کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-11-07 ساعت 11:02)ghafari88 نوشته:  
(2014-11-07 ساعت 07:03)m_yek نوشته:  سلام دوستان
من الان نزدیک 50 روز آمریکا هستم واز روزی که اومدم برای گرین کارتم اقدام کردم 165 دلار هم پرداخت کردم ولی تا الان گرین کارتم نیومده بنظرتون. چیکار کنم?
اگه میشه لطف کنید سایت رهگیری گرین کارت را هم بهم بدید ?

پیگیری وضعیت کیس ( گرین کارت )

تو این سایت باید sign up کنیم؟ آخه من دیروز 165 دلار رو پرداخت کردم ولی receipt number هارو نمیشناسه
در انتظار قبولی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 06:55)farshad varaste نوشته:  
(2014-11-25 ساعت 06:30)iris نوشته:  او مای گاد نباید اینجا بحث بانک کنیم ! پس من اخرین پستم در مورد بانک را بزنم
بچه ها امروز رفتم bank of america گفتم جریان این جریمه چیه گفت باید همیشه همیشه saving توش 300$ باشه تا جریمه نشی
و چکینگ مهم نیست اصلا
بعد گفتم ولز فارگو همون موقع کردیت سکیور میده چرا شما نمی دید گفت زودتر دادنش ارزشی نداره چون شما کردیتتون وقتی استارت می خوره که سوشیال سکیوریتی تون را وارد کنید حالا فکر کن بهت یه کردیت کارتم دادیم تا وقتی سوشیال نداشته باشی مثل دبیت می مونه فقط باید هی پول از دبیت بریزی توش ...
بسیار مطلب مفیدی بود. ولی ولز فارگو هم بدون سوشال، سیکیور کردیت نمیده
در ضمن من رفتم اینترنتی حسابمو چک کردم دیدم اون یک دلاری که از حسابم کم شده بود رفته تو حساب saving و دوباره دقیقا چهار روز بعد یک دلار دیگه هم رفته.
من قول میدم دیگه بحث بانکی اینجا نکنم شما هم قول بدید. باشد که مدیران ما را ببخشند
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
سلام دوستان
میخواستم بدونم مدرک فنی و حرفه ای نیاز به مهر دادگستری داره؟
کسی از دوستان هست که تصمیم داشته باشه با مدرک فنی حرفه ای اونجا کار کنه؟
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Mirhosseini ، jojo_hami
سلام دوستان عزیز
من میخوام برای پرداخت 165 دلار توی سایت ثبت نام کنم. کسی میدونه مراحلش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-28 ساعت 12:38)byazdani نوشته:  سلام دوستان عزیز
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام خیلی راحته برید متوجه میشید که باید چی کار کنید تازه من یک گیفت کارد هم خریدم از طریق اینترنت و با گیفت کارد هزینه اش رو از همین ایران پرداخت کردم
Smile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
بچه ها واسه اقدام واسه فرزندان بالای 21 از طریق پدر و مادر واسه ترجمه شناسنامه علاوه بر مهر مترجم و دادگستری مهر وزارت خارجه هم لازمه ؟ کسی میدونه دقیق راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-28 ساعت 15:53)2014families lottery winners نوشته:  
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام خیلی راحته برید متوجه میشید که باید چی کار کنید تازه من یک گیفت کارد هم خریدم از طریق اینترنت و با گیفت کارد هزینه اش رو از همین ایران پرداخت کردم
Smile

گیفت کارد رو از طریق چه سایتی خریدین و با چه نرخی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
خدا رو شكر بالاخره بعد از ٢٢روز گرين كارت ما هم اومد حالا مشكل اينه من كه الان امريكا نيستم چطوري به اونها برسم!!!

Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، قصه گو ، shadi79 ، آلیس-1980 ، Mirhosseini ، Nima90
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام جناب byazdani
این لینک از اقاقیا توضیح کامل از ساخت اکانت و پرداخت 165 دلار رو داده:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?k...867113cf61
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
كسى اون فرمى كه تو هواپيما قبل از رسيدن بايد پر كنيم رو داره برام بذاره؟
ممنون ميشم
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-21 ساعت 21:35)m_yek نوشته:  برای دانلود نمونه تست های فارسی dmv برای گرفتن گواهینامه در کالیفرنیا داشتن کتا ب قوانین رانندگی2014 در کالیفرنیا من این سایت را پیشنهاد میکنم
www.dmvtestinfarsi.com

سلام دوست عزیز این سایت چجوری بازمیشه من میرم یه عکس منظره هست که میچرخه و پایینش هم یه ادرسه که هرچی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی یوفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(2014-11-21 ساعت 21:35)m_yek نوشته:  برای دانلود نمونه تست های فارسی dmv برای گرفتن گواهینامه در کالیفرنیا داشتن کتا ب قوانین رانندگی2014 در کالیفرنیا من این سایت را پیشنهاد میکنم
www.dmvtestinfarsi.com

سلام دوست عزیز این سایت چجوری بازمیشه من میرم یه عکس منظره هست که میچرخه و پایینش هم یه ادرسه که هرچی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی یوفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-28 ساعت 23:37)goliii نوشته:  
www.dmvtestinfarsi.com

www.dmvtestinfarsi.com

سلام دوست عزیز این سایت چجوری بازمیشه من میرم یه عکس منظره هست که میچرخه و پایینش هم یهورسه که هرچی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی یوفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز وقتی صفحه باز میشه کمی صبر کنید دوتا گزینه دانلود روی صفحه میاد
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، HERMES7 ، آلیس-1980
(2014-11-28 ساعت 23:37)goliii نوشته:  سلام دوست عزیز این سایت چجوری بازمیشه من میرم یه عکس منظره هست که میچرخه و پایینش هم یه ادرسه که هرچی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی یوفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دانلود مستقیم دفترچه فارسی: http://www.dmvtestinfarsi.com/pdf/dmv-pe...ndbook.pdf
دانلود مستقیم نمونه سوالات فارسی: http://www.dmvtestinfarsi.com/pdf/DMV-te...rsi-v1.pdf
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، حاجی واشنگتن ، kiana11 ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-11-28 ساعت 23:08)tabrizi نوشته:  سلام دوستان
كسى اون فرمى كه تو هواپيما قبل از رسيدن بايد پر كنيم رو داره برام بذاره؟
ممنون ميشم
درود بر شما

یک سری تشریف ببرید اینجا :
http://www.mohajersara.com/thread-7103-p...#pid559970
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، farshad varaste ، reza_norouzi ، Vahid2014
اقاى تبريزى
باميد خدا عازم هستيد قبل از اومدن با من تماس بگيريد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، reza.aa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان