کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-09-18 ساعت 00:08)Lucy.GH نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 21:08)rbrb-2015 نوشته:  
(2014-09-17 ساعت 18:50)Lucy.GH نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 16:39)nedali نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 12:12)hadi472 نوشته:  سلام دوستان. کسی سابقه ی بردن حیوون خونگی شو داره؟ یا شنیده؟

من هم اوایل تو تاپیک های مختلف سوالتونو مطرح کردم اما بی جواب موند و فعلا مجبور شدیم هاپوی خوشگلمونو به رسم امانت به کسی بسپاریم اگه جوابی پیدا کردین منو بی خبر نذارین ممنون Smile

سلام، اگه کسی اطلاعات داشت به اشتراک بزاره خیلی خوبه. چون ماهم یه هاپو داریم که نمیتونیم جایی بزاریمش. من میدونم که باید هتمن چیپ داشته باشه. هاپوی ما پاسپورت و چیپ داره. البته من از سفارت یو اس میپرسم و اگه اطلاعاتی به دستم رسید میزارم.

تا جایی که من اطلاعات جمع آوری کردم، اکثر پروازها اجازه میدن حیوون خونگی رو با خودمون ببریم، فقط هم نیاز به چیپ و گواهی سلامت از دکترشه! هم میشه به قسمت مخصوص حیوانات در بار سپرد و هم میشه با باایوایداخل هواپیما برد. البته سگ رو مطمئن نیستم.
من نگران این مراحل نیستم نگران شرایط نگهداریش و اجاره خونه با وجود حیوون خونگی ام. همینجوری هم کلی فاکتور هست که محدودمون میکنه . . نمیخوام مجبور بشم خونه مستقل اجاره کنم و از همون اول هزینه مون بالا بره!! Sad

سگ هم داستانش مثل بقیه است البته شاید راحتتر حتی ولی باید همه چیزش درستدباشه همونهایی که گفتی. البته سگ زیر 5 یا 6 کیلو میتونه بیاد تو هواپیما به عنوان کیف کابین. الته شرکت تادشرکت فرق میکنه، باید مستقیم پرسید. فقط یه نکته، دوست دوست من برنده 2012 بود و یه پرنده داشت. همه کاراش انجام داده بود ولی تو لس انجلس بهش اجازه ورود ندادن و با همه تلاشی که کرد اخر پرندش زیر نظر پزشک کشتن که اون بدبخت هم یه مدتی افسرده بود. به نظر کامل چک کنید هم با سفارت هم با هواپیمایی.
آمریکا در خصوص ورود پرندگان و خزندگان حساسه. دلیلش رو هم نمیدونم. باید سرچ کنم. اما در خصوص سگ و گربه زیاد سخت گیر نیست. فقط کافیه چیپ و کارت سلامت بین المللی داشته باشه که اون هم اداره کل دامپزشکی تو میدون توحید صادر میکنه. ما وقتی بلیطمون رو از لوفتهانزا گرفتیم برامون توی بلیط ثبت کرد که حیوون همراهمون هست و نگهداریش داخل کابین انجام میشه و باید 100 دلار اضافی بابتش پرداخت کنیم. برای پرواز داخلی آمریکا هم با آلاسکا ایرلاین تماس گرفتیم و اونها هم برامون ثبت کردند و میتونیم داخل کابین نگهش داریم.
اگر هم اطلاعات بیشتر لازم دارید میتونید به این سایت مراجعه کنید:
http://www.pettravel.com/
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، gema ، nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980 ، rbrb-2015 ، A_A
دوستان عزيزم سلام.من و همسرم هم روز جمعه وارد امريكا شديم.با پرواز قطرى اومديم و همه چى عالى بود.
از تهران رفتيم دوحه و بعد فيلادلفيا و بعد دورهام(كاروليناى شمالى).
چيزيكه هست حتما براى انجام كارهاى مهاجرتى در فرودگاه زمان كافى در نظر بگيريد.صف كنترل پاسپورت تو فيلادلفيا خيلى شلوغ بود و ما حدود يك ساعت و نيم منتظر مونديم تو صف ولى كارهاى مهاجرتيمون خيلى راحت انجام شد.بارهامونو اصلا نگشتن.
فرودگاه امام خمينى هم در مورد دلار و طلا مشكلى پيش نيومد.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
پاسخ
دوستانی که از سرویس فریت استفاده کردند:
1- کدوم شرکت رو انتخاب کردید؟ راضی بودید؟
2- کدوم روش رو انتخاب کردید: خودتون بسته بندی کردید و تحویل فرودگاه دادید یا خودشون اومدند و بسته بندی و دریافت بار باخود شرکت بود؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980
تبریک به همه دوستانی که الان رفتن بلاد کفر !!!
سوالم راجع به دانشگاهه .
میخواستم بدونم منی که با مدرک لیسانس میام باید دوباره لیسانس بخونم یا اون مدرکمو قبول دارن و میتونم ارشد بخونم ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
پاسخ
(2014-09-21 ساعت 19:44)rezasadeghi نوشته:  تبریک به همه دوستانی که الان رفتن بلاد کفر !!!
سوالم راجع به دانشگاهه .
میخواستم بدونم منی که با مدرک لیسانس میام باید دوباره لیسانس بخونم یا اون مدرکمو قبول دارن و میتونم ارشد بخونم ؟؟
سلام دوست من شما میتونید هر دو کار رو انجام بدین ولی انتخابتون بستگی به ایالت، شهر و دانشگاه مورد نظرتون داره؛ ممکنه اگر از فوق شروع به تحصیل کنید فاند و به ویژه گرنت بهتون تعلق نگیره.... پیشنهاد میکنم تاپیک مربوط به تحصیل در امریکا رو مطالعه کنید.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، قصه گو ، pari pariaaa ، rezasadeghi ، آلیس-1980
(2014-09-21 ساعت 16:56)pari pariaaa نوشته:  دوستان عزيزم سلام.من و همسرم هم روز جمعه وارد امريكا شديم.با پرواز قطرى اومديم و همه چى عالى بود.
چيزيكه هست حتما براى انجام كارهاى مهاجرتى در فرودگاه زمان كافى در نظر بگيريد.صف كنترل پاسپورت تو فيلادلفيا خيلى شلوغ بود و ما حدود يك ساعت و نيم منتظر مونديم تو صف ولى كارهاى مهاجرتيمون خيلى راحت انجام شد.بارهامونو اصلا نگشتن.

پری عزیز تبریک بهترینها رو براتون ارزو میکنم و حتما ما رو در جریان امور بگزارین
پاسخ
(2014-09-22 ساعت 00:04)lida55 نوشته:  
(2014-09-21 ساعت 16:56)pari pariaaa نوشته:  دوستان عزيزم سلام.من و همسرم هم روز جمعه وارد امريكا شديم.با پرواز قطرى اومديم و همه چى عالى بود.

پری عزیز تبریک بهترینها رو براتون ارزو میکنم و حتما ما رو در جریان امور بگزارین

تبریک
2014
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohamad92 ، قصه گو ، amiekin
(2014-09-16 ساعت 01:16)ali3875 نوشته:  من امروز رفتم DMV برای امتحان

مرحله اول قبول شدم برام نوبت زدن ۲ هفته دیگه مرحله دوم یعنی‌ امتحان شهرو امتحان میدم

امتحانش خیلی‌ راحت بود نمونه سوالاتو به فارسی داشتم هامونو خوندم

البته میتونی‌ تا ۳ بر پشت سر هم امتحان بدی

دفعه اول با ۶ غلط قبولی دفعه بعدی با ۳ غلط

فعلا قرار شد یک گواهینامه موقت بهم بدن تا نوبت امتحان برسه

دوست عزیز سلام میشه بفرمایید نمونه سوال را از کجا گرفتید من هم هفته دیگه باید اقدام کنم. ممنون میشم
2014
پاسخ
با سلام
ما 11 سپتامبر وارد امریکا شدیم و 165 دلار را قبل از ورود پرداخت کرده بودیم. در سایت USCIS کیسهای ما در وضعیت accepted باقی مانده(قبل از ورود هم همینطود بود). به چه شکلی می شه از این سایت وضعیت کیس و گرین کارت را چک کرد؟
ممنون
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، gema ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2014-09-22 ساعت 08:39)atriana نوشته:  با سلام
ما 11 سپتامبر وارد آمریکا شدیم و 165 دلار را قبل از ورود پرداخت کرده بودیم. در سایت USCIS کیسهای ما در وضعیت accepted باقی مانده(قبل از ورود هم همینطود بود). به چه شکلی می شه از این سایت وضعیت کیس و گرین کارت را چک کرد؟
ممنون
تا زمانی که سوشال شما صادر نشه و به اداره مهاجرت ارسال نشه در همین وضعیت خواهد ماند. بعد از دریافت سوشال چک کنید
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، Sam2014 ، reasonable ، قصه گو ، aaraam ، gema ، pari pariaaa ، آلیس-1980
دوستان یه موردی: عذر می خوام که بدون مطالعه دارم سوال می کنم

ما اگه از اینجا 165 $ رو پرداخت کنیم فرقی می کنه توی تسریع مراحل گرین کارت یا نه می تونیم توی US پرداخت کنیم؟
مرسی

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2014-09-22 ساعت 09:09)حاجی واشنگتن نوشته:  دوستان یه موردی: عذر می خوام که بدون مطالعه دارم سوال می کنم

ما اگه از اینجا 165 $ رو پرداخت کنیم فرقی می کنه توی تسریع مراحل گرین کارت یا نه می تونیم توی US پرداخت کنیم؟
مرسی

تا وارد امریکا نشید پروسه گرین کارت اغاز نمیشه پس میتونین بعد از ورود پرداخت کنین
پاسخ
(2014-09-22 ساعت 09:05)mohsenmb نوشته:  
(2014-09-22 ساعت 08:39)atriana نوشته:  با سلام
ما 11 سپتامبر وارد آمریکا شدیم و 165 دلار را قبل از ورود پرداخت کرده بودیم. در سایت USCIS کیسهای ما در وضعیت accepted باقی مانده(قبل از ورود هم همینطود بود). به چه شکلی می شه از این سایت وضعیت کیس و گرین کارت را چک کرد؟
ممنون
تا زمانی که سوشال شما صادر نشه و به اداره مهاجرت ارسال نشه در همین وضعیت خواهد ماند. بعد از دریافت سوشال چک کنید
ممنون ولی کارتهای سوشیال ما جمعه بعد از 9 روز از ورودمون آمده پس باید از فردا منتظر تغییر در وضعیت باشیم. درسته؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، pari pariaaa ، آلیس-1980
سلام بچه ها
سکیوریتی نامبر مون به همون آدرسی که برا گرین کارت دادیم پست میشه؟
من آدرس اولم میشیگانه
خودم دارم میرم کالیفرنیا سن خوزه
الان من کارت هام میره همه میشیگان ؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، mohamad92 ، philter ، آلیس-1980
بيست و سه روزه اومديم و از سوشيالمون خبري نيست.فردا ميريم اداره يه سر مي زنيم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان