کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان

ويزاي من تا فوريه اعتبار داره ، كسي ميدونه كه ايا من ميتونم ژانويه برم يا اينكه حتما تا پايان سال 2014 بايد وارد ام ر ي ك ا بشم؟
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، mohsenmb ، hadi472 ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-05 ساعت 09:12)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان

ويزاي من تا فوريه اعتبار داره ، كسي ميدونه كه ايا من ميتونم ژانويه برم يا اينكه حتما تا پايان سال 2014 بايد وارد ام ر ي ك ا بشم؟

شما تا فوریه هر موقعی که خواستید میتونید وارد امریکا بشید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، mohsenmb ، مهدی 2014 ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-04 ساعت 23:49)shadi79 نوشته:  دوستان کارای مهاجرتی تو فرودگاه لس آنجلس چقدر زمان میبره

سلام دوست عریز دیروز بایکی از بچه های مهاجرسرا صحبت میکردم میگفت 3 ساعت طول کشید چون فرودگاه لس آنجلس بخش مهاجرتش شلوغ بوده
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، lida55 ، gema ، mohamad92 ، mohsenmb ، مهدی 2014 ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
دوستان این فرم آبی که توی هواپیما میدن را از کجا میتونم پیدا کنم ؟ کلا این فرم درباره چی هست ؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-04 ساعت 21:29)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 13:19)saboteur نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:42)m_yek نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
من تا کمتر از 20 روز دیگه میرم آمریکاو میخوام مراحل ثبت نام 165 دلار را انجام بدم ولی به مشکل برخوردم که آیا میشه شماره کارت کسی که آمریکا هست را بگیرم و از ایران پرداخت کنم ؟ ایا مشکلی پیش نمیاد برای حساب اون شخص که از ایران پرداخت میشه ؟
بنظرتون برم آمریکاو از اونجا پرداخت کنم بهتر نیست ؟
سلام
بهتره هنگام پرداخت از وی پی ان استفاده کنین تا آی پی ایران ثبت نشه.

بگین از اونجا براتون انجام بدن.
گفتم ولی چون آی پی ایمیلم از ایران هست از آمریکا براشون بازنمیشه ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، nedaba ، آلیس-1980
من این هفته وارد واشینگتون میشم! خوشحال میشم از بچه های مهاجرسرا را اونجا ببینم!
اولین ورود SEP 2014
اولین پاس سفید feb 2015
دومین ورود oct 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، freddyflientstone ، قصه گو ، مهدی 2014 ، pari pariaaa ، Good Luck ، nedaba ، Lemony
سلام بعد از يك ماه وضعيت گرين كارت ما يك مرحلة توي سايت uscis رفت جلو
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
پاسخ
(2014-09-04 ساعت 21:23)reza_norouzi نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 20:56)sal0811 نوشته:  یکی از دوستان هفته قبل با پرواز الاتحاد رفته لس آنجلس. طبق گفته ایشون وقتی ابوظبی بوده کلیه کارای دریافت پاکت زرد و امضای فرمهای مرتبط رو تو یه سالن دیگه انجام داده و وقتی رسیده لس آنجلس فقط چمدون گرفته و رفته بیرون. میخواستم بدونم تا حالا این مورد برای کسی پیش اومده؟ تا الان من فکر میکردم همه کارها وقتی اولین فرودگاه اونجا رسیدیم انجام میشه!

سلام دوست من
به نظر نمیاد این موضوع درست باشه چون کارای مربوط به مهاجرت مربوط به آمریکاس و خیلی بعیده که تو ابوظبی انجام بشه.
شاید اون دوستتون در مورد موضوع دیگه ای صحبت کرده باشه.
این مورد تا حالا سابقه نداشته. لطفا بازم ازشون سوال کنین.
شاد باشین.

سلام دوستان
منهم وقتی برای تهیه بلیط از یکی از آژانسها شرایط و قیمتهای ایرلانهای مختلف رو پرسیدم همینو بهم گفتن البته مسئله دیگه در مورد الاتحاد اینه که توقفش تو ابوظبی یک ساعته و این ممکنه کم باشه در مورد ترکیش هم گفتن قراره همینطور بشه ولی فعلا انجام نمیشه دوستانی که در آینده (البته برای اولین سفرشون) میخوان با ترکیش برن حتما از این نظر مطمئن بشن چون بعضی از پروازای اونهم توقف کوتاهی تو استانبول داره.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa ، nedaba
رفتيم اداره ي راهنمايي و رانندگي كركلند و گفت ترجه ي گواهينامه هاتون تا شش ماه اعتبار داره و موقع رانندگي هم اصل و هم ترجمه را با خود داشته باشيد.ترجمه ي پاسارگارد كه متعلق به مهاجرسراست برامون ترجمه كرد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-09-05 ساعت 11:44)m_yek نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 23:49)shadi79 نوشته:  دوستان کارای مهاجرتی تو فرودگاه لس آنجلس چقدر زمان میبره

سلام دوست عریز دیروز بایکی از بچه های مهاجرسرا صحبت میکردم میگفت 3 ساعت طول کشید چون فرودگاه لس آنجلس بخش مهاجرتش شلوغ بوده

منم هفته پیش وارد لوس آنجلس شدم کارام 3 ساعت طول کشید خیلی خسته کننده بود
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، مهدی 2014 ، pari pariaaa ، lida55 ، iris ، shadi79 ، nedaba ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-09-06 ساعت 01:01)aaraam نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 21:23)reza_norouzi نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 20:56)sal0811 نوشته:  یکی از دوستان هفته قبل با پرواز الاتحاد رفته لس آنجلس. طبق گفته ایشون وقتی ابوظبی بوده کلیه کارای دریافت پاکت زرد و امضای فرمهای مرتبط رو تو یه سالن دیگه انجام داده و وقتی رسیده لس آنجلس فقط چمدون گرفته و رفته بیرون. میخواستم بدونم تا حالا این مورد برای کسی پیش اومده؟ تا الان من فکر میکردم همه کارها وقتی اولین فرودگاه اونجا رسیدیم انجام میشه!

سلام دوست من
به نظر نمیاد این موضوع درست باشه چون کارای مربوط به مهاجرت مربوط به آمریکاس و خیلی بعیده که تو ابوظبی انجام بشه.
شاید اون دوستتون در مورد موضوع دیگه ای صحبت کرده باشه.
این مورد تا حالا سابقه نداشته. لطفا بازم ازشون سوال کنین.
شاد باشین.

سلام دوستان
منهم وقتی برای تهیه بلیط از یکی از آژانسها شرایط و قیمتهای ایرلانهای مختلف رو پرسیدم همینو بهم گفتن البته مسئله دیگه در مورد الاتحاد اینه که توقفش تو ابوظبی یک ساعته و این ممکنه کم باشه در مورد ترکیش هم گفتن قراره همینطور بشه ولی فعلا انجام نمیشه دوستانی که در آینده (البته برای اولین سفرشون) میخوان با ترکیش برن حتما از این نظر مطمئن بشن چون بعضی از پروازای اونهم توقف کوتاهی تو استانبول داره.
موفق باشید.
بله دوست عزیز دوستتون کاملاً درست میگه چونکه کشور امریکا در ابوظبی دارای گمرک هست وکلیه کارهای مهاجرتی رو در همونجا (البته فقط الاتحاد)صورت میگیره و بستگی به شانستون داره که چقدر خلوت باشه ولی تا همه مسافرین کارهاشون تکمیل نشه پرواز صورت نمیگیره. کل آفیسرهای اونجا امریکایی هستن ودر امریکا شما فقط چمدونها رو تحویل میگیرین و از سالن خارج میشین
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، reza_norouzi ، مهدی 2014 ، lida55 ، pari pariaaa ، alitab ، aaraam ، sal0811 ، hadi472 ، azadeh2014 ، gema ، shoshina ، Shahabpk ، nedaba ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-09-05 ساعت 11:53)m_yek نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 21:29)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 13:19)saboteur نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:42)m_yek نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
من تا کمتر از 20 روز دیگه میرم آمریکاو میخوام مراحل ثبت نام 165 دلار را انجام بدم ولی به مشکل برخوردم که آیا میشه شماره کارت کسی که آمریکا هست را بگیرم و از ایران پرداخت کنم ؟ ایا مشکلی پیش نمیاد برای حساب اون شخص که از ایران پرداخت میشه ؟
بنظرتون برم آمریکاو از اونجا پرداخت کنم بهتر نیست ؟
سلام
بهتره هنگام پرداخت از وی پی ان استفاده کنین تا آی پی ایران ثبت نشه.

بگین از اونجا براتون انجام بدن.
گفتم ولی چون آی پی ایمیلم از ایران هست از آمریکا براشون بازنمیشه ؟؟

دوست عزیز عجله ای برای این کار نداشته باشید تشریف بیارین اینجا حساب باز کنید پرداخت کنید.افتتاح حسابم اگر طولانی شد تشریف بیرین اینجا من براتون پرداخت میکنم
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، pari pariaaa ، قصه گو ، m_yek ، nedaba ، آلیس-1980 ، atlantis770
سلام دوستان من ۳ روز رسیدم آمریکا با امارات اومدم خیلی‌ خوب بود همه چیز

فرودگاه سانفرانسیسکو هم خیلی‌ راحت امدیم اصلا هم چمدان را نگاه هم نکردن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
امروز رفتم برای سوشال گفتند بطور خودکار خودش براتون میاد

برای گواهینامه هم گفتند تا زمان امتحان با گواهینامه ایران میتونید رانندگی‌ کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
(2014-09-06 ساعت 05:16)ali3875 نوشته:  سلام دوستان من ۳ روز رسیدم آمریکا با امارات اومدم خیلی‌ خوب بود همه چیز

فرودگاه سانفرانسیسکو هم خیلی‌ راحت امدیم اصلا هم چمدان را نگاه هم نکردن

نمیدانم چرا هر چه سعی میکنم وقتی کلمه سانفرانسیسکو را میشنوم یاد دایی جان ناپلئون نیوفتم نمی شود! هر دفعه واسه من این کلمه خنده دار استBig Grin البته شاید هم کمی خنده برای تلخی دیروز بد نباشد.
علی جان هر جا که هستی موفق باشی. موظب خودت باش و محض رضای دوستانی که پشت در مانده اند هم بهترین زندگی آمریکایی را برای خودت بساز
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان