موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرایی راستش رو بخواین ما یه دو هفته ایی هست اومدیم آمریکا از اونجاییکه نمیخواستیم از کمک اقوام به ظاهر حامی که مطمءنم همتون مشابهشونو دور و برتون دیدین استفاده کنیم خیلی اتفاقی به شرکت اقای سپهر مراجعه کردیم و اصلا فکرشم نمیکردیم که اینقدر بهمون کمک بشه از ایران هم خانه و هم ماشین رو واسه یه ماه اجاره کردیم که اگه اینکارو نمیکردیم واقعا نمیدونم چطور میشد به کارامون برسیم! شانس ما اقای سپهر خودشون آمریکا بودند و این خیلی به نفعمون شد الان که دو هفته از اومدنمون میگذره هم ماشین خودمونو گرفتیم هم خونه اجاره کردیم هم سوشالمونو تو هفته اول داشتیم حساب بانکی باز کردیم رانندگی یاد گرفتیم کلا اروم اروم داریم جا میوفتیم واقعا اینجا باید کسی باشه تا این اوایل ادمو با محیط اشنا کنه از فامیلا که خیری به ما نرسید و ما هم نخواستیم باز صد رحمت به علی اقا سپهر که کارش خیلی درسته بازم ممنونم ایمیگرنجر واقعا به همتون توصیه میکنم از خدمات شرکت پرواز سبز ارزو استفاده کنین باور کنین کاراتون خیلی خیلی سریعتر انجام میشه.
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-26 ساعت 22:19)rasool1 نوشته: (2014-09-26 ساعت 20:43)alirangh نوشته: سلام دوستان. من 5 روزی میشه رسیدم لوسانجلس . با پرواز اتحاد اومدم. به نظر من برای کسایی که دفعه اول که می آن خیلی خوبه چون مدارک رو تو همون فرودگاه ابوظبی گرفتن و کمتر از 10 دقیقه کارم تموم شد. خاله من با پرواز امارات اومد میگه 3 ساعت تو فرودگاه لوسانجلس معطل شدم. حتما تمرین کنید اسم خودتونو به انگلیسی خوش خط بنویسید چون روی کاغذ یه چیزی مثل تلق میزاره که یه کادر کوچیک داره و جا واسه امضا مثل تو ایران نیست. من پلیس گفتم امضا من drawing هست و تو این جا نمی شه. اونم گفت فقط یه دست خط کافیه. منم اسممو سر سری نوشتم. الان که فهمیدم همون می آد رو گرین کارت خیلی اعصابم خورده. نکته بعدم این که گواهینامه با ترجمه یا گواهینامه بین المللی رو حتما بیارید من نیاوردم خیلی پشیمونم.
با عرض سلام و تبريك
من هم با پرواز الاتحاد يكماه ديگر به لوس انجلس پرواز دارم ممكنه لطف كنيد من رو راهنمايي كنيد كه موقعي كه وارد فرودگاه لوس انجلس ميشويد كارهايي را كه برايتان توي فرودگاه ابوظبي انجام داده اند وديگر احتياجي به انجام انها در فرودگاه لوس انجلس نيست كدامها هستند
ممنونم
سلام دوست عزیز
شما تو فرودگاه لوس انجلس هیچ کاری برای انجام ندارید. گیت پرواز اتحاد جداست. شما از گیت که می آی بیرون وارد یه سالن می شی که چمدانها رو اونجا تحویل می دن. چمدان هاتم که گرفتی از در می آی بیرون. همین
موفق باشی
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
این هواپیمای الاتحاد به جز بحث بالابودن نسبی قیمتش برای اونهایی که به شهرهاشون پرواز داره بسیار عالیه. اما برای ما که اگر قسمت شد میخواهیم بریم هیوستون چون پرواز مستقیم نداره چک کردم باید 5 ساعت شیکاگو سماق بمکیم! خوب اینجوری میصرفه که بری آمریکا کارهات رو انجام بدی
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها پرواز قطر چطوره خوبه؟ من برا اکتبر با پرواز قطر دارم میرم سن خوزه
من اصن نمی دونم چی شد از سن خوزه سر در آوردم والا با این نوناشون
یکساله شمال کالیفرنیا اصلا جزو گزینه هام نبود الان دارم ریسک می کنم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کدام ایالت و کدام شهر امتحان رانندگی راحت تر است و با مترجم فارسی زبان ممکن است؟
اسم این دوایر صدور گواهینامه چیه؟
کدام ایالت ها ارزانتر هستند؟
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
درست متوجه شدم؟ شما میخواهید به خاطر امتحان رانندگی به یک ایالت بروید؟!
کالیفرنیا امتحان کتبی رانندگی به زبان فارسی دارد. ضمنا هزینه امتحان رانندگی به اندازه ای ناچیز هست که شما به خاطرش یک سفر قندهار نروید. یکی از دوستان همین امروز بود اشتباه نکنم میگفت که یکی از ایالت ها اگر گواهینامه ایران را داشته باشید فقط امتحان کتبی میگیرند و به شما گواهینامه میدهند.
اما فراموش نکنید که شما گواهینامه برای هر ایالت بگیرید به درد همون ایالت میخوره و اگر قصد اقامت در ایالت دیگری دارید باید به DMV آن ایالت مراجعه و گواهینامه جدید با توجه به قوانین آن ایالت بگیرید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-26 ساعت 00:15)USA2014 نوشته: دوستان یه جا لینک دفترچه آزمون رانندگی رو دیدم پیداش نمیکنم.کسی میدونه لینک اصلیش کجاست؟
یه لینک صفحه85 هست ولی اصلی نیست و لینکاش خرابه.مرسی
هر ایالت قوانین خودشو داره
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)