موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام به دوستان عزیز لطف میکنید خیلی خلاصه وقتی از هواپیما برای بار اول پیاده میشیم بگید باید چیکار کنیم پاکتها رو کجا تحویل بدیم و ار این حرفها
2- برای من یه سوال بوجود امده و اینکه دوستمون در تاپیک بهترین ایرلاینها نوشتند (توی برگشت از امريكا به ايران بايد ويزاي امريكاتون حتما اعتبار داشته باشه
قبل از خريد مشورت كنيد و مسير رو اعلام كنيد)
من 6 می به امریکا میرم و تاریخ ویزام 6 جون تمام میشه و اگه کارام روبره بشه 8 جون برمیگردم حالا وقتی تاریخ ویزای من تموم میشه جریان چی میشه؟ شاید تا قبل از امدنم گرین کارتم هم نرسید که قرار شده برام پست کنند ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2014-01-22 ساعت 10:50)Aardalan نوشته: (2014-01-22 ساعت 10:43)vistac نوشته: سلام به دوستان عزیز لطف میکنید خیلی خلاصه وقتی از هواپیما برای بار اول پیاده میشیم بگید باید چیکار کنیم پاکتها رو کجا تحویل بدیم و ار این حرفها
2- برای من یه سوال بوجود امده و اینکه دوستمون در تاپیک بهترین ایرلاینها نوشتند (توی برگشت از امريكا به ايران بايد ويزاي امريكاتون حتما اعتبار داشته باشه
قبل از خريد مشورت كنيد و مسير رو اعلام كنيد)
من 6 می به آمریکا میرم و تاریخ ویزام 6 جون تمام میشه و اگه کارام روبره بشه 8 جون برمیگردم حالا وقتی تاریخ ویزای من تموم میشه جریان چی میشه؟ شاید تا قبل از امدنم گرین کارتم هم نرسید که قرار شده برام پست کنند ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز این تاریخ برای اولین ورودتون هست ،بعد از اولین ورود مهری روی ویزاتون میخوره و اونوقت این ویزا تا یکسال عینا گرین کارت محسوب میشه
آقا ممنون خیالمو راحت کردی از دیشب استرس داشتم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان پاس سفيد چي هست؟
و از كي ميشه گرفت؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
می خواستم ببینم تا به حال کسی برای سفر به آمریکا با کشتی اقدام کرده و یا اینکه براوردی هست که چقدر طول می کشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام به همه دوستان عزیزم که منو همیشه راهنمایی میکنید ، من داداشم آمریکاست ، سوالم اینه پاسپورته ایرانیش یک ساله دیگه اعتبارش تموم میشه ، بنظر شما باید برگرده ایران پاسپورت جدید بگیره ؟ اگه پاسپورت جدید بگیره پاسپورت قبلی رو باطل میکنن ، اونوقت تکلیف چیه ، آخه ویزای آمریکا توی اون پاسپورتش خورده ،،،ممنون میشم منو راهنمایی کنیین ، با تشکر
موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-22 ساعت 20:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-22 ساعت 20:31 توسط member.)
با سلام به دوستان مهاجرسرا، می خواستم بدونم بعد از اولین ورود به آمریکا، آیا برای سوشیال سکیوریتی باید به اداره ای مراجعه کنیم و خودمون درخواست بدیم؟ و گرین کارت چطور؟ و آیا هر دو را به همان آدرسی که برای دریافت گرین کارت داده بودیم می فرستند؟
[/quot
کسی جواب این سوال رو می دونه؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-22 ساعت 20:31)member نوشته: با سلام به دوستان مهاجرسرا، می خواستم بدونم بعد از اولین ورود به آمریکا، آیا برای سوشیال سکیوریتی باید به اداره ای مراجعه کنیم و خودمون درخواست بدیم؟ و گرین کارت چطور؟ و آیا هر دو را به همان آدرسی که برای دریافت گرین کارت داده بودیم می فرستند؟
[/quot
کسی جواب این سوال رو می دونه؟
سلام
برای دریافت ssn باید به اداره Social security Service مراجعه کنید و کارت شما به آدرسی که در سفارت دادید یا هنگام ورود میدهید پست میشود همچنین امکان عوض کردن آدرس نیز وجود دارد. دوست عزیز اگر میخواهی وقتی به امریکا رفتی سردرگم نباشی باید بشینی سفرنامه های بچه های 2012و 2013 رو بخونی.
موفق و پیروز باشید.
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام يك سوال هنگام ورود به امريكا بايد افراد كيس با شخص برنده برن پاكت رو بدن يا جدا جدا؟
ممنون