کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-01-02 ساعت 00:48)Azi2014 نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 21:34)iris نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 20:34)قصه گو نوشته:  اگه اینطوری بود این همه اسپانسر و تمکن مالی واسه چی میخوان!!!!
دور از جون دوستان آمریکا گداخونه میگه راه انداخته که بهمین راحتی به ما پول تو جیبی بده Big Grin

همانطور که قبلا" گفتم این یه نقل قول بود از یکی از برندگان سه یا چهار سال پیش که الان در سن خوزه زندگی می کنند.گدا خونه؟! پول توجیبی؟! شیب؟!

منم شنیدم کمک مالی می کنند، ولی خب این مقدار خیلی ناچیز در مقابل در آمدی که با کار کردن می تونیم در آمریکا به دست بیاریم

من 150 دلار اونهم به صورت کوپن فقط برای مواد غذایی شنیده بودم که شرایط و مراحل خاص خودشو داره..
[/quote]

طرح ولفر براي يك نفر هفته اي ١٠٠ دلار و حدود ٤٠ دلار غذا است كه خيلي كمه و وجه خوبي هم نداره.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
پاسخ
اگه اینطوری بود این همه اسپانسر و تمکن مالی واسه چی میخوان!!!!
دور از جون دوستان آمریکا گداخونه میگه راه انداخته که بهمین راحتی به ما پول تو جیبی بده Big Grin
[/quote]

همانطور که قبلا" گفتم این یه نقل قول بود از یکی از برندگان سه یا چهار سال پیش که الان در سن خوزه زندگی می کنند.گدا خونه؟! پول توجیبی؟! شیب؟!
[/quote]

منم شنیدم کمک مالی می کنند، ولی خب این مقدار خیلی ناچیز در مقابل در آمدی که با کار کردن می تونیم در آمریکا به دست بیاریم
[/quote]

من 150 دلار اونهم به صورت کوپن فقط برای مواد غذایی شنیده بودم که شرایط و مراحل خاص خودشو داره..
[/quote]

طرح ولفر براي يك نفر هفته اي ١٠٠ دلار و حدود ٤٠ دلار غذا است كه خيلي كمه و وجه خوبي هم نداره.
[/quote]

دوستان عزیزم ما مهاجرا باید خیلی سرسخت تر از این حرفها باشیم که پامون اونطرف نرسیده دنبال کمکهای دولتی باشیم. بیایید به دنبال شناخت تواناییهای خودمون و اعتماد به نفسمون باشیم لطفا. نباید خودمونو مستحق اعانه بدونیم. ماها قوی تر و پر غرور تر از این حرفهاییم. همه تونو دوست دارم دوستان.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
پاسخ
سلام
بچه ها سری ویدئوهای قوانین رانندگی رو که مال خود California-DMV هست واستون تو امضام گذاشتم بچه های کالیفرنیایی حتما دانلود کنند
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
پاسخ
دوستان اطلاعاتي در مورد پاس سفيد پيدا كردم كه تو امضام گذاشتم شايد بدرد كسايي كه مثل من دنبالش هستن بخورهShy
UAE→USA
پاسخ
(2014-01-04 ساعت 10:38)soheila_chem نوشته:  دوستان سلام. من به دنبال یه پاسخ درست و مطمئن برای سوالم هستم چون تقریبا زندگیم تحت الشعاع این موضوع قرار گرفته. سوالم اینکه اگر بعد از دریافت گرین کارت خارج شیم تا چه مدت "بدون دردسر" می تونیم به آمریکا "رفت و آمد" کنیم؟ من بار اول یک ماه موندم و برگشتم. ماه دیگه میشه شش ماه که خارج از آمریکا هستم. آیا الزاما بایستی سر شش ماه برگردم یا میتونم تا 11 ماه خارج آمریکا باشم؟
و سوال مهم تر اینکه اگر این بار هم بیام و به هر علت نتونم بمونم و خارج شم بعد یه مدت کوتاه، آیا در بازگشت سوم به آمریکا آفیسر گرین کارتم راتوقیف می کنه؟
کلا چه مقدار میشه به این روند ادامه داد؟ تا چه زمانی افیسرها روی این ورود و خروج حساس نیستند؟ (میدونم که راه حلی به نام پاس سفید هست البته)
متشکرم از پاسختون

دوست عزيز اگه دنبال جواب درست و مطمئن هستين سوالتونو در تاپيك 2013 بپرسين چون ما 2014 ايا جواباي قطعي نميتونيم بديم
چيزي كه ميدونيم اينه كارت رو گرفته يا نگرفته ميتونيم بريم ايران و 180 روز نشده بايد به آمريكا برگرديم حالا اگه بيشتر هم بشه بايد تو فرودگاه علتشو توضيح بديم و در صورت نياز (مثل ورود خروج در دفعات بيشتر) درخواست ملاقات با قاضي مهاجرت رو بديم تا كارتمون باطل نشه.
حالا شما چرا از پاس سفيد استفاده نميكنيد كه راحت 2 سال بيرون آمريكا باشين ؟!
UAE→USA
پاسخ
(2014-01-04 ساعت 10:38)soheila_chem نوشته:  دوستان سلام. من به دنبال یه پاسخ درست و مطمئن برای سوالم هستم چون تقریبا زندگیم تحت الشعاع این موضوع قرار گرفته. سوالم اینکه اگر بعد از دریافت گرین کارت خارج شیم تا چه مدت "بدون دردسر" می تونیم به آمریکا "رفت و آمد" کنیم؟ من بار اول یک ماه موندم و برگشتم. ماه دیگه میشه شش ماه که خارج از آمریکا هستم. آیا الزاما بایستی سر شش ماه برگردم یا میتونم تا 11 ماه خارج آمریکا باشم؟
و سوال مهم تر اینکه اگر این بار هم بیام و به هر علت نتونم بمونم و خارج شم بعد یه مدت کوتاه، آیا در بازگشت سوم به آمریکا آفیسر گرین کارتم راتوقیف می کنه؟
کلا چه مقدار میشه به این روند ادامه داد؟ تا چه زمانی افیسرها روی این ورود و خروج حساس نیستند؟ (میدونم که راه حلی به نام پاس سفید هست البته)
متشکرم از پاسختون

باید حتما هر سال 6 ماه داخل خاک آمریکا باشی، در غیر اینصورت فکر کنم گرین کارتت باطل می شه ، تا آخر عمرت با گرین کارت می تونی 6 ماه آمریکا باشی 6 ماه هر جای دیگه که می خوای، اما الزاما باید هر سال 6 ماه آمریکا باشی.
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
(2014-01-04 ساعت 19:10)iris نوشته:  
متشکرم از پاسختون

باید حتما هر سال 6 ماه داخل خاک آمریکا باشی، در غیر اینصورت فکر کنم گرین کارتت باطل می شه ، تا آخر عمرت با گرین کارت می تونی 6 ماه آمریکا باشی 6 ماه هر جای دیگه که می خوای، اما الزاما باید هر سال 6 ماه آمریکا باشی.

دوست عزیز قانون میگه شما که گرین کارت دارید در طول مدت 1 سال میتوانید 6 ماه خارج از امریکا زندگی کنید. این به این معنا نیست که اگه 6 ماه بیشتر خارج از امریکا باشید صد در صد گرین کارتتون باطل میشه .این یه قانون کلی هست که همه ایالت ها از آن پیروی میکنن اما تفاوت هایی تو نحوه برخورد با این قانون دیده میشه .مثلا موارد بسیاری هست که توی کالیفرنیا این قانون رعایت نشده ولی مشکل چندانی ایجاد نشده.
در هر صورت توجه داشته باشید ویزای دست شما ویزای اقامت هست نه توریستی که هر وقت خواستین رفت و آمد کنین . دولت آمریکا پس از صدور گرین کارت از شما انتظار داره محل زندگیتونو مشخص کنید ، یا آمریکا یا جای دیگه پس در صورت رعایت نکردن قانون از شما راجع به این قضیه سئوال خواهد شد.
در ضمن شما بعد از 60 ماه از صدور گرین کارت میتونید برای سیتیزن شیپ اقدام کنید که یکی از بزرگترین شرایط لازمش ، رعایت همین قانون هست.
پاسخ
(2013-11-17 ساعت 13:36)m_yek نوشته:  برگرفته شده از سخنان amirhessam تایپیک 2011 گفتم شاید به دردتون بخوره Shy
سلام دوستان یه چیزها هست که وظیفه خودم میدونم بگم چون خیلی خیلی از این سایت استفاده کردم:

1) این یه پروسه زمان بره مخصوصاً برای کیس نامبر های بالا پس اعصاب خودتون رو خورد نکنین و زندگی فعلیتون رو به هیچ وجه تا وقتی ویزا نگرفتین تغییر ندین ولی برای تغییر آماده باشین.
2) با چیزهایی که ما دیدیم سال گذشته همه چیز تا لحظات آخر قابل تغییر و فقط وقتی میتونین مطمئن بشین که ویزا می گیرین و این فقط مختص شما نیست همه این مراحل سخت رو گذروندیم و شما هم میگذرونین.
3) مواظب مخارجتون باشین چون اینجا حداقل تا وقتی همه چیز روی روال بیفته مخارجون بالاست
4) اینجا بدون ماشین زندگی کردن افتضاح
5) وقتی وارد آمریکا میشین شما بهترین طعمه برای همه محسوب میشین و از جاهایی صدمه میخورین که حتی فکرشم نمی کنین مثلاً دادن یه شماره به یه شخص یا شرکت
6) بعد از ورودتون به اینجا یه social security number میگیرین، این شماره خیلی مهم و سری. توضیحاتش مفصله فقط بدونین همه میخوان این شماره رو بدونن
7) بدون داشتن SSN و گرین کارت دنبال باز کردن حساب نرید چون ما خیلی سعی کردیم با پاسپورت و این چیزها ولی نمیشه ولی بعضی از دوستان میگن bank of america به راحتی میده البته فقط چون کردیت ندارید فقط debit card بهتون میگن میدن. باید حسابی تحقیق کنید خلاصه.
8) اینجا اگه توی حسابتون زیاد پول داشته باشین دیگه نمیتونین از خیلی امکانات مثل وامهای تحصیلی و بیمه و این چیزها استفاده کنین.
9) ببخشید ولی باید بگم اینجا از ایرانیا بیشتر بترسید تا دیگران
10) حتماً سریع برای گواهینامه اقدام کنین چون گواهینامه یه کارت شناسایی خیلی کار راه اندازه اینجا.
11) فراموش کنین اینجا آمریکاس یه چیزهایی می بینید که توی ایران نمیدیدید. 3000$ ما روی یه ماشین از دیلرشیپ رسمی نیسان تخفیف گرفتیم پس کلاس ملاسو بیخیال.
12) اینجا دزسته دروغ کمتر میگن ولی کارشون رو خوب بلدن مخصوصاً فروشنده هاشون. مثلا میگین یه بیمه میخواین واسه ماشین که ماهی 90 دلار بشه میگه داریم ولی لحظه آخر صد تا چیز بهش اضافه میشه.
13) یه چیز خیلی مهم کردیت هست. کردیت شما زمانی باز میشه که شروع کنید یک چیزی رو ماهیانه و روی یک برنامه ای بدید. مثلاً یه وامی رو یا قبض آب خونتون رو. اول که میاین اصلا ً دنبال وام یا لیز کردن نباشین چون کردیت ندارین ولی باید راههایی پیدا کنین که زودتر کردیت بگیرین. راههاش زیاد ولی من 2تاش رو میگم:
1)باز کردن checking account و کار کردن باهاش.
2) داشتن درآمد یعنی income از همه بهتره و بانک خودش بهتون کردیت میده
3) باز کردن secure credit account
4) گرفتنن secure loans for car در federal credit unions
...

14) همه چیز رو با tax برای خودتون حساب کنین تا لحظه آخر شگه نشین مثلاً اگه میرین ماشین بخرین و 12000$ دارین به فروشنده بگین من 10000$ دارم برای خرید با tax و همه مخارجش تا آخرش یه ماشین 12500$ به زور بتونین بخرین و توی محاسبه هاتون همیشه سودهای بالای بانکهای ایران رو حساب کنین، هیچوقت شما نمیتونین 20% سود اینجا بگیرین.
15) بدون داشتن SSN اینجا نمیتونین خط موبایل درست و حسابی بگیرین ولی تا وقتی شمارتون بیاد میتونین زیر مجموعه یکی از آشناهاتون بشین که خط داره وقتیم SSN میاد باید 500$ بیعانه بزارین تا یک سال چون کردیت ندارین و اونها مطمئن نیستن که شما میتونین پول قبضهاتون رو بدین ولی به نطر من 500$ رو بدید چون همین پرداخت قبضهای موبایل کردیت برای شما ایجاد میکنه.
16) مخارج خورد و خوراک و پوشاک از ایران کمتر ولی بنزین تقریباً لیتری 800 تومن، اجاره خونه ها بالاتره، بیمه ها گرونه، قبضهای آب و برق اینها بالاس.
خیلی چیزهای دیگه هم هست ولی بقیه اش رو بعدن میگم فردا امتحان عملی رانندگی دارم خدا به خیر بگذرونه. بابت قلت املائی ها هم ببخشید Big Grin

خوب با نام و یاد خدا رد شدم رانندگی رو دوباره باید امتحان بدم.
یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که قبل از اومدن بیشترین زمانتون رو به زبان تخصیص بدین. باور کنید هر چقدر ایران زبان بخونید همونقدر اینجا جلو هستید و اگر زبان نخوندید حتی بعد از 20 سال هم مشکل دارید و نمی تونید راحت صحبت کنید. اگر زبان حتی یه کم هم بلد باشید از همون فرودگاه راحت هستید تا ....

بالاخره قبول شدم رانندگی رو خیر سرم. یه چیز دیگه اینکه انتخاب محل زندگی اینجا خیلی خیلی سخته. همه ایالتها بزرگن و هر کدوم یه شرایطی دارن, توی کالیفرنیا بیشتر یه کسایی می بینید مثل خودمون مهاجر و آدم های اصیل و با فرهنگ آمریکایی واقعاً به ندرت میشه پیدا کرد, ولی خوب خوبیش اینه آدم چون مهاجر و ایرانی اینجا زیاد هست روحیش رو نمیبازه. بعضی منطقه های اینجا از بدترین منطقه های ایران هم بدتره. همین منطقه ای که فعلاً ما توش هستیم تا جایی رو پیدا کنیم یعنی woodland hills وقتی سوار اتوبوس میشی یا میری dmv واسه گواهینامه یا تو خیابون همش از این مکزیکیاو اسپانیشاو این درب و داغونهارو میبینی.
بابا این همه دردسر برای گرفتن یه کردیت کارت ، اصلا من پشیمون شدم نمیرم آمریکا برای آب خوردنم حتما باید یه سری دستورالعمل هارو انجام بدی ای بابا
مگه ایران چشه فقط یه کم هوا کثیفه و سرطان زیاده یه خورده هم نارحتی های اعصاب زیاد شده تازه مرگ و میر زیاد هم که بد نیست جمعیت کنترل میشه ، تازه هر بانکی هم که بری حساب پس انداز باز کنی سریع بهت کارت میدن دیگه از این بهتر کجای دنیا پیدا میشه !!!!Big Grin
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، mohamad92 ، Fariborzz ، قصه گو ، taleghani ، philter ، soli asali ، pari pariaaa ، m.mina ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba
(2014-01-06 ساعت 00:37)Babaksafi نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 13:36)m_yek نوشته:  برگرفته شده از سخنان amirhessam تایپیک 2011 گفتم شاید به دردتون بخوره Shy
سلام دوستان یه چیزها هست که وظیفه خودم میدونم بگم چون خیلی خیلی از این سایت استفاده کردم:

1) این یه پروسه زمان بره مخصوصاً برای کیس نامبر های بالا پس اعصاب خودتون رو خورد نکنین و زندگی فعلیتون رو به هیچ وجه تا وقتی ویزا نگرفتین تغییر ندین ولی برای تغییر آماده باشین.
2) با چیزهایی که ما دیدیم سال گذشته همه چیز تا لحظات آخر قابل تغییر و فقط وقتی میتونین مطمئن بشین که ویزا می گیرین و این فقط مختص شما نیست همه این مراحل سخت رو گذروندیم و شما هم میگذرونین.
3) مواظب مخارجتون باشین چون اینجا حداقل تا وقتی همه چیز روی روال بیفته مخارجون بالاست
4) اینجا بدون ماشین زندگی کردن افتضاح
5) وقتی وارد آمریکا میشین شما بهترین طعمه برای همه محسوب میشین و از جاهایی صدمه میخورین که حتی فکرشم نمی کنین مثلاً دادن یه شماره به یه شخص یا شرکت
6) بعد از ورودتون به اینجا یه social security number میگیرین، این شماره خیلی مهم و سری. توضیحاتش مفصله فقط بدونین همه میخوان این شماره رو بدونن
7) بدون داشتن SSN و گرین کارت دنبال باز کردن حساب نرید چون ما خیلی سعی کردیم با پاسپورت و این چیزها ولی نمیشه ولی بعضی از دوستان میگن bank of america به راحتی میده البته فقط چون کردیت ندارید فقط debit card بهتون میگن میدن. باید حسابی تحقیق کنید خلاصه.
8) اینجا اگه توی حسابتون زیاد پول داشته باشین دیگه نمیتونین از خیلی امکانات مثل وامهای تحصیلی و بیمه و این چیزها استفاده کنین.
9) ببخشید ولی باید بگم اینجا از ایرانیا بیشتر بترسید تا دیگران
10) حتماً سریع برای گواهینامه اقدام کنین چون گواهینامه یه کارت شناسایی خیلی کار راه اندازه اینجا.
11) فراموش کنین اینجا آمریکاس یه چیزهایی می بینید که توی ایران نمیدیدید. 3000$ ما روی یه ماشین از دیلرشیپ رسمی نیسان تخفیف گرفتیم پس کلاس ملاسو بیخیال.
12) اینجا دزسته دروغ کمتر میگن ولی کارشون رو خوب بلدن مخصوصاً فروشنده هاشون. مثلا میگین یه بیمه میخواین واسه ماشین که ماهی 90 دلار بشه میگه داریم ولی لحظه آخر صد تا چیز بهش اضافه میشه.
13) یه چیز خیلی مهم کردیت هست. کردیت شما زمانی باز میشه که شروع کنید یک چیزی رو ماهیانه و روی یک برنامه ای بدید. مثلاً یه وامی رو یا قبض آب خونتون رو. اول که میاین اصلا ً دنبال وام یا لیز کردن نباشین چون کردیت ندارین ولی باید راههایی پیدا کنین که زودتر کردیت بگیرین. راههاش زیاد ولی من 2تاش رو میگم:
1)باز کردن checking account و کار کردن باهاش.
2) داشتن درآمد یعنی income از همه بهتره و بانک خودش بهتون کردیت میده
3) باز کردن secure credit account
4) گرفتنن secure loans for car در federal credit unions
...

14) همه چیز رو با tax برای خودتون حساب کنین تا لحظه آخر شگه نشین مثلاً اگه میرین ماشین بخرین و 12000$ دارین به فروشنده بگین من 10000$ دارم برای خرید با tax و همه مخارجش تا آخرش یه ماشین 12500$ به زور بتونین بخرین و توی محاسبه هاتون همیشه سودهای بالای بانکهای ایران رو حساب کنین، هیچوقت شما نمیتونین 20% سود اینجا بگیرین.
15) بدون داشتن SSN اینجا نمیتونین خط موبایل درست و حسابی بگیرین ولی تا وقتی شمارتون بیاد میتونین زیر مجموعه یکی از آشناهاتون بشین که خط داره وقتیم SSN میاد باید 500$ بیعانه بزارین تا یک سال چون کردیت ندارین و اونها مطمئن نیستن که شما میتونین پول قبضهاتون رو بدین ولی به نطر من 500$ رو بدید چون همین پرداخت قبضهای موبایل کردیت برای شما ایجاد میکنه.
16) مخارج خورد و خوراک و پوشاک از ایران کمتر ولی بنزین تقریباً لیتری 800 تومن، اجاره خونه ها بالاتره، بیمه ها گرونه، قبضهای آب و برق اینها بالاس.
خیلی چیزهای دیگه هم هست ولی بقیه اش رو بعدن میگم فردا امتحان عملی رانندگی دارم خدا به خیر بگذرونه. بابت قلت املائی ها هم ببخشید Big Grin

خوب با نام و یاد خدا رد شدم رانندگی رو دوباره باید امتحان بدم.
یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که قبل از اومدن بیشترین زمانتون رو به زبان تخصیص بدین. باور کنید هر چقدر ایران زبان بخونید همونقدر اینجا جلو هستید و اگر زبان نخوندید حتی بعد از 20 سال هم مشکل دارید و نمی تونید راحت صحبت کنید. اگر زبان حتی یه کم هم بلد باشید از همون فرودگاه راحت هستید تا ....

بالاخره قبول شدم رانندگی رو خیر سرم. یه چیز دیگه اینکه انتخاب محل زندگی اینجا خیلی خیلی سخته. همه ایالتها بزرگن و هر کدوم یه شرایطی دارن, توی کالیفرنیا بیشتر یه کسایی می بینید مثل خودمون مهاجر و آدم های اصیل و با فرهنگ آمریکایی واقعاً به ندرت میشه پیدا کرد, ولی خوب خوبیش اینه آدم چون مهاجر و ایرانی اینجا زیاد هست روحیش رو نمیبازه. بعضی منطقه های اینجا از بدترین منطقه های ایران هم بدتره. همین منطقه ای که فعلاً ما توش هستیم تا جایی رو پیدا کنیم یعنی woodland hills وقتی سوار اتوبوس میشی یا میری dmv واسه گواهینامه یا تو خیابون همش از این مکزیکیاو اسپانیشاو این درب و داغونهارو میبینی.
بابا این همه دردسر برای گرفتن یه کردیت کارت ، اصلا من پشیمون شدم نمیرم آمریکا برای آب خوردنم حتما باید یه سری دستورالعمل هارو انجام بدی ای بابا
مگه ایران چشه فقط یه کم هوا کثیفه و سرطان زیاده یه خورده هم نارحتی های اعصاب زیاد شده تازه مرگ و میر زیاد هم که بد نیست جمعیت کنترل میشه ، تازه هر بانکی هم که بری حساب پس انداز باز کنی سریع بهت کارت میدن دیگه از این بهتر کجای دنیا پیدا میشه !!!!Big Grin
منم با نظرتون موافقم زندگیمونو بفروشیم بریم آمریکا خرج اجاره و خورد و خوارک کنیم که چی بشه آخه؟ تو ایران با این پول میشه کلی کار کرد اونم بدون مالیات ....!!!!!Big Grin
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
پاسخ
سلام بر یاران مهاجر
ممنون میشم کسانی که امریکا هستند جوابمو بدهند.
من نه تو فرم ها آدرسی دادم و نه در سفارت روز مصاحبه. ازم آدرس خواست گفتم باید برم امریکا یه جایی کرایه کنم فعلا آدرس ندارم. الان متوجه شدم به محض ورود ما در فرودگاه از ما آدرس می خوان که سوشیال کارت رو برامون اونجا بفرستند. حالا تکلیف من که نه آشنا نه فامیل دارم که آدرس اونارو بدم و نه جایی دارم چیه؟ من بعد از ورودم تازه باید بگردم دنبال خونه؟ (ایالت تگزاس) تو فرودگاه چه کار کنم چی بگم؟
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، soli asali ، mohamad92 ، m.mina ، alirezanz ، امین 13 ، nedaba ، atlantis770
(2014-01-06 ساعت 03:01)moqadam نوشته:  سلام بر یاران مهاجر
ممنون میشم کسانی که امریکا هستند جوابمو بدهند.
من نه تو فرم ها آدرسی دادم و نه در سفارت روز مصاحبه. ازم آدرس خواست گفتم باید برم آمریکا یه جایی کرایه کنم فعلا آدرس ندارم. الان متوجه شدم به محض ورود ما در فرودگاه از ما آدرس می خوان که سوشیال کارت رو برامون اونجا بفرستند. حالا تکلیف من که نه آشنا نه فامیل دارم که آدرس اونارو بدم و نه جایی دارم چیه؟ من بعد از ورودم تازه باید بگردم دنبال خونه؟ (ایالت تگزاس) تو فرودگاه چه کار کنم چی بگم؟

دوست عزیزم نگرانی شما به جاست.
من راهی رو که میتونم به شما پیشنهاد کنم خدمات ایمیگرنجل هست که بالای صفحه تبلیغش هست. من از خدماتشون استفاده نکردم اما از بچه های سابق مهاجرسرا هستند. و همه خدمات مورد نیاز شما رو ارائه میدند. مخصوصا تگزاس که فرمودین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
پاسخ
سلام
می شه لطف کنین بگین آیا میشه یه نفر از خانواده 2 نفره بره آمریکا واسه گرفتن گرین کارت ???????
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، Fariborzz ، m.mina ، nedaba
(2014-01-06 ساعت 11:25)honeybal2014 نوشته:  سلام
می شه لطف کنین بگین آیا میشه یه نفر از خانواده 2 نفره بره آمریکا واسه گرفتن گرین کارت ???????

دوست عزيز براي گرفتن گرين كارت بعد از پرداخت ١٦٥ دلار بايد هر شخص وارد امريكا بشه مداركي رو كه از سفارت بهش دادن داخل فرودگاه ورودي به قسمت مهاجرت تحويل بده ،بعد ولكام لتر دريافت ميكنيد و بعد از اون گرين كارت به آدرستون تو امريكا فرستاده ميشه
گرين كارت با دريافت ويزا از سفارت فرق ميكنه و روال اداري خودشو داره

در ضمن شما تو فرمهاي ارسالي به كي سي سي اعلام كردين كه همسرتون باهاتون وارد امريكا ميشه يا خير
پاسخ
بله اعلام كردم كه باهم وارد امريكا مي شيم (اشتباه كردم )
همسرم ميتونه الان بره ولي من نه . آیا میشه كاري كرد?
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، Fariborzz ، m.mina ، alirezanz ، nedaba
(2014-01-06 ساعت 12:24)honeybal2014 نوشته:  بله اعلام كردم كه باهم وارد امريكا مي شيم (اشتباه كردم )
همسرم ميتونه الان بره ولي من نه . آیا میشه كاري كرد?

برنده اصلي اول بايد وارد آمريكا بشه بعد همراهان ميتونن با فاصله زماني برن
ولي انگار كيس شما برعكسه !!!!
UAE→USA
پاسخ
تشکر کنندگان: H Pier ، honeybal2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، محبت ، Fariborzz ، amin arefi ، m.mina ، ojee ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان