کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
بچه ها منم تو جمعتون پذیرا باشین Smile
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
پاسخ
بچه ها ما ویزا رو گرفتیم اما مدیکال من اعتبارش تموم شده و قبل از آ م ر ی ک ا باید تمدید کنم تصمیم گرفتیم یه بلیط به دبی با توقف 1 روزه و بعد بلیط یو اس بگیریم به نظرتون شدنیه یعنی بلیط یک طرفه به دبی میدن ؟ مغزم هنگ کرده Big Grin
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، soli asali ، قصه گو ، omid05 ، nedaba ، noobnoobi ، آلیس-1980
(2014-06-25 ساعت 22:40)nedali نوشته:  بچه ها ما ویزا رو گرفتیم اما مدیکال من اعتبارش تموم شده و قبل از آ م ر ی ک ا باید تمدید کنم تصمیم گرفتیم یه بلیط به دبی با توقف 1 روزه و بعد بلیط یو اس بگیریم به نظرتون شدنیه یعنی بلیط یک طرفه به دبی میدن ؟ مغزم هنگ کرده Big Grin

بلیط از زمانی‌ که الکترونیکی شده خیلی‌ مهم نیست ۱ طرفه ۲ طرفش.
خوشحالم.
پاسخ
تشکر کنندگان: nedali ، Sam2014 ، soli asali ، قصه گو ، alireza7 ، nedaba ، آلیس-1980
ما هم به این جمع اضافه شدیم. دو روز پیش ویزا گرفتیم. حالا باید برنامه ریزی کنیم برای آمدن.
پاسخ
دوستای گلم من 2 ماهه که هیوستون تگزاس هستم. کسایی که مقصدشون اینجاست اطلاعات و کمک خواستین در خدمتم. پیام خصوصی بدین
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، soli asali ، ekhtera ، a.rahaa ، nedaba ، masoudyara ، azifa ، amin arefi ، 2014winner ، آلیس-1980
سلام به دوستان عزیز ما یک ماه پیش برای آی دی کالیفرنیا اقدام کردیم و بعد یک هفته آی دی کالیفرنیای خانومم اومد ولی برای من هنوز نیومده البته ما برگشتیم ایران و تا الان آی دی من به آدرس فامیلمون پست نشده البته تو برگه ای که دادند نوشتند که اگه بعد از 60 روز نیومد با دی ام وی تماس بگیرم میخواستم ببینم از طریق سایت دی ام وی مثل گرین کارت میشه پیگیری کرد ؟ اگه میشه باید کدوم قسمتش برم یا فقط باید تلفنی یا حضوری پیگیری کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
http://www.dmv.ca.gov
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-06-30 ساعت 09:44)mehran.re نوشته:  دوستای گلم من 2 ماهه که هیوستون تگزاس هستم. کسایی که مقصدشون اینجاست اطلاعات و کمک خواستین در خدمتم. پیام خصوصی بدین

بچه ها می دونستید تگزاس یه کشور مستقل بوده و بعدا به خاطر بدهی زیادی که داشته مجبور شده جزو ایالات متحده امریکا بشه و اینطوری بدهیش را صاف کرده، تازه اول ورودیش هم نوشته که تگزاس یک کشور مستقل هست. Big Grin
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، amin arefi ، آلیس-1980 ، امین 13 ، atlantis770
سلام دوستان یه سوال خانمم کیس اصلی و منو دخترم هم فرعی الان ویزامون گرفتیم میشه برای بار اول فقط من برم بعد 6 ماه بعد خانم ودخترم به من ملحق شن
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
هر 3 نفر به سلامتی ویزا رو گرفتیم
تو تابستون باید برم اما اگوست خیلی بلیط ها گرون میشه
ظاهرن ایرلاین قطر بهترین قیمت رو از شیراز به واشنگتن دی سی داره
اگر کسی ایرلاین بهتری سراغ داره بگه لطفا

(2014-06-30 ساعت 12:26)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستان یه سوال خانمم کیس اصلی و منو دخترم هم فرعی الان ویزامون گرفتیم میشه برای بار اول فقط من برم بعد 6 ماه بعد خانم ودخترم به من ملحق شن

نه نمیشه دوست عزیز.برنده حتما باید در سفر اول حضور داشته باشند.بعد که گرین کارت گرفتید دیگه مشکلی نیست
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، nedaba
سلام بچه ها
ما رو هم تو جمعتون پذيرا باشين Smile

ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، soli asali ، sksara ، omid05 ، noobnoobi ، mahdii ، amin arefi ، sharifian ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-06-30 ساعت 12:37)farnama نوشته:  هر 3 نفر به سلامتی ویزا رو گرفتیم
تو تابستون باید برم اما اگوست خیلی بلیط ها گرون میشه
ظاهرن ایرلاین قطر بهترین قیمت رو از شیراز به واشنگتن دی سی داره
اگر کسی ایرلاین بهتری سراغ داره بگه لطفا

دوست عزیز واسه ما شیرازی ها تنها انتخاب برای سفر از شیراز به یو اس تنها ایر لاین قطری و ترکیش خواهد بود و همانطور که گفتید قطری قیمت مناسبتری رو دارد دفتر مرکزی قطری هم توی هتل هما هستش اما اگر بخواهید از تهران پرواز کنید ایرلاین های بیشتری رو جهت انتخاب دارید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، Sam2014 ، shadi79 ، soli asali ، noobnoobi ، mohamad92 ، amin arefi ، mohsenmb ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-06-30 ساعت 13:10)مهدی 2014 نوشته:  سلام بچه ها
ما رو هم تو جمعتون پذيرا باشين Smile

ممنون

اقا مهدی تبریک میگم و خیلی خوش امدید دوست عزیز
بعد از 247 روز صبر و شکیبایی دیدی بالاخره کلیر شدی و ویزا رو هم گرفتی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
سلام دوستان
ببخشيد، براى ورود امريكا لازمه كه وارد ايالت خاصى بشيم ( مثلا همون آدرسى كه براى دريافت گرين كارت داديم و اسپانسرمون اونجاست) يا اينكه مى تونيم به هر ايالتى وارد بشيم؟
ممنون
2014AS3***/ Abu Dhabi - Feb 26/ Issued - May 26
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-30 ساعت 15:41)hank نوشته:  سلام دوستان
ببخشيد، براى ورود امريكا لازمه كه وارد ايالت خاصى بشيم ( مثلا همون آدرسى كه براى دريافت گرين كارت داديم و اسپانسرمون اونجاست) يا اينكه مى تونيم به هر ايالتى وارد بشيم؟
ممنون
درود بر شما
هرجا دوست داشتی (هر ایالتی ) و از هر پورتی (هوایی ، زمینی یا دریایی ) فرقی نمی کنه می تونی وارد خاک مریکا بشی و هیچ مشکلی نداره .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، hamid_fs3 ، reza_norouzi ، hank ، amin arefi ، nedaba ، nasim ، p.arsa ، A_A
(2014-06-30 ساعت 11:57)iris نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 09:44)mehran.re نوشته:  دوستای گلم من 2 ماهه که هیوستون تگزاس هستم. کسایی که مقصدشون اینجاست اطلاعات و کمک خواستین در خدمتم. پیام خصوصی بدین

بچه ها می دونستید تگزاس یه کشور مستقل بوده و بعدا به خاطر بدهی زیادی که داشته مجبور شده جزو ایالات متحده آمریکا بشه و اینطوری بدهیش را صاف کرده، تازه اول ورودیش هم نوشته که تگزاس یک کشور مستقل هست. Big Grin

در حال حاضر کشور مستقل نیست ولی یکی از قطب های مالی و نظامی قوی آمریکاس و طبق قوانین آمریکا ایالتی که همچین شرایطی داشته باشه میتونه اعلام استقلال کنه !

(2014-06-30 ساعت 12:26)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستان یه سوال خانمم کیس اصلی و منو دخترم هم فرعی الان ویزامون گرفتیم میشه برای بار اول فقط من برم بعد 6 ماه بعد خانم ودخترم به من ملحق شن

نه دوست من حتما باید فرد برنده زودتر یا با هم وارد شوید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، amin arefi ، nedaba ، nasim ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان