کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام بچه ها ماهم منتقل شديم اينجا
عالى. اينجا كه همه اشناهستند
ماراهم درجمعتون بپذيريد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
(2014-06-05 ساعت 08:37)Vahid2014 نوشته:  سلام بچه ها ماهم منتقل شديم اينجا
ماراهم درجمعتون بپذيريد

سلام دوست من
خيلي خوش اومدين صفا آوردين قدمتون روي چشم.
هر كمكي ازمون بربياد در خدمتيم.
سوال از شما جواب از ما Big Grin
پاسخ
با سلام به دوستان عزیز مهاجرسرایی
من و همسرم تقریباً 2 ماه است وارد شهر هیوستون شدیم . یه راهنمایی از ذوستان می خواستم . گرین کارتم را دریافت کردم ولی با وجود اینکه تمام مدارک ارسالی و حتی ویزای صادر شده برای من با تاریخ تولد درست صادر شده بود ولی با وجود این تاریخ تولدم در گرین کارت اشتباه خورده . اگه امکان داشته باشه می خواستم بدونم حال باید چکار کنم تا گرین کارت با تاریخ تولد صحیح دریافت کنم چه اقدامی کنم .
با تشکر
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
پاسخ
سلام دوستان من
يادمه يكي از دوستان پيشنهاد داده بود يه نقشه تهيه كنيم از مقاصد دوستاني كه به آمريكا عزيمت مي كنن تا بتونيم پراكندگي اونارو ببينيم. فك كنم ميشه ازين نقشه اطلاعات خوبي بدست آورد واسه راهنمايي دوستان جديد و كمك در صورت نياز.
من آمادگي خودمو اعلام كردم و مجدداً اعلام مي كنم Big Grin
كي ميخواد اين كارو به عهده بگيره؟ اگه كمكي خواستين در خدمتم.
شاد باشين.
پاسخ
(2014-06-05 ساعت 08:37)Vahid2014 نوشته:  سلام بچه ها ماهم منتقل شديم اينجا
ماراهم درجمعتون بپذيريد

آقا وحید خیلی خوش اومدی امیدوارم دوست و همراه خوبی برای تمام بچه های مهاجر سرا باشید و باشیم.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
پاسخ
(2014-06-05 ساعت 00:11)iris نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 22:57)عراقی نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 18:29)bahram2014 نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 09:16)iris نوشته:  سلام سلام
وای بچه ها من همه آشناهام دارند یکی یکی تو زرد از آب در میان ههههههههه، فکر کنم باید برم کامل هتل تا گرین کارتم بیاد، اشکال نداره البته رو پای خودم می ایستم تازه تا وقتی تجربیات شما هست جای نگرانی نیست
چند تا سوال
1- وقتی وارد آمریکا شدم کی می تونم حساب بانکی باز کنم ؟ بعد از دریافت ssn یا بدو ورود
2- کدوم بانک را توصیه می کنید
3-برای اجاره خونه وقتی گرین کارتمون بیاد دیگه مشکل نداریم؟ یعنی معرف و ضامن اینها نمیخواهیم

باز این خوبه من که داداشم تو زرد در اومد .Big Grin

انگار اونجا اینطوری رسمه ، خدایش رحمت کند اهل وفا را
کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من

نه بابا رسم چیه ! به نظرم یه لوطی گری و لارجی ذاتی میخواد
اتفاقا به نظرم اینا آدمهای ناموفقی هستند مخصوصا در آمریکا، چون زندگی در آمریکا یه جور زنجیره ای هست یعنی مثلا جامعه ایرانی پولشون تو خودشون میچرخه ، کره ای ها جدا چینی ها جدا و ...
دقیقا همینطوره به ذات آدما بستگی داره اتفاقا اینجوری من خوشحالم چون میدونم زودتر موفق میشم اینو بدونید هر چی به دیگران متکی باشید دیرتر موفق میشید . من با خیلی از آددما توی آمریکا حرف زدم .
پاسخ
سلام دوستان یه سوال داشتم
کسی هست که 165 دلار رو تو امریکا پرداخت کرده باشه ؟ اگه هست راهنمایی کنه کجا و چطور ؟ نقدی میشه ؟
#مصاحبه 22 اکتبر #سفارت ابوظبی #کلییر بعد 197 روز #گرفتن ویزا 22 می
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-06-05 ساعت 13:56)bahram2014 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 00:11)iris نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 22:57)عراقی نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 18:29)bahram2014 نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 09:16)iris نوشته:  سلام سلام
وای بچه ها من همه آشناهام دارند یکی یکی تو زرد از آب در میان ههههههههه، فکر کنم باید برم کامل هتل تا گرین کارتم بیاد، اشکال نداره البته رو پای خودم می ایستم تازه تا وقتی تجربیات شما هست جای نگرانی نیست
چند تا سوال
1- وقتی وارد آمریکا شدم کی می تونم حساب بانکی باز کنم ؟ بعد از دریافت ssn یا بدو ورود
2- کدوم بانک را توصیه می کنید
3-برای اجاره خونه وقتی گرین کارتمون بیاد دیگه مشکل نداریم؟ یعنی معرف و ضامن اینها نمیخواهیم

باز این خوبه من که داداشم تو زرد در اومد .Big Grin

انگار اونجا اینطوری رسمه ، خدایش رحمت کند اهل وفا را
کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من

نه بابا رسم چیه ! به نظرم یه لوطی گری و لارجی ذاتی میخواد
اتفاقا به نظرم اینا آدمهای ناموفقی هستند مخصوصا در آمریکا، چون زندگی در آمریکا یه جور زنجیره ای هست یعنی مثلا جامعه ایرانی پولشون تو خودشون میچرخه ، کره ای ها جدا چینی ها جدا و ...
دقیقا همینطوره به ذات آدما بستگی داره اتفاقا اینجوری من خوشحالم چون میدونم زودتر موفق میشم اینو بدونید هر چی به دیگران متکی باشید دیرتر موفق میشید . من با خیلی از آددما توی آمریکا حرف زدم .

من کسی رو میشناختم که وقتی ایران بود با معرفت بود حداقل ادایش را در می آورد ولی از وقتی که رفت به بلاد کفر عین کفار دمشقی شده و میگه ایرانی ها جزء .... ترین مردم دنیایند . راستش رویم نشد بگم خودت هم یک ایرانی ساکن اونجائی. فکر کردم شاید محیط اونجا این روحیه را در ایرانی های مقیم آنجا بوجود میاره الهم اعلم.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
پاسخ
(2014-06-05 ساعت 21:29)عراقی نوشته:  من کسی رو میشناختم که وقتی ایران بود با معرفت بود حداقل ادایش را در می آورد ولی از وقتی که رفت به بلاد کفر عین کفار دمشقی شده و میگه ایرانی ها جزء .... ترین مردم دنیایند . راستش رویم نشد بگم خودت هم یک ایرانی ساکن اونجائی. فکر کردم شاید محیط اونجا این روحیه را در ایرانی های مقیم آنجا بوجود میاره الهم اعلم.

عمو عراقی عزیز
زیاد خودتو درگیر اونوریا نکن فعلاً. بذار به حال خودشون باشن.
خودتم به زودی زود میری اونور Smile
فقط لطفاً اگه رفتی (ایشالا همه با هم میریم) مارو فراموش نکن (ما هم نمی کنیم Big Grin)
پاینده باشی مثل سرو.
پاسخ
ضمن سلام و تبریک به همه دوستانی که ویزا گرفتند و آرزوی کلییر شدن هر چه زودتر برای بقیه دوستان

خواستم عرض کنم از دوستان عزیز اگه قصد سفر به دالاس تگزاس دارد من دنبال یک همخونه میگردم ((خانم )) تو بهترین شهر اینجا (پلینو) تو پیام خصوصی واسه من پی ام

بزاره خوشحال میشم هم کمکی کرده باشم هم یک همخونه خوبی پیدا کنم ...ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، estanfordbineh ، mehdi2014 ، امین 13
(2014-06-05 ساعت 19:38)arnish نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم
کسی هست که 165 دلار رو تو آمریکا پرداخت کرده باشه ؟ اگه هست راهنمایی کنه کجا و چطور ؟ نقدی میشه ؟

شما اکانت رو که درست کردین مراحل رو قدم به قدم انجام بدین و پول رو هم از طریق کردیت کارت یا دبیت کارت به راحتی می تونین پرداخت کنین.پرداخت نقدی وجود نداره.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
(2014-06-04 ساعت 22:14)vistac نوشته:  سلام بر دوستان بعد از 28 روز نه تو این قسمت مرحله رفته جلو
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...OLDSESSION=
و نه در این قسمت کد رو میشناسه
https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do

ما 8 جون داریم برمیگریدیم اگه باید کاری انجام بدم بگید که تا اینجا هستم انجام بدم اگه عادیه که هیچ
خب ممنون از دوستان که سوال اول رو جواب دادند امروز سایت اولی از حالت اکسپت به حالت اوپتیمایز دراومد و لینک دومی از حالت اکسپت یه مرحله رفت جلو و به مرحله
Initial Review وارد شد حالا دوستانی که گرین کارت گرفتن و تجربه دارند با این تفاصیر کی گرین کارت بدستمون میرسه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
(2014-06-06 ساعت 08:37)vistac نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 22:14)vistac نوشته:  سلام بر دوستان بعد از 28 روز نه تو این قسمت مرحله رفته جلو
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...OLDSESSION=
و نه در این قسمت کد رو میشناسه
https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do

ما 8 جون داریم برمیگریدیم اگه باید کاری انجام بدم بگید که تا اینجا هستم انجام بدم اگه عادیه که هیچ
خب ممنون از دوستان که سوال اول رو جواب دادند امروز سایت اولی از حالت اکسپت به حالت اوپتیمایز دراومد و لینک دومی از حالت اکسپت یه مرحله رفت جلو و به مرحله
Initial Review وارد شد حالا دوستانی که گرین کارت گرفتن و تجربه دارند با این تفاصیر کی گرین کارت بدستمون میرسه؟

ایشالله طی 1 هفته (کم یا بیش) به دستتون میرسه. دیدین الکی نگران بودین Cool
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، farshad varaste ، shadi79 ، noobnoobi ، alitab ، pari pariaaa ، Lemony ، mehdi2014
(2014-06-01 ساعت 22:44)vistac نوشته:  سلام به دوستان ديروز id كاليفرنياي خانومم اومد براي من نه هنوز در ضمن دوستان دعا كنيد فردا با نامه اول كه اومده ميخوام براي پاس سفيد براي انگشت نگاري برم دعا كنيد كارمونو انجام بدند چون 8 جون داريم برميگرديم
دوست عزیز سلام ما هم کلیر شدیم و اگر خدا بخواهد در حال اخذ ویزا و برنامه ریزی برای مهاجرت هستیم ممکنه بفرمائید که مراحل گرفتن پاس سفید به چه ترتیبی هست چون من شدیدا بهش احتیاج دارم مرسی از راهنمای شما
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، noobnoobi ، soli asali
(2013-11-14 ساعت 04:30)pooyan1920 نوشته:  خب دوستان عزیز من الان دالاس هستم و کلیه پروسه رو در سفرنامه ام خواهم گفت اما تا اون موقع اگه کسی سوالی داره بنده در خدمتم . . Smile
دوست عزیز سلام تبریک میگم خوش بگذره میشه کمی از وضعیت کار و مسکن و هزینه های زندگی در دالاس بگید چون نظر منم رفتن به ایالت تگزاسه ولی کدو شهرش از همه بهتر و امن تره؟Shy
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، noobnoobi ، soli asali ، mehdi2014 ، امین 13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان