کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
تبریک میگم به همه دوستان تازه وارد و اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
پاسخ
(2014-05-30 ساعت 12:35)spider007 نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم. توی فرمهای سری اول من تیک زدم که با خانواده وارد آمریکا میشم. آیا الان میشه خودم زودتر برم و بعد از حدود یک ماه همسر و پسرم بیاند یا حتما باید باهم وارد آمریکا بشیم؟
سلام

اگه شما برنده اصلی هستین مشکلی نیست.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، aghaghia ، soli asali ، shadi79 ، spider007 ، kage.omid ، estanfordbineh ، mehdi2014 ، A_A
عجب تاپيك با حاليه. خوبيش اينه همه همديگه رو ميشناسيم ، احساس غريبي نمي كنيم. از امروز زندگي يه جور ديگه قراره بهمون لبخند بزنه. پيش به سوي فردايي نامعلوم......
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-05-31 ساعت 12:36)قصه گو نوشته:  عجب تاپيك با حاليه. خوبيش اينه همه همديگه رو ميشناسيم ، احساس غريبي نمي كنيم. از امروز زندگي يه جور ديگه قراره بهمون لبخند بزنه. پيش به سوي فردايي نامعلوم......

به به سلام قصه گوی مهربون با آرزوهای قشنگشون رویت شدن د راین تاپیک!!!
به سلامتی تبریک میگم ببینم اینجا چطوری آرزو میکنیاااااا Big Grin Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_a ، pari pariaaa ، soli asali ، noobnoobi ، farshad varaste ، mehdi2014
(2014-05-27 ساعت 17:34)spv نوشته:  دوستان سلام
شما مسیرتون بگین من با 3%تا 4% پایینتر اعلام کنم براتون بعد بگم برید کدام آژانس بگیرید
اینم کمکی که از ما بر میاد فقط تاریخ را هم اعلام کنید

سه نفر براي سياتل ١٥آگوست.اگر اين پست منتقل شد توي تاپيك بهترين اير لاين خبرم كنيدBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: m_yek ، maryam_a ، pari pariaaa ، soli asali ، shadi79 ، noobnoobi ، kage.omid ، mehdi2014
اگه سولي جون بياد بعد از منتظر سرا ، يه پرواز سرا راه بندازه ، من با كلي "آرزوي بهترين پرواز و بهترين ورود "در خدمت دوستان باقي ميمونم.Big Grin
پاسخ
اگه دوستان تمایل داشته باشن میتونیم تو همین سایت منتظرسرا یه نقشه درست کنیم که نشون بده هرکدوم از دوستان کجا زندگی میکنن در یو اس.
پارسال یه همچین چیزی شکل گرفت اما ادامه دار نبود ! و زیاد استقبال نشد Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
(2014-05-31 ساعت 12:51)قصه گو نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 17:34)spv نوشته:  دوستان سلام
شما مسیرتون بگین من با 3%تا 4% پایینتر اعلام کنم براتون بعد بگم برید کدام آژانس بگیرید
اینم کمکی که از ما بر میاد فقط تاریخ را هم اعلام کنید

سه نفر براي سياتل ١٥آگوست.اگر اين پست منتقل شد توي تاپيك بهترين اير لاين خبرم كنيدBig Grin
سلام بلیط یکسر می خواهین یا با برگشت ؟ اگر تاریخ را چند روز عقب جلو کنم مشکلی نداره؟
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، pari pariaaa ، قصه گو ، mehdi2014
(2014-05-31 ساعت 18:22)soli asali نوشته:  اگه دوستان تمایل داشته باشن میتونیم تو همین سایت منتظرسرا یه نقشه درست کنیم که نشون بده هرکدوم از دوستان کجا زندگی میکنن در یو اس.

من موافقم البته اگر ما هم سبز شدیم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، mehdi2014
(2014-05-31 ساعت 21:32)عراقی نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 18:22)soli asali نوشته:  اگه دوستان تمایل داشته باشن میتونیم تو همین سایت منتظرسرا یه نقشه درست کنیم که نشون بده هرکدوم از دوستان کجا زندگی میکنن در یو اس.

من موافقم البته اگر ما هم سبز شدیم

منم موافقم و سبز شدم Smile
لطفاً بگین چجوری شروع کنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، spv ، soli asali ، kage.omid ، farshad varaste ، قصه گو ، mehdi2014 ، امین 13
بچه ها کی در مورد پروازای ترکیش ایر از تهران به آمریکا چیزی میدونه ؟ لطفا تجربیات و دانسته هاتون رو بگید ممنون
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
(2014-05-31 ساعت 22:27)moqadam نوشته:  بچه ها کی در مورد پروازای ترکیش ایر از تهران به آمریکا چیزی میدونه ؟ لطفا تجربیات و دانسته هاتون رو بگید ممنون

در چه موردیش؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
من یه نصفه روز رفتم جایی ببین اینجا چه حکومتی راه انداختن این تازه وارداااااااااااااااااااااااااااااا
بچه ها منم با نقشه موافقم ولی فقط این نباشه اطلاعات بیشتری داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، maryam_a ، soli asali ، kage.omid ، farshad varaste ، mehdi2014
دوستان بحث های مربوط به خرید بلیط و ایرلاین و غیره به تاپیک بهترین ایرلاین برای سفرهای خارجی منتقل شدند، لطفا به این تاپیک مراجعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
سلام به دوستان ديروز id كاليفرنياي خانومم اومد براي من نه هنوز در ضمن دوستان دعا كنيد فردا با نامه اول كه اومده ميخوام براي پاس سفيد براي انگشت نگاري برم دعا كنيد كارمونو انجام بدند چون 8 جون داريم برميگرديم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان