کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-04-12 ساعت 19:55)reza_norouzi نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 08:18)Nazem نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 03:32)HOMAYON53 نوشته:  دوستانی که قصد سفر و اقامت به آمریکا را دخرید مخصوصا متاهلین. اولین فوکسال خود را روی پیا کردن کار در زمینه تخصصی خودتان بکنید. یعنی از ایران رزومه خودتان را با توجه به جاب دیسکرپشن های موجود در سایتی کار یابی مثل indeed , monster, career builder بگذارید. یعنی قبل از وردود کامل کمبودهایی تخصصی خودتان را در ایران جبران کنید و رزومه خودتان را تقویت کنید.
برای خرید ماشین توجه کنید که ماشین ژاپنی یا کره ای بگیرید ماشین آمرکایی ماشین خوشنامی نیست.

من با نظر شما در مورد فوکوس کردن روی پیدا کردن برای کار تخصصی در بدو ورود مخالفم چون که به یک تازه مهاجر به این راحتی ها کار تخصصی نمی دهند و اگر کسی پیدا کرد یا تخصص خیلی بالایی داشته یا خوش شانس بوده. و این فوکوس کردن در صورت عدم نتیجه باعث میشه پس انداز یک تازه مهاجر تموم بشه و اون مرحله چه کنم چه کنم شروع میشه.

سلام به همه دوستان عزیز
بر اساس تجربیات خودم با حرف ناظم عزیز موافقم. من 4 ماه تمام دنبال کار تخصصی گشتم و به همین نتیجه رسیدم و مجبور شدم از کارای غیر مرتبط شروع کنم.
سیستم کاری آمریکا به همین شکله و به افراد دارای مدرک تحصیلی غیر آمریکایی حتی با تخصص بالا به همین راحتی کار نمیده و باید تا یه مدتی خودمونو به شکلای دیگه ای نشون بدیم و در خیلی از موارد باید مدارکمونو ارزیابی کنیم که خودش پروسه زمانبریه.
شاد باشین.
نظر همه دوستان قابل احترام هست اما من به شخصه ميگم اگر زبان انگليسي نسبتا مناسبي داشته باشيد و در سايتهاي فوق الذكر ثبت نام كنيد ظمنا لينكدين رو هم فعال كنيد و موسسات كاريابي در رشته خودت پيدا كني احتمال پيدا كردن در تخصص خودت هست و احتمالا در حدود سه چهار ماهه بتوني كار مناسبي پيدا كني....
البته زمان ورود به امريكا و شرايط بازار كار خيلي مهمه....
من به شخصه بعد از سه ماه جستجوي فشرده تونستم سه تا مصاحبه تلفني كه دو تاشون حضوري هم بود بگيرم كه هر دو تاشون رو هم اوكي گرفتم و بعدش يكيشون رو انتخاب كردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، reza_norouzi ، mpas89 ، aaraam ، r.bazargan
سلام دوستان
من یه سوالی دارم
بعد از گرفتن گرین کارت چه مدت در سال لازم هست در آم ری کا باشم تا گرین کارتم باطل نشه؟ مثلا اگه هر 6 ماه که در ایران هستم 10 روز را در آمریکا باشم باعث ابطال گرین کارتم میشه؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
خیر ولی پروسه گرین کارت شما ممکن است دچار مشکل شود
چون شما باید بعد از گرین کارتتون شروع به ماندن و کار در امریکا بکنید و گرنه بعد از 10 سال گرین کارت شما باطل میشود.
بنظر من برای مهاجرت باید یک تصمیم بنیادی گرفت!
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، shadi79 ، reza_norouzi ، pari pariaaa ، r.bazargan
(2015-04-13 ساعت 10:18)Haghighat نوشته:  سلام دوستان
من یه سوالی دارم
بعد از گرفتن گرین کارت چه مدت در سال لازم هست در آم ری کا باشم تا گرین کارتم باطل نشه؟ مثلا اگه هر 6 ماه که در ایران هستم 10 روز را در آمریکا باشم باعث ابطال گرین کارتم میشه؟

احتمالا بار دوم که اینطور مراجعه کردید به شما تذکر شفاهی میدن. بار سوم در پاستون مهر advised میزنن و دفعه چهارم گرین کارت ضبط میشه و به دادگاه مراجعه میکنید که احتمالا به نفع شما رای میده و بار پنجم مجددا دادگاه که ایندفعه برای همیشه گرین کارت شما ضبظ میشه.
یعنی حداکثر ظرف 3 سال ویزاس شما باطل میشه.
در عوض شما میتونید برای reentry permit در خاک امریکا اقدام کنید و اجازه عدم حضور 2 ساله در خاک امریکا بگیرید. برای بار اول 100 در100 تایید میشه ولی تمدیدش سخته و در نهایت شما 2 سال به راحتی و 4 سال در صورت خوش شانسی و داشتن دلیل موجه میتونید به کارهاتون در ایران برسید و نه بیشتر.
ولی من درک نمیکنم شما که علاقه ای به آمریکا موندن ندارید چرا مهاجرتی اقدام میکنید؟!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، Ali Sepehr ، Sam2014 ، reza_norouzi ، r.bazargan ، SAAM_60
بسیار سپاسگذارم دوست من که پاسخ دادید. راستش علاقه مند زندگی کردن در آنجا هستم . ویزایی که دارم براش اقدام میکنم ازدواجی هست ولی از اونجایی که همسرم هم در ایران هستند شاید برای مدتی نتونم پیوسته در انجا زندگی کنم. سوال من هم از این بابت بود که امکان مختلف رو بررسی کنم و بدونم چه مشکلاتی خواهم داشت اگر عدم حضور پیوسته داشته باشم.
باز هم ممنونم
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-13 ساعت 10:45)رضا2015 نوشته:  سلام
خیر ولی پروسه گرین کارت شما ممکن است دچار مشکل شود
چون شما باید بعد از گرین کارتتون شروع به ماندن و کار در آمریکا بکنید و گرنه بعد از 10 سال گرین کارت شما باطل میشود.
بنظر من برای مهاجرت باید یک تصمیم بنیادی گرفت!

درسته که اعتبار گرین کارت 10 ساله است اما میشه قبل از اتمام این این مهلت درخواست تمدید گرین کارت رو داد و تمدیدش کرد.

من افراد زیادی رو می شناسم که تمایلی به قبول شهروندی آمریکا رو ندارند و فقط گرین کارتشون رو تمدید می کنند. برای مثال وزیر محترم خارجه کشورمون...

در موندن در آمریکا هم بایدی وجود نداره ولی این گرین کارت رو به کسی می دهند که بخواد اینجا زندگی کنه و اگه بعد از یکی دو سال از گرفتن گرین کارتش نتونه زندگیش رو اینجا شروع کنه موقع ورود بهش تذکرات جدی ای می دهند که باید اینجا زندگی کنی وگرنه گرین کارتت رو می گیریم به یکی دیگه می دیم.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
سلام دوستان
کسی تجربه خروج از آمریکا بیش از یکسال داره که پاس سفید هم نگرفته باشه؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

پاسخ
تشکر کنندگان: rezijon
(2015-04-13 ساعت 13:09)sadfar نوشته:  سلام دوستان

سلام در صورتی که بدون پاس سفید بیشتر از یکسال از آمریکا خارج باشید موقع بازگشت گرین کارتتون ضبظ میشه و به دادگاه فرستاده میشه و برای پس گرفتنش فقط باید ثابت کنید عذر خیلی موجهی برای این کار داشتید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، sadfar ، حاجی واشنگتن ، آلیس-1980
(2015-04-13 ساعت 08:17)SNSH نوشته:  نظر همه دوستان قابل احترام هست اما من به شخصه ميگم اگر زبان انگليسي نسبتا مناسبي داشته باشيد و در سايتهاي فوق الذكر ثبت نام كنيد ظمنا لينكدين رو هم فعال كنيد و موسسات كاريابي در رشته خودت پيدا كني احتمال پيدا كردن در تخصص خودت هست و احتمالا در حدود سه چهار ماهه بتوني كار مناسبي پيدا كني....
من به شخصه بعد از سه ماه جستجوي فشرده تونستم سه تا مصاحبه تلفني كه دو تاشون حضوري هم بود بگيرم كه هر دو تاشون رو هم اوكي گرفتم و بعدش يكيشون رو انتخاب كردم.

سلام دوست من
بسیار خوشحالم که تونستین به این سرعت کار مرتبط پیدا کنین.
به نظر من پیدا کردن کار مرتبط به فاکتورهای زیادی بستگی داره و همانطور که شما هم به یکیش اشاره کردین شرایط بازار کار و همچنین نوع رشته تحصیلی، سطح زبان، نحوه شرکت در مصاحبه و ... همگی در پیدا کردن کار موثر هستن.
برای رشته های مهندسی که خودمم جزوش هستم ارزیابی مدارک تحصیلی از ضروریاته و خودم این پروسه رو طی کردم که زمان زیادی میبره و همچنان منتظر نتیجش هستم!
در حالت کلی پیدا کردن کار مرتبط در بدو ورود کار آسونی نیست اما تلاش و امید میتونه کمک زیادی بکنه.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، r.bazargan
سلام دوستان
پاس سفيد چي هست و از كجا بايد اقدام كرد همون آمريكا يا تو ايران؟
اگه ي توضيح مختصر بديد ممنون ميشم
بدرود
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-13 ساعت 21:39)mojtaba165 نوشته:  سلام دوستان
پاس سفيد چي هست و از كجا بايد اقدام كرد همون آمريكا يا تو ايران؟
اگه ي توضيح مختصر بديد ممنون ميشم
بدرود

سلام دوست من
پاس سفید یا reentry permit اجازه ورود مجدد به امریکاست و شما میتونین بعد از اولین ورود به امریکا اونو بگیرین و برای مدت حداکثر 2 سال خارج از امریکا بمونین بدون اینکه گرین کارتتون باطل بشه.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنین:
http://www.mohajersara.com/thread-3694.html
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، حاجی واشنگتن
(2015-04-13 ساعت 21:30)reza_norouzi نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 08:17)SNSH نوشته:  نظر همه دوستان قابل احترام هست اما من به شخصه ميگم اگر زبان انگليسي نسبتا مناسبي داشته باشيد و در سايتهاي فوق الذكر ثبت نام كنيد ظمنا لينكدين رو هم فعال كنيد و موسسات كاريابي در رشته خودت پيدا كني احتمال پيدا كردن در تخصص خودت هست و احتمالا در حدود سه چهار ماهه بتوني كار مناسبي پيدا كني....

سلام دوست من
بسیار خوشحالم که تونستین به این سرعت کار مرتبط پیدا کنین.
به نظر من پیدا کردن کار مرتبط به فاکتورهای زیادی بستگی داره و همانطور که شما هم به یکیش اشاره کردین شرایط بازار کار و همچنین نوع رشته تحصیلی، سطح زبان، نحوه شرکت در مصاحبه و ... همگی در پیدا کردن کار موثر هستن.
برای رشته های مهندسی که خودمم جزوش هستم ارزیابی مدارک تحصیلی از ضروریاته و خودم این پروسه رو طی کردم که زمان زیادی میبره و همچنان منتظر نتیجش هستم!
در حالت کلی پیدا کردن کار مرتبط در بدو ورود کار آسونی نیست اما تلاش و امید میتونه کمک زیادی بکنه.
شاد باشین.
ممنون دوست عزيز
خيلي متوجه ارزيابي مدارك تحصيلي كه گفتيد نشدم (منظورتون چي هست) اماقبول دارم خيلي سخته اما من تمام تلاشم رو گذاشتم تا در رشته تحصيلي خودم كار پيدا كنم(كارشناس ارشد مهندسي پليمر)...يعني از همون اول قبل ازاينكه برم گفتم شش ماه اول دنبال كار تخصصي ميگردم اگر هم نشد ميرم دوباره ارشد پليمر رو ميخونم(پذيرش دانشگاه رو قبل از رفتن به امريكا گرفته بودم ،توي فاصله بعد از قبول شدن در لاتاري و مراحل مصاحبه و اخذ ويزا)تا مدرك اونجا رو داشته باشم براي جستجوي كار.
بازهم همانطور كه گفتيد خيلي سخته كار پيدا كردن در بدو ورود اما من نظر شخصي ام اينه كه بايستي به بالا بالا ها فكر كرد و تلاش كرد و به هدف رسيد.
موفق باشيد و اميدوار و صبور
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-13 ساعت 21:01)Nazem نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 13:09)sadfar نوشته:  سلام دوستان

سلام در صورتی که بدون پاس سفید بیشتر از یکسال از آمریکا خارج باشید موقع بازگشت گرین کارتتون ضبظ میشه و به دادگاه فرستاده میشه و برای پس گرفتنش فقط باید ثابت کنید عذر خیلی موجهی برای این کار داشتید.

باسپاس از پاسختون
کسی از دوستان این تجربه را داشته و نتیجه چه شده است؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-14 ساعت 05:21)SNSH نوشته:  ممنون دوست عزيز
خيلي متوجه ارزيابي مدارك تحصيلي كه گفتيد نشدم (منظورتون چي هست) اماقبول دارم خيلي سخته اما من تمام تلاشم رو گذاشتم تا در رشته تحصيلي خودم كار پيدا كنم(كارشناس ارشد مهندسي پليمر)...يعني از همون اول قبل ازاينكه برم گفتم شش ماه اول دنبال كار تخصصي ميگردم اگر هم نشد ميرم دوباره ارشد پليمر رو ميخونم(پذيرش دانشگاه رو قبل از رفتن به امريكا گرفته بودم ،توي فاصله بعد از قبول شدن در لاتاري و مراحل مصاحبه و اخذ ويزا)تا مدرك اونجا رو داشته باشم براي جستجوي كار.
بازهم همانطور كه گفتيد خيلي سخته كار پيدا كردن در بدو ورود اما من نظر شخصي ام اينه كه بايستي به بالا بالا ها فكر كرد و تلاش كرد و به هدف رسيد.
موفق باشيد و اميدوار و صبور

سلام دوست من
مدارک تحصیلیتون باید توسط موسسه NCEES مورد ارزیابی قرار بگیره و به قولی معادل سازی بشه. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنین:
http://ncees.org/exams/
نمیدونم تا الان وارد امریکا شدین یا نه. اگه نشدین باید بگم که زندگی در امریکا از بیرون به نظر ساده میاد اما وقتی وارد بشین متوجه میشین که هزینه های زندگی در بدو ورود بالاست و برای اینکه بخواین 6 ماه اول فقط دنبال کار تخصصی بگردین باید پول زیادی همراه داشته باشین. منم مثل خیلیای دیگه همین هدفو داشتم اما به این نتیجه رسیدم که باید از یه جایی شروع کنم و کم کم برم بالا. در شمن پیشرفت کردن و بالا رفتن در امریکا خیلی راحته و این رو بر اساس تجربیات خودم و همه کسانی که سالهاست دارن اینجا زندگی میکنن میگم. پس اصلاً نگران پیشرفت کردن نباشین و بدونین که اینجا کار اصلاً عار نیست و ما باید اون دیدگاه ایرانمون رو کنار بزاریم و برای پیشرفت از هر کاری (البته قانونی) شروع کنیم.
در ضمن خیلی خوبه که به بالا بالاها فکر کنیم و هدفهای بزرگ داشته باشیم اما برای بالا رفتن از نردبان و رسیدن به بام اول باید قدم بر پله های اول بزاریم.
در هر حال انتخاب با خود شماست و من فقط نظر شخصیمو براتون گفتم تا بدونین وضعیت زندگی و کار اینجا به چه صورته.
امیدوارم هر چه زودتر به هدفهایی که واسه زندگی جدید در فکر دارین برسین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.nas ، آلیس-1980 ، Sam2014 ، shadi79 ، mpas89 ، mrlzdh ، قصه گو ، pari pariaaa ، Lemony
سلام دوستان من وارد فيلادلفيا شدم و واسه san رفتم ولي هر كار ميكنم نميتونم ١٦٥ رو پرداخت كنم اكانت رو باز كردم ولي وقتي شماهiv case nom , A numberam ate رو ميزنم ميگه غلطه من به شكلA0xxxxxxxx, 2015AS18xx01 خيليزدم ومستاسل شدمنميدونم چيكار كنم لطفا راهنمايي كنيد
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان