کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-09-28 ساعت 19:03)pari pariaaa نوشته:  سلام دوستان عزيزم.
ما 19سپتامبر وارد شديم و 23سپتامبر رفتيم اداره سوشال و درخواست داديم و ديروز يعنى 27 سپتامبر هم سوشالمون اومدBig Grin خودمون شكه شديم كه اينقدر زود كارت هامون اومد.
تبریک ورود و با آرزوی اینکه همه کارهاتون به سرعت انجام بشه .
واقعاً رکورد زدید . ما که سه بار مراجعه کردیم و کچلشون کردیم تا فرم ها را پذیرفتن و چهار پنج روز بعد هم سوشالمون اومد. احتمالاً بستگی به اینکه اداره سوشال کجا باشه هم داره .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Tabassomshojaat ، pari pariaaa ، reza_norouzi ، alitab ، قصه گو ، miladfr12 ، A_A
سلام دوستان
ما یک اشتباه کوچک تو ادرس ارسال گرین کارت تو فرودگاه داشتیم . حالا چطوری می تونم اصلاحش کنم
ممنون
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
سام عزيز صاحب اجازه ايد و باعث افتخار منه، اطلاعاتتون بسيار مفيد هستند.
و اما پري پرياي عزيز علاوه بر تبريكات صميمانه، اجازه ميدي دوستانه و خواهرانه بكشمت؟!؟!؟!؟ روم نشد اين بلا رو سر آقا علي بيارم ولي با تو رودروايسي ندارم.آقا يعني چي ، من زودتر اومدم و هيچ خبري از سوشيالمون نيست!! سال ديگه هم ميگيد سيتيزن شديم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، آلیس-1980 ، freddyflientstone ، aaraam ، nedali ، pari pariaaa ، Lemony ، A_A
(2014-09-28 ساعت 18:13)Sam2014 نوشته:  
(2014-09-28 ساعت 13:12)zar_arian نوشته:  
(2014-09-28 ساعت 01:35)قصه گو نوشته:  يه اتفاق بسيار جالب!!! همين الان گرين كارت همسرم رسيد بدون اينكه سوشيال نامبر داشته باشيم. تازه فكر مي كردم مال من كه برنده هستم زودتر مي رسه. نمي دونم چرا سوشيالمون اينقدر طول كشيد.ديروز كلي تلفني پيگير بوديم، دو بار هم حضوري رفته بوديم، اما خبري نيست.اما تو سايت ديروز ديديم كه گرين كارت ها صادر شده.دقيقاً بعد از چهار هفته.
سلام قصه گو لطفا لينك سايتي. كه ميشه وضعيت گرين كارتو ديد لطف ميكنيد ؟
با کسب اجازه از بانو قصه گو
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...rAction.do البته بعداز اینکه در سایت ثبت نام کردیدو User و رمز عبور و باقی قضایا را داشتید . (راهنمای پرداخت 165 دلار را مطالعه کنید )
و این لینک https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do
که بعداز دریافت Receipt No کیس شما را می شناسه و وضعیت گرین کارت شما را اعلام می کنه ( مخصوصاً وقتی به پست تحویل شد ترک نامبر را میدهد و شما از سایت USPS می تونید کارت خودتون را ببینید که کجاست )
[عکس: 60991019776710197490.png]
موفق باشید .

سلام دوست عزيز ميدونم سوالم تكراري هست وليً كلافه شدم نميفهمم چجوري ميشه وضعيت گرين رو چك كنم كدوم كد رو بايد زد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، abas_kashan
(2014-09-26 ساعت 22:56)lida55 نوشته:  
(2014-09-26 ساعت 22:23)AZAR 1335 نوشته:  کسی جدیدا فرش برده؟ ایرادی نمیگیرند؟
اذر جان قبلا گفتم ممکنه گمرک بپرسه و بخواد بگیره بدتر از اون که یکی از دوستان ما دو قالیچه با درصدی ابریشم داشت البته به مقصد کانادا و بعد کل چمدان غیب شده بود!!!!!! اگرم بردین تو کری ان دنبالتون باشه

ممنونم از راهنمایی تون .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980
در مورد اختلال خواب، حقيقتش توي هواپيماي دوم از فرط خستگي به خواب راحت رفتيم و وقتي هم رسيديم ، اينقده شهر سياتل زيبا و هيجان انگيز بود كه خواب به چشم مون نميومد! نگران نباشيد راحت تر از اون چيزيه كه فكرشو بكنيد.......يادش به خير،پارسال اين جمله رو در مورد مصاحبه مي گفتيم ، يادتونه؟!؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-09-28 ساعت 01:35)قصه گو نوشته:  يه اتفاق بسيار ج
الب!!! همين الان گرين كارت همسرم رسيد بدون اينكه سوشيال نامبر داشته باشيم. تازه فكر مي كردم مال من كه برنده هستم زودتر مي رسه. نمي دونم چرا سوشيالمون اينقدر طول كشيد.ديروز كلي تلفني پيگير بوديم، دو بار هم حضوري رفته بوديم، اما خبري نيست.اما تو سايت ديروز ديديم كه گرين كارت ها صادر شده.دقيقاً بعد از چهار هفته.
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...rAction.do البته بعداز اینکه در سایت ثبت نام کردیدو User و رمز عبور و باقی قضایا را داشتید . (راهنمای پرداخت 165 دلار را مطالعه کنید )
که بعداز دریافت Receipt No کیس شما را می شناسه و وضعیت گرین کارت شما را اعلام می کنه ( مخصوصاً وقتی به پست تحویل شد ترک نامبر را میدهد و شما از سایت USPS می تونید کارت خودتون را ببینید که کجاست )
[عکس: 60991019776710197490.png]
موفق باشید .
أين receipt noرو إز كجا بايد بياريم؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: reasonable ، آلیس-1980
(2014-09-29 ساعت 12:05)ali3875 نوشته:  
(2014-09-28 ساعت 01:35)قصه گو نوشته:  يه اتفاق بسيار ج
الب!!! همين الان گرين كارت همسرم رسيد بدون اينكه سوشيال نامبر داشته باشيم. تازه فكر مي كردم مال من كه برنده هستم زودتر مي رسه. نمي دونم چرا سوشيالمون اينقدر طول كشيد.ديروز كلي تلفني پيگير بوديم، دو بار هم حضوري رفته بوديم، اما خبري نيست.اما تو سايت ديروز ديديم كه گرين كارت ها صادر شده.دقيقاً بعد از چهار هفته.
که بعداز دریافت Receipt No کیس شما را می شناسه .......
أين receipt noرو إز كجا بايد بياريم؟
درود بر علی آقا
دوست عزیزم شما پس از اینکه در سایت elis ثبت نام کردی و پروسه پرداخت 165 دلار هزینه گرین کارت را تمام کردی ، یک شماره به نام receipt number به شما اختصاص داده می شه و پیام به شما اعلام می شود . این شماره تشکیل شده از سه حرف و 10 شماره است مثلاً IOE1234567890
همچنین این شماره در بالای رسید پرداخت پول و برگه تآییدیه شروع پروسه گرین کارت شما هم درج می شه .
این توضیحات بطور کامل در فایل PDF دستور العمل نحوه پرداخت 165 دلار که توسط دوستان گرانقدر تهیه و ارائه شده موجود است .
موفق باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
پاسخ
(2014-09-29 ساعت 06:01)Alireza 2014 نوشته:  
(2014-09-28 ساعت 01:35)قصه گو نوشته:  يه اتفاق بسيار جالب!!! همين الان گرين كارت همسرم رسيد بدون اينكه سوشيال نامبر داشته باشيم. تازه فكر مي كردم مال من كه برنده هستم زودتر مي رسه. نمي دونم چرا سوشيالمون اينقدر طول كشيد.ديروز كلي تلفني پيگير بوديم، دو بار هم حضوري رفته بوديم، اما خبري نيست.اما تو سايت ديروز ديديم كه گرين كارت ها صادر شده.دقيقاً بعد از چهار هفته.
که بعداز دریافت Receipt No کیس شما را می شناسه .......
سلام دوست عزيز ميدونم سوالم تكراري هست وليً كلافه شدم نميفهمم چجوري ميشه وضعيت گرين رو چك كنم كدوم كد رو بايد زد؟
علی رضا عزیز با سلام
شما بعد از پرداخت 165 دلار و مراجعه به سایت elis علاوه بر اینکه در صفحه پروفایلتان receipt number را مشاهده خواهید کرد ،در بخش پیام ها با این برگه مواجه می شوید :
[عکس: 78813811074412100829.jpg]
چنانکه ملاحظه می گردد در گوشه بالا سمت راست شماره مورد نظر که با IOE شروع شده قابل مشاهده است . این شماره مهمه چون تو گرین کارت هم چاپ می شه و به نوعی شماره گرین کارت شما هم هست .
در خدمتیم
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
پاسخ
بچه ها 160$ را فقط آنلاین باید پرداخت کنیم؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980
(2014-09-29 ساعت 15:34)iris نوشته:  بچه ها 160$ را فقط آنلاین باید پرداخت کنیم؟
فقط و فقط آنلاین . راه دیگه ای نداره Wink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
پاسخ
سلام دوستان
كسي از دوستان هست كه محله هاي خوب هيوستون رو براي اجاره كردن خونه بدونه؟
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، yasejavan ، hadi472 ، atlantis770
(2014-09-29 ساعت 15:43)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
كسي از دوستان هست كه محله هاي خوب هيوستون رو براي اجاره كردن خونه بدونه؟
درود بر شما
توصیه می کنم سری به تاپیک " زندگی در آمریکا - شهر هیستون تگزاس "بزنید . از سال 2010 کلی مطلب و اطلاعات دوستان به اشتراک گذاشتند .
http://www.mohajersara.com/thread-2333-p...l#pid39256
موفق و سربلند باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، reza_norouzi ، Farshid1976 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، yasejavan ، atlantis770 ، A_A
(2014-09-28 ساعت 17:59)bobo_ir نوشته:  
سلام دوستان ، من چند سوال بسیار بسیار حیاتی دارم : اول اینکه آیا گوشی سونی اکسپریا مدل اس ال و یا گوشی سامسونگ اس 4 به سیستم موبایل آمریکا می خوره یا نه؟ دوم اینکه آیا در داخل هواپیمای قطر ایرلاین در مسیر دوحه به فرودگاه دالس واشینگتن دی سی وای فای فعال هست و میشه استفاده کرد یا نه؟ سوم اینکه آیا در فرودگاه دوحه و دالس واشینگتن دی سی وای فای مجانی هست یا نه؟ چهارم اینکه هزینه های کرایه تاکسی در فرودگاه دالس واشینگتن دی سی به چه صورت محاسبه میشه؟ و پنجمین و آخرین سوال اینکه آیا همسرم میتونه بدون ویزا بلیط قطر را به صورت رفت و برگشت بخره و تا فرودگاه قطر من را همراهی و ترانزیت کنه و بلافاصله برگرده یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
سلام من شنیدم کلیه گوشیهای هوشمند اونجا جواب میدن اما با پلنهای مختلف
جواب سوال دوم رو میتونین در seatguru.com ببینید اونجا با انتخاب ایرلاین و مسیر و نوع هواپیما صندلی ها و امکانات موجود رو میبینین
با مراجعه با سایت فرودگاهها وجود وای فای مشخص میشه اما دوحه وای فای داره
در مورد تاکسی همه تاکسیها با تاکسی متر کار میکنند و درصدی از مبلغ رو به عنوان انعام میگیرن
در مورد ترانزیت نمیدونم اگر منظورتون رفت و برگشت به قطره ایشون باید ویزای قطر داشته باشن اما یادتون باشه ایشون فقط تا دم گیت میتونن همراهتون بیان و دیگه به سالن پرواز به امریکا راهشون نمیدن
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، nedali ، bobo_ir ، pari pariaaa ، Lemony ، A_A
دوستان سلام
یک سوال داشتم
کدام یک از ایالت ها immigration service داره؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
باتشکر
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان