کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-02-23 ساعت 16:00)dariush.mosafer نوشته:  سلام دوستان عزین دوتا سئوال دارم لطفا اگه میشه یکی از دوستانی که اطلاع دقیق دارن جواب منو بدن خیلی ممنون میشم

من میخام پاسپورت سفید بگیرم و از اون دوسال تاخیر که برای رفتن به آمریکا هست استفاده کنم
حالا سئوال اولم این هست که بعد از تقاضا برای پاسپورت سفید چقدر طول میکشه که پاسپورت سفید رو بدن یعنی چقدر در آمریکا باید بمونیم برای درست شدن این قضیه

و سئوال دوم من چون واقعا در حال حاظر هزینه رفتن به آمریکا برام مسئله هست آیا راهی وجود داره که به یک نفر مثل برادرم که در آمریکا هست وکالت بدم که برای گرفتن گرین کارت و پاسپورت سفید برام اقدام کنه و خودم به آمریکا نرم؟

ازتون خیلی ممنونم
نه دوست عزیز خودتون باید برای اغاز مراحل گرین کارت شخصا وارد اون کشور بشین و برای پاس سفید باید انگشت نگاری بشین
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، aghaghia ، dariush.mosafer ، behfaza ، mohamad92 ، m.mina ، قصه گو ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba ، atlantis770 ، A_A
(2014-02-23 ساعت 16:04)lida55 نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 16:00)dariush.mosafer نوشته:  سلام دوستان عزین دوتا سئوال دارم لطفا اگه میشه یکی از دوستانی که اطلاع دقیق دارن جواب منو بدن خیلی ممنون میشم

من میخام پاسپورت سفید بگیرم و از اون دوسال تاخیر که برای رفتن به آمریکا هست استفاده کنم
حالا سئوال اولم این هست که بعد از تقاضا برای پاسپورت سفید چقدر طول میکشه که پاسپورت سفید رو بدن یعنی چقدر در آمریکا باید بمونیم برای درست شدن این قضیه

و سئوال دوم من چون واقعا در حال حاظر هزینه رفتن به آمریکا برام مسئله هست آیا راهی وجود داره که به یک نفر مثل برادرم که در آمریکا هست وکالت بدم که برای گرفتن گرین کارت و پاسپورت سفید برام اقدام کنه و خودم به آمریکا نرم؟

ازتون خیلی ممنونم
نه دوست عزیز خودتون باید برای اغاز مراحل گرین کارت شخصا وارد اون کشور بشین و برای پاس سفید باید انگشت نگاری بشین

خیلی ازتون ممنونم سئوال اولمم میشه پاسخ بدین چقدر زمان میبره تا پاس سفید رو بهمون بدن ، مراحلش چقدر طول میکشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، m.mina ، alirezanz ، nedaba
سلام
دوستان يه سوال داشتم وقتي وارد امريكا مي شيد تا قبل از كرفتن كارت سبز تردد در سطح شهر محدوديت داره؟من از يه نفر شنيدم بايد يه نفر كه حتما همراه داراي كارت سبز يا سيتيزن امريكا باشه همراهتون باشه!! از لحاظ قانون ها مشكلي بيش نمياد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، sce ، behfaza ، m.mina ، nedaba
(2014-02-23 ساعت 20:18)mr art نوشته:  سلام
دوستان يه سوال داشتم وقتي وارد امريكا مي شيد تا قبل از كرفتن كارت سبز تردد در سطح شهر محدوديت داره؟من از يه نفر شنيدم بايد يه نفر كه حتما همراه داراي كارت سبز يا سيتيزن امريكا باشه همراهتون باشه!! از لحاظ قانون ها مشكلي بيش نمياد؟

تردد در شهر ؟Big Grin
جل الخالق.اینو دیگه کی گفته ؟حتما باهات شوخی کرده برادر.خیالت تخت.بیا.اتفاقا یکی از چیزای به درد نخور اینجا همین گرین کارته.ما که عجالته گذاشتیمش در کوزه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
بچه های گل مهاجرسرا زیر تمام ویزاها این جمله نوشته شده؟ visa limited per medical exam
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، m.mina ، NIKKI ، nedaba
(2014-02-24 ساعت 00:06)احمد حبیبی نوشته:  بچه های گل مهاجرسرا زیر تمام ویزاها این جمله نوشته شده؟ visa limited per medical exam

نه داداش من که ندیدم. زیر ویزای ما که همچین چیزی ننوشته. احتمالا برای افرادی که مدیکالشون ایراد داره می نویسه ....
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
(2014-02-24 ساعت 00:23)ghafari88 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 00:06)احمد حبیبی نوشته:  بچه های گل مهاجرسرا زیر تمام ویزاها این جمله نوشته شده؟ visa limited per medical exam

نه داداش من که ندیدم. زیر ویزای ما که همچین چیزی ننوشته. احتمالا برای افرادی که مدیکالشون ایراد داره می نویسه ....
دوستانی که ایروان بودن چطور؟
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، m.mina ، alirezanz ، nedaba
(2014-02-24 ساعت 00:37)احمد حبیبی نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 00:23)ghafari88 نوشته:  

دوستانی که ایروان بودن چطور؟

دوست عزیز واسه ارمنستان و انکارا این جمله visa limited per medical exam به معنی شروع اعتبار 6 ماهه ویزا از تاریخ شروع مدیکال هستش ولی برای ابوظبی این جمله صدق نمیکنه و جالبه که سفارتها هر کدام قوانین مختص به خودشون رو دارندو از یک قانون واحد تبعیت نمیکنند !
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ

ازتون خیلی ممنونم
ظاهرا دو هفته بعد از ارسال مدارک از شما انگشت نگاری میکنن عکس میگیرن و بعد میتونین برگردین پاس سفید به آدرسی که دادین ارسال میشه اما این زمان قطعی نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، pari pariaaa ، dariush.mosafer ، m.mina ، alirezanz ، nedaba ، A_A
(2014-02-26 ساعت 02:21)lida55 نوشته:  

ازتون خیلی ممنونم
ظاهرا دو هفته بعد از ارسال مدارک از شما انگشت نگاری میکنن عکس میگیرن و بعد میتونین برگردین پاس سفید به آدرسی که دادین ارسال میشه اما این زمان قطعی نیست
درود بر دوستان گرامی و آقا داریوش
لطفاً در ارتباط با Re-entery Permit یا پاس سفید این پست را مطالعه کنید .

با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، dariush.mosafer ، m.mina ، noobnoobi ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba ، A_A
سلام دوستان
من و خانمم ویزا رو گرفتیم و عید قراره بریم امروز ویزای خانمم رو چک می کردم توی ویزا اسمش رو یه حرف y اضافه گذاشتن ولی روی پاکت و مدارک درست تایپ کردن باید ویزا رو بفرستیم عوض کنن یا نه مشکلی پیش نمیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، Soroush.namjoo ، atriana ، m.mina ، alirezanz ، nedaba
(2014-02-26 ساعت 14:05)pardis58 نوشته:  سلام دوستان
من و خانمم ویزا رو گرفتیم و عید قراره بریم امروز ویزای خانمم رو چک می کردم توی ویزا اسمش رو یه حرف y اضافه گذاشتن ولی روی پاکت و مدارک درست تایپ کردن باید ویزا رو بفرستیم عوض کنن یا نه مشکلی پیش نمیاد

باید ببرید و قبل از ورود درستش کنید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، kasrafo ، m.mina ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba
من یه سوالی داشتم
آدرسی که من برای گرین کارت دادم واسه ایندیاینا هست ولی ورودم از تگزاسه، از اونجایی که هنوز جای قطعی رو برای اقامت پیدا نکردم و ممکنه مجبور بشم چندین مرتبه محل اقامتم رو عوض کنم. میخوام بدونم اشکالی پیش میاد اگر توی فرودگاه تغییر آدرس ندم؟؟ که یعنی اینطوری گرین کارت بره ایندیانا
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، shadi79 ، hamid_fs3 ، kasrafo ، pari pariaaa ، mohamad92 ، m.mina ، ojee ، alirezanz ، nedaba
(2014-02-26 ساعت 14:26)soli asali نوشته:  

یعنی بفرستم ابوظبی که ویزا رو درست کنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، m.mina ، alirezanz ، nedaba
(2014-02-26 ساعت 16:33)pardis58 نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 14:26)soli asali نوشته:  

یعنی بفرستم ابوظبی که ویزا رو درست کنن؟

فکر کنم باید شخصا برید اونجا توضیح بدید !
اول له مکاتبه با سفارت با ایمیل داشته باشید و بگید که مشکل کجاس تا بهتون بگن کی برید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، m.mina ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان