موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 21:36)زمانی نوشته: دوستان من یه سوال دارم
با این مهر و اعتبار یکساله که در پاس ما در لحظه ورود میزنن آیا میشه پیش از اومدن گرین کارت از آمریکا خارج شد و دوباره برگشت ؟
همونطور كه گفتم من گرين كارتم تقريبا 6ماه بعد از ورودم اومد.تو اين مدت 6ماه كه صدور كارتم تو پروسه بود بخاطر يه عمل جراحى مجبور شدم يكماه برگردم ايران.يعنى با همين ويزاى مهر خورده.
تو مسير برگشت به امريكا كارمنداى قطرى تو فرودگاه امام خمينى كاسه ى داغ تر از آش شده بودند و كلى سوال پيچمون كردن و با سوپروايزر و بالادستى هاشون چك كردن مورد ما رو تا گذاشتن بريم.
تو دوحه هم با وقاحت ما رو از صف سوار شدن به هواپيما كشيدن بيرون و گفتن نميشه بريد،من كلى براشون توضيح دادم و اون جمله ى تو ويزارو نشونشون دادم كه در صورت مهر خوردن ويزا تا يكسال حكم گرين كارت داره .سرتونو درد نيارم اصلا هيچى نميفهميدن،اينقدر رفتن و اومدن و با امريكا چك كردن كه آخر با معذرت خواهى گفتن حق با شماست،بفرماييد سوار بشيد!!!چيزى كه براى ما موند اعصاب خرديش بود فقط!
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-17 ساعت 06:23)KIMIA2005 نوشته: عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
عليك سلام على اقامهاجر
بقول شاعر
چون ماه نهفته در پس ابر رخساره به ما نمي نمايى
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
اميدوارم همتون خوب باشين و زندگي در شرايط جديد همونطوري باشه كه انتظارشو داشتين.
تو اين مدت به دليل گرفتاريهاي مهاجرتي كمتر فرصت كردم بيام اينجا ولي دورادور جوياي احوال همه بچه هاي با حال 2014 اي بودم.
راستش ما يه سفر 2 هفته اي داشتيم به يو اس و برگشتيم، گرين كارتمون دستمون رسيد ولي سوشيال نه، حالا سري بعد بايد بريم و دوباره اقدام كنيم.
حدود 2 هفته ديگه دوباره عازميم. دو تا سوال داشتم:
1- با توجه به اينكه اين سري با گرين كارت از كشور خارج مي شيم، لازمه كه عوارض خروج از كشور پرداخت كنيم؟!
2- ارز مسافرتي به دارندگان گرين كارت تعلق مي گيرد يا نه؟
ممنون از همه، ايشالله به همه آرزوهاتون برسين
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
انرژی مثبت رو هرچه بیشتر تقسیمش کنیم بیشتر میشه.
برای همتون آرزو میکنم به هرچی که میخواین برسین.
فقط امید و لبخند یادتون نره! من به معجزه لبخند ایمان دارم!
شاد باشین.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ارز مسافرتي به دارندگان گرين كارت تعلق نمي گيره. اين تسهيلات (!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟) بسكه اختلاف ارز دولتي با ارز آزاد زياده!! فقط براي مسافران سياحتي زيارتي تدارك ديده شده.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شهریور 2013 به آمریکا رفتیم و آبانماه همان سال به ایران برگشتیم و گرین کارتامون هم گرفتیم الان بیش از یکسال و اندی است که از خاک آمریکا بیرون هستیم و پاس سفید هم نگرفتیم اگر الان به امریکا سفر کنیم چه پیشامدی در انتظارمان هست؟
باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-20 ساعت 13:44)sadfar نوشته: سلام دوستان
شهریور ۲۰۱۳ به آمریکا رفتیم و آبانماه همان سال به ایران برگشتیم و گرین کارتامون هم گرفتیم الان بیش از یکسال و اندی است که از خاک آمریکا بیرون هستیم و پاس سفید هم نگرفتیم اگر الان به آمریکا سفر کنیم چه پیشامدی در انتظارمان هست؟
باسپاس
صد در صد مورد مواخذه آفیسر قرار خواهید گرفت و احتمالا باید در دادگاه دلیلی قانع کننده بیاورید که 1/5 غیبتتون رو توجیه کنه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال داشتم. سایت نوشته کارت من در حال صادر شدنه حالا تا وقتی که بخواد پست بشه و به دستم برسه چقدر تقریبا طول میکشه ؟
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
راستي آقا مهدي عزيز ، يادم رفت بگم كه عوارض خروج از كشور رو حتما بايد بديد ، همون نفري ٧٥ هزار تومن ناقابل!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان خوبم ، يه وقت همه ي پس اندازتون رو تبديل به دلار نكنيد و با خودتون بياريد اينجا. چون اينجا بايد كار كنيد، دلار در بياريد ، و دلار خرج كنيد. داشتن پس انداز وسوسه ي ناخنك زدن رو افزايش ميده ، ميگيد خونه ي خوب ، ماشين خوب ، ولي تا كار خوب نداشته باشيد خطرناكه!! پولي رو كه توي ايران به زحمت جمع كرديد ، يهو به آخر مي رسه. به نظرم يه مقدار از پولتون رو توي همون حساب بانكي با سود بالا نگه داريد واسه روز مبادا. ديدم كه مي گم!!!!!!!