موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-14 ساعت 15:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-14 ساعت 19:47 توسط Alireza 2014.)
سلام دوستان من ماه پيش ويزا يك ضرب گرفتم سن 17اون جا يه فرم به من دادن مخصوص سربازي كه امضا كردم بالاي فرم سن ١٨ تا ٢٥ گفته كه امضا كنن اش گفته حداكثر يك ماه پس از ورود به پست مراجعه كنيد و فرم سربازي را در پست تكميل وپس از ٩٠ روز كارت براي شما مياد حالا من ماه ديگه دارم ميرم و ٤ ماه مونده ١٨ سالم شه بايد چي كار كنم؟(چون فرم براي سنين ١٨ تا٢٥ هست و من امضا كردم)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-18 ساعت 12:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-18 ساعت 12:16 توسط mlo.)
دوستان عزیزم سلام! امیدوارم خوب و خوش باشید و با انرژی دنبال امور مهاجرتیتون باشید و البته موفق به اخذ ویزا شوید. چند تا نکته هست که خواستم باهاتون درمیان بزارم! امیدوارم مفید باشه براتون :
حدوداً چهار ماه از مهاجرت ما میگذره . نکته اول اینکه برای ورود جایی رو انتخاب کنید که فردی اونجا بتونه کو-ساینر (ضامن) شما بشه. اینجا به افرادی که تازه وارد هستند خیلی سخت خونه اجاره میدن. البته قطعا اجاره منزل از اشخاص خیلی راحت تر از اجاره خونه از دفاتر مجتمع های بزرگه . اطلاعات خونه های شخصی قابل اجاره رو میتونید از سایت www.craigslist.org بدست بیارید. اگر فامیل یا آشنای نزدیک ندارید، حداقل جایی برید که تو فرودگاه یه نفر منتظرتون باشه تا حداقل شما رو بتونه به هتلی ، متلی یا جایی برای اسکان برسونه و حداقل بتونید در بدو ورود ازش کمک فکری بگیرید.
برای ورود کلیه فاکتورهای مهم رو از قبیل امنیت، هزینه زندگی، آب و هوا و شغل و ... رو در نظر بگیرید. الیته سخت جایی رو پیدا کنید که همه فاکتورهاش ایده آل باشه! برای ورود خانوادگی اول بحث امنیت و بعد هم پیدا کردن شغل رو در نظر بگیرید.
تحقیقات رو برای شهر یا ایالت ورودیتون خوب انجام بدید . چون اگر حتی تو شهری که باب میلتون نیست جا بیافتید ، برای جابجایی متحمل هزینه زیادی خواهید شد.
مهاجرت یک سال اولش واقعا سخته! این جمله رو بارها قطعا شنیدید. اما شنیدن کی بود مانند دیدن. بعد از مهاجرت تازه معنی این جمله رو متوجه میشید! مخصوصا اگر با خانواده مهاجرت میکنید. پس از لحاظ فکری خودتون رو واقعا برای مهاجرت و مسایل اولیش آماده کنید.
مهاجرت موج داره بخصوص برای خانم ها . و این موج هر از چندگاهی وارد زندگیتون میشه و کلی افکار منفی و مقاومتی رو جلوی شما قرار میده... که به مرور از شدت کاسته میشه و اوضاع بهتر میشه...
بعد از دو ، سه هفته اول که جذابیت محل جدید براتون عادی میشه و با مشکلات اولیه مواجه میشید ، افکاری از این قبیل به سراغتون میاد : من برای چی اینجام! زندگی ایرانم بهتر نبود؟ اونجا کار داشتم، زندگی داشتم، ماشین و خونه داشتم! ولی خوب بعد از سه چهار ماه این افکار برطرف میشه...
در هر حال برای همتون آرزوی موفقیت دارم اگر فرصت بشه بازم در خدمتتون خواهم بود...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستهای عزیزِ مهاجر،
من برندهٔ اصلی هستم و میخواستم بدونم که اگر در سفرِ اول تنها برم، گرین کارتِ همسرم را هم میتونم بگیرم یا حتما باید خودش حضور داشته باشه؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-20 ساعت 15:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-20 ساعت 19:02 توسط Mana Moli.)
(2014-01-20 ساعت 14:52)KIMIA2005 نوشته: (2014-01-20 ساعت 12:02)Mana Moli نوشته: سلام دوستهای عزیزِ مهاجر،
من برندهٔ اصلی هستم و میخواستم بدونم که اگر در سفرِ اول تنها برم، گرین کارتِ همسرم را هم میتونم بگیرم یا حتما باید خودش حضور داشته باشه؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز تا همسرتون ورود نداشته باشند پروسه صدور گرین کارت واسشون به جربان نخواهد افتاد
مرسی از پاسختون.
یعنی ایشون میتونه مستقل از من برای دریافت گرین کارتش اقدام کنه؟ (پس از ورود و خروج احتمالی من با Re-entry Permit از آمریکا)
[font=Verdana]شماره کیس:2014AS000006xxx
کنسولگری: فرانکفورت
تعداد نفرات: 2نفر
کارنت شدن کیس: *
مصاحبه:*
دریافت ویزا:*
ورود به آمریکا:*
دریافت گرین کارت:*[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يك سوال ايا ميشه نفرات همراه زود تر سيتيزن شيپ بگيرند يا اول بايد برنده بگيره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-21 ساعت 22:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-23 ساعت 10:46 توسط ParsTrader.)
لطفا جواب بدین دفعه ی 5 هست که میپرسم.
سلام دوستان من ویزامو آذر ماه گرفتم مجرد،ولی هنوز به امریکا سفر نکردم. در اولین سفر می خوام هم برای پاس سفید و هم برای همسرم اقدام کنم و چند تا سوال داشتم.
1. وقتی برای همسرم وقت مصاحبه بدن با وجود داشتن پاس سفید باید زمان مصاحبه ایشان ا م ر ی ک ا باشم؟ یا دیگر فرقی ندارد؟
2. قبل از سفرم ازدواج کنم ولی اعلام نکنم. زمانی که رسیدم اعلام کنم و برای همسرم اقدام کنم میشه؟
چون ندیدم کسی شرایط من و داشته باشه میشه راهنماییم کنین؟
3.و هزینه پاس سفید400 دلار هست؟
4.برای همسرم که بخوام اقدام کنم و در صف همسران گرین کارتی برن اون هزینه اش چقدره مرسی.
کیس نامبر :2014AS26xx
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-20 ساعت 20:53)ahmad120 نوشته: با سلام و احترام
1- آیا می شود پس از ورود به آمریکا ثبت نام در سایت الیس را انجام دهیم و برای پرداخت هزینه 165 دلاری گرین کارت از حساب بانکی کسی که ساکن آمریکاست و حساب بانکی دارد استفاده کنیم؟
2- آیا در ایران دفاتری هستند که این پرداخت را انجام دهند؟ لطقا با ذکر نام، آدرس و تلفن معرفی کنید.
بله بعد از ورودتون میتونید تو امریکا از خساب خودتون یا هر کس دیگه پرداخت کنید عجله هم نکنید که از ایران اقدام کنید
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان مهاجرسرا، می خواستم بدونم بعد از اولین ورود به آمریکا، آیا برای سوشیال سکیوریتی باید به اداره ای مراجعه کنیم و خودمون درخواست بدیم؟ و گرین کارت چطور؟ و آیا هر دو را به همان آدرسی که برای دریافت گرین کارت داده بودیم می فرستند؟