کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-09-16 ساعت 18:43)shoshina نوشته:  دیروز با اداره مهاجرت تماس گرفتیم ومتوجه شدیم که من باید یه رسید نامبر جدا داشته باشم .دیشب یه اکانت درست کردیم ودوباره 165$ رو پرداخت کردیم رفتیم تو سایت دیدم کیسم ابدیت شده .جهت اطلاع آنهایی که هشت نه ماهه که از اومدن آمریکا ولی گرینشون نرسیده .بااینکه قبلا این پول رو داده بودم اکانت جدا باید برای خودم درست میکردم .خدا کنه این دفعه گرین کارتم برسه .

من یخورده گیج شدم. منظورتون اینکه مثلا من باید برای همسرم یک اکانت جداگانه درست کنم و ۱۶۵ دلار رو از داخل اکانت خودش بپردازم؟ یا میتونم همسرم رو در داخل اکانت خودم (ولی با آ نامبر خودش) اضافه کنم و ۱۶۵ دلار رو پرداخت کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-16 ساعت 19:47)parsab نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 18:43)shoshina نوشته:  دیروز با اداره مهاجرت تماس گرفتیم ومتوجه شدیم که من باید یه رسید نامبر جدا داشته باشم .دیشب یه اکانت درست کردیم ودوباره 165$ رو پرداخت کردیم رفتیم تو سایت دیدم کیسم ابدیت شده .جهت اطلاع آنهایی که هشت نه ماهه که از اومدن آمریکا ولی گرینشون نرسیده .بااینکه قبلا این پول رو داده بودم اکانت جدا باید برای خودم درست میکردم .خدا کنه این دفعه گرین کارتم برسه .

من یخورده گیج شدم. منظورتون اینکه مثلا من باید برای همسرم یک اکانت جداگانه درست کنم و ۱۶۵ دلار رو از داخل اکانت خودش بپردازم؟ یا میتونم همسرم رو در داخل اکانت خودم (ولی با آ نامبر خودش) اضافه کنم و ۱۶۵ دلار رو پرداخت کنم؟
سلام
من خودم همسرم و بچه ها با یک اکانت پرداخت کردیم یعنی مسله ساز میشود؟؟
چطور متوجه اپدیت شدن کیس خود شدید؟ ممنون میشوم اگر توضیح دهید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam_a ، mohsenmb ، قصه گو ، nedaba ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2014-09-12 ساعت 15:07)reza_norouzi نوشته:  
(2014-09-12 ساعت 10:16)babinj2 نوشته:  سلام
من زیاد نمیام اینجا،انقد تو آمریکا وقت زود میگذره که به هیچ کاری نمیشه رسید
یادمه قبل از اینکه بیام با خودم میگفتم چون این سایت خیلی به من کمک کرده حتما رفتم اونجا میام راجع به همه چی مینویسم ولی واقعا نشد
الان که اومدم گفتم بیام چند تا نکته رو بگم که بدرد همه میخوره:
اول اینکه صد در صد به مطالب این سایت اعتماد نکنید چون بعضی از اطلاعاتی که بعضی کاربرا میدن اصلا درست نیست،و بنظر من بعضیا دارن از تو ایران اینجا مینویسن و چرت و پرت بیشتر حرفاشون!
دوم اینکه مواظب باشید پول الکی ازتون نگیرن چون بعضیا از این لاتاری یه کیسه دوختن و دارن آدمای کم تجربه و غریب رو تلکه میکنن و از این راه پول در میارن
سوم اینکه افراد بالای 35 سال که یه زندگی خوب و یه شغل خوب تو ایران دارن، زندگی و آسایششون رو خراب نکنن و بیان اینجا،چون اینجا باید همه چی رو از صفر شروع کنید.
چهارم اینکه در انتخاب محل زندگیتون خیلی دقت کنید چون خیلی تو آیندتون تاثیر داره و اصلا به اینکه تگزاس ارزونه گوش ندید،مطمئن باشید هرجا گرونتره کار هم بیشتره!من از اینکه اومدم لس آنجلس و نرفتم هیوستون خیلی راضیم
پنجم اینکه آمریکا اولین درسی که میده تحمل و صبر!پس آماده باشید برای صبور بودن
هرکسی هم کمک خواست من با کمال میل هر راهنمایی که بتونم انجام میدم،پیام خصوصی یا ایمیل بدید،البته ایمیل رو زود جواب میدم چون اینجا زیاد نمیام
موفق باشید

سلام دوست من
امیدوارم زندگی خوبی تو آمریکا داشته باشین.
اگه براتون ممکنه بگین کجای حرفایی که اینجا گفته میشه چرت و پرته و اصلاحش کنین تا ما هم استفاده کنیم!
به نظرم تمام حرفایی که اینجا گفته میشه بر اساس تجربه های دوستانیه که این مسیرو طی کردن یا دارن اونور زندگی میکنن. پس بهتره همینجوری دوستان رو به چرت و پرت گویی متهم نکنین و شمام از تجربه هاتون برامون بگین تا مام روشن بشیم!
این رویه متاسفانه مدتهاست که اینجا رواج داره و بارها گفتیم که به جای متهم کردن همدیگه بهتره که همدیگرو اصلاح کنیم.
ممنونم از همه دوستانی که بدون چشمداشت تجربه هاشونو با دیگران به اشتراک میزارن و کار ما تازه مهاجرارو راحتتر میکنن.
در ضمن اضافه کنم که با بقیه حرفاتون موافقم و صبر و امید کلید موفقیت زندگی تو یه دنیای جدیده.
شاد باشین.

سلام دوست عزیز
اینجا بعضی وقتا چیزایی مینویسن که با منطق جور در نمیاد!مثلا میگن سه روزه واستون سوشیال میگیریم،یا یه سری حرفا راجع به حسابای بانکی و چیزای دیگه که بیشتر تبلیغاته! اینجا آمریکاست همه چی نظم داره و کاراشون اصولا کنده!الان من حرف بزنم منو بلاک میکنن ولی من حرف حق رو میزنم و بر اساس تجارب افرادی که 18 سال اینجا زندگی کردن میگم مواظب باشید اینجا یه اشتباه کوچیک بیچاره کنندست
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-16 ساعت 23:41)مامان خانم نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 19:47)parsab نوشته:  [quote='shoshina' pid='550355' dateline='1410876828']
دیروز با اداره مهاجرت تماس گرفتیم ومتوجه شدیم که من باید یه رسید نامبر جدا داشته باشم .دیشب یه اکانت درست کردیم ودوباره 165$ رو پرداخت کردیم رفتیم تو سایت دیدم کیسم ابدیت شده .جهت اطلاع آنهایی که هشت نه ماهه که از اومدن آمریکا ولی گرینشون نرسیده .بااینکه قبلا این پول رو داده بودم اکانت جدا باید برای خودم درست میکردم .خدا کنه این دفعه گرین کارتم برسه .

سلام
ﻣﺎ [/ﺑﺎ quote]
ﻣﺎ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﮐﺎﻧﺖ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻭ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺍز ۴۲ روز ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﺕ ﻫﺎ ﺍﻭﻣﺪ
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam_a ، KIMIA2005 ، مامان خانم ، m.sabet ، nedaba ، آلیس-1980
سلام
دوستانی که در لس آنجلس زندگی می کنند و جویای کار هستند با این شماره تماس بگیرند
3107065636
arvin
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، aaraam ، m.sabet ، lida55 ، mohamad92 ، nedaba ، آلیس-1980 ، A_A ، ahmad120
دوست عزیز ما این مبلغ رو اضافه دادم مجبور شدم تا رسید نامبرمو بگیرم . امروز رفتم اداره مهاجرت گفتن لزومی نداشت این مبلغ رو بدین ..
وقتی چک کردن هم گرینم تاریخ دقیقی که پست اتحوبل داده رو به ما گفت همین طور پاس یفید رو . در ضمن ن
ه من نه ماهه گرینم دستم نرسیده و پاس سفید همه مون برگشت خورده . این پول اضافه ایی اس که من پرداخت کردم
اگه این دوستای که پیششون بودیم کوتاهی نمی کردن این همه هزینه رو من متحمل نمی شدم منپاس سفید اقدام کردم که این همه هزینه رو متحمل نشم دوباره .اداره مهاجرت گفتن که پست فرستاده و همه این ها صادر شده پس لزومی به دوباره اومدن ما به نداشت
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، lida55 ، nedaba ، آلیس-1980
سلام دوستان الان حدود 18 روز هست که من به اتلانتا اومدم .هنوز گرین کارتم نیومده .چند روز طول میکشه؟کار خاصی باید انجام بدیم؟سوشیال نامبرم بعد 1 هفته اومد اما گرین کارت هنوز خبری نیست.
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohamad92 ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-17 ساعت 05:33)behi.v نوشته:  سلام دوستان الان حدود 18 روز هست که من به اتلانتا اومدم .هنوز گرین کارتم نیومده .چند روز طول میکشه؟کار خاصی باید انجام بدیم؟سوشیال نامبرم بعد 1 هفته اومد اما گرین کارت هنوز خبری نیست.

سلام دوست من
بنا به گفته آفیسرهای فرودگاه و دوستانی که تازه رفتن ارسال گرین کارت بین 1 تا 3 ماه طول میکشه.
فقط باید منتظر باشین تا برسه. از سایت USCIS پیگیر روند صدورش باشین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohamad92 ، behi.v ، nedaba ، آلیس-1980 ، Lemony
(2014-09-17 ساعت 05:33)behi.v نوشته:  سلام دوستان الان حدود 18 روز هست که من به اتلانتا اومدم .هنوز گرین کارتم نیومده .چند روز طول میکشه؟کار خاصی باید انجام بدیم؟سوشیال نامبرم بعد 1 هفته اومد اما گرین کارت هنوز خبری نیست.
اگر آدرستون رو عوض نکرده باشید احتمالا تا یک هفته دیگه به دستتون میرسه.
دوتا از دوستانی که میشناختم و مثل شما 2014 بودن حدودا 20 روز طول کشید تا به دستشون رسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، lida55 ، behi.v ، nedaba ، آلیس-1980 ، Lemony ، A_A
یک سئوال
چرا همه دوستان کم لطفی میکنن و هیچکس سفرنامه برای آمریکا نمینویسه. به تاپیک 2013 یه نگاه کنید ببینید چند صفحه جلو رفته و اینجا چند صفحه. اگر دوستان لطف کنند سفرنامه بنویسند برای آیندگان کمک بزرگی خواهد بود.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
سلام دوستان
ادرسي كه توي فرودگاه براي گرين كارد مي گيرن به صورت خيلي جزئي اشتباه داديم ، الان از چه طريقي بايد ادرس رو تغيير بديم

پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-17 ساعت 09:07)rainbow21 نوشته:  سلام دوستان
ادرسي كه توي فرودگاه براي گرين كارد مي گيرن به صورت خيلي جزئي اشتباه داديم ، الان از چه طريقي بايد ادرس رو تغيير بديم

سريع تشريف ببريد اداره ي سوشيال و فرم پر كنيد و به مسئول مربوطه جريان رو بگيد.و ما رو هم در جريان بگذاريد، با تشكرCool
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: morteza88 ، m.sabet ، lida55 ، mohamad92 ، nedaba ، آلیس-1980 ، A_A

پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-17 ساعت 01:46)mpas89 نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 23:41)مامان خانم نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 19:47)parsab نوشته:  [quote='shoshina' pid='550355' dateline='1410876828']
دیروز با اداره مهاجرت تماس گرفتیم ومتوجه شدیم که من باید یه رسید نامبر جدا داشته باشم .دیشب یه اکانت درست کردیم ودوباره 165$ رو پرداخت کردیم رفتیم تو سایت دیدم کیسم ابدیت شده .جهت اطلاع آنهایی که هشت نه ماهه که از اومدن آمریکا ولی گرینشون نرسیده .بااینکه قبلا این پول رو داده بودم اکانت جدا باید برای خودم درست میکردم .خدا کنه این دفعه گرین کارتم برسه .

سلام
ﻣﺎ [/ﺑﺎ quote]
ﻣﺎ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﮐﺎﻧﺖ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻭﻟﯽ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻌﺪﺍ ۴۲ ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﺕ ﻫﺎ ﺍﻭﻣﺪ گ

والا تا اونجاییکه من از کارشناس "یو اس سیس" پرسیدم بایستی نفر برنده باقی اعضای خانواده خودش رو داخل اکانت خودش اضافه کنه و پرداخت کنه و نیازی نیست برای هر نفر یه اکانت جداگانه بسازه. صدور گرین کارت هم معمولا یک تا دو ماه طول میکشه و همراه با دریافت ولکام لتر شما ترک نامبری رو دریافت میکنی که میتونین فرایند صدور گرین کارتتون رو از طریق سایت یو اس سیس پیگیری کنین. من اصلا پیگیری نکردم تا بعد از کلی داستان و دردسر خودش اومد به همون ادرسی که داده بودم!
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam_a ، lida55 ، قصه گو ، reza_norouzi ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-09-16 ساعت 16:39)nedali نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 12:12)hadi472 نوشته:  سلام دوستان. کسی سابقه ی بردن حیوون خونگی شو داره؟ یا شنیده؟

من هم اوایل تو تاپیک های مختلف سوالتونو مطرح کردم اما بی جواب موند و فعلا مجبور شدیم هاپوی خوشگلمونو به رسم امانت به کسی بسپاریم اگه جوابی پیدا کردین منو بی خبر نذارین ممنون Smile

سلام، اگه کسی اطلاعات داشت به اشتراک بزاره خیلی خوبه. چون ماهم یه هاپو داریم که نمیتونیم جایی بزاریمش. من میدونم که باید هتمن چیپ داشته باشه. هاپوی ما پاسپورت و چیپ داره. البته من از سفارت یو اس میپرسم و اگه اطلاعاتی به دستم رسید میزارم.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، rbrb-2015 ، nedaba ، آلیس-1980 ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان