کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-07-16 ساعت 17:06)ali3875 نوشته:  
(2014-07-16 ساعت 16:49)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-16 ساعت 16:46)E.Mansouri نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 15:53)chaymon نوشته:  من هم ویزامو گرفتم زمان تحویل پاسپورت و مدیکال, پاکت سی دی عکس قفسه سینه رو هم تحویل دادم زمانی که پاکت در بسته سفارت رو تحویل گرفتم توش اون سی دی نیست می خواستم ببینم مورد مشابهی بوده و بقیه هم این مورد داشتن؟

منم مثل شمام، فقط سفارتم آنکارا بود....کسی از دوستان میدونه الان قضیه چیه؟!؟!؟! ما باید چه کنیم!؟؟!
دوست عزیز هموطن خردگرا

سی‌ دی مهم نیست ، مهم مدرک مدیکال هست که تحویل سفارت میدید.

به پیر به پیغمبر ، به کی‌ قسم بخورم مال منم سی‌ دی نداشت، مال هزار نفر دیگه هم نداشت.
تو آنکارا سی دی میدن و باید سی دی رو همراه ببرید
آقا فرشاد شما نفس عمیق بکش...بخدا اگه راضی باشیم اینقد حرص بخوری Wink ....من اینجا خیلی از پیغام هارو
خوندم و چون همه گفته بودن آنکارا سی دی رو میده خوب نگران شدم چون من ویزام رو 2ماه پیش گرفتم و این موضوع به همراه داشتن اکس-ری و الان متوجه شدم.....من گفتم سوالمو مطرح کنم کسانی که به تازگی سفر اولشون و رفتن بگن مورد مشابه بوده یا نه...همین.... Rolleyes
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
کنسولگری:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، KIMIA2005 ، maryam_a ، nedaba ، soli asali
(2014-07-17 ساعت 17:43)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-17 ساعت 16:51)arnish نوشته:  
(2014-07-17 ساعت 16:16)KIMIA2005 نوشته:  [quote='peymanmohajer' pid='524047' dateline='1405589537']
من امروز رفتم مبدل I I به O O گرفتم که برای آداپتورای سازگار با 110 ولت استفاده کنم. توپخونه پاساژ فتوت دونه ای 2500 تومن Big Grin

دوستان عزیز سایتی رو سراغ دارند انلاین بتونیم این تبدیل ها رو سفارش بدیم ؟؟
شیراز که گیر نیاوردم
من دیروز از اینجا تو آمریکا این تبدیل را خریدم 14دلار !

یعنی حدود 43000 تومان !!!! پس بهتره از همینجا تهیه کنیم

ببین....... اینجا 14 دلار ارزوووووونه!!!! بیا بقیشو ببین!
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali ، philter ، آلیس-1980
(2014-07-17 ساعت 14:06)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-17 ساعت 13:58)ahmad120 نوشته:  با سلام
آیین نامه رانندگی در ایالت تگزاس دانلود نمی شود!!! لطفا مجددا آپلود نمایید. با تشکر[quote='feel' pid='514222' dateline='1403128129']
[quote='ali99sh' pid='508008' dateline='1401847234']
آیین‌نامه رانندگی و وب‌سایت‌های اداره رانندگی بر اساس ایالت
توجه: آیین نامه های قرار داده شده برای وسایل نقلیه non-commercial هستند

Alabama
وبسایت : http://dps.alabama.gov/Home/wfContent.as...verLicense
دفترچه آیین نامه: http://dps.alabama.gov/documents/manuals...manual.pdf

Alaska
وبسایت: http://doa.alaska.gov/dmv/akol/
دفترچه آیین نامه: http://doa.alaska.gov/dmv/dlmanual/dlman.pdf
.
.
.
با سلام
آیین نامه رانندگی در ایالت تگزاس دانلود نمی شود و لینکش خراب است!!! لطفا مجددا آپلود نمایید. با تشکر

http://www.txdps.state.tx.us/internetfor...%20License

DL-7.pdf را دانلود کن

به خدا تو پست اصلی درستش کردم، کار میکنه ، اینجا چون نقل قوله تغییر نکرده!
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-07-15 ساعت 16:52)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 14:03)hamideftex2014 نوشته:  
(2014-07-13 ساعت 23:18)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-13 ساعت 22:45)A10A نوشته:  
(2014-07-12 ساعت 17:00)reza_norouzi نوشته:  سلام دوست من
بردن يه كيس كامپيوتر به آمريكا؟؟؟
اين كار چند تا مسئله داره:
1- حجمش زياده
2- محدوديت وزن بار داريم
3- قطعات داخلش به ضربه حساسه
4- ...

خود دانيد!

ببین رضا جون می دونم، فقط می خواستم ببینم ممنوعیت از نوع ایرانی نداره برای بردنش...؟؟؟؟Big Grin

در این موردش بی اطلاعم.
می تونین به گمرک فرودگاه امام زنگ بزنین و بپرسین.
مارو هم در جریان بزارین.
شاد باشین.
سلام... راستش من هم مشکل شما رو دارم و یک کیس برای خودم جمع کردم که روش 2 تا هارد 2 ترا گذاشتم با کلی فیم و اهنگ و نرم افزار های مختلف.... من هم همین سوال رو داشتم ... یه روز واسه کارت هوشمند ملی رفتم پست 4 راه لشگر گفتم بزار از گمرک فرودگاه امام یه سوال بپرسم که گفت مشکلی نداره اگه داری میبری بگو برات بنویسن که چی میبری که موقع برگشت مشکلی واست پیش نیاد.... گفتم میخوام ببرم که دیگه بروشون نگردونم.... از طرفی یه مشکلی که هست اینه که تو فرودگاه امام یا اونطرف بهم گیرنمیدن که این چیه با خودت میبری... اینجا رو از این نظر میگم که خب میدونید بر عادت یکم کنجکاون و دوست دارن تو هر چیزی سر در بیارن... با اینکه هیچ چیز خلاف یا مشکل داری توش ندارم و فقط فیلم و موزیک و نرم ازار... یعنی ارشیو شخصیمه... بعد از اون طرف تو فرودگاه مقصد چه اتفاقی می افته.... نمیدونم.... چون ما اینجا نرم افزارا رو کرد مصرف میکنیم اونجا اتفاقی نمی افته... بعد یه سوال دیگه داشتم اینه که من یه پک گردو کامل سفارش دادم و خریدم ... حالا میخوام با خودم ببرم... فکر میکنید برام مشکل پیش میاد.... میشه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن... ممنون.

دوست عزیز طبق بررسی های بعمل اومده می تونید تمامی اطلاعتتون فیلم و اهنگ و .... رو روی هارد اکسترنال بریزید و با خودتون ببرید هیچ مشکلی هم نخواهد بود
پک نرم افزاری هم موردی ندارد میتونید با خودتون ببرید خودم هم از این پک ها ی نرم افزاری میخوام بگیرم موندم کدوم بهتر و کاملتره : کینگ - لرد - گردو و یا ...؟؟

سلام..
من 2 تا هارد اکسترنال 1 TB و 2 تا پک سی دی گردو (فکر کنم از همه بهتر و کاملتره + کیفیتشم خوبه) با خودم آوردم و خوشبختانه هیچ مشکل و سوالی پیش نیومد.
ولی........ از هفته پیش یه قانونی تصویب کردن که اگر وسیله الکتریکی (بیشتر موبایل، تبلت و لبتاپ) بدون انرژی (یعنی شارژ نداشته باشه) همراهتون ازتون میگیرن! یعنی نمیتونین موبایل بدون شارژ با خودتون ببرین! نمیدونمم که مبشه تو چمدون گذاشت یانه! ولی اینجا روزی 10 باز از تلویزیون هشدار میداد!!!
پاسخ
سلام دوستان
من لس آنجلس هستم و دنبال شماره تلفن وکیل توی سیاتل واتلانتا هستم از دوستان کسی هست کمک کنه مرسی فوریییییییییی
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، آلیس-1980
باسلام خدمت دوستان عزیز
بالاخره ما هم رفتیم. الان در ترمینال فرودگاه بحرین هستم . همانطور که قبلاً به عرضتون رسونده بودم پروازم گلف ایر هست . بر خلاف نظر بعضی از دوستان پرواز تهران به بحرین بسیار تمیز ساکت و آرام و به موقع انجام شد و خبری هم از عرب و بچه مچه و بقیه .... هم نبود . مسافرها هم بسیار تمیز و شیک و با کلاس بودند .
پرواز با ایرباس A320 و امکان استفاده از فیلم و موزیک فراهم بود(البته برای پرواز حدود 2 ساعت خیلی مهم نیست).Tongue
پرواز بعدی به لندن خواهد بود و تصمیم دارم تا اونجا که میشه LIVE براتون گزارش بدهم.در تهران تگ بار را تا مقصد (سانفرانسیسکو ) زدند و گفتند شما فقط در شیکاگو بار را می گیرید برای بازرسی گمرک و بعد دوباره همان جا تحویل میدهید .
سفرنامه مفصل تقدیم خواهد شد.
تا بعد ......
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
(2014-07-17 ساعت 17:37)ali3875 نوشته:  دوستان من بلیط گرفتم با امارات به مقصد سانفرانسیسکو
به نظرم قیمت خوبی گرفتم

سلام دوست من
میشه بگین چند گرفتین؟
و اینکه یک طرفه اس یا دوطرفه؟
ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-07-17 ساعت 12:53)KIMIA2005 نوشته:  دوستان توی این لینک
http://travel.state.gov/content/visas/en...after.html
چند تا مورد ذکر شده که برای بچه ها جای سوال بود :

X-rays – Must be hand-carried with you, not packed in your luggage.

the primary (or principal) applicant must enter before or at the same time as family members with visas

A visa does not guarantee entry into the United States

An immigrant visa is usually valid for up to six months from the date of issuance unless your medical examination expires sooner, which may make your visa valid for less than six months.

سلام علی جان
پس با این توضیحات اون عکس قفسه سینه رو باید وبال گردنمون کنیم تو سفر Sad
باید دنبال یه راه حل عملی باشیم Big Grin
در ضمن اون قانونی که گفتی باید وسایل الکترونیکی شارژ داشته باشن، میشه لطفا منبعشو بزاری؟
ممنون از اینکه همیشه راهگشا و همراه ما هستی.
شاد باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، KIMIA2005 ، قصه گو ، mpas89 ، pari pariaaa ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-07-17 ساعت 16:51)arnish نوشته:  
(2014-07-17 ساعت 16:16)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-17 ساعت 14:02)peymanmohajer نوشته:  من امروز رفتم مبدل I I به O O گرفتم که برای آداپتورای سازگار با 110 ولت استفاده کنم. توپخونه پاساژ فتوت دونه ای 2500 تومن Big Grin

[عکس: 9wq9k8cmz7c1oyh90e61.jpg]

دوستان عزیز سایتی رو سراغ دارند انلاین بتونیم این تبدیل ها رو سفارش بدیم ؟؟
شیراز که گیر نیاوردم
من دیروز از اینجا تو آمریکا این تبدیل را خریدم 14دلار !
سلام
من تهران خریدم 1000 تومان
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
(2014-07-18 ساعت 09:37)reza_norouzi نوشته:  

the primary (or principal) applicant must enter before or at the same time as family members with visas

An immigrant visa is usually valid for up to six months from the date of issuance unless your medical examination expires sooner, which may make your visa valid for less than six months.

سلام علی جان
در ضمن اون قانونی که گفتی باید وسایل الکترونیکی شارژ داشته باشن، میشه لطفا منبعشو بزاری؟
شاد باشی.
درود به دوستان
یعنی باید از ایران عکس رو بزاریم تو دستمون،من که با این توصیف گمش می کنم یه جایی،حتی یه بار تو هواپیما برگشت از ایروان گمش کرده بودم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، KIMIA2005 ، reza_norouzi ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92 ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-07-18 ساعت 09:37)reza_norouzi نوشته:  

سلام علی جان
شاد باشی.

سلام اقا رضا
والا در مورد عکس چیزی هست که توی اون ساعت اعلام کرده بایستی از دوستانی که بتازگی سفر کردند پرس و جو کنیم
در مورد قانون
این هم منبع
http://www.tsa.gov/press/releases/2014/0...s-overseas
بتاریخ 6 جولای
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، maryam_a ، soli asali ، reasonable ، mohamad92 ، آلیس-1980
ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺩﻭﺑﯽ ﺑﺴﺘﻦ ﺍﻭﺍﯾﻞ ﺁﮔﻮﺳﺖ ﺑﺎ ﺍﻣﺎﺭﺍﺕ ﻧﻔﺮﯼ ۴۵۲۶۰۰۰ﻭ ﺑﺎ ﺗﺨﻔﯿﻒ ﺁﮊﺍﻧﺲ ﮐﻤﺘﺮ ﮔﺮﻓﺘﻢ ..ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮕﻢ ﺁﮊﺍﻧﺲ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻦ ﺍﺯ ﺩﻓﺘﺮ ﻣﺮﮐﺰﯼ ﺍﯾﺮﻻﯾﻦ ﺗﺨﻔﯿﻒ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺑﺪﻥ
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، reza_norouzi ، shadi79 ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92 ، amin arefi ، A_A
منم برای سانفرانسیسکو از آزانس گرفتم از سایت امارات ارزونتر داد حالا نمیدونم چطوری؟
یک سره 2/900 دو سره 4/200 با یک STOP یک ساعت و نیمه در دبی
من برای اواخر اگوست گرفتم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
بله دوست عزیز گاهی آژانسهایی که فروش زیادی دارند مشمول تخفیف میشن...
من برای یه سفری پرواز قطری گرفتم...ارزونتر از قیمت اعلام شده در سایت...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
پاسخ
تشکر کنندگان: mpas89 ، قصه گو ، reza_norouzi ، pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92 ، amin arefi ، A_A
(2014-07-18 ساعت 10:20)ali3875 نوشته:  منم برای سانفرانسیسکو از آزانس گرفتم از سایت امارات ارزونتر داد حالا نمیدونم چطوری؟
یک سره 2/900 دو سره 4/200 با یک STOP یک ساعت و نیمه در دبی
من برای اواخر اگوست گرفتم

دوست عزیز اگر امکان داره اسم و شماره تلفن آژانسی که بلیط تهیه کردین رو پیام خصوصی بدین. مچکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، soli asali ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان