کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-02-26 ساعت 17:26)soli asali نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 16:33)pardis58 نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 14:26)soli asali نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 14:05)pardis58 نوشته:  سلام دوستان
من و خانمم ویزا رو گرفتیم و عید قراره بریم امروز ویزای خانمم رو چک می کردم توی ویزا اسمش رو یه حرف y اضافه گذاشتن ولی روی پاکت و مدارک درست تایپ کردن باید ویزا رو بفرستیم عوض کنن یا نه مشکلی پیش نمیاد

باید ببرید و قبل از ورود درستش کنید !

یعنی بفرستم ابوظبی که ویزا رو درست کنن؟

فکر کنم باید شخصا برید اونجا توضیح بدید !
اول له مکاتبه با سفارت با ایمیل داشته باشید و بگید که مشکل کجاس تا بهتون بگن کی برید !

ایمیل زدم این جواب رو دادن
Well if your name is spelled wrongly in your passport, you must arrange to
> bring it back for us to correct it. You may drop off the passport and the
> visa package to us on any working day at 2pm.
ولی فقط توی ویزا اشتباه کردن
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، mohamad92 ، m.mina ، alirezanz ، nedaba
(2014-02-26 ساعت 14:57)nedafarsi نوشته:  من یه سوالی داشتم
آدرسی که من برای گرین کارت دادم واسه ایندیاینا هست ولی ورودم از تگزاسه، از اونجایی که هنوز جای قطعی رو برای اقامت پیدا نکردم و ممکنه مجبور بشم چندین مرتبه محل اقامتم رو عوض کنم. میخوام بدونم اشکالی پیش میاد اگر توی فرودگاه تغییر آدرس ندم؟؟ که یعنی اینطوری گرین کارت بره ایندیانا

دوست عزیز هیچ اجباری در تغییر ادرس اولیه وجود ندارد نهایتا دوستتون گرین کارت رو واستون ارسال می کنند حتی ممکن است عدم تغییر ادرس در تسریع روند دریافت گرین کارت تاثیر هم داشته باشید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، lighter ، soli asali ، behfaza ، aghaghia ، kasrafo ، nasim ، kage.omid ، m.mina ، ojee ، mehdi2014 ، alirezanz ، nedaba ، gema ، A_A
سلام بر همه دوستان

من الان بلیط الکترونیکی برای 16 اردیبهشت دارم حالا یه سوال

این بلیط رو میتونم الان به بانک ارایه بدم و دلار بگیرم و دوباره در سال 93 با همین بلیط یه بار دلار دولتی بگیرم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، m.mina ، ojee ، alirezanz ، nedaba
(2014-02-26 ساعت 19:54)vistac نوشته:  سلام بر همه دوستان

این بلیط رو میتونم الان به بانک ارایه بدم و دلار بگیرم و دوباره در سال 93 با همین بلیط یه بار دلار دولتی بگیرم؟

اقدام برای گرفتن دلار دولتی زودتر از یک هفته قبل از پرواز ممکن نیست !
پاسخ
(2014-02-26 ساعت 17:29)pardis58 نوشته:  ایمیل زدم این جواب رو دادن
Well if your name is spelled wrongly in your passport, you must arrange to
> bring it back for us to correct it. You may drop off the passport and the
> visa package to us on any working day at 2pm.
ولی فقط توی ویزا اشتباه کردن

دوست عزیز، حتما بقیه مدارک رو هم با پاسپورت ببرید حتی اگر درست باشند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ

حتی اگر هم میشد...مگر در سال 92 برای مصاحبه از ارز دولتی استفاده نکردید؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، Soroush.namjoo ، mohamad92 ، m.mina ، alirezanz ، nedaba
(2014-02-26 ساعت 18:24)KIMIA2005 نوشته:  
آدرسی که من برای گرین کارت دادم واسه ایندیاینا هست ولی ورودم از تگزاسه، از اونجایی که هنوز جای قطعی رو برای اقامت پیدا نکردم و ممکنه مجبور بشم چندین مرتبه محل اقامتم رو عوض کنم. میخوام بدونم اشکالی پیش میاد اگر توی فرودگاه تغییر آدرس ندم؟؟ که یعنی اینطوری گرین کارت بره ایندیانا

دوست عزیز هیچ اجباری در تغییر ادرس اولیه وجود ندارد نهایتا دوستتون گرین کارت رو واستون ارسال می کنند حتی ممکن است عدم تغییر ادرس در تسریع روند دریافت گرین کارت تاثیر هم داشته باشید ...

مرسی علی جان از راهنماییتون
پس مطمعنید ورود من از یک ایالت و شروع فرآیند صدور گرین کارت از ایالت دیگه مغایرتی نداره؟
در مورد سوشال و ولکام لتر چی؟ اونها هم میره به آدرس ایندیانا؟ و این که من از تگزاس میتونم فرآیند صدورش رو پیگیری کنم و سوشال نامبرم رو بگیرم؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، m.mina ، alirezanz ، nedaba
(2014-02-27 ساعت 02:05)قصه گو نوشته:  

نه استفاده نکردم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mohamad92 ، m.mina ، alirezanz ، nedaba
(2014-02-27 ساعت 12:10)nedafarsi نوشته:  

پس مطمعنید ورود من از یک ایالت و شروع فرآیند صدور گرین کارت از ایالت دیگه مغایرتی نداره؟
در مورد سوشال و ولکام لتر چی؟ اونها هم میره به آدرس ایندیانا؟ و این که من از تگزاس میتونم فرآیند صدورش رو پیگیری کنم و سوشال نامبرم رو بگیرم؟

مشکلی نیست دوست عزیز شماپس از ورودتون و نیز ساخت اکانت وپرداخت 165 دلار روند صدورگرین کارت واستون شروع خواهد شدوبه ادرسی که اعلام کردید ارسال می شه
واسه سوشیال هم یک هفته تا ده روزپس از ورود شما می تونید از طریق همون ایالت ورود تون تگزاس اقدام کنید تا زودتر بدستتون برسه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
(2014-02-27 ساعت 15:29)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 12:10)nedafarsi نوشته:  

مشکلی نیست دوست عزیز شماپس از ورودتون و نیز ساخت اکانت وپرداخت 165 دلار روند صدورگرین کارت واستون شروع خواهد شدوبه ادرسی که اعلام کردید ارسال می شه
واسه سوشیال هم یک هفته تا ده روزپس از ورود شما می تونید از طریق همون ایالت ورود تون تگزاس اقدام کنید تا زودتر بدستتون برسه

خیلی جالبه، با این که اطلاعاتی کسب کرده بودم فکر میکردم پروسه ولکلم لتر، سوشال و گرین کارت یه جورایی به هم مرتبط هستن و هرسه به یک آدرس یعنی آدرسی که برای گرین کارت در فرم های اولیه تعیین کردیم فرستاده میشن. پس باید به اداره سوشال برم و اونجا آدرس جدیدم رو در هیوستون بدم تا سوشالم به آدرس تگزاسم پست بشه
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، m.mina ، alirezanz ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-02-27 ساعت 12:22)vistac نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 02:05)قصه گو نوشته:  

نه استفاده نکردم

فکر نمی کنم امکان پذیر باشه چونن شما دلار را در فرودگاه می تونید بگیرید و روی یک بلیط به شما دو بار دلار نمی دن ضمناً سهمیه هر سال فقط برای همون سال قابل استفاده است
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: vistac ، soli asali ، aghaghia ، قصه گو ، ffrfar ، Sam2014 ، mohamad92 ، m.mina ، hamid_fs3 ، mehdi2014 ، alirezanz ، aaraam ، nedaba ، A_A
سلام دوستان
همسر من برنده اصلی بودن یعنی dv-1 و من هم dv-2 هستم الان 1 ماه هست که برگشتیم گرین کارت و آی دی ها به آدرسی که دادیم ارسال شده حالا میخوام بدونم اگر همسرم که برنده اصلی هست نتونه فعلا برگرده ...آیا من میتونم به تنهایی با گرین کارته خودم وارد آمریکا بشم؟ یا حتما باید برنده اصلی هم با من بیاد؟
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، m.mina ، hamid_fs3 ، alirezanz ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-03-03 ساعت 10:53)poonehpopo نوشته:  سلام دوستان
همسر من برنده اصلی بودن یعنی dv-1 و من هم dv-2 هستم الان 1 ماه هست که برگشتیم گرین کارت و آی دی ها به آدرسی که دادیم ارسال شده حالا میخوام بدونم اگر همسرم که برنده اصلی هست نتونه فعلا برگرده ...آیا من میتونم به تنهایی با گرین کارته خودم وارد آمریکا بشم؟ یا حتما باید برنده اصلی هم با من بیاد؟
با سلام به شما دوست عزیز
شما می توانید به تنهایی با گ ر ی ن کارت خودتان وارد آ م ر ی ک ا شوید و لزومی ندارد که برنده شما را همراهی کند.
در مرحله اول و قبل از اولین ورود به خاک آ م ر ی ک ا لازم بود که برنده اصلی و همراهان باهم وارد شوند یا اول برنده اصلی و سپس همراهان.شما هم که به سلامتی این مرحله را با موفقیت گذراندید.
پیروز و سربلند باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
با سلام
خدمت همه دوستان
من سوالی داشتم
پرواز من ترکیش است و میدانم که میتونم 2 تا چمدون 25 کیلویی ببرم
سوالیم اینه که من میتونم به جای 2 تا چمدون 25 کیلویی یک چمدان ببرم با وزن 35 کیلو؟
البته با رعایت ابعاد چمدان
ممنون میشم کسانی که تجربه اون رو داشتن به من بگن
Case Number : 2014AS000024XX
تاریخ رویت قبولی : 3may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 03jun2013
کارنت : 20sep2013
دریافت نامه دوم:21 OCT
مکان مصاحبه :Ankara ولی Yerevan افتاد
زمان مصاحبه: 12DEC
زمان گرفتن ویزا: 19DEC
ورود به آمریکا:ویرجینیا 21March
ایرلاین:ترکیش
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، m.mina ، nedaba
(2014-03-03 ساعت 18:31)nazila5959 نوشته:  با سلام
خدمت همه دوستان
من سوالی داشتم
پرواز من ترکیش است و میدانم که میتونم 2 تا چمدون 25 کیلویی ببرم
سوالیم اینه که من میتونم به جای 2 تا چمدون 25 کیلویی یک چمدان ببرم با وزن 35 کیلو؟
البته با رعایت ابعاد چمدان
ممنون میشم کسانی که تجربه اون رو داشتن به من بگن

سلام دوست عزیز پرواز من با اتحاد بود و دقیقا همین مسله واسم پیش اومد و موقع چک-این کردن گفت که باید دو قسمتش کنم وگرنه جریمه میخوره بهم شما اگه دو تا کیف 25 کیلویی داشته باشی مشکلی پیش نمیاد. موفق باشی وپرواز خوبی داشته باشید
2014AS000017XX, Abudhabi
, [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان