موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان در کالیفرنیا شهر کرونا یا حتی ایروان یا لس انجلس کسی هست دنبال هم خانه باشه خوشحال میشم اگه با کسی هم خانه باشم لطفا پیغام بزارید.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-05 ساعت 19:34)shadi79 نوشته: (2015-03-05 ساعت 04:30)مامان خانم نوشته: دوستان عزیزی که ان طرف سال کار کرده اید هر چند کم سعی کنید فرم های مالیاتی را پر کنید در تمام کتابخانه ها مراکزی که مشاوره رایگان میدهند را به شما معرفی میکنند کلا برای ما که درامد چندانی نداشتیم عالی است چون چک مبلغ کسر شده را برایمان میفرستند موفق باشید
تا کی فزصت هست برای پر کردن فرمها
پانزده مارچ فکر کنم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
مامان خانم جون، اينقدر مهربوني كه دلم آروم گرفت.
اين روزا هركسي رو از هم وطنام ميبينم كه انگليسي حرف ميزنه ، بلافاصله ازش مي پرسم چند ساله اينجايي؟ ميگه دو ، سه. منم خوشحال ميگم خدا جون يعني منم تا دو ، سه سال ديگه ميتونم حرف بزنم و اصل مطلب ، بقيه حرفام رو متوجه بشن ؟!! خدا جونم چشمام رو ببندم و باز كنم ببينم دو يا سه سال ديگه شده!!!! ببخشيد انگاري سرم يا قرص و كپسوله! تلاش مي خواد.
ولي بعضي هاي ديگه جواب ميدن ده ، دوازده !!! بعد سؤال ديگه اي ذهنم رو مشغول مي كنه : خدا جون تا ده ، دوازده سال ديگه من اينجام آيا؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='aghamilad' pid='583407' dateline='1425472019']
دوستان من الان برادرم حدود 1 سالی هست ترکیه زندگی میکنه و تاحالا 2 بار رفتم پیشش یک بار برای توریستی و یکبار هم برای مصاحبه و تقریبا با شرایط مهاجرت و بهتر بگم با شرایط سخت مهاجرت اشنا شدم اینکه برادرم در ایران مهندس بود و الان اونجا کارگره بسیار منا نگران میکنه که منی که تازه 1 ماه هست درسم تموم شد و تجربه انچنانی ندارم و با اندکی دانستن زبان که تازه الان به صورت کاملا فرشده دارم کلاس میزم اونجا باید چیکارکنم؟ من در ایران راحت میتونم پول در بیارم بدونه نیاز به انجام کارهای سنگین البته با توجه به رشته معماری که خوندم و تقریبا کار خانوادگیمون هست . شما دوستان متاهل یک حسنی که دارید اینکه میدونید یکی پا به پاتون هست و هرجور حساب کنید دو نفر خیلی بهتر از یک نفر هست و لااقل دلتنگیهاتون بسیار کمتر به چشم میاد تا ما مجردها . خلاصه بگم کلی با خودم کلنجار رفتم و به این نتیجه رسیدم برم اونجا یه 2 ماه بمونم و پاس سفید بگیرم و برگردم تا هم بتونم توی این 2 ماه به شرایط و نیازهای اونجا اشنا بشم تا زمانی که به ایران برمیگردم بتونم طبق چیزی که در آمریکا دیدم برم دنبال تجربه کسب کردن و در این دو سالی که در ایران هستم بتونم اندوخته ای برای خودم درست کنم تا شاید هنگام برگشت به آمریکا بتونم با خیال راحت برگردم و هم اینکه شاید هم کار برادرم هم درست بشه و با هم بریم آمریکا . به نظر شما دوستان با تجربه تصمیم درست و منطقی هست؟
ببخشید که سرتون را درد اوردم . با ارزوی بهترینها
[/quote
همیشه هم 2 نفر بهتر از یک نفر نیست مخصوصا که یکی از اون 2 نفر جا بزنه و برگرده ایران!! حالا باید جور 2نفر را بکشم یا بهتر بگم 3 نفر را چون نفر سوم هم هنوز کار پیدا نکرده!!هر روز از صبح تا 9-10 شب سر کار بدون تعطیلی نمی دونم تا کی دوام میارم. من هم احساس قصه گو را دارم و یه بغضی تو گلوم مونده .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-06 ساعت 05:51)مامان خانم نوشته: (2015-03-05 ساعت 19:34)shadi79 نوشته: (2015-03-05 ساعت 04:30)مامان خانم نوشته: دوستان عزیزی که ان طرف سال کار کرده اید هر چند کم سعی کنید فرم های مالیاتی را پر کنید در تمام کتابخانه ها مراکزی که مشاوره رایگان میدهند را به شما معرفی میکنند کلا برای ما که درامد چندانی نداشتیم عالی است چون چک مبلغ کسر شده را برایمان میفرستند موفق باشید
تا کی فزصت هست برای پر کردن فرمها
پانزده مارچ فکر کنم
سلام دوستای عزیزم مامان خانم عزیزم و بقیه دوستان
خدمتتون عرض کنم که تا 10 یا 15 اپریل فرصت داره .
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-06 ساعت 08:01)قصه گو نوشته: مامان خانم جون، اينقدر مهربوني كه دلم آروم گرفت.
اين روزا هركسي رو از هم وطنام ميبينم كه انگليسي حرف ميزنه ، بلافاصله ازش مي پرسم چند ساله اينجايي؟ ميگه دو ، سه. منم خوشحال ميگم خدا جون يعني منم تا دو ، سه سال ديگه ميتونم حرف بزنم و اصل مطلب ، بقيه حرفام رو متوجه بشن ؟!! خدا جونم چشمام رو ببندم و باز كنم ببينم دو يا سه سال ديگه شده!!!! ببخشيد انگاري سرم يا قرص و كپسوله! تلاش مي خواد.
ولي بعضي هاي ديگه جواب ميدن ده ، دوازده !!! بعد سؤال ديگه اي ذهنم رو مشغول مي كنه : خدا جون تا ده ، دوازده سال ديگه من اينجام آيا؟
سلام
عزیزم دوام می اوری مطمین باش من الان بی کار شدم چون بچه هایم کوچک هستند زحمت بردن و برگرداندنشان گردن من افتاده خوب ان کار پاره وقتم را کنار گذاشتم
باز امتیاز دختر شما این است که بزرگ تر است و این امتیاز بزرگی است چون واقعا بچه اولم را نمیتوانم در برنامه after schoolبگذارم هنوز با محیط سازگار نشده و با وجود نمره های خوب هنوز از ایران که حرف میزند اشک توی چشماش است
قصه گو جان به خدا امتیازهای زیادی داری یک برادر عالی کنارت بزرگترین امتیاز دنیاست
موفق باشی
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم سلام
١ سوال داشتم : من و همسرم تقريبا ٦ ماه وارد خاك آمريكا شديم ولي هنوز گرين كارتمون رو نگرفتيم هر بار هم كه پيگير ميشم ميگن به دليل شلوغ بودن ايميگريشن بايد صبر كنيد. سوال من اينه: الان كه ما ميخواهيم بريم ايران و ٢ ماه ديگه برگرديم آيا با همين ويزا كه تو پاسمون داريم ميتونيم بريم ايران و برگرديم يا اينكه حتما بايد گرين كارتمون دستمون باشه موقع برگشت به آمريكا؟ موقع برگشت واسمون مشكلي پيش نمياد؟
ممنون ميشم دوستان باسابقه جواب بدن
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
برای دوستانی که میخوان بلیط تهیه کنند هواپیمایی قطر یک آف گذاشته از تاریخ 9 تا 13 مارچ به شرط اینکه بلیطی که تهیه میکنید حد فاصل 16 جون تا 10 جولای باشه قیمتهاش بد نیست
تهران-شیکاگو 2/590 تومان
تهران-واشنگتون 2/430
شیراز-هیوستن 2/660
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،دوستاني كه به دنبال كار در فروشگاهها هستند. بعد از اينكه فرم آنلاين رو كه توي سايت تمام فروشگاهها هست پر كرديد . بايد به قسمت customer service فروشگاه بريد و بگيد كه مي خوايد اونجا كار كنيد و فرم آنلاين رو پر كرديد.
توي فرم نوشته كه تا ٦٠ روز صبر كنيد ولي اينطور نيست تا مراجعه و به قول خودشون follow up نكنيد application شما رو بيرون نمي كشن.هزاران نفر هستن كه اين فرمها رو پر مي كنن و اونها فقط فرم كسايي رو بيرون مي كشن كه مي بينن پي گير هستن.من فرم آنلاين wal-mart رو پر كردم و روز بعدش مراجعه كردم و بعد از ١ هفته موفق شدم كه مصاحبه داشته باشم و بعد هم drug test كه خود والمارت هزينش رو ميده.كلا اينجا بايد خودتون همش دنبال كارتون باشيد و باهاشون تماس بگيريد.نگران زبانتون همي نباشيد.اينجا خيلي ها هستن كه انگليسي زبان دومشونه و خيلي خوب هم نمي تونن صحبت كنن فقط بايد منظورتون رو برسونيد و بفهميد كه اونا چي مي گن.كارهايي هست كه نياز مستقيم به زبان نداره و خودشون هم آموزش مي دن كه چي كار بايد بكنيد.فقط به پر كردن فرمهاي آنلاين اكتفا نكنيد. موفق باشيد.