کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-09-15 ساعت 06:50)Vahid2014 نوشته:  
(2014-09-15 ساعت 06:07)کیارش ب. نوشته:  سلام بچه ها
ما الان دو هفته ای هست که اومدیم. ما شهر Austin در ایالت Texas هستیم.
اینجا به نسبت ایالت ارزونیه ولی هواش گرمه و شرجیه.
ما بعد از اومدن سوشال برای درایوینگ لایسنس اقدام کردیم و تستشو قبول شدیم و عملی شو هنوز امتحان ندادیم. هر کی این ایالته با زدن تست های این سایت می تونه قبول شه:
http://driving-tests.org/texas/texas-per...tice-test/
کیبوردم فارسی نداره مردم همین اندازه تایپ کردم Big Grin
بقیشو بعدا می گم

لينك ايالت مريلند را نداريد

گواهینامه رانندگی مریلند
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-09-15 ساعت 09:10)قصه گو نوشته:  دو هفته اي هست كه سياتلم، به غير از روز اول كه بارون بود، آفتاب آن چنان مي تابد كه هواشناسي هشدار آتش سوزي داده!!!!!! غصه ي مردم اين شهر رو مي خورم ، چون خيال برگشتن نداريم!!!!
ولي اگه بگم اينجا تكه اي از بهشته دروغ نگفته ام. و عجب رانندگي اي.آقا ما داشتيم فكر مي كرديم كه از خيابون رد بشيم يا نشيم ، ماشين ها طوري نگه داشتند كه ترافيك شد و ما مجبور شديم به خاطر احترامي كه بهمون گذاشتند رد بشيم و در حال رد شدن از خيابون فقط داشتيم خم و راست مي شديم و تشكر مي كرديم!! فكر كنم همه فهميدن مهاجريم! روزهاي بعد از خجالت سرمون همش پايينه.
تشييع جنازه بود ، پليس موتور سوار اين قدر قشنگ ترافيك رو كنترل كرد و از ماشين هاي عبوري درخواست توقف كرد، كه ما له له شديم!!
اينجا همه ي مردم از جنس ديگه اي هستند، مي خندند، هلو هاو آر يو مي گن بدون اينكه بشناسنت و آرامش دارن و طبق معمول اونايي كه آرامش ندارن ماييم و توي خيابون با صداي بلند هم ديگه رو توجيه مي كنيم!!!!!!!!
دوست عزیز... از ته دلم میگم خوششششش به حالت..ما که اینجا داغون داغونیم،دلم خیلی گرفته.... ...
پاسخ
تشکر کنندگان: poem ، jojo_hami ، قصه گو ، ffrfar ، babak12 ، KIMIA2005 ، aaraam ، nedali ، NEURON ، آلیس-1980
مرواريد جون دلت مرواريدي باشه، ما بچه هايي كه ويزا گرفتيم سعي مي كنيم كمتر بيايم پست بذاريم ولي شما هم ويزا نگرفتيد؟ يعني با اين كه ايشود شديد؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، babak12 ، alitab ، nedali ، آلیس-1980
(2014-09-15 ساعت 12:03)lida55 نوشته:  
(2014-09-15 ساعت 06:07)کیارش ب. نوشته:  سلام بچه ها
ما الان دو هفته ای هست که اومدیم. ما شهر Austin در ایالت Texas هستیم.
اینجا به نسبت ایالت ارزونیه ولی هواش گرمه و شرجیه.
ما بعد از اومدن سوشال برای درایوینگ لایسنس اقدام کردیم و تستشو قبول شدیم و عملی شو هنوز امتحان ندادیم. هر کی این ایالته با زدن تست های این سایت می تونه قبول شه:
http://driving-tests.org/texas/texas-per...tice-test/
کیبوردم فارسی نداره مردم همین اندازه تایپ کردم Big Grin
بقیشو بعدا می گم

کیارش جان اونجا بازار کارش چطوره؟ گویا دانشگاه معتبری هم داره؟

دانشگاه UT که از رنکینگ های بالاست.
بازار کارش خوبه ولی نباید انتظار داشته باشید که به سرعت در شاخه مرتبط کار پیدا کنید اینجا هم مثل ایران پارتی داشتن تاثیر داره. بهتره اول به یک کار موقت مشغول شین تا با فرهنگ کار اینجا آشنا شین و در حین اون تو رشته دلخواه اقدام کنید. چون اینجا با کسی تعارف ندارن به راحتی اخراج می کنن. پس برای جلوگیری از این قضیه که تاثیر منفی تو بک گراند کاری داره حتما قبل از شروع به کار اصلی به کار موقت انجام بدین.
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، aaraam ، lida55 ، apoornaki ، قصه گو ، hadi472 ، pari pariaaa ، آلیس-1980
سلام دوستان برای پیگیری پاس سفید کجا برم ؟نه ماه پیش انگشت نگاري کرد م تا حالا نیومده .ممنون میشه جواب بدین
لطفا اونایی که 165$ پرداخت کردن وخانواده بودن جوابمو بدن ایا برای هرکدوم یه رسید نامبر جدا میدن ؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-13 ساعت 23:03)shoshina نوشته:  سلام دوستان من دیروز با پرواز اتحاد اومدم لوس آنجلس تمام کارهارو افیسر توی فرودگاه ابوظبی انجام دادن ودر لوس انجلس رسیدییم ساکو برداشتیم واومدیم بیرون دیگه معطلی نداشت در ضمن اینکه گرین کارت نداشتم وقتی مدارکمو چک کرد هیچی نگفت مهر ورود زد .خدا رو شکر

در ابوظبی تعریف کنین چی شد؟شما در ابوظبی بارها را دوباره تحویل گرفتید یعنی چک کردن بار داشتین؟وچقدر زمان برد؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-15 ساعت 21:27)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-09-13 ساعت 23:03)shoshina نوشته:  سلام دوستان من دیروز با پرواز اتحاد اومدم لوس آنجلس تمام کارهارو افیسر توی فرودگاه ابوظبی انجام دادن ودر لوس انجلس رسیدییم ساکو برداشتیم واومدیم بیرون دیگه معطلی نداشت در ضمن اینکه گرین کارت نداشتم وقتی مدارکمو چک کرد هیچی نگفت مهر ورود زد .خدا رو شکر

در ابوظبی تعریف کنین چی شد؟شما در ابوظبی بارها را دوباره تحویل گرفتید یعنی چک کردن بار داشتین؟وچقدر زمان برد؟
پرواز تهران به ابوظبی با تاخير بود ولی هیچ مشکلی پیش نیومد همه چی خوب بود .بارها رو توی فرودگاه لوس آنجلس گرفتیم .از هواپیما پیاده شدیم رفتیم بارمون رو تحویل گرفتیم وبا اتوبوس رفتیم که خیلی تمیز وخلوت بود با اتوبوس ون نویز
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، massi63 ، behjat ، آلیس-1980
بله توی اکانت رسید جدا میاد
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980
من امروز رفتم DMV برای امتحان

مرحله اول قبول شدم برام نوبت زدن ۲ هفته دیگه مرحله دوم یعنی‌ امتحان شهرو امتحان میدم

امتحانش خیلی‌ راحت بود نمونه سوالاتو به فارسی داشتم هامونو خوندم

البته میتونی‌ تا ۳ بر پشت سر هم امتحان بدی

دفعه اول با ۶ غلط قبولی دفعه بعدی با ۳ غلط

فعلا قرار شد یک گواهینامه موقت بهم بدن تا نوبت امتحان برسه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
سلام دوستان عزیز
من از برندگان 2014 هستم و 3 ماه هست که در هوستون زندگی میکنم
راجع به مراحل کار در اینجا مثلID number, social security number, اجاره خانه و باز کردن حساب بانکی
اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم کمکتون کنم
در ضمن اگر ماشین خواستین بخرید میتونم براتون ماشین خوش قیمت پیدا کنم
تشکر از همتون
پیغام خصوصی بدین لطفا
قبل از هر چیز اطمینان قلبی توست که آینده را برایت می سازد[/font][/b][/i][/font][/size][/size[font=Courier]][/font][/size]
پاسخ
دوستانی که سن خوزه هستند خوشحال میشم همدیگرو ببینیم و بتونیم به هم کمک کنیم

در ضمن اگه تو سن خوزه و جاهای نزدیک به اینجا کسی‌ ماشین برای خرید خواست می‌تونم کمکش کنم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
سلام دوستان، ما جدیدا یه دوستی از هم دوره ای های شما پیشمون اومده(ساکرامنتو) و دنبال همخونه میگرده اگه کسی هست بهم پیغام بده، ایشون دختر هستن حدود 20 ساله
۲۰۱۳
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، nedaba ، m.sabet ، maryam_ros ، nedali ، alitab ، آلیس-1980 ، A_A
سلام دوستان. کسی سابقه ی بردن حیوون خونگی شو داره؟ یا شنیده؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، nedali ، alitab ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-09-16 ساعت 12:12)hadi472 نوشته:  سلام دوستان. کسی سابقه ی بردن حیوون خونگی شو داره؟ یا شنیده؟

من هم اوایل تو تاپیک های مختلف سوالتونو مطرح کردم اما بی جواب موند و فعلا مجبور شدیم هاپوی خوشگلمونو به رسم امانت به کسی بسپاریم اگه جوابی پیدا کردین منو بی خبر نذارین ممنون Smile
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، hadi472 ، nedaba ، آلیس-1980 ، A_A
دیروز با اداره مهاجرت تماس گرفتیم ومتوجه شدیم که من باید یه رسید نامبر جدا داشته باشم .دیشب یه اکانت درست کردیم ودوباره 165$ رو پرداخت کردیم رفتیم تو سایت دیدم کیسم ابدیت شده .جهت اطلاع آنهایی که هشت نه ماهه که از اومدن امریکا ولی گرینشون نرسیده .بااینکه قبلا این پول رو داده بودم اکانت جدا باید برای خودم درست میکردم .خدا کنه این دفعه گرین کارتم برسه .
پاسخ
تشکر کنندگان: ofr ، reza_norouzi ، قصه گو ، mohsenmb ، nedaba ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان