کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام به دوستان عزیز لطف میکنید خیلی خلاصه وقتی از هواپیما برای بار اول پیاده میشیم بگید باید چیکار کنیم پاکتها رو کجا تحویل بدیم و ار این حرفها

2- برای من یه سوال بوجود امده و اینکه دوستمون در تاپیک بهترین ایرلاینها نوشتند (توی برگشت از امريكا به ايران بايد ويزاي امريكاتون حتما اعتبار داشته باشه
قبل از خريد مشورت كنيد و مسير رو اعلام كنيد)
من 6 می به امریکا میرم و تاریخ ویزام 6 جون تمام میشه و اگه کارام روبره بشه 8 جون برمیگردم حالا وقتی تاریخ ویزای من تموم میشه جریان چی میشه؟ شاید تا قبل از امدنم گرین کارتم هم نرسید که قرار شده برام پست کنند ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، m.mina ، moqadam ، قصه گو ، alirezanz ، nedaba ، atlantis770
(2014-01-22 ساعت 10:43)vistac نوشته:  سلام به دوستان عزیز لطف میکنید خیلی خلاصه وقتی از هواپیما برای بار اول پیاده میشیم بگید باید چیکار کنیم پاکتها رو کجا تحویل بدیم و ار این حرفها

2- برای من یه سوال بوجود امده و اینکه دوستمون در تاپیک بهترین ایرلاینها نوشتند (توی برگشت از امريكا به ايران بايد ويزاي امريكاتون حتما اعتبار داشته باشه
من 6 می به آمریکا میرم و تاریخ ویزام 6 جون تمام میشه و اگه کارام روبره بشه 8 جون برمیگردم حالا وقتی تاریخ ویزای من تموم میشه جریان چی میشه؟ شاید تا قبل از امدنم گرین کارتم هم نرسید که قرار شده برام پست کنند ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز این تاریخ برای اولین ورودتون هست ،بعد از اولین ورود مهری روی ویزاتون میخوره و اونوقت این ویزا تا یکسال عینا گرین کارت محسوب میشه
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
پاسخ
(2014-01-22 ساعت 10:50)Aardalan نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 10:43)vistac نوشته:  سلام به دوستان عزیز لطف میکنید خیلی خلاصه وقتی از هواپیما برای بار اول پیاده میشیم بگید باید چیکار کنیم پاکتها رو کجا تحویل بدیم و ار این حرفها

من 6 می به آمریکا میرم و تاریخ ویزام 6 جون تمام میشه و اگه کارام روبره بشه 8 جون برمیگردم حالا وقتی تاریخ ویزای من تموم میشه جریان چی میشه؟ شاید تا قبل از امدنم گرین کارتم هم نرسید که قرار شده برام پست کنند ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز این تاریخ برای اولین ورودتون هست ،بعد از اولین ورود مهری روی ویزاتون میخوره و اونوقت این ویزا تا یکسال عینا گرین کارت محسوب میشه

آقا ممنون خیالمو راحت کردی از دیشب استرس داشتمBig Grin
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Alireza 2014 ، soli asali ، H Pier ، noobnoobi ، m.mina ، pv-n ، mehdi2014 ، قصه گو ، alirezanz ، nedaba
سلام دوستان پاس سفيد چي هست؟
و از كي ميشه گرفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، m.mina ، قصه گو ، nedaba
(2014-01-22 ساعت 16:51)Alireza 2014 نوشته:  سلام دوستان پاس سفيد چي هست؟
و از كي ميشه گرفت؟

پاس سفید برای افرادی است که میخواهند 2 سال دیرتر به آمریکا و به قصد اقامت مسافرت کنند که دارای شرایط خاص خودش است. (به لینک زیر مراجعه کنید)
پاس سفید
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، محبت ، EKAM ، noobnoobi ، m.mina ، ojee ، mehdi2014 ، قصه گو ، alirezanz ، nedaba
با سلام
می خواستم ببینم تا به حال کسی برای سفر به آمریکا با کشتی اقدام کرده و یا اینکه براوردی هست که چقدر طول می کشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mehrdad pharm ، EKAM ، m.mina ، قصه گو ، alirezanz ، nedaba
(2014-01-22 ساعت 17:25)mattin نوشته:  با سلام
می خواستم ببینم تا به حال کسی برای سفر به آمریکا با کشتی اقدام کرده و یا اینکه براوردی هست که چقدر طول می کشه؟

دوست عزیز امیدوارم شوخی کرده باشید از بندر عباس تا نزدیکترین ایالت امریکا حتی اگه فلوریدا رو هم حساب کنید حداقل 18000 کیلومتره ،سریعترین کشتی در بهترین حالت ماکسیمم 30 نات سرعت داره که میشه 55 کیلومتر بر ساعت که حداقل یک ماه زمان میبره .
در ضمن با قایق موتوری هم که نمیتونید برید باید یه مسیری باشه که کشتی ازش عبور کنه که شما بتونید از اون کشتی رانی استفاده کنید و فکر نکنم بغیر از کشتی باری کشتی دیگه ایی این مسیرو بره ،شما باید پوله سه سفر هوایی رو خرج خرد و خوراکتون کنید تو این یک ماه
پاسخ
با عرض سلام به همه دوستان عزیزم که منو همیشه راهنمایی میکنید ، من داداشم آمریکاست ، سوالم اینه پاسپورته ایرانیش یک ساله دیگه اعتبارش تموم میشه ، بنظر شما باید برگرده ایران پاسپورت جدید بگیره ؟ اگه پاسپورت جدید بگیره پاسپورت قبلی رو باطل میکنن ، اونوقت تکلیف چیه ، آخه ویزای آمریکا توی اون پاسپورتش خورده ،،،ممنون میشم منو راهنمایی کنیین ، با تشکر
موفق باشید SmileSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، m.mina ، قصه گو ، alirezanz ، nedaba
(2014-01-22 ساعت 17:50)Aardalan نوشته:  

دوست عزیز امیدوارم شوخی کرده باشید از بندر عباس تا نزدیکترین ایالت آمریکا حتی اگه فلوریدا رو هم حساب کنید حداقل 18000 کیلومتره ،سریعترین کشتی در بهترین حالت ماکسیمم 30 نات سرعت داره که میشه 55 کیلومتر بر ساعت که حداقل یک ماه زمان میبره .
در ضمن با قایق موتوری هم که نمیتونید برید باید یه مسیری باشه که کشتی ازش عبور کنه که شما بتونید از اون کشتی رانی استفاده کنید و فکر نکنم بغیر از کشتی باری کشتی دیگه ایی این مسیرو بره ،شما باید پوله سه سفر هوایی رو خرج خرد و خوراکتون کنید تو این یک ماه
با سلام وتشکر
امیدوارم این سئوال ور به حساب حما... من نذارین
من هم تمام مواردی رو که فرمودین می دونم
فقط می خواستم یک سفر هم مثل تایتانیک داشته باشیم
به هر حال ممنون از توضیحات شما
پاسخ
(2014-01-22 ساعت 18:34)mattin نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 17:50)Aardalan نوشته:  

دوست عزیز امیدوارم شوخی کرده باشید از بندر عباس تا نزدیکترین ایالت آمریکا حتی اگه فلوریدا رو هم حساب کنید حداقل 18000 کیلومتره ،سریعترین کشتی در بهترین حالت ماکسیمم 30 نات سرعت داره که میشه 55 کیلومتر بر ساعت که حداقل یک ماه زمان میبره .
با سلام وتشکر
امیدوارم این سئوال ور به حساب حما... من نذارین
من هم تمام مواردی رو که فرمودین می دونم
فقط می خواستم یک سفر هم مثل تایتانیک داشته باشیم
به هر حال ممنون از توضیحات شما

دوست عزیز برای داشتن سفری مثل تایتانیک ایشالا بعد از ورودتون به آمریکا یه سفر دریایی با کشتی کروز بگیرد به هاوایی بسیار هم ارزون هست ، میتونید از همین الان هم برنامشو بریزید من سایت www.cheapcaribbean.com رو پیشنهاد میکنم Wink
پاسخ
(2014-01-22 ساعت 18:21)yoosef61 نوشته:  با عرض سلام به همه دوستان عزیزم که منو همیشه راهنمایی میکنید ، من داداشم آمریکاست ، سوالم اینه پاسپورته ایرانیش یک ساله دیگه اعتبارش تموم میشه ، بنظر شما باید برگرده ایران پاسپورت جدید بگیره ؟ اگه پاسپورت جدید بگیره پاسپورت قبلی رو باطل میکنن ، اونوقت تکلیف چیه ، آخه ویزای آمریکا توی اون پاسپورتش خورده ،،،ممنون میشم منو راهنمایی کنیین ، با تشکر

دوست عزیز لازم نیست بیان ایران سفارت پاکستان در واشنگتن حافظ منافع ایران در آمریکاست از اونجا اقدام کنید و برای اطلاعتون بیشترتون در ایران سفارت سوئیس حافظ منافع امریکاست
در مورد سئوال دومتون ، نه تنها ویزای امریکا بلکه هر ویزای اقامتی تا زمان ابطالش تو هر پاسپورتی اعتبار داره حتی اگه سوراخ شده باشه

لینک فرم درخواست تمدید گذر نامه رو اینجا گذشتم واستون
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?k...ffa079f6e9
پاسخ
با سلام به دوستان مهاجرسرا، می خواستم بدونم بعد از اولین ورود به آمریکا، آیا برای سوشیال سکیوریتی باید به اداره ای مراجعه کنیم و خودمون درخواست بدیم؟ و گرین کارت چطور؟ و آیا هر دو را به همان آدرسی که برای دریافت گرین کارت داده بودیم می فرستند؟
[/quot
کسی جواب این سوال رو می دونه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: m.mina ، قصه گو ، alirezanz ، nedaba
(2014-01-22 ساعت 20:31)member نوشته:  با سلام به دوستان مهاجرسرا، می خواستم بدونم بعد از اولین ورود به آمریکا، آیا برای سوشیال سکیوریتی باید به اداره ای مراجعه کنیم و خودمون درخواست بدیم؟ و گرین کارت چطور؟ و آیا هر دو را به همان آدرسی که برای دریافت گرین کارت داده بودیم می فرستند؟
[/quot
کسی جواب این سوال رو می دونه؟

سلام
برای دریافت ssn باید به اداره Social security Service مراجعه کنید و کارت شما به آدرسی که در سفارت دادید یا هنگام ورود میدهید پست میشود همچنین امکان عوض کردن آدرس نیز وجود دارد. دوست عزیز اگر میخواهی وقتی به امریکا رفتی سردرگم نباشی باید بشینی سفرنامه های بچه های 2012و 2013 رو بخونی.
موفق و پیروز باشید.
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92 ، محبت ، H Pier ، m.mina ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba ، gema ، atlantis770
(2014-01-22 ساعت 18:48)Aardalan نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 18:21)yoosef61 نوشته:  با عرض سلام به همه دوستان عزیزم که منو همیشه راهنمایی میکنید ، من داداشم آمریکاست ، سوالم اینه پاسپورته ایرانیش یک ساله دیگه اعتبارش تموم میشه ، بنظر شما باید برگرده ایران پاسپورت جدید بگیره ؟ اگه پاسپورت جدید بگیره پاسپورت قبلی رو باطل میکنن ، اونوقت تکلیف چیه ، آخه ویزای آمریکا توی اون پاسپورتش خورده ،،،ممنون میشم منو راهنمایی کنیین ، با تشکر

دوست عزیز لازم نیست بیان ایران سفارت پاکستان در واشنگتن حافظ منافع ایران در آمریکاست از اونجا اقدام کنید و برای اطلاعتون بیشترتون در ایران سفارت سوئیس حافظ منافع آمریکاست
در مورد سئوال دومتون ، نه تنها ویزای آمریکا بلکه هر ویزای اقامتی تا زمان ابطالش تو هر پاسپورتی اعتبار داره حتی اگه سوراخ شده باشه

لینک فرم درخواست تمدید گذر نامه رو اینجا گذشتم واستون
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?k...ffa079f6e9

سلام. اگر با پاسپورتشون فقط میخوان به ایران سفر کنن، نیازی به تمدید نیست. با پاسپورت اعتبار گذشته میتونن به کشور وارد بشن و همینجا تمدیدش کنن. هزینش خیلی فرق میکنه.
تو امریکا هم که به پاسپورت نیازی نیست. آیدی یا گرین کارت همه کارها رو راه میندازه.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، H Pier ، mohamad92 ، sepideh_ ، m.mina ، pv-n ، mehdi2014 ، alirezanz ، aaraam ، nedaba ، gema
سلام يك سوال هنگام ورود به امريكا بايد افراد كيس با شخص برنده برن پاكت رو بدن يا جدا جدا؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، teriole ، m.mina ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان