موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من در سایت usps که چک می کنم زده بسته از MESQUITE,TX 75185,دلیور شده،آیا گرین کارت شما هم از آنجا دلیور شده؟
ممنون
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. ما دو روزه وارد دالاس شدیم و امروز رفتیم اداره ی سوشیال . بهمون گفتن که چون به ایام کریسمس برمیخوریم و تا پایان تاریخ اعتبار ویزای شما فقط 5 روز باقی مونده ما کلا نمیتونیم بهتون ssn بدیم!!!! و یه برگه بهمون دادن گفتن برین اداره ی مهاجرت تا مشکلتون را حل کنه!
این مشکل اخیرا برای یکی از دوستان ما که در فلوریدا هم هست پیش اومده. خلاصه ما موندیم بدون سوشیال .
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-25 ساعت 12:07)jojo_hami نوشته: سلام دوستان. ما دو روزه وارد دالاس شدیم و امروز رفتیم اداره ی سوشیال . بهمون گفتن که چون به ایام کریسمس برمیخوریم و تا پایان تاریخ اعتبار ویزای شما فقط 5 روز باقی مونده ما کلا نمیتونیم بهتون ssn بدیم!!!! و یه برگه بهمون دادن گفتن برین اداره ی مهاجرت تا مشکلتون را حل کنه!
این مشکل اخیرا برای یکی از دوستان ما که در فلوریدا هم هست پیش اومده. خلاصه ما موندیم بدون سوشیال .
دوست عزیز ویزای شما با مهری که موقع ورود تو فرودگاه روش خورده تا یک سال بعد ورودتون اعتبار داره اصلا فکر نکنید که چون اداره سوشاله حتما همه کارمنداش به این مسئله واقفند گاهی لازمه رو این نکته تاکید کنید برای خود من تو dmv این مسئله پیش اومد.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
متوجه ارتباط توضیحاتتون نشدم ایشون رفتن بهشون گفتن چون ویزاتون اعتبار نداره کارتونو انجام نمیدیم خب حالا مساله اینجاس که ویزاشون اعتبار داره
موفق باشید
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که انشالا تشریف میبرند آمریکا یا در آمریکا هستن لطفا سفرنامه مفصلشون رو توی بخش انجمن خصوصی 2014 بنویسن. درضمن نگن همه چیز رو بقیه توی سفرنامه های قبلی گفتن، چون تجربه هرکس بالاخره یه تفاوت هایی داره.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان 2014 ای که 1 سال واندی رو با هم تو این تاپیک گذروندیم و دارن آماده میشن برن اونور یا تشریف بردن ،ایشاالله موفق باشید و دست راستون زیر سر ما بازمونده ها باشه. راستش چون دیگه تاپیکه کلیرنس بلاک شده من این سوالو اینجا میپرسم.مثل اینکه دکتر کاملی که گمونم معرف حضور همه هستن که وکیل مجرب و رسمی آمریکا هستن و روی آنتن هر روز صحبت میکنن در مورد کیسهای مختلف گفتن که برای کیسهایی که پارسال fbiشون طول کشیده(اکثر کیسها) و هیچ جواب قابل توجیحی اداره محاجرت به آنها نداد میخوان اعتراض دسته جمعی بذارن.همچین چیزی صحت داره یا نه؟ کسی اطلاعی داره اقدام کردن همه یا نه؟ممنون اگه سریع به من پیغام خصوصی یا همینجا اطلاع بدید. ارادتمند همگی
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان..
به نظر شما پرواز لوفتانزا بهتره یا ترکیش؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من قصد دارم بعد از عید برم شیکاگو و چون اولین سفرم هست میخواهم 2/5 ماه بمونم بعد گرین کارت و ssn و پاس سفید بگیرم و برگردم میخواستم بپرسم ایا شیکاگو میشه واسه 2 3 ماه خونه اجاره کرد یا حتما باید 1 ساله اجاره کرد؟
ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما