کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان من
امروز گرین کارتم بعد از 17 روز به دستم رسید و تو سایت USCIS به حالت closed رسید.
شاد باشین.
پاسخ
هرچى از روشنى وسرخى داريم برداريم كنار هم بنشينيم وبگذاريم كه دوستى ها سدى باشند در برابر تاريكى ها
يلدايتان رويايى
در ايران باستان امشب هم يكى از شبهايى هست كه ارزوها براورده ميشه دعا كنيم كه
١- روزهاى اول مهاجرت با خوبى واسانى بگذرند وهمه بچه هاى تازه وارد كارهاشون بخوبى پيش بره
٢- كساني كه خانواده شون دو قسمت شده وتعدادى اينور وعده ايى اونور موندند ...... اينور بهم ملحق شوند
٣-بچه هاى٢٠١٥ هم كارهاشون بخوبى پيش بره وهمگيشون ويزا بگيرند
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
(2014-12-22 ساعت 01:21)Vahid2014 نوشته:  هرچى از روشنى وسرخى داريم برداريم كنار هم بنشينيم وبگذاريم كه دوستى ها سدى باشند در برابر تاريكى ها
يلدايتان رويايى
در ايران باستان امشب هم يكى از شبهايى هست كه ارزوها براورده ميشه دعا كنيم كه
١- روزهاى اول مهاجرت با خوبى واسانى بگذرند وهمه بچه هاى تازه وارد كارهاشون بخوبى پيش بره
٢- كساني كه خانواده شون دو قسمت شده وتعدادى اينور وعده ايى اونور موندند ...... اينور بهم ملحق شوند
٣-بچه هاى٢٠١٥ هم كارهاشون بخوبى پيش بره وهمگيشون ويزا بگيرند

آمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
پاسخ
سلام،امروز بعد از 13 روز که اینجاییم،کلید خونمون رو تحویل گرفتیم و بارهایی که فریت کرده بودیم هم طبق برنامه امروز رسید و از uhaul ماشین کرایه کردیم و رفتیم تحویل گرفتیم بردیم خونمون.توی ارواین آپارتمان 1 خوابه گرفتیم.خیلی جای قشنگیه.ایشالله قسمت همه ی اونایی که دوست دارن بشه.
پاسخ
سلام به همگی دوستان
با اجازه منم بلیط رفت و برگشتما یک ساله از هواپیمایی قطری برای دالاس گرفتم
به قیمت 4 میلیون تومن
پروازم برای 25 ژانویه ست
دوستان اگه کسی هست برای دالاس تگزاس پیام خصوصی بده تا همسفر بشیم.
من الله توفیق
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
پاسخ
بجه ها این شب یلدایی اونهایی که الان ایالات متحده هستند جا داره واسه موفقیت دوستامون که متاسفانه نتونستند ویزا بگیرند آرزوی زندگی بسیار موفق و خوبی رو هرجا که هستند بکنند.
هیچ وقت فراموشتون نمیکنیم دوستای خوبی که یک سال با هم در کنار هم بودیم. زندگیتون شاد و طولانی باد
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

پاسخ
(2014-12-20 ساعت 05:43)p.arsa نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 04:20)iris نوشته:  همین الان از آفیسشون میام می گن صبر کن صبر ما مرتب در تماسیم
خودشونم هنگ کردند
ای بابا چه بد شانسی بدی! تحمل کن درست میشه! نا امید نشو! عصبانی هم نشو! بالاخره درست میشه!

مرسی
نمی دونم حتما حکمتی درش هست ...
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: p.arsa ، قصه گو ، امین 13
(2014-12-22 ساعت 00:36)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
امروز گرین کارتم بعد از 17 روز به دستم رسید و تو سایت USCIS به حالت closed رسید.
شاد باشین.

چقدر حس خوبیه وقتی می بینی کسایی که چند ماه هر روز کاراشونو دنبال می کردی بعد اون همه استرس به اون چیزی که منتظرش بودند رسیدن بالاخره.
خدایا قطار 2015 هم سالم به مقصد برسون Rolleyes
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

پاسخ
تشکر کنندگان: p.arsa ، قصه گو ، امین 13 ، milad.nas ، abbas41 ، behjat ، HERMES7 ، shadi79 ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، nasam ، mpas89 ، rbrb-2015 ، A_A
سلام دوستان من خانواده ي من لاتاري ٢٠١٤ بودن ما ماه پيش به امريكا اومديم و توي فرودگاه ادرس محلي رو كه گرين كارت روميدن عوض كرديم و بعد چند هفته برگشتيم ايران حالا گرين كارت من و پدرم اومده و اقوام تحويل گرفتن( رفته بود به ادرس قبلي ) اما گرين كارت مادرم معلوم نيست كجاس نه ادرس قبلي نه ادرس جديد. با توجه به اين كه ما الان ايرانيم كسي مي دونهچكار بايد بكنيم ؟ خيلينگرانيم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-22 ساعت 18:53)mehrnazmh75 نوشته:  سلام دوستان من خانواده ي من لاتاري ٢٠١٤ بودن ما ماه پيش به امريكا اومديم و توي فرودگاه ادرس محلي رو كه گرين كارت روميدن عوض كرديم و بعد چند هفته برگشتيم ايران حالا گرين كارت من و پدرم اومده و اقوام تحويل گرفتن( رفته بود به ادرس قبلي ) اما گرين كارت مادرم معلوم نيست كجاس نه ادرس قبلي نه ادرس جديد. با توجه به اين كه ما الان ايرانيم كسي مي دونهچكار بايد بكنيم ؟ خيلينگرانيم

دوست عزیز از سایت elisچک کنید ببینید تو چه مرحله ای هست نهایتا کاستومر سرویس تماس بگیرید ببینید مشکل کجاست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، مهدی 2014 ، A_A
(2014-12-22 ساعت 00:36)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
شاد باشین.
مبارکه امیدوارم بقیه کارها هم به همین خوبی پیش بره
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reza_norouzi ، Lemony ، مهدی 2014
دوستانی که می خواهند خانه در هیستون یا هر شهری اجاره کنند حواستان باشد در قرارداد اجاره یه موضوع هست که خیلی مهم است، اون هم notification قبل از اتمام قرارداد و رفتن از خانه اجاره ای هست. ما یه آپارتمان کیک خوابه برای سه ماه اجاره کردیم ماهی هزار دلار. فکر می کردیم وقتی سه ماه تمام میشه می توانیم بریم و پول را هم که دادیم. اما چون در قرارداد نوشته بود 60 روز قبل از رفتن باید اعلام کتبی کنید و ما خیلی توجه جدی نکردیم. در نتیجه بابت این موضوع 800 دلار اضافه جریمه شدیم. خیلی حواستان باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، HERMES7 ، aaraam ، p.arsa ، yami ، آلیس-1980 ، behjat ، قصه گو ، mohsenmb ، reza_norouzi ، mpas89 ، مهدی 2014 ، A_A
(2014-12-22 ساعت 19:05)shadi79 نوشته:  
(2014-12-22 ساعت 18:53)mehrnazmh75 نوشته:  سلام دوستان من خانواده ي من لاتاري ٢٠١٤ بودن ما ماه پيش به امريكا اومديم و توي فرودگاه ادرس محلي رو كه گرين كارت روميدن عوض كرديم و بعد چند هفته برگشتيم ايران حالا گرين كارت من و پدرم اومده و اقوام تحويل گرفتن( رفته بود به ادرس قبلي ) اما گرين كارت مادرم معلوم نيست كجاس نه ادرس قبلي نه ادرس جديد. با توجه به اين كه ما الان ايرانيم كسي مي دونهچكار بايد بكنيم ؟ خيلينگرانيم

دوست عزیز از سایت elisچک کنید ببینید تو چه مرحله ای هست نهایتا کاستومر سرویس تماس بگیرید ببینید مشکل کجاست

سلام دوست من
در سایت اداره پست به این آدرس هم میتونین شماره رهگیری یا همون tracking number رو وارد کنین و ببینین محمولتون کجاست.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، Lemony ، مهدی 2014
امروز رفتم سوشال سیکیوریتی و گفتم آقا بیاید و سوشال ما رو بدید، اون خانم هم گفت کارتتون تا دو هفته دیگه میاد گفتم حداقل شماره ما رو بدید این که دیگه مال خودمه، گفت کارتت امشب صادر میشه و هنوز شمارت مشخص نیست Sad
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، p.arsa ، قصه گو ، آلیس-1980 ، m.sabet ، pari pariaaa ، مهدی 2014 ، A_A
(2014-12-23 ساعت 06:43)farshad varaste نوشته:  امروز رفتم سوشال سیکیوریتی و گفتم آقا بیاید و سوشال ما رو بدید، اون خانم هم گفت کارتتون تا دو هفته دیگه میاد گفتم حداقل شماره ما رو بدید این که دیگه مال خودمه، گفت کارتت امشب صادر میشه و هنوز شمارت مشخص نیست Sad

یعنی شما الان نزدیک سه ماه هست که اینجا هستین و سوشیال نامبر ندادن بهتون؟
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: مهدی 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان