موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
آقا علي خيلي خوب گرفتيد.منم امارات واسه سياتل گرفتم اواخر آگوست با يه توقف سه ساعته.يه سره سه و دو سره چهار و چهارصد. البته هر تاريخي نرخش فرق مي كرد.برگشت هم اگه چهار ماهه باشه يك ميليون تقريباً ارزونتره.يعني امارات دو نوع بليط دو سره داره، چهار ماهه و يكساله. بليط يكسره رو با ١١٨ و دوسره را با ١٧٥ هزار تومن تخفيف گرفتم. البته تاريخش واسه ي دخترم خوب نيست چون تا رسيديم فرداش بايد بره مدرسه ، اما ارزونترين قيمت بود
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
اره قصه گو جان همه میگن خوب گرفتی
دوستان هر کسی آدرسو شماره تلفن آژانسو خواست در خدمتم فقط اگه برای آخر اگوست میخواید بجنبید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطقاً از تاپیک ایرلاین استفاده کنید/.بعدها برای نفرات بعدی خوندن مطالب سخت میشه.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل سلام.
در مورد اینکه آیا نیاز هست عکس گنده ی قفسه سینه را همراه داشته باشیم توی فرودگاه یا نه: یکی از دوستای من که از برندگان 2014 بود و واسه 12 جولای بلیط داشت وقتی رسید آمریکا من ازش سوال کردم گفت که فقط پاکت زرد را ازش خواسته بودن و عکس قفسه سینه را نخواستن و اونم از همون اول گذاشته بودتش تو چمدونش.
خلاصه این نمونه ای بود از کسی که همین اواخر رفته....با اینحال بازم من استرس دارم که نکنه اونجا ازمون بخوان و گیر بدن!
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد عکس قفسه سینه دکتر کریستین و منشیش هم به ما گفتن که عکسها رو میتونین بزارین تو چمدون چون تو فرودگه ازتون پاکت زردو میخوان و عکس رو هم میتونین تا یه سال ازش موقع استخدام و اینجور چیزا استفاده کنین لوسی تاکید داشت که حتما عکسا رو بزارین ته جمدون که خراب نشن این چیزی بود که اونا گفتن!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیم