کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
من ١٣ نوامبر براي بار اول رفتم. ١٣ مي ميشه ٦ ماهه اولم ولي بدلايلي امكانش رو ندارم كه برم، اگر نرم براي ٦ ماه بعد يا يكسال بعد برم فاجعه اي در انتظار خواهم داشت ؟
سري پيش كه برميگشتم نه مهري زدن تو پاسم نه جايي چيزي ثبت مردن، فقط يه خانمي نشيته بود بليط رو نگاه ميكرد و ميگفت برو.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-05 ساعت 10:09)kingrokh نوشته:  سلام
من ١٣ نوامبر براي بار اول رفتم. ١٣ مي ميشه ٦ ماهه اولم ولي بدلايلي امكانش رو ندارم كه برم، اگر نرم براي ٦ ماه بعد يا يكسال بعد برم فاجعه اي در انتظار خواهم داشت ؟
سري پيش كه برميگشتم نه مهري زدن تو پاسم نه جايي چيزي ثبت مردن، فقط يه خانمي نشيته بود بليط رو نگاه ميكرد و ميگفت برو.
با سلام
6 ماه را از تاریخ خروجتون حساب کنید (مثلاً اگر 2 ماه آنجا بودید 13 جولای موعد 6 ماهتون میشود ). در زمان خروج درسته که مهری تو پاستون نمی خوره ولی اطلاعات خروجتون ثبت می شود .( همونجایی که موقع خروج بلیط و مدارک شناسایی تون را کنترل می کنند )
شما تا یکسال با گرین کارت و بیش از یکسال تا دو سال با Reentry Permit می توانید وارد عمه ریکا شوید و معمولاً در حالت زیر یکسال گذشت می کنند و کاری ندارند . ( البته تکرار این مورد منجر به بازخواست و احتمالاً تذکر درج در پرونده می شود )
شما سعی کنید حتماً زیر یکسال بروید و اگر نمی خواهید یا نمی توانید بمانید پاس سفید بگیرید و در آن صورت می توانید تا دو سال خارج از عمه ریکا باشید .
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mpas89 ، reza_norouzi ، shadi79 ، sh_mm10 ، آلیس-1980 ، nedaba
سلام دوستان من جمعه گرین کارتم رسید درست 34 روز بعد از ورودم به آمریکا من خداروشکر دردسر نکشیدم سر اومدن گرین کارتم امیدوارم برای بقیم همین طور باشه،هنوز کار پیدا نکردم،هنوز نتونستم ماشین بخرم،امتحان گواهینامم رو آیین نامه رو بالاخره قبول شدم البته من انگلیسی امتحان دادم فارسی هم میشه ولی جایی که برای فارسی امتحان دادن بود نزدیک به محل زندگی من وینتکا بود که باید وقت میگرفتم خیلی دیر وقت میداد،خلاصه بگم براتون به سفر به سن دیگو رفتم واقعا زیبا بود شاید در آینده برم سن دیگو زندگی کنم.فردا جواب لاتاری 2016 میاد امیدوارم یکی از برنده ها خانواده من باشن.19 می امتحان عملی گواهینامه دارم،اینجا از بس قانونمند هستن رانندگی سخت میشه وگرنه در کل راحته رانندگی اینجا.سن دیگو با قطار رفتم تقریبا 4 ساعت راه بود ولی انقدر قطار راحت بود من اصلا متوجه زمان نشدم و منظره ها زیبا بودن اسم قطار امترک بود از ایستگاه چت ورت به آخرین ایستگاه سن دیگو که اسمش سانتافه بود هزینه هر مسیر 40$ در مجموع 80$ شد،سن دیگو اگر رفتیین حتما به یگ بازاری هست به اسم سوآپ میت جمعه و شنبه و ب
یکشنبه ها هست چیزای خوبی پیدا میشه،اولد تون سن دیگو پر از وسایل مکزیکیاست که خیلی قشنگه،یه بستنی هم هست اونجا به اسم فرایز آیس کریم که جزو جاذبه های توریستی اون منطقه هستش حتما امتحان کنین.

سلام دوستان من جمعه گرین کارتم رسید درست 34 روز بعد از ورودم به آمریکا من خداروشکر دردسر نکشیدم سر اومدن گرین کارتم امیدوارم برای بقیم همین طور باشه،هنوز کار پیدا نکردم،هنوز نتونستم ماشین بخرم،امتحان گواهینامم رو آیین نامه رو بالاخره قبول شدم البته من انگلیسی امتحان دادم فارسی هم میشه ولی جایی که برای فارسی امتحان دادن بود نزدیک به محل زندگی من وینتکا بود که باید وقت میگرفتم خیلی دیر وقت میداد،خلاصه بگم براتون به سفر به سن دیگو رفتم واقعا زیبا بود شاید در آینده برم سن دیگو زندگی کنم.فردا جواب لاتاری 2016 میاد امیدوارم یکی از برنده ها خانواده من باشن.19 می امتحان عملی گواهینامه دارم،اینجا از بس قانونمند هستن رانندگی سخت میشه وگرنه در کل راحته رانندگی اینجا.سن دیگو با قطار رفتم تقریبا 4 ساعت راه بود ولی انقدر قطار راحت بود من اصلا متوجه زمان نشدم و منظره ها زیبا بودن اسم قطار امترک بود از ایستگاه چت ورت به آخرین ایستگاه سن دیگو که اسمش سانتافه بود هزینه هر مسیر 40$ در مجموع 80$ شد،سن دیگو اگر رفتیین حتما به یگ بازاری هست به اسم سوآپ میت جمعه و شنبه و ب
یکشنبه ها هست چیزای خوبی پیدا میشه،اولد تون سن دیگو پر از وسایل مکزیکیاست که خیلی قشنگه،یه بستنی هم هست اونجا به اسم فرایز آیس کریم که جزو جاذبه های توریستی اون منطقه هستش حتما امتحان کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، Sam2014 ، pari pariaaa ، nedaba ، shadi79 ، sh_mm10 ، artam2 ، behjat ، reza.aa ، aaraam ، sal0811 ، rbrb-2015
سلام.
کسی میدونه بعد چندروز ورود به امریکا از حالت accepted به حالت optimized میره؟ تو سایت elis
کیس نامبر:2015as3xx
California
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، shadi79
(2015-05-05 ساعت 08:56)negarpak نوشته:  
(2015-04-08 ساعت 23:47)آرزو فاضلی نوشته:  سلام
من ۵ ماه امدم و گرین کارتم هنوز نیومده بعد به اداره مهاجرت سر زدم گفتن باید خودت بری توی سایت و آدرس را عوض کنی وقتی توی سایت با اکانتم میرم بعدش access online code میخواهد کسی میدونه چه شماره ایی است و چی را باید زد؟
ممنون

يه شماره اى به ايميلتون مياد

2015AS19** 01 issued 02 AP

سلام ما هم همین مشکل رو داریم ، تازه شش ماه گذشته و گرین کارت هم نیامده ، چندین بار تلفن زدیم و کلی توضیح دادیم و گفتن بررسی میکنیم، دفعه آخر رفتیم اداره مهاجرت یه آدم بداخلاق به شانس ما خورد و گفت ممکنه تایکسال هم نیاد و جمله ای که بالای ویزاتون نوشته و مهری که توی فرودگاه خورده با شماره، نشون میده که ویزاتون تا یکسال اعتبار داره و با اون میتونین به کشورتون برین و برگردین، خلاصه ما دست از پا درازتر برگشتیم و هرچه بهش گفتیم مال بقیه یکماهه یا دو ماهه اومده گفت کیس تا کیس فرق داره
خلاصه اینکه اگر کسی اطلاعات دقیق تری داره مارو هم راهنمایی کنه لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، cello86
(2015-05-06 ساعت 05:20)sherry2 نوشته:  
من ۵ ماه امدم و گرین کارتم هنوز نیومده بعد به اداره مهاجرت سر زدم گفتن باید خودت بری توی سایت و آدرس را عوض کنی وقتی توی سایت با اکانتم میرم بعدش access online code میخواهد کسی میدونه چه شماره ایی است و چی را باید زد؟
ممنون

سلام ما هم همین مشکل رو داریم ، تازه شش ماه گذشته و گرین کارت هم نیامده ، چندین بار تلفن زدیم و کلی توضیح دادیم و گفتن بررسی میکنیم، دفعه آخر رفتیم اداره مهاجرت یه آدم بداخلاق به شانس ما خورد و گفت ممکنه تایکسال هم نیاد و جمله ای که بالای ویزاتون نوشته و مهری که توی فرودگاه خورده با شماره، نشون میده که ویزاتون تا یکسال اعتبار داره و با اون میتونین به کشورتون برین و برگردین، خلاصه ما دست از پا درازتر برگشتیم و هرچه بهش گفتیم مال بقیه یکماهه یا دو ماهه اومده گفت کیس تا کیس فرق داره

دقيقا لحظه اى كه اكسس كد ميخواد ايميلى كه باهاش تو سايت وارد شديد رو باز كنيد براتون اكسس كد رو ايميل ميكنن طى چند ثانيه يه گوشه چشمى ام به spam داشته باشيد

2015AS19** 01 issued
02 administrative process

(2015-05-06 ساعت 05:20)sherry2 نوشته:  
ممنون

دقيقا لحظه اى كه اكسس كد ميخواد ايميلى كه باهاش تو سايت وارد شديد رو باز كنيد براتون اكسس كد رو ايميل ميكنن طى چند ثانيه يه گوشه چشمى ام به spam داشته باشيد

2015AS19** 01 issued
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba
(2015-05-06 ساعت 01:50)bahreini.ehsan نوشته:  سلام.
کسی میدونه بعد چندروز ورود به آمریکا از حالت accepted به حالت optimized میره؟ تو سایت elis

اگر ١٦٥ دلار رو قبل از ورود پرداخت كرده باشيد ١ الى ٢ هفته اگر نه يك هفته پس از پرداخت

2015AS19** 01 issued
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
پاسخ
تشکر کنندگان: bahreini.ehsan ، nedaba ، sh_mm10 ، kaamiran
سلام
بلاخره براي دومين بار گرين كارت من بعد از تصحيح دو هفته پيش امد دلم براي تك تكتان تنگ شده بود اما خوب رمز عبور را گم كرده بودم به هر حال موفق باشيد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
سلام بر دوستان قديمى.انقدر زندگى اينجا ما رو تو خودش غرق كرده كه نميرسم بيام و پست بذارم ولى دورادور پست هاتون و موفقيت هاتونو پيگيرى ميكنم و خوشحالم براى همه تون كه خدا رو شكر در وضعيت مطلوبى هستيد.
خودمونيم زندگى در آمريكا هم براى خودش داستانيه هاااااا... همش كارررررر و كاررررررر و كارررررر.
راستى گرين كارت هاى ما هم بعد از نزديك 6 ماه كه از ورودمون ميگذشت اومد به فاصله ى 3 هفته از همديگه.نگران نباشيد،مياد بالاخره.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
پاسخ
همش كار و پرداخت بيمه و ماليات. واسه اينكه بتونم ماليات و بيمه رو پرداخت كنم يازده دوازده ساعت كار مي كنم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
صرفاً ابراز وجود و دلتنگی برای 2014 یی ها... فکر کنم هممون دلمون برای اون روزا تنگ شده، منکه وقتی بهش فکر میکنم بغضم میگیره.چه زود دیر میشه. یک سال اومدیم،یک سال کار و کار و کار، همه چیز مثل یک چشم رو هم گذاشتن گذشت. امیدوارم هرجا باشید موفق و پرامید و لبی خندان داشته باشید.
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014
پاسخ
درود به همه دوستان عزیزم
خوشحالم که همه کم کم دارن زندگیشونو میسازن و پیش میبرن.
آره اینجا چاره گذران زندگی، سخت کار کردنه. منم به زودی کار دومو هم شروع میکنم!
آره کار دوم! سخته اما دلپذیره چون من واقعاً کارو دوست دارم و تو کشوری که به هر نوع تفکر و عقیده احترام میزارن کار کردن واقعاً دلپذیر میشه (تفکرو مطمئنم اما در مورد عقیده یکم مشکوکم!).
مواطب هم باشین و هیچوقت ناامید نشین.
شاد باشین.
پاسخ
دوستان من یه سوال دارم
با این مهر و اعتبار یکساله که در پاس ما در لحظه ورود میزنن آیا میشه پیش از اومدن گرین کارت از آمریکا خارج شد و دوباره برگشت ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba
(2015-05-08 ساعت 21:36)زمانی نوشته:  دوستان من یه سوال دارم
با این مهر و اعتبار یکساله که در پاس ما در لحظه ورود میزنن آیا میشه پیش از اومدن گرین کارت از آمریکا خارج شد و دوباره برگشت ؟
بله، با خوردن مهر توی پاستون اون ویزا،حکم گرین کارت یکساله رو داره.
پاسخ
(2015-05-05 ساعت 10:09)kingrokh نوشته:  سلام

سلام دوست عزیز
اگه درست یادم باشه تو سفرنامه ابوظبی نوشته بودین روز مصاحبه ریجکت شدین من بعدا جایی مطلبی در مورد اینکه نتیجه مصاحبه عوض شده باشه و شما ویزا گرفته باشین نخوندم مشکلتون چطوری حل شد؟
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Sam2014 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان