کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام فکر کنم کیس نامبر رو اشتباه میزنید
از امضای من دوباره خوانی کنید مراحل رو
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
من iv dos كه تو ويزام هست ٣ تا حرف اوكش نداره ولي هرچي سايتها رو نگاه كردم سه تا حرف اولشوون بود مثلا lnd يا asn
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-14 ساعت 19:59)fatan57 نوشته:  من iv dos كه تو ويزام هست ٣ تا حرف اوكش نداره ولي هرچي سايتها رو نگاه كردم سه تا حرف اولشوون بود مثلا lnd يا asn
درود بر شما
در امضای دوست گرامی رضا2015 مراحل ثبت نام و پرداخت به روشنی و با جزییات کامل موجوده پس جای نگرانی نیست .
یکم با حوصله توضیح بدهید که تا کجای کار پیش رفتید تا بتوان راهنمایی تون کرد. ( از روی مراحل راهنما )
1- شما اکانت را ساختید و خارج شدید حالا نمی تونید وارد بشید ؟
2- شما اکانت را ساختید و یک ضرب تا مرحله پرداخت می روید و نمی تونید پرداخت کنید ؟
3- ..... ؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، HERMES7
(2015-04-14 ساعت 18:59)reza_norouzi نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 05:21)SNSH نوشته:  ممنون دوست عزيز
خيلي متوجه ارزيابي مدارك تحصيلي كه گفتيد نشدم (منظورتون چي هست) اماقبول دارم خيلي سخته اما من تمام تلاشم رو گذاشتم تا در رشته تحصيلي خودم كار پيدا كنم(كارشناس ارشد مهندسي پليمر)...يعني از همون اول قبل ازاينكه برم گفتم شش ماه اول دنبال كار تخصصي ميگردم اگر هم نشد ميرم دوباره ارشد پليمر رو ميخونم(پذيرش دانشگاه رو قبل از رفتن به امريكا گرفته بودم ،توي فاصله بعد از قبول شدن در لاتاري و مراحل مصاحبه و اخذ ويزا)تا مدرك اونجا رو داشته باشم براي جستجوي كار.
بازهم همانطور كه گفتيد خيلي سخته كار پيدا كردن در بدو ورود اما من نظر شخصي ام اينه كه بايستي به بالا بالا ها فكر كرد و تلاش كرد و به هدف رسيد.
موفق باشيد و اميدوار و صبور

سلام دوست من
مدارک تحصیلیتون باید توسط موسسه NCEES مورد ارزیابی قرار بگیره و به قولی معادل سازی بشه. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنین:
http://ncees.org/exams/
نمیدونم تا الان وارد آمریکا شدین یا نه. اگه نشدین باید بگم که زندگی در آمریکا از بیرون به نظر ساده میاد اما وقتی وارد بشین متوجه میشین که هزینه های زندگی در بدو ورود بالاست و برای اینکه بخواین 6 ماه اول فقط دنبال کار تخصصی بگردین باید پول زیادی همراه داشته باشین. منم مثل خیلیای دیگه همین هدفو داشتم اما به این نتیجه رسیدم که باید از یه جایی شروع کنم و کم کم برم بالا. در شمن پیشرفت کردن و بالا رفتن در آمریکا خیلی راحته و این رو بر اساس تجربیات خودم و همه کسانی که سالهاست دارن اینجا زندگی میکنن میگم. پس اصلاً نگران پیشرفت کردن نباشین و بدونین که اینجا کار اصلاً عار نیست و ما باید اون دیدگاه ایرانمون رو کنار بزاریم و برای پیشرفت از هر کاری (البته قانونی) شروع کنیم.
در ضمن خیلی خوبه که به بالا بالاها فکر کنیم و هدفهای بزرگ داشته باشیم اما برای بالا رفتن از نردبان و رسیدن به بام اول باید قدم بر پله های اول بزاریم.
در هر حال انتخاب با خود شماست و من فقط نظر شخصیمو براتون گفتم تا بدونین وضعیت زندگی و کار اینجا به چه صورته.
امیدوارم هر چه زودتر به هدفهایی که واسه زندگی جدید در فکر دارین برسین.
شاد باشین.

تجارب من در اين مورد با شما متفاوته و خيلي با شما در اين مسائل هم عقيده نيستم، در هرصورت آرزوي موفقيت و يافتن هرچه سريعتر كار تخصصي برايتان دارم. صبور باش و اميدوار
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان 2014
یه سوال داشتم از دوستان با تجربه:
ما بعد از ورود به آمریکا و اقدام برای Re-Entry Permit و انگشت نگاری و ... برگشتیم و بعد از حدود 2 ماه هم گرین کارت و پاس سفید به آدرسی که داده بودیم ارسال شد. اما همین اواخر که اقوام محترم گرین کارت رو برامون فرستادن و رسید تهران دیدیم که 2 مشکل وجود داره:
1- امضا و احتمالاً اثر انگشت بنده و همسر گرام بر روی گرین کارت با هم جابجا شده. یعنی امضای من روی کارت همسر هست و امضای ایشون روی کارت بنده و احتمالاً اثر انگشت هم به همچنین!!! (هنرمندی کارمندان شریف اداره مهاجرته دیگه!!! WinkTongue)
2- نام بنده در پاس سفید کامل درج نشده (البته اسم بنده بسیار طولانی است و حق دارن دوستان کارمند محترم خب! Tongue)
حالا به نظر دوستان کدوم یک از این موارد حتما بایستی پیگیری بشه که اصلاح بشه؟ و اینکه آیا نیاز به حضور مجدد در خاک آمریکا خواهد بود یا خیر؟
یه بخشی از مهاجرسرا بود که در مورد ایرادات گرین کرت درش مینوشتن دوستان که هرچی تلاش کردم پیداش نکردم. اگر دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.
]]]]]
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، pari pariaaa
سلام دوستان ببخشید سوالم تکراریه
ایا گز و اجیل هم میشه با خودمون ببریم؟ ایالت اکلاهاما
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-16 ساعت 15:12)aghamilad نوشته:  سلام دوستان ببخشید سوالم تکراریه
درود بر شما
من بردم و در فرودگاه شیکاگو حتی نگاه هم نکردن . Big Grin
به نظر می رسه قوانین CBP همه جا یکسان باشه . ایالت اکلاهما هم همینطور.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-16 ساعت 10:42)Mirhosseini نوشته:  سلام به همه دوستان 2014
یه سوال داشتم از دوستان با تجربه:
ما بعد از ورود به آمریکا و اقدام برای Re-Entry Permit و انگشت نگاری و ... برگشتیم و بعد از حدود 2 ماه هم گرین کارت و پاس سفید به آدرسی که داده بودیم ارسال شد. اما همین اواخر که اقوام محترم گرین کارت رو برامون فرستادن و رسید تهران دیدیم که 2 مشکل وجود داره:
1- امضا و احتمالاً اثر انگشت بنده و همسر گرام بر روی گرین کارت با هم جابجا شده. یعنی امضای من روی کارت همسر هست و امضای ایشون روی کارت بنده و احتمالاً اثر انگشت هم به همچنین!!! (هنرمندی کارمندان شریف اداره مهاجرته دیگه!!! WinkTongue)
2- نام بنده در پاس سفید کامل درج نشده (البته اسم بنده بسیار طولانی است و حق دارن دوستان کارمند محترم خب! Tongue)
حالا به نظر دوستان کدوم یک از این موارد حتما بایستی پیگیری بشه که اصلاح بشه؟ و اینکه آیا نیاز به حضور مجدد در خاک آمریکا خواهد بود یا خیر؟
یه بخشی از مهاجرسرا بود که در مورد ایرادات گرین کرت درش مینوشتن دوستان که هرچی تلاش کردم پیداش نکردم. اگر دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.
با سلام خدمت دوست گرامی
هر دو مورد شما نیازمند اصلاح است . اصولاً مغایرت مشخصات ممکنه مشکل ساز بشود مخصوصاً که مدارک ورود و اقامت شما هستند .حالا تا وقتی که ویزاتون اعتبار داره راحت تر می تونید وارد بشید و بگویید دیرتر متوجه این اشکال شدید ...
دوستان هم لطفاً در پاسخگویی این کیس مهم مشارکت بفرمایند تا راه حل بهینه و کارآمد روشن بشود و بقیه هم استفاده ببرند.
ارادتمند
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، Mirhosseini ، pari pariaaa
(2015-04-16 ساعت 18:32)Sam2014 نوشته:  
درود بر شما

سلام دوست من
ظاهراً فقط برای خوراکیهایی که قابل رشد کردن باشن حساسیت نشون میدن.
زمانی که من رسیدم دنبال تخمه و اینجور چیزا میگشتن و به آجیل و میوه خشک کاری نداشتن.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، aghamilad ، حاجی واشنگتن ، pari pariaaa
(2015-04-16 ساعت 19:54)reza_norouzi نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 18:32)Sam2014 نوشته:  
درود بر شما

سلام دوست من
ظاهراً فقط برای خوراکیهایی که قابل رشد کردن باشن حساسیت نشون میدن.
زمانی که من رسیدم دنبال تخمه و اینجور چیزا میگشتن و به آجیل و میوه خشک کاری نداشتن.
شاد باشین.

منم گز و آجيل آوردم سانفرانسيسكو نگاه هم نكردن Smile

Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi
دوستان كسي ميدونه فرم i-797 چيه و چه مورد استفاده اي داره؟
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-17 ساعت 05:33)m.sabet نوشته:  
(2015-04-17 ساعت 01:15)ali3875 نوشته:  دوستان كسي ميدونه فرم i-797 چيه و چه مورد استفاده اي داره؟

همون نامه دوم هست که برای پاس سفید پست میشه به آدرستون و زمان و مکان انگشت نگاری رو براتون مشخص کرده.

ممنون إز شما
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، sh_mm10

هرچى دوست دارى بيار چمدونهاى ما را اصلا باز نكردن حتى پدرومادرمون چند روز پيش اومدن با انواع واقسام خوراكى ولى هيچ مشكلى نداشتن حتى با ويزاى توريستى
يه زمان ظاهرا با دانه ها مشكل داشتند
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، reza_norouzi ، farshad varaste ، pari pariaaa
سلام دوستان من سوشیال سکوریتیم اومد من یکشنبه 28 مارچ وارد خاک آمریکا شدم 8 آپریل سوشیالم اومد البته اداره سوشیالم رفتم که گفت صادر شده بر عکس همه هم کارم زود راه افتاد توی سوشیال،الانم همش درگیر این آیین نامه رانندگی هستم فارسی هم میشه امتحان داد ولی من میخوام انگلیسی امتحان بدم متاسفانه 4بار رد شدم[emoji16] گرین گارتم هنوز نیومده،هنوز سراغ کار نرفتم منتظرم گواهینامم رو بگیرم برم کلاس ای اس ال بعد هم ایشالا یه کار پیدا کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، jojo_hami ، milad.nas ، Haghighat ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، mpas89 ، behjat ، shadi79 ، amindv15
کلاس ای اس ال چه جور کلاسی هست؟ میشه یکی توضیح بده؟ ممنون
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان