موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
مرواريد جون دلت مرواريدي باشه، ما بچه هايي كه ويزا گرفتيم سعي مي كنيم كمتر بيايم پست بذاريم ولي شما هم ويزا نگرفتيد؟ يعني با اين كه ايشود شديد؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-15 ساعت 12:03)lida55 نوشته: (2014-09-15 ساعت 06:07)کیارش ب. نوشته: سلام بچه ها
ما الان دو هفته ای هست که اومدیم. ما شهر Austin در ایالت Texas هستیم.
اینجا به نسبت ایالت ارزونیه ولی هواش گرمه و شرجیه.
ما بعد از اومدن سوشال برای درایوینگ لایسنس اقدام کردیم و تستشو قبول شدیم و عملی شو هنوز امتحان ندادیم. هر کی این ایالته با زدن تست های این سایت می تونه قبول شه:
http://driving-tests.org/texas/texas-per...tice-test/
کیبوردم فارسی نداره مردم همین اندازه تایپ کردم 
بقیشو بعدا می گم
کیارش جان اونجا بازار کارش چطوره؟ گویا دانشگاه معتبری هم داره؟
دانشگاه UT که از رنکینگ های بالاست.
بازار کارش خوبه ولی نباید انتظار داشته باشید که به سرعت در شاخه مرتبط کار پیدا کنید اینجا هم مثل ایران پارتی داشتن تاثیر داره. بهتره اول به یک کار موقت مشغول شین تا با فرهنگ کار اینجا آشنا شین و در حین اون تو رشته دلخواه اقدام کنید. چون اینجا با کسی تعارف ندارن به راحتی اخراج می کنن. پس برای جلوگیری از این قضیه که تاثیر منفی تو بک گراند کاری داره حتما قبل از شروع به کار اصلی به کار موقت انجام بدین.
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-15 ساعت 20:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-16 ساعت 00:53 توسط shoshina.)
سلام دوستان برای پیگیری پاس سفید کجا برم ؟نه ماه پیش انگشت نگاري کرد م تا حالا نیومده .ممنون میشه جواب بدین
لطفا اونایی که 165$ پرداخت کردن وخانواده بودن جوابمو بدن ایا برای هرکدوم یه رسید نامبر جدا میدن ؟؟؟؟؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بله توی اکانت رسید جدا میاد
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
من امروز رفتم DMV برای امتحان
مرحله اول قبول شدم برام نوبت زدن ۲ هفته دیگه مرحله دوم یعنی امتحان شهرو امتحان میدم
امتحانش خیلی راحت بود نمونه سوالاتو به فارسی داشتم هامونو خوندم
البته میتونی تا ۳ بر پشت سر هم امتحان بدی
دفعه اول با ۶ غلط قبولی دفعه بعدی با ۳ غلط
فعلا قرار شد یک گواهینامه موقت بهم بدن تا نوبت امتحان برسه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من از برندگان 2014 هستم و 3 ماه هست که در هوستون زندگی میکنم
راجع به مراحل کار در اینجا مثلID number, social security number, اجاره خانه و باز کردن حساب بانکی
اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم کمکتون کنم
در ضمن اگر ماشین خواستین بخرید میتونم براتون ماشین خوش قیمت پیدا کنم
تشکر از همتون
پیغام خصوصی بدین لطفا
قبل از هر چیز اطمینان قلبی توست که آینده را برایت می سازد[/font][/b][/i][/font][/size][/size[font=Courier]][/font][/size]
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که سن خوزه هستند خوشحال میشم همدیگرو ببینیم و بتونیم به هم کمک کنیم
در ضمن اگه تو سن خوزه و جاهای نزدیک به اینجا کسی ماشین برای خرید خواست میتونم کمکش کنم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-16 ساعت 08:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-09 ساعت 23:53 توسط raam12000.)
سلام دوستان، ما جدیدا یه دوستی از هم دوره ای های شما پیشمون اومده(ساکرامنتو) و دنبال همخونه میگرده اگه کسی هست بهم پیغام بده، ایشون دختر هستن حدود 20 ساله
۲۰۱۳
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. کسی سابقه ی بردن حیوون خونگی شو داره؟ یا شنیده؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-16 ساعت 12:12)hadi472 نوشته: سلام دوستان. کسی سابقه ی بردن حیوون خونگی شو داره؟ یا شنیده؟
من هم اوایل تو تاپیک های مختلف سوالتونو مطرح کردم اما بی جواب موند و فعلا مجبور شدیم هاپوی خوشگلمونو به رسم امانت به کسی بسپاریم اگه جوابی پیدا کردین منو بی خبر نذارین ممنون
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دیروز با اداره مهاجرت تماس گرفتیم ومتوجه شدیم که من باید یه رسید نامبر جدا داشته باشم .دیشب یه اکانت درست کردیم ودوباره 165$ رو پرداخت کردیم رفتیم تو سایت دیدم کیسم ابدیت شده .جهت اطلاع آنهایی که هشت نه ماهه که از اومدن امریکا ولی گرینشون نرسیده .بااینکه قبلا این پول رو داده بودم اکانت جدا باید برای خودم درست میکردم .خدا کنه این دفعه گرین کارتم برسه .