موضوعها: 0
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من
امروز گرین کارتم بعد از 17 روز به دستم رسید و تو سایت USCIS به حالت closed رسید.
شاد باشین.
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
هرچى از روشنى وسرخى داريم برداريم كنار هم بنشينيم وبگذاريم كه دوستى ها سدى باشند در برابر تاريكى ها
يلدايتان رويايى
در ايران باستان امشب هم يكى از شبهايى هست كه ارزوها براورده ميشه دعا كنيم كه
١- روزهاى اول مهاجرت با خوبى واسانى بگذرند وهمه بچه هاى تازه وارد كارهاشون بخوبى پيش بره
٢- كساني كه خانواده شون دو قسمت شده وتعدادى اينور وعده ايى اونور موندند ...... اينور بهم ملحق شوند
٣-بچه هاى٢٠١٥ هم كارهاشون بخوبى پيش بره وهمگيشون ويزا بگيرند
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-22 ساعت 01:21)Vahid2014 نوشته: هرچى از روشنى وسرخى داريم برداريم كنار هم بنشينيم وبگذاريم كه دوستى ها سدى باشند در برابر تاريكى ها
يلدايتان رويايى
در ايران باستان امشب هم يكى از شبهايى هست كه ارزوها براورده ميشه دعا كنيم كه
١- روزهاى اول مهاجرت با خوبى واسانى بگذرند وهمه بچه هاى تازه وارد كارهاشون بخوبى پيش بره
٢- كساني كه خانواده شون دو قسمت شده وتعدادى اينور وعده ايى اونور موندند ...... اينور بهم ملحق شوند
٣-بچه هاى٢٠١٥ هم كارهاشون بخوبى پيش بره وهمگيشون ويزا بگيرند
آمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-22 ساعت 09:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-22 ساعت 12:41 توسط آلیس-1980.)
سلام،امروز بعد از 13 روز که اینجاییم،کلید خونمون رو تحویل گرفتیم و بارهایی که فریت کرده بودیم هم طبق برنامه امروز رسید و از uhaul ماشین کرایه کردیم و رفتیم تحویل گرفتیم بردیم خونمون.توی ارواین آپارتمان 1 خوابه گرفتیم.خیلی جای قشنگیه.ایشالله قسمت همه ی اونایی که دوست دارن بشه.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان
با اجازه منم بلیط رفت و برگشتما یک ساله از هواپیمایی قطری برای دالاس گرفتم
به قیمت 4 میلیون تومن
پروازم برای 25 ژانویه ست
دوستان اگه کسی هست برای دالاس تگزاس پیام خصوصی بده تا همسفر بشیم.
من الله توفیق
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بجه ها این شب یلدایی اونهایی که الان ایالات متحده هستند جا داره واسه موفقیت دوستامون که متاسفانه نتونستند ویزا بگیرند آرزوی زندگی بسیار موفق و خوبی رو هرجا که هستند بکنند.
هیچ وقت فراموشتون نمیکنیم دوستای خوبی که یک سال با هم در کنار هم بودیم. زندگیتون شاد و طولانی باد
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من خانواده ي من لاتاري ٢٠١٤ بودن ما ماه پيش به امريكا اومديم و توي فرودگاه ادرس محلي رو كه گرين كارت روميدن عوض كرديم و بعد چند هفته برگشتيم ايران حالا گرين كارت من و پدرم اومده و اقوام تحويل گرفتن( رفته بود به ادرس قبلي ) اما گرين كارت مادرم معلوم نيست كجاس نه ادرس قبلي نه ادرس جديد. با توجه به اين كه ما الان ايرانيم كسي مي دونهچكار بايد بكنيم ؟ خيلينگرانيم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که می خواهند خانه در هیستون یا هر شهری اجاره کنند حواستان باشد در قرارداد اجاره یه موضوع هست که خیلی مهم است، اون هم notification قبل از اتمام قرارداد و رفتن از خانه اجاره ای هست. ما یه آپارتمان کیک خوابه برای سه ماه اجاره کردیم ماهی هزار دلار. فکر می کردیم وقتی سه ماه تمام میشه می توانیم بریم و پول را هم که دادیم. اما چون در قرارداد نوشته بود 60 روز قبل از رفتن باید اعلام کتبی کنید و ما خیلی توجه جدی نکردیم. در نتیجه بابت این موضوع 800 دلار اضافه جریمه شدیم. خیلی حواستان باشد.