کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-12-25 ساعت 01:15)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام به دوستان حدود ۲ هفته است که امدم ۱۶۵ دلار رو دادم ۳ تا رسید گرفتم لطفا ادرسی که باید چک کنم رو برام بزارید ممنون

سلام دوست من
اینجا و اینجا رو ببینین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: gema
(2014-12-24 ساعت 05:09)Lemony نوشته:  
(2014-12-23 ساعت 05:55)reza_norouzi نوشته:  
(2014-12-22 ساعت 19:05)shadi79 نوشته:  
(2014-12-22 ساعت 18:53)mehrnazmh75 نوشته:  سلام دوستان من خانواده ي من لاتاري ٢٠١٤ بودن ما ماه پيش به امريكا اومديم و توي فرودگاه ادرس محلي رو كه گرين كارت روميدن عوض كرديم و بعد چند هفته برگشتيم ايران حالا گرين كارت من و پدرم اومده و اقوام تحويل گرفتن( رفته بود به ادرس قبلي ) اما گرين كارت مادرم معلوم نيست كجاس نه ادرس قبلي نه ادرس جديد. با توجه به اين كه ما الان ايرانيم كسي مي دونهچكار بايد بكنيم ؟ خيلينگرانيم

دوست عزیز از سایت elisچک کنید ببینید تو چه مرحله ای هست نهایتا کاستومر سرویس تماس بگیرید ببینید مشکل کجاست

سلام دوست من
در سایت اداره پست به این آدرس هم میتونین شماره رهگیری یا همون tracking number رو وارد کنین و ببینین محمولتون کجاست.
می شه بگید کدوم شماره رو برای ترکینگ نامبر بزنم؟Receipt ID؟

همون شماره ای که با IOE شروع میشه.

(2014-12-24 ساعت 05:13)p.arsa نوشته:  
(2014-12-23 ساعت 23:08)reza_norouzi نوشته:  
(2014-12-23 ساعت 16:57)aghamilad نوشته:  سلام دوستان من وقتی ویزام را تحویل گرفتم همراه اون چندتا کاغذ بود که یکیش قبل از سفر بدانید بود که توی اون نوشته افراد 18 تا 25 سال هنگام ورود 30 روز وقت دارند خودشونا معرفی کنند تا در صورت وقوع جنگ از انها استفاده بشه میخواستم بدونم این چیه؟

سلام دوست من
ننوشته به کجا معرفی کنن؟
همه ما وقتی میرسیم خودمونو معرفی میکنیم تا بدونن اومدیم!
رضا جان تو کجا خودتو معرفی کردی؟؟؟!

تو فرودگاه بخش مهاجرت موقع تحویل مدارک و پاکت زردرنگ!
پاسخ
تشکر کنندگان: Lemony ، p.arsa ، مهدی 2014 ، A_A
دوستان سلام
من در سایت usps که چک می کنم زده بسته از MESQUITE,TX 75185,دلیور شده،آیا گرین کارت شما هم از آنجا دلیور شده؟
ممنون
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: مهدی 2014
سلام دوستان. ما دو روزه وارد دالاس شدیم و امروز رفتیم اداره ی سوشیال . بهمون گفتن که چون به ایام کریسمس برمیخوریم و تا پایان تاریخ اعتبار ویزای شما فقط 5 روز باقی مونده ما کلا نمیتونیم بهتون ssn بدیم!!!! Sad و یه برگه بهمون دادن گفتن برین اداره ی مهاجرت تا مشکلتون را حل کنه!
این مشکل اخیرا برای یکی از دوستان ما که در فلوریدا هم هست پیش اومده. خلاصه ما موندیم بدون سوشیال .
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، p.arsa ، مهدی 2014
(2014-12-25 ساعت 12:07)jojo_hami نوشته:  سلام دوستان. ما دو روزه وارد دالاس شدیم و امروز رفتیم اداره ی سوشیال . بهمون گفتن که چون به ایام کریسمس برمیخوریم و تا پایان تاریخ اعتبار ویزای شما فقط 5 روز باقی مونده ما کلا نمیتونیم بهتون ssn بدیم!!!! Sad و یه برگه بهمون دادن گفتن برین اداره ی مهاجرت تا مشکلتون را حل کنه!
این مشکل اخیرا برای یکی از دوستان ما که در فلوریدا هم هست پیش اومده. خلاصه ما موندیم بدون سوشیال .

دوست عزیز ویزای شما با مهری که موقع ورود تو فرودگاه روش خورده تا یک سال بعد ورودتون اعتبار داره اصلا فکر نکنید که چون اداره سوشاله حتما همه کارمنداش به این مسئله واقفند گاهی لازمه رو این نکته تاکید کنید برای خود من تو dmv این مسئله پیش اومد.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، shadi79 ، jojo_hami ، امین 13 ، vahidbaq ، مهدی 2014 ، artam2 ، A_A
(2014-12-25 ساعت 14:15)aaraam نوشته:  
(2014-12-25 ساعت 12:07)jojo_hami نوشته:  سلام دوستان. ما دو روزه وارد دالاس شدیم و امروز رفتیم اداره ی سوشیال . بهمون گفتن که چون به ایام کریسمس برمیخوریم و تا پایان تاریخ اعتبار ویزای شما فقط 5 روز باقی مونده ما کلا نمیتونیم بهتون ssn بدیم!!!! Sad و یه برگه بهمون دادن گفتن برین اداره ی مهاجرت تا مشکلتون را حل کنه!

دوست عزیز ویزای شما با مهری که موقع ورود تو فرودگاه روش خورده تا یک سال بعد ورودتون اعتبار داره اصلا فکر نکنید که چون اداره سوشاله حتما همه کارمنداش به این مسئله واقفند گاهی لازمه رو این نکته تاکید کنید برای خود من تو dmv این مسئله پیش اومد.
موفق باشید.
دقیقا درسته. تو ویزا نوشته تا یکسال حکم گرین کارتو داره. ما با اینکه گرین کارتمون رو گرفتیم ولی باز هم با ویزا اومدیم کانادا و هیچ مشکلی نبود. البته مامور پلیس پرسید و براش توضیح دادیم که ویزامون تا یکسال مثل گرین کارته
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، p.arsa ، آلیس-1980 ، jojo_hami ، امین 13 ، مهدی 2014 ، A_A
(2014-12-25 ساعت 14:15)aaraam نوشته:  

موفق باشید.

aaraam عزیز
گرین کارت به ssn ربطی نداره. گرین کارت فقط وضعیت اقامت شما رو نشون میده و به جور کارت شناسایی محسوب میشه که باهاش بدون ویزا میتونین به آمریکا رفت و آمد کنین اما ssn یا شماره سوشال مثل شماره ملی خودمون میمونه و برای انجام هرکاری تو آمریکا مثل باز کردن حساب بانکی، پیدا کردن کار و ... لازمه.

jojo_hami عزیز
حتماً برای دریافت شماره سوشالتون به اداره مهاجرت مراجعه کنین یا زنگ بزنین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، امین 13 ، vahidbaq ، مهدی 2014 ، gema ، A_A
متوجه ارتباط توضیحاتتون نشدم ایشون رفتن بهشون گفتن چون ویزاتون اعتبار نداره کارتونو انجام نمیدیم خب حالا مساله اینجاس که ویزاشون اعتبار داره
موفق باشید

case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، jojo_hami ، vahidbaq ، مهدی 2014
دوستانی که انشالا تشریف میبرند آمریکا یا در آمریکا هستن لطفا سفرنامه مفصلشون رو توی بخش انجمن خصوصی 2014 بنویسن. درضمن نگن همه چیز رو بقیه توی سفرنامه های قبلی گفتن، چون تجربه هرکس بالاخره یه تفاوت هایی داره.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
پاسخ
این آمریکا هم جدی جدی اوضاع نظم خوبی نداره پیگیر گرین کارت شدیم از سایت http://www.uscis.gov دیدیم گرین کارت رو 2 روز پیش فرستادن به آدرس اولیه که تو فرمها فرستادیم جالبه بعد از اون ما سه بار آدرس رو هم تو سایت 165 دلار هم اداره سکوریتی تو هیوستون هم فرودگاه تغییر دادیم اما هنوز ssn نیومده گرین کارت انگار پست شده اونجا الان هم هیچ کسی رو تو اون ایالت نداریم خدا به دادمون برسه فقط
در انتظار قبولی
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، shadi79 ، مهدی 2014 ، aaraam ، khoshhal1 ، Lemony ، A_A
(2014-12-28 ساعت 12:31)sad_sad نوشته:  این آمریکا هم جدی جدی اوضاع نظم خوبی نداره پیگیر گرین کارت شدیم از سایت http://www.uscis.gov دیدیم گرین کارت رو 2 روز پیش فرستادن به آدرس اولیه که تو فرمها فرستادیم جالبه بعد از اون ما سه بار آدرس رو هم تو سایت 165 دلار هم اداره سکوریتی تو هیوستون هم فرودگاه تغییر دادیم اما هنوز ssn نیومده گرین کارت انگار پست شده اونجا الان هم هیچ کسی رو تو اون ایالت نداریم خدا به دادمون برسه فقط

دوست عزیز خداروشکر که گرین کارتتون پست شده مال من هنوز بعد از 3ماه صادر نشده
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، قصه گو ، sad_sad ، A_A
سلام به همه دوستان 2014 ای که 1 سال واندی رو با هم تو این تاپیک گذروندیم و دارن آماده میشن برن اونور یا تشریف بردن ،ایشاالله موفق باشید و دست راستون زیر سر ما بازمونده ها باشه. راستش چون دیگه تاپیکه کلیرنس بلاک شده من این سوالو اینجا میپرسم.مثل اینکه دکتر کاملی که گمونم معرف حضور همه هستن که وکیل مجرب و رسمی آمریکا هستن و روی آنتن هر روز صحبت میکنن در مورد کیسهای مختلف گفتن که برای کیسهایی که پارسال fbiشون طول کشیده(اکثر کیسها) و هیچ جواب قابل توجیحی اداره محاجرت به آنها نداد میخوان اعتراض دسته جمعی بذارن.همچین چیزی صحت داره یا نه؟ کسی اطلاعی داره اقدام کردن همه یا نه؟ممنون اگه سریع به من پیغام خصوصی یا همینجا اطلاع بدید. ارادتمند همگی
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
پاسخ
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، mpas89 ، قصه گو ، m_yek
سلام دوستان..
به نظر شما پرواز لوفتانزا بهتره یا ترکیش؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من قصد دارم بعد از عید برم شیکاگو و چون اولین سفرم هست میخواهم 2/5 ماه بمونم بعد گرین کارت و ssn و پاس سفید بگیرم و برگردم میخواستم بپرسم ایا شیکاگو میشه واسه 2 3 ماه خونه اجاره کرد یا حتما باید 1 ساله اجاره کرد؟
ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-28 ساعت 21:29)masuodrh نوشته:  سلام دوستان..
به نظر شما پرواز لوفتانزا بهتره یا ترکیش؟
سوای اینکه لوفتانزا جزو پروازهای خوبه شکایاتی که از ترکیش میشه نشون به من یکی ثابت کرده که با مینیبوس بری آمریکا سنگین تری تا ترکیش. ترکیش انتخاب کردی 1 حواست به وسایل باارزشت باشه (دوست خودم همین 6 ماه پیش از چمدونش چند تا چیز کم شد) + اگر قدت بلنده حساب پادرد رو بکن!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: masuodrh ، p.arsa ، قصه گو ، reza_norouzi ، gema ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان