موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-23 ساعت 21:31)reza_norouzi نوشته: (2014-09-23 ساعت 21:28)ali3875 نوشته: أين سايتي كه ميشه وضعيت كارت سبز رو ديد ميشه لينكشو بذاريد
بفرمایید:
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login
ممنون رضا جان
بعد اذ ٢١ روز هنود ابتيمايز نشديم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا سخت بود....هنوز که گیجم..
ولی در مورد رانندگی تو کالیفرنیا ..همون گواهینامه بین المللی تون کفایت میکنه و اصلا نگران نباشید ..ما دوبار پلیس گیر شدیم و ترسمون ریخته..یک بار به خاطر اتمام رجیستریشن ماشین و یکبار هم سرعت کم در آزاد راه
سوشیال نامبر رو هم به راحتی 24 ساعت بعد میتونید بگیرین
خونه هم برای موقت از سایت airbnb بگیرین و خیالتون راحت باشه که خیلی مطمئن هست
دیگه نمیدونم چه نکته ای رو بگم..اگر سوالی بود در خدمتم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر لیدای عزیزم
ما سه شب اول رو هتل گرفتیم تو منطقه بورلی هیلز..بوکینگ زده بود 182 تا با مالیات که حضوری 170 دلار گرفت برای هر شب..البته از قبل بوک کرده بودیم ولی شارژ نکرده بود کارت رو
بعد هم همونجا از سایتی که گفتم یه خونه مبله یک خوابه تمیز تو منطقه وست هالیوود گرفتم که خیلی جای امن..تر و تمیز و آرومی بود ..
من توصیه نمیکنم برای روزهای اول خیلی تو اطراف برین..بذارین آمریکا روی خوبش رو نشون بده بهتون
گرچه ایرواین رو برای زندگی طولانی مدت عالی دیدم..ولی نه برای مهاجر روزهای اول..حالا توضیحات بیشتر انشاله تو سفرنامه..چون تقریبا تونستم همه قسمت های شهر و اطراف رو ببینم و ارزیابی کنم..به قول یکی از دوستان تو دو هفته واقعا شخم زدم اونجا رو
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
پری جون کم حرف شدین شما هم از تجربیات جدیدتون بگین بخصوص از شهر ودیارتون تو امریکا
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-24 ساعت 01:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-24 ساعت 01:58 توسط pari pariaaa.)
(2014-09-24 ساعت 00:57)lida55 نوشته: پری جون کم حرف شدین شما هم از تجربیات جدیدتون بگین بخصوص از شهر ودیارتون تو آمریکا
ليداى عزيز ممنونم از لطفت.حقيقتش من تو اين چند روزى كه منزل دوستانمون هستيم زياد بيرون نرفته ام و جايى رو نديده ام كه براتون تعريف كنم.
در كل شهر دورهام،يه شهر خيلى آرومه.درختان انبوه و بركه هاى كوچك و بزرگ و زمين گلف و هواى تميز و آواز پرنده ها و آهو و سنجاب از ويژگى هاشه.مردم بسيار صميمى و خونگرمى داره،همه تو خيابون راه ميرن و لبخند ميزنن و دست تكون ميدن و احوال پرسى ميكنن از هم.
امروز بعد از 4 روز كه از ورودمون گذشته بود رفتيم براى سوشال فرم پر كرديم و يه رسيد دادن بهمون كه تا 2 هفته ديگه ميرسه دستتون ولى هر كارى كرديم شمارشو نداد بهمون.
هنوز حساب باز نكرده ايم و احتمالا فردا اين كار رو انجام ميديم.
سيمكارت هم هنوز نخريده ايم چون همه طرح ها گران هستند و يا ديتاى خيلى كم دارند و ما پلن مناسب خودمونو پيدا نكرده ايم كه ديتاى نامحدود داشته باشيم.
تا هفته ى ديگه يه سرى كارها رو انجام ميدم و براتون از تجربيات جديد مينويسم.
اگر سوالى داشتيد در خدمت هستم.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان در اولین سفر به امریکا میتونیم با خودمون فرش ابریشم ببریم یا تو فرودگاه امریکا اجازه نمیدن؟
من از فرودگاه ایران پرسیدم گفتن دو قطعه فرش مشکل نداره ولی امریکا رو نمیدونم !
راهنمایی کنید لطفا
کیس نامبر: **30#رویت قبولی: ۲۰می#مصاحبه: فوریه (کلیرنس)#
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بلاخره گرین کارتم رسید . خداروشکر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما حساب بانکی را روز اول ورودمان باز کردیم قرار شد به محض آمدن سوشال ارایه بدهیم بچه ها را هم در مدرسه ثبت نام کردیم خانه در کنار مدرسه کرایه کردیم و دیروز. همسرم به اداره سوشال مراجعه کرد که گفته بودند مراجعه لازم نیست و باید سه هفته منتظر بمانیم. دیروزجلسه اولیا مربیان در مدرسه بود قسمت های خوبش این که مدرسه از دانشگاه های ما هم بزرگتر بود یک فضا با 54 کلاس آمفی تاتر و آزمایشگاه سالن ورزش
قسمت بدش این که من فقط70 درصد حرفهای معلم را متوجه شدم مخصوصا وقتی جوک می گفت یعنی یک سال 5 ساعت زبان کار کردن هم کم بود
به دختر کوچولوم گفتم مامان چطور حرف های معلم را میفهمد آخه لهجه خیلی غلیظی داشت به من میگه مامان مگه متوجه نشدی خیلی معلم خوبیه آنقدر جوک میگه من که خیلی دوستش دارم پس فکر کنم ما بهتره نگران خودمان باشیم نه بچه ها در ضمن در اینجا هر درسی یک معلم خاص خودش را داره پس با چند نفری سرو کار دارید
دیگه این که میخواهم از ترم دیگه درس را شروع کنم و فوق را دوباره بگیرم. خدا کمکم کند همسرم هم فقط شدید دنبال کار است به هر حال یک نکته دیگه اگر قصد آمدن به نیوجرسی را دارید با گواهی نامه ترجمه شده ایران دیگر لازم نیست امتحان رانندگی بدهید فقط آیین نامه و تمام
خلاصه موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست