم که آیا میشه شماره کارت کسی که آمریکا هست را بگیرم و از ایران پرداخت کنم ؟ ایا مشکلی پیش نمیاد برای حساب اون شخص که از ایران پرداخت میشه ؟
بنظرتون برم آمریکاو از اونجا پرداخت کنم بهتر نیست ؟
سلام
بهتره هنگام پرداخت از وی پی ان استفاده کنین تا آی پی ایران ثبت نشه.

بگین از اونجا براتون انجام بدن.
دوست عزیز من از ایران پرداخت کردم . هیچ مشکلی هم نبود .
فقط یادتون نره حتما پرینت بگیرید. هم از رسید پولی که پرداخت کردین هم از ثبت نامتون که انجام شده .
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980
انواع نقشه ی آمریکا از جمله نقشه ی زمانی، نقشه ی فرودگاهها، قطار، رودخونه ها و .... . کافیه روی هر ایالت بزنید تا نقشه ی ایالت رو هم نشون بده.
http://www.mapsofworld.com/usa/usa-state...l-map.html
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، p.arsa ، m_yek ، miladfr12 ، زری وحدتی ، nedaba ، آلیس-1980 ، remarya ، A_A
دوستان اون 165 دلار رو باید چطوری پرداخت کرد ؟ آموزش پرداختش توی سایت هست ؟

پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472 ، nedaba
(2014-09-08 ساعت 09:25)rainbow21 نوشته:  دوستان اون 165 دلار رو باید چطوری پرداخت کرد ؟ آموزش پرداختش توی سایت هست ؟
فایل تصویری نحوه ی پرداخت رو از اینجا دانلود کنید:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?k...867113cf61
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، lida55 ، p.arsa ، زری وحدتی ، nedaba ، آلیس-1980
دوستان میدونم که چیزی که میخوام بگم به این تاپیک مربوط نمیشه، خودم بعد از مدتی حذفش می کنم، اما میخواستم از همه تون خواهش کنم از گذاشتن پست و بحث با بچه های تاپیک کلیرنس خودداری کنید. اونها از لحاظ روحی بسیار تحت فشار هستند، به حق ناراحت هستند، و نیاز دارند با حرفها و درددلهاشون به خودشون تسکین و آرامش بدهند. هرگونه بحث و گفتگو با اونها در این شرایط فقط باعث تشنج و بگو مگوی بیشتر میشه. به هر حال اونها در شرایطی نیستند که بخواهند هرگونه منطق یا دلیل را از جانب شما بپذیرند.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

پاسخ
(2014-09-06 ساعت 02:07)mohsenmb نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 01:01)aaraam نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 21:23)reza_norouzi نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 20:56)sal0811 نوشته:  یکی از دوستان هفته قبل با پرواز الاتحاد رفته لس آنجلس. طبق گفته ایشون وقتی ابوظبی بوده کلیه کارای دریافت پاکت زرد و امضای فرمهای مرتبط رو تو یه سالن دیگه انجام داده و وقتی رسیده لس آنجلس فقط چمدون گرفته و رفته بیرون. میخواستم بدونم تا حالا این مورد برای کسی پیش اومده؟ تا الان من فکر میکردم همه کارها وقتی اولین فرودگاه اونجا رسیدیم انجام میشه!

سلام دوست من
به نظر نمیاد این موضوع درست باشه چون کارای مربوط به مهاجرت مربوط به آمریکاس و خیلی بعیده که تو ابوظبی انجام بشه.
شاید اون دوستتون در مورد موضوع دیگه ای صحبت کرده باشه.
این مورد تا حالا سابقه نداشته. لطفا بازم ازشون سوال کنین.
شاد باشین.

سلام دوستان
منهم وقتی برای تهیه بلیط از یکی از آژانسها شرایط و قیمتهای ایرلانهای مختلف رو پرسیدم همینو بهم گفتن البته مسئله دیگه در مورد الاتحاد اینه که توقفش تو ابوظبی یک ساعته و این ممکنه کم باشه در مورد ترکیش هم گفتن قراره همینطور بشه ولی فعلا انجام نمیشه دوستانی که در آینده (البته برای اولین سفرشون) میخوان با ترکیش برن حتما از این نظر مطمئن بشن چون بعضی از پروازای اونهم توقف کوتاهی تو استانبول داره.
موفق باشید.
بله دوست عزیز دوستتون کاملاً درست میگه چونکه کشور آمریکا در ابوظبی دارای گمرک هست وکلیه کارهای مهاجرتی رو در همونجا (البته فقط الاتحاد)صورت میگیره و بستگی به شانستون داره که چقدر خلوت باشه ولی تا همه مسافرین کارهاشون تکمیل نشه پرواز صورت نمیگیره. کل آفیسرهای اونجا آمریکایی هستن ودر آمریکا شما فقط چمدونها رو تحویل میگیرین و از سالن خارج میشین

بچه ها من هم 10 روز دیگه پرواز دارم . مقصد کالیفورنبا. یکی از دوستام تو
آژانس هواپیمایی کار می کنه واسم چند ماه پیش بلیط گرفت اتحاد، رفت و برگشت 3300
البته با تخفیف و گشتن خیلی زیاد. امروز که این مطلب و خوندم زنگ زدم بهش اونم زنگ زد به دفتر اتحاد و واسم پرسید. گفتن این موضوع که تو
فرودگاه ابوظبی خدمات مهاجرتی انجام می شه صحت داره و فقط مختص به پرواز اتحاده که به عنوان یه خدمت برای جلب مسافر انجام می شه.
حالا خوب و بدش رو نمی دونم. اگه کسی از دوستان تجربه ایی داره بزاره. اینم بگم که از sep 9 همه پروازاش افزایش قیمت پیدا می کنه
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
پاسخ
سلام دوستان براي گرفتن سوشيال نامبر بايد كار خاصي و فرم بخصوصي پر شه يا اينكه اتوماتيك وار خودشون به آدرس ميفرستن؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-08 ساعت 19:05)reza16 نوشته:  سلام دوستان براي گرفتن سوشيال نامبر بايد كار خاصي و فرم بخصوصي پر شه يا اينكه اتوماتيك وار خودشون به آدرس ميفرستن؟
خودش صادر و ارسال میشه ولی بعد از یک هفته از ورود، خانوادتون میتونن به نزدیکترین اداره سوشال سکیوریتی مراجعه کنن و شماره سوشال سکیوریتی رو بگیرن.....
پاسخ
سلام
این 165 دلار چقدر وقت داره پرداخت شه؟
مهلت خاصی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_ros ، زری وحدتی ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-08 ساعت 09:30)hadi472 نوشته:  
(2014-09-08 ساعت 09:25)rainbow21 نوشته:  دوستان اون 165 دلار رو باید چطوری پرداخت کرد ؟ آموزش پرداختش توی سایت هست ؟
فایل تصویری نحوه ی پرداخت رو از اینجا دانلود کنید:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?k...867113cf61

از داخل ايران از چه طريقي ميشه پرداخت كرد ؟ سايت tehranpardakht مورده اعتماده ؟
اين مبلغ 165 دلار براي صدور گرين كارت هست ؟
كلا بلا فاصله بعد از ورود به امريكا چه كارايي بايد انجام بديم ( منظورم كاراي اداري هست ) به ترتيب اگر امكانش هست به طور خلاصه بگيد
ميدونم به احتمال زياد سوال هايي كه پرسيدم تكراري هست ، ممنون ميشم پاسخ بديد

م

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_ros ، زری وحدتی ، nedaba ، آلیس-1980 ، atlantis770
(2014-09-08 ساعت 20:13)afc30 نوشته:  سلام
این 165 دلار چقدر وقت داره پرداخت شه؟
مهلت خاصی داره؟

سلام. نه دوست من وقت خاصی نداره. سفارت میگه که قبل از ورود به آمریکا پرداخت شه (هیچ زمان خاصی رو قید نکردن و فقط گفتن قبل از ورود باشه) بعضی از دوستان هم میذارن برای بعد از ورود به آمریکا. یعنی به اعتقاد و تجربه یه سری از دوستان اگه شما بعد از ورود به آمریکا هم پرداخت کنین مشکلی پیش نمیاد فقط در این صورت سعی کنید در همون چند روز اول ورودتون پرداخت کنید تا پروسه ی صدور گرین کارتتون زودتر شروع شه.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ
سلام دوستان.یه سوال داشتم.
من شنیدم بعد از سفر اول به امریکا بیشتر از شش ماه هم اشکال نداره خارج امریکا باشی حتی تا یک سال.کسی اطلاعی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-09-09 ساعت 01:00)mehdi1989 نوشته:  سلام دوستان.یه سوال داشتم.
من شنیدم بعد از سفر اول به آمریکا بیشتر از شش ماه هم اشکال نداره خارج آمریکا باشی حتی تا یک سال.کسی اطلاعی داره؟

سلام دوست من
تا کمتر از 6 ماه میتونی خارج از امریکا بمونی. برای بیشتر از 6 ماه تا 2 سال باید درخواست re-entry permit یا پاس سفید بدی.
اینجا رو ببین:
http://www.mohajersara.com/thread-3694.html
شاد باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_ros ، gema ، زری وحدتی ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-09 ساعت 01:00)mehdi1989 نوشته:  سلام دوستان.یه سوال داشتم.
من شنیدم بعد از سفر اول به آمریکا بیشتر از شش ماه هم اشکال نداره خارج آمریکا باشی حتی تا یک سال.کسی اطلاعی داره؟

شما اگر بیشتر از 6 ماه و تا قبل از 364 روز به آمریکا برگردی و برای بار اولت باشه افسر فرودگاه ازت توضیح میخواد و اگر قانعش کرد کنار پاسپورتت میزنه Advised که دیگه تکرار نکنی. اگر هم قانع نشد ویزا یا گرین کارتت رو ضبط میکنه که باید این مواقع مقاومت کنی و صحبت کنی و بدون گرین کارت نری که معرفی ات میکنه به دادگاه.
اگر یکسال و یک دقیقه بشود حتما به دادگاه معرفی میشی و باید دلیل قانع کننده داشته باشی در غیر اینصورت گرین کارتت ضبط میشه که معمولا اگر خیلی از یکسال بیشتر نباشه قبول میکنن. به هر حال این قضیه در پرونده مهاجرتیتون ضبط میشه و نمیشه تکرارش کرد و تکرارش عواقب بدی داره.
در ضمن اگر قصد این رو دارید که زودتر پروسه 5 ساله سیتیزن شیپ رو طی کنید باید بدونید کنتور 5 سال هر وقت بیشتر از 6 ماه خارج از خاک آمریکا بودید ریست میشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان