کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-06-30 ساعت 12:26)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستان یه سوال خانمم کیس اصلی و منو دخترم هم فرعی الان ویزامون گرفتیم میشه برای بار اول فقط من برم بعد 6 ماه بعد خانم ودخترم به من ملحق شن

نه دوست من حتما باید فرد برنده زودتر یا با هم وارد شوید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، nedaba ، آلیس-1980
سلام دوستان عزیز . من یه سوال خیلی مهم دارم . لطفا راهنماییم کنید.. ما وقتیکه برای مصاحبه رفتیم و مدیکال دادیم اعتبار مدیکالمون 6 ماه بود . اما وقتی که کلییر شدیم یعنی چهار ماه بعد با اینکه هنوز مدیکالمون 2 ماه اعتبار داشت ولی طبق قانون جدید سفارت توی ناممون نوشته بود که باید مدیکال رو تمدید کنیم . خلاصه ما دوباره رفتیم مدیکال دادیم و خوشبختانه ویزا رو گرفتیم . ولی حالا به یه مشکلی برخوردیم . اینکه : تاریخ اعتبار مدیکالمون 2 ماهه . یعنی دقیقا با اعتبار مدیکتال اولون یکیه. در صورتیکه تاریخ اعتبار ویزامون 6 ماهه .. کسی میدونه ملاک واقعی و درست کدومه ؟ چون ما میخوایم پنج ماه دیگه بریم امریکا .. لطفا کمکم کنید ...
پاسخ
تشکر کنندگان: nedali ، soli asali ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 16:11)shandiz نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 16:02)parifari نوشته:  بچه ها كسي مي دونه اگر بعد از صدور ويزا بخوايم مديكال تمديد كنيم تا بتونيم تا اخرين اعتبار ويزامون ايران بمونيم آيا دوباره بايد بريم سفارت تا پاكت زرد را عوض كنيم ؟يا مي تونيم مديكال جديد را با خودمون ببريم آمريكا و در فرودگاه تحويل بديم؟لطفا راهنمايي كنيد كسي همچين كاري كرده كه بعد ار صدور ويزا مديكال تمديد كنه؟

تاریخ ویزارو با تاریخ مدیکالتون میزنند اگه 30 روز اعتبار داشته باشه ویزای شما 30 روز اعتبار داره

منم این مشکل رو دارم.. تاریخ مدیکالم 2 ماه اعتبار داره ولی ویزام شیش ماه .. یکی راهنمایی کنه که باید چه کار کنم . اگر بعد از اعتبار مدیکال برم امریکا چی میشه ؟
پاسخ
(2014-06-30 ساعت 18:39)farshad khan نوشته:  سلام دوستان عزیز . من یه سوال خیلی مهم دارم . لطفا راهنماییم کنید.. ما وقتیکه برای مصاحبه رفتیم و مدیکال دادیم اعتبار مدیکالمون 6 ماه بود . اما وقتی که کلییر شدیم یعنی چهار ماه بعد با اینکه هنوز مدیکالمون 2 ماه اعتبار داشت ولی طبق قانون جدید سفارت توی ناممون نوشته بود که باید مدیکال رو تمدید کنیم . خلاصه ما دوباره رفتیم مدیکال دادیم و خوشبختانه ویزا رو گرفتیم . ولی حالا به یه مشکلی برخوردیم . اینکه : تاریخ اعتبار مدیکالمون 2 ماهه . یعنی دقیقا با اعتبار مدیکتال اولون یکیه. در صورتیکه تاریخ اعتبار ویزامون 6 ماهه .. کسی میدونه ملاک واقعی و درست کدومه ؟ چون ما میخوایم پنج ماه دیگه بریم آمریکا .. لطفا کمکم کنید ...

اگر مدیکال مجدد دادید اعتبار اون 6 ماه هستش و اعتبار ویزاتون هم بر اساس مدیکال در نظر گرفته شده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
(2014-06-30 ساعت 21:09)farshad khan نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 16:02)parifari نوشته:  بچه ها كسي مي دونه اگر بعد از صدور ويزا بخوايم مديكال تمديد كنيم تا بتونيم تا اخرين اعتبار ويزامون ايران بمونيم آيا دوباره بايد بريم سفارت تا پاكت زرد را عوض كنيم ؟يا مي تونيم مديكال جديد را با خودمون ببريم آمريكا و در فرودگاه تحويل بديم؟لطفا راهنمايي كنيد كسي همچين كاري كرده كه بعد ار صدور ويزا مديكال تمديد كنه؟

تاریخ ویزارو با تاریخ مدیکالتون میزنند اگه 30 روز اعتبار داشته باشه ویزای شما 30 روز اعتبار داره

منم این مشکل رو دارم.. تاریخ مدیکالم 2 ماه اعتبار داره ولی ویزام شیش ماه .. یکی راهنمایی کنه که باید چه کار کنم . اگر بعد از اعتبار مدیکال برم آمریکا چی میشه ؟

دوست عزیز تاریخی که بالای برگه واکسیناسیون مدیکال زده تاریخ اعتبار مدیکال نیست
پاسخ

منم این مشکل رو دارم.. تاریخ مدیکالم 2 ماه اعتبار داره ولی ویزام شیش ماه .. یکی راهنمایی کنه که باید چه کار کنم . اگر بعد از اعتبار مدیکال برم آمریکا چی میشه ؟

بجه هایی که تمدید مدیکال کردند 6 ماه وقت دارند چرا برای شما 2 ماه زدند ؟ با سفارت مکاتبه کنید و قضیه رو توضیح بدین شاید اشتباه شده ؟
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-06-30 ساعت 21:26)KIMIA2005 نوشته:  

پس یعنی اگر من بعد از اون تاریخ انقضایی که روی برگه مدیکالم زده برم امریکا مشکلی پیش نمیاد ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-06-30 ساعت 22:11)farshad khan نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 21:26)KIMIA2005 نوشته:  

پس یعنی اگر من بعد از اون تاریخ انقضایی که روی برگه مدیکالم زده برم آمریکا مشکلی پیش نمیاد ؟؟

انقضا مدیکالتون رو چه تاریخی زده ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mpas89 ، nedaba
سلام دوستان . ما هم اومديم اينجا در جمع شما . مي خواهيم با هم فكري با هم اين خوان رو به سلامتي رد كنيم.
اميدوارم كه همه با انگيزه و برنامه ريزي قدم در راه مهاجرت بگذارند . در ضمن هر خوان رو كه پشت سر ميزاريم مي بينيم كه ارتفاع مانع بلندتر شده و سخت تر !
بنابر اين يك دور خيز مناسب داشته باشيد و انر‍ژي تون رو براي كل اين هفت خوان بخوبي تنظيم كنيد
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
پاسخ
منم اومدم البته کمی دیرتر از صدور ویزا. راستش تو دوبی سرمای شدیدی خوردم که از وقتی اومدم همه اش درگیر اون بودم. به هر حال ایندفه دیگه خیلی خوشحالم هم ویزا دارم هم یه عالمه دوستای تازه که موقع گرفتن ویزا باهاتون آشنا شدم. حالا راستی این مرحله خوان چندمه؟!Rolleyes
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، mpas89 ، nedali ، amin arefi ، nedaba ، آلیس-1980
درود به کلیه دوستان عزیز
راستش این اولین پست من در این تاپیک هست از وقتی ویزا رو گرفتم،تبریک دوباره به کلیه دوستانی که جدیدا کلیر شدن،سلامی گرم به اندازه شرجی اهواز به دوست خوبم علی مهاجر که تو ارمنستان بالاخره ما ایشون رو دیدیم،یه یوال وایه ما پیش اومده حالا نگین تکراریه اخه پست های قبلی رو نخوندم ،این 165 دلاره رو بعد از رسیدن در امریکا هم میشه پرداخت کرد???
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
پاسخ
(2014-07-03 ساعت 08:07)naftoonbazoft1 نوشته:  درود به کلیه دوستان عزیز
راستش این اولین پست من در این تاپیک هست از وقتی ویزا رو گرفتم،تبریک دوباره به کلیه دوستانی که جدیدا کلیر شدن،سلامی گرم به اندازه شرجی اهواز به دوست خوبم علی مهاجر که تو ارمنستان بالاخره ما ایشون رو دیدیم،یه یوال وایه ما پیش اومده حالا نگین تکراریه اخه پست های قبلی رو نخوندم ،این 165 دلاره رو بعد از رسیدن در آمریکا هم میشه پرداخت کرد???

سلام به naftoonbazoft1 عزیز و تبریک مجدد بخاطر ویزاتون
اره دوست عزیز میتونی بعد از رسیدن به اونجا پرداخت کنی نحوه پرداخت هم توی امضا بنده هستش
پاسخ
سلام به دوستان عزیز امروز گرین کارتمون از امریکا دستم رسید یه سوال داشتم روی گرین کارت اعتبارش رو 10 سال زده و چیزی در مورد 6 ماه و اینجور چیزها چه در کارت چه برگه هایی که همراهش هست توضیحی نداده ممنون میشم دوستان مطلع راهنمایی کنند و بگن این 6 ماه از کجا اومده
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
سلام به همه ی دوستای گلم .. من این 70 صفحه رو خوندم اتفاقا سوالام و خیلی جاها از زبون دوستان شنیدم ولی چون جواب مورد نظر رو ندیدم با اجازتون 2باره میپرسم..

1-وقتی وارد خاک امریکا شدم بعد از گرفتن گرین کارد میتونم بلافاصله برگردم؟ واسه پاس سفید کجا باید اقدام کنم؟؟
2-چند وقت بعد از وارد شدن گرین کارد رو بهم میدن؟ این که یه دختر مجرد هستم تو زودتر گرفتن گرین کارد تاثیر داره؟؟
3-برای بردن پول محدودیت دارم؟ یعنی تا یه مبلغ مشخص رو میتونم ببرم؟؟

چون بلیطم 7 روز دیگه است میشه زود بهم جواب بدین Smile مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، امین 13
(2014-07-03 ساعت 14:35)aniya نوشته:  سلام به همه ی دوستای گلم .. من این 70 صفحه رو خوندم اتفاقا سوالام و خیلی جاها از زبون دوستان شنیدم ولی چون جواب مورد نظر رو ندیدم با اجازتون 2باره میپرسم..

1-وقتی وارد خاک آمریکا شدم بعد از گرفتن گرین کارد میتونم بلافاصله برگردم؟ واسه پاس سفید کجا باید اقدام کنم؟؟
2-چند وقت بعد از وارد شدن گرین کارد رو بهم میدن؟ این که یه دختر مجرد هستم تو زودتر گرفتن گرین کارد تاثیر داره؟؟
3-برای بردن پول محدودیت دارم؟ یعنی تا یه مبلغ مشخص رو میتونم ببرم؟؟

چون بلیطم 7 روز دیگه است میشه زود بهم جواب بدین Smile مرسی
1-بله- تو امریکا باید انگشت نگاری شین
2-از دو هفته نا چند ماه- خیر
3-از ایران میگن تا 5000 تا و لی اونور میگن هر قدر می خواهین فقط بالای 10000 تا کتبا اعلام شه
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، Sam2014 ، nedaba ، nasim ، قصه گو ، امین 13 ، atlantis770

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان