موضوعها: 0
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام دوستان محترم
من از 2015 هایی هستم که عجله داشتم و الان یک هفتس تو آمریکا هستم. یک سوال داشتم وقتی من ieo رو تو سایت برای چک کردن وضعیت گرین کارت میزنم بهم میگه invalid control number. کسی تجربه این موضوع رو داره؟ من چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-03 ساعت 07:56)elchin_f نوشته: سلام به تمام دوستان محترم
من از 2015 هایی هستم که عجله داشتم و الان یک هفتس تو آمریکا هستم. یک سوال داشتم وقتی من ieo رو تو سایت برای چک کردن وضعیت گرین کارت میزنم بهم میگه invalid control number. کسی تجربه این موضوع رو داره؟ من چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
درود بر شما
جای نگرانی نیست IOE نامبر شما را یک هفته تا ده روز مانده به ارسال گرین کارتتون میشناسه که حدوداً سه تا چهار هفته دیگه میشه . شما هم جز انتظار و چک کردن سایت لازم نیست کاری انجام دهید .
پیروز و سربلند باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-02 ساعت 06:17)m_yek نوشته: سلام دوستان
حتما مستقيم مراجعه كن . و پيگير شو . همه غير ايراني ها از سماجت ايراني بدشان مي ايد ولي زندگي بما اموخته سماجت محترمانه و آگاهانه در كار نه تنها بد نيست بلكه رمز موفقيت است . موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
پرواز من به امریکا هفته اینده است و واکسن هپاتیت مرحله سومم رو بایذ این هفته بزنم .از اونجاییکه دکتر اونگان کارت زرد منو گرفت و بجای اون یک برگه سفید حاوی اظلاعات کلی معاینه و واکسیناسیون به من داد کسی از دوستان اطلاع داره برای واکسن هپاتیت مرحله سومم باید چه بکنم و ایا لازمه مجدد کارت زرد از پاستور بگیرم ازونجاکه به نظر نمیاد افسر امریکایی در ورودم مسول رویت و تایید کارت واکسن باشه لظفا راهنمای کنید
با تشکر بسیار
you never khnow how strong you are
until being strong is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من
من 2 روز بعد از ورودم برای دریافت شماره سوشال به اداره سوشال مراجعه کردم و مسئول پرونده بعد از چک کردن سیستم گفت که برای شما روند صدور شماره شروع نشده (!!!) فرمی داد و منم پر کردم.
من گفتم که تو فرمهای اولیه برای صدور شماره درخواست داده بودم اما به گفته اون مسئول ظاهراً قوانین ایالتا با هم فرق داره (من کلرادو هستم) و بنا به دلایل نامعلوم این کار تا الان برای من انجام نشده و دو هفته هم طول میکشه تا به دستم برسه!!!
حالا به نظرتون من دوباره واسه پیگیری به اداره و یه مسئول دیگه مراجعه کنم یا صبر کنم تا بیاد؟ بدون سوشال هیچ کاری نمیشه اینجا انجام داد.
شاد باشین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم امروز بعداز حدود ده روز سوشیال سکوریتی من هم امد فعلا منتطر گرین کارت هستم انشاالا اون هم زود تراز موعد بیاد فقط نگران عوض کردن ادزس هستم که در فرودگاه به افیسر گفتم ببینیم چی میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم امروز بعداز حدود ده روز سوشیال سکوریتی من هم امد فعلا منتطر گرین کارت هستم انشاالا اون هم زود تراز موعد بیاد فقط نگران عوض کردن ادزس هستم که در فرودگاه به افیسر گفتم ببینیم چی میشه