موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان کسی گرین کارتشو گرفته و برگشته به ایران و بدون گرفتن پاس سفید بیش از یکسال در ایران مانده و سپس برگشته به آمریکا؟ تجربه عملی از این موضوع داشته باشه.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
زماني كه ما براي بيمه اقدام كرديم ادرس يك بيمارستان را اداره سوشيال سرويس به ما داد و گفت تا زماني كه مداركتان بررسي ميشود اگر مشكلي برايتان پيش امد مي توانيد به اين بيمارستان مراجعه نماييد.ولي من در مورد هزينه هاي بيمارستان مذكور چيزي نمي دانم چون ما به آن بيمارستان نرفتيم.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
پست موقت
\سلام بچه ها
میتونید به من بگویید ابتدا وانتهای تاریخ سال تحصیلی دبیرستان در امریکا چه وقت هست ؟
ممنون از بزرگواریتان
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان موقعی که ما وارده فرودگاه امریکا شدیم
همان مدارکی که به سفارت تحویل دادیم و به امور مهاجرتی برای گرین کارت
بدیم؟
و دومین سوال برای داشتن گرین کارت همانند ssn نیازی به ضامن هست یا نه؟
و در اخر
من که دارم میرم کالج برای فعال سازی گرین کارت ادرس کالجو بدم یا ادرس
فامیل ؟ از نظر شما ادرس کالج و بدم مشکلی پیش نمیاد؟
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزیز،میخواستم بپرسم فقط همان ویزا که تو پاسپورتمون خورده برای رسیدن به آمریکا کافیه؟ یعنی ما که پروازمون دو استاپه است و تو دوحه قطر دوساعت توقف داریم نیازی به ویزای قطر نداریم؟ دوستانی که رفتند مشکلی از این نظر نداشتند؟ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-28 ساعت 04:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-28 ساعت 04:16 توسط aaraam.)
(2015-04-27 ساعت 23:41)khatarnak نوشته: دوستان موقعی که ما وارده فرودگاه آمریکا شدیم
بدیم؟
و در اخر
سلام دوست من
1-همون مدارکو تو یه پاکت زرد بهتون میدن که تو اولین فرودگاه آمریکا تحویل میدین.
2-اگر منظور شما از ضامن، اسپانسر هست کسانی که با ویزای لاتاری میان ملزم به معرفی اسپانسر نیستن و اکثرا با نامه تمکن مالی از بانک، رفتن مصاحبه و نه مدارک اسپانسر. تو این شرایط وقتی میان امریکا برای دریافت گرین کارت یا شماره سوشال نیاز به اسپانسر ندارن. اگر هم منظورتون اسپانسر نیست که گرفتن گرین کارت یا سوشال ضامن نمیخواد.
اگر ویزای شما از نوع دیگه ای هست (غیر لاتاری) توصیه میکنم تو تاپیک خودش بپرسید تا بهتر راهنماییتون کنن.
3-برای آدرس شخصا فکر میکنم آدرس فامیل بهتر باشه. از دوستان دیگه خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره به اشتراک بذاره.
موفق باشین.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-28 ساعت 04:13)aaraam نوشته: (2015-04-27 ساعت 23:41)khatarnak نوشته: دوستان موقعی که ما وارده فرودگاه آمریکا شدیم
بدیم؟
و در اخر
سلام دوست من
1-همون مدارکو تو یه پاکت زرد بهتون میدن که تو اولین فرودگاه آمریکا تحویل میدین.
2-اگر منظور شما از ضامن، اسپانسر هست کسانی که با ویزای لاتاری میان ملزم به معرفی اسپانسر نیستن و اکثرا با نامه تمکن مالی از بانک، رفتن مصاحبه و نه مدارک اسپانسر. تو این شرایط وقتی میان آمریکا برای دریافت گرین کارت یا شماره سوشال نیاز به اسپانسر ندارن. اگر هم منظورتون اسپانسر نیست که گرفتن گرین کارت یا سوشال ضامن نمیخواد.
اگر ویزای شما از نوع دیگه ای هست (غیر لاتاری) توصیه میکنم تو تاپیک خودش بپرسید تا بهتر راهنماییتون کنن.
3-برای آدرس شخصا فکر میکنم آدرس فامیل بهتر باشه. از دوستان دیگه خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره به اشتراک بذاره.
موفق باشین.
سلام بر دوستان
در تکمیل فرمایشات آرام عزیز :
1- مدارک شما ( پاکت زرد دربسته که گوشه نداره و توسط سفارت پلمب شده ) در اولین محل ورود به آمریکا ( عموماً فرودگاه ) تحویل مامور مربوطه می گردد ( مامور CBP) .
استثناً اگر از طریق ابوظبی و با ایرلاین الاتحاد تشریف ببرید عمه ریکا ، در ابوظبی این کار انجام می شود .
2- برای گرفتن SSN نیازی به ضامن یا اسپانسر نمی باشد .
3- آدرس محل سکونت را باید بدهید ولو اینکه منزل اقوام و بصورت موقت باشه . این آدرس شما خواهد بود و در موقع ثبت نام در کالج هم آدرس محل سکونت را از شما خواهند خواست و با شما با همین ادرس مکاتبه خواهد شد ( میدانید که دریافت گرین کارت ، SSN وووو از طریق پست دولتی آمریکا است ) بنابراین دادن آدرس کالج صحیح نیست .
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
همين الان إز انگشت نگاري پاس سفيد اومدم
براحتي انجام گرفت
الان برأي خروج إز أمريكا مشكلي ندارم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
چرا چی شده؟ عکس قفسخ سینه که داریم. واسه 4-5 ماه قبله
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
روزي كه گذشت دومين سالگرد قبوليمون بود دوستان
هوراييييييي
سوتييييييي
دستييييييييي
تبريكي
انگار يادتون رفته ???
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
اتفاقاً لحظه به لحظه اشو دارم مرور مي كنم.اينكه دخترم بي صدا اسم من و باباشو وارد كرد، براي باباش متن عدم پذيرش اومد و واسه من متني كه اسم شما موجود نيست!! و بعد دخترم تصميم گرفت جاي اسم و فاميل رو عوض كنه ، و اون وقت بود كه با بغض و گريه ي خوشحالي گفت : اسامي برندگان لاتاري رو چك كردم و مامان برنده شده! و مامانش و باباش با بهت و ناباوري به دخترشون نگاه مي كردند.
قرار گذاشتيم كسي فعلا خبردار نشه تا كارهامون رو رديف كنيم ، ولي چون پسر خواهرم هم داشت تدارك كانادا رو مي چيد ، اولين نفر به اون زنگ زدم ولي يادم رفت بهش بگم به كسي نگو!! به قول آقاي همساده ، دست بر قضا همون شب نامزدي پسر برادرم بود و پسر خواهرم زنگ ميزنه كه بهش تبريك بگه و بگه كه چه خاله ي خوش شانسي داره و اينجوري شد كه كاملاً نا خواسته همه ي فاميل خبردار شدند! و تمام يك سالي كه در انتظار گذشت مي گفتيم حالا اگه نشد خودمون هيچ، جواب بقيه رو چي بديم! كه به كدامين گناه؟!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤