کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
آقا علي خيلي خوب گرفتيد.منم امارات واسه سياتل گرفتم اواخر آگوست با يه توقف سه ساعته.يه سره سه و دو سره چهار و چهارصد. البته هر تاريخي نرخش فرق مي كرد.برگشت هم اگه چهار ماهه باشه يك ميليون تقريباً ارزونتره.يعني امارات دو نوع بليط دو سره داره، چهار ماهه و يكساله. بليط يكسره رو با ١١٨ و دوسره را با ١٧٥ هزار تومن تخفيف گرفتم. البته تاريخش واسه ي دخترم خوب نيست چون تا رسيديم فرداش بايد بره مدرسهBig Grin ، اما ارزونترين قيمت بودTongue
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، reza_norouzi ، pari pariaaa ، reasonable ، soli asali ، mohamad92 ، amin arefi ، aidaz ، philter ، آلیس-1980 ، A_A
اره قصه گو جان همه میگن خوب گرفتی
دوستان هر کسی آدرسو شماره تلفن آژانسو خواست در خدمتم فقط اگه برای آخر اگوست میخواید بجنبید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، reasonable ، soli asali ، mohamad92 ، قصه گو ، mehdidashti62
دوستان لطقاً از تاپیک ایرلاین استفاده کنید/.بعدها برای نفرات بعدی خوندن مطالب سخت میشه.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، mohamad92
(2014-07-18 ساعت 11:27)mohsenmb نوشته:  دوستان لطقاً از تاپیک ایرلاین استفاده کنید/.بعدها برای نفرات بعدی خوندن مطالب سخت میشه.

من تو تاپیکا تاپیک ایرلاین رو ندیدم میشه لینک بدین
در انتظار قبولی
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، قصه گو
(2014-07-18 ساعت 00:06)Sam2014 نوشته:  باسلام خدمت دوستان عزیز
بالاخره ما هم رفتیم. الان در ترمینال فرودگاه بحرین هستم . همانطور که قبلاً به عرضتون رسونده بودم پروازم گلف ایر هست . بر خلاف نظر بعضی از دوستان پرواز تهران به بحرین بسیار تمیز ساکت و آرام و به موقع انجام شد و خبری هم از عرب و بچه مچه و بقیه .... هم نبود . مسافرها هم بسیار تمیز و شیک و با کلاس بودند .
پرواز با ایرباس A320 و امکان استفاده از فیلم و موزیک فراهم بود(البته برای پرواز حدود 2 ساعت خیلی مهم نیست).Tongue
پرواز بعدی به لندن خواهد بود و تصمیم دارم تا اونجا که میشه LIVE براتون گزارش بدهم.در تهران تگ بار را تا مقصد (سانفرانسیسکو ) زدند و گفتند شما فقط در شیکاگو بار را می گیرید برای بازرسی گمرک و بعد دوباره همان جا تحویل میدهید .
سفرنامه مفصل تقدیم خواهد شد.
تا بعد ......

سلام دوست مسافر و نازنینم
امیدوارم سفر راحت و بی خطری داشته باشین و در سرزمین آرزوها به همه آرزوهاتون برسین.
ممنون میشم اگه بهمون خبر بدین که تو فرودگاه ا م ر ی ک ا ازتون عکس قفسه سینه رو خواستن یا نه.
چون مال ما به صورت سی دی نیست و موندیم که با خودمون ببریمش تو هواپیما یا نه.
مواظب خودتون باشین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، mohamad92 ، قصه گو ، Sam2014
(2014-07-18 ساعت 11:59)sad_sad نوشته:  
(2014-07-18 ساعت 11:27)mohsenmb نوشته:  دوستان لطقاً از تاپیک ایرلاین استفاده کنید/.بعدها برای نفرات بعدی خوندن مطالب سخت میشه.

من تو تاپیکا تاپیک ایرلاین رو ندیدم میشه لینک بدین

سلام دوست گلم
به اینجا مراجعه کنین:
http://www.mohajersara.com/thread-2375-p...#pid524306
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: sad_sad ، soli asali ، mohamad92 ، قصه گو ، A_A
(2014-07-17 ساعت 19:49)ali99sh نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 16:52)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 14:03)hamideftex2014 نوشته:  
(2014-07-13 ساعت 23:18)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-13 ساعت 22:45)A10A نوشته:  ببین رضا جون می دونم، فقط می خواستم ببینم ممنوعیت از نوع ایرانی نداره برای بردنش...؟؟؟؟Big Grin

در این موردش بی اطلاعم.
می تونین به گمرک فرودگاه امام زنگ بزنین و بپرسین.
مارو هم در جریان بزارین.
شاد باشین.
سلام... راستش من هم مشکل شما رو دارم و یک کیس برای خودم جمع کردم که روش 2 تا هارد 2 ترا گذاشتم با کلی فیم و اهنگ و نرم افزار های مختلف.... من هم همین سوال رو داشتم ... یه روز واسه کارت هوشمند ملی رفتم پست 4 راه لشگر گفتم بزار از گمرک فرودگاه امام یه سوال بپرسم که گفت مشکلی نداره اگه داری میبری بگو برات بنویسن که چی میبری که موقع برگشت مشکلی واست پیش نیاد.... گفتم میخوام ببرم که دیگه بروشون نگردونم.... از طرفی یه مشکلی که هست اینه که تو فرودگاه امام یا اونطرف بهم گیرنمیدن که این چیه با خودت میبری... اینجا رو از این نظر میگم که خب میدونید بر عادت یکم کنجکاون و دوست دارن تو هر چیزی سر در بیارن... با اینکه هیچ چیز خلاف یا مشکل داری توش ندارم و فقط فیلم و موزیک و نرم ازار... یعنی ارشیو شخصیمه... بعد از اون طرف تو فرودگاه مقصد چه اتفاقی می افته.... نمیدونم.... چون ما اینجا نرم افزارا رو کرد مصرف میکنیم اونجا اتفاقی نمی افته... بعد یه سوال دیگه داشتم اینه که من یه پک گردو کامل سفارش دادم و خریدم ... حالا میخوام با خودم ببرم... فکر میکنید برام مشکل پیش میاد.... میشه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن... ممنون.

دوست عزیز طبق بررسی های بعمل اومده می تونید تمامی اطلاعتتون فیلم و اهنگ و .... رو روی هارد اکسترنال بریزید و با خودتون ببرید هیچ مشکلی هم نخواهد بود
پک نرم افزاری هم موردی ندارد میتونید با خودتون ببرید خودم هم از این پک ها ی نرم افزاری میخوام بگیرم موندم کدوم بهتر و کاملتره : کینگ - لرد - گردو و یا ...؟؟

سلام..
من 2 تا هارد اکسترنال 1 TB و 2 تا پک سی دی گردو (فکر کنم از همه بهتر و کاملتره + کیفیتشم خوبه) با خودم آوردم و خوشبختانه هیچ مشکل و سوالی پیش نیومد.
ولی........ از هفته پیش یه قانونی تصویب کردن که اگر وسیله الکتریکی (بیشتر موبایل، تبلت و لبتاپ) بدون انرژی (یعنی شارژ نداشته باشه) همراهتون ازتون میگیرن! یعنی نمیتونین موبایل بدون شارژ با خودتون ببرین! نمیدونمم که مبشه تو چمدون گذاشت یانه! ولی اینجا روزی 10 باز از تلویزیون هشدار میداد!!!

آخه واسه چی ؟ دلیلش چیه ؟ شارژ نداره که نداره Big Grin
ببینم یعنی حتما باید روشن بشه ؟ منظور همینه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-07-18 ساعت 13:04)soli asali نوشته:  
(2014-07-17 ساعت 19:49)ali99sh نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 16:52)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 14:03)hamideftex2014 نوشته:  
(2014-07-13 ساعت 23:18)reza_norouzi نوشته:  در این موردش بی اطلاعم.
می تونین به گمرک فرودگاه امام زنگ بزنین و بپرسین.
مارو هم در جریان بزارین.
شاد باشین.
سلام... راستش من هم مشکل شما رو دارم و یک کیس برای خودم جمع کردم که روش 2 تا هارد 2 ترا گذاشتم با کلی فیم و اهنگ و نرم افزار های مختلف.... من هم همین سوال رو داشتم ... یه روز واسه کارت هوشمند ملی رفتم پست 4 راه لشگر گفتم بزار از گمرک فرودگاه امام یه سوال بپرسم که گفت مشکلی نداره اگه داری میبری بگو برات بنویسن که چی میبری که موقع برگشت مشکلی واست پیش نیاد.... گفتم میخوام ببرم که دیگه بروشون نگردونم.... از طرفی یه مشکلی که هست اینه که تو فرودگاه امام یا اونطرف بهم گیرنمیدن که این چیه با خودت میبری... اینجا رو از این نظر میگم که خب میدونید بر عادت یکم کنجکاون و دوست دارن تو هر چیزی سر در بیارن... با اینکه هیچ چیز خلاف یا مشکل داری توش ندارم و فقط فیلم و موزیک و نرم ازار... یعنی ارشیو شخصیمه... بعد از اون طرف تو فرودگاه مقصد چه اتفاقی می افته.... نمیدونم.... چون ما اینجا نرم افزارا رو کرد مصرف میکنیم اونجا اتفاقی نمی افته... بعد یه سوال دیگه داشتم اینه که من یه پک گردو کامل سفارش دادم و خریدم ... حالا میخوام با خودم ببرم... فکر میکنید برام مشکل پیش میاد.... میشه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن... ممنون.

دوست عزیز طبق بررسی های بعمل اومده می تونید تمامی اطلاعتتون فیلم و اهنگ و .... رو روی هارد اکسترنال بریزید و با خودتون ببرید هیچ مشکلی هم نخواهد بود
پک نرم افزاری هم موردی ندارد میتونید با خودتون ببرید خودم هم از این پک ها ی نرم افزاری میخوام بگیرم موندم کدوم بهتر و کاملتره : کینگ - لرد - گردو و یا ...؟؟

سلام..
من 2 تا هارد اکسترنال 1 TB و 2 تا پک سی دی گردو (فکر کنم از همه بهتر و کاملتره + کیفیتشم خوبه) با خودم آوردم و خوشبختانه هیچ مشکل و سوالی پیش نیومد.
ولی........ از هفته پیش یه قانونی تصویب کردن که اگر وسیله الکتریکی (بیشتر موبایل، تبلت و لبتاپ) بدون انرژی (یعنی شارژ نداشته باشه) همراهتون ازتون میگیرن! یعنی نمیتونین موبایل بدون شارژ با خودتون ببرین! نمیدونمم که مبشه تو چمدون گذاشت یانه! ولی اینجا روزی 10 باز از تلویزیون هشدار میداد!!!

آخه واسه چی ؟ دلیلش چیه ؟ شارژ نداره که نداره Big Grin
ببینم یعنی حتما باید روشن بشه ؟ منظور همینه ؟

سلام سولی عزیز
احتمالا لپ تاپ لازم نیست روشن باشه شاید اگه خواستن گیر بدن بگن روشنش کنی همین.
شاید فک می کنن ممکنه توش بمبی چیزی باشه Big Grin
هر روز یه گیر تازه واقعا که...
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، reasonable ، آلیس-1980
دوستان گل سلام.
در مورد اینکه آیا نیاز هست عکس گنده ی قفسه سینه را همراه داشته باشیم توی فرودگاه یا نه: یکی از دوستای من که از برندگان 2014 بود و واسه 12 جولای بلیط داشت وقتی رسید آمریکا من ازش سوال کردم گفت که فقط پاکت زرد را ازش خواسته بودن و عکس قفسه سینه را نخواستن و اونم از همون اول گذاشته بودتش تو چمدونش.
خلاصه این نمونه ای بود از کسی که همین اواخر رفته....با اینحال بازم من استرس دارم که نکنه اونجا ازمون بخوان و گیر بدن!Sad
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
(2014-07-18 ساعت 17:25)jojo_hami نوشته:  دوستان گل سلام.
در مورد اینکه آیا نیاز هست عکس گنده ی قفسه سینه را همراه داشته باشیم توی فرودگاه یا نه: یکی از دوستای من که از برندگان 2014 بود و واسه 12 جولای بلیط داشت وقتی رسید آمریکا من ازش سوال کردم گفت که فقط پاکت زرد را ازش خواسته بودن و عکس قفسه سینه را نخواستن و اونم از همون اول گذاشته بودتش تو چمدونش.
خلاصه این نمونه ای بود از کسی که همین اواخر رفته....با اینحال بازم من استرس دارم که نکنه اونجا ازمون بخوان و گیر بدن!Sad

سلام دوست من
به نظر میرسه این مسئله یه جورایی حل شده.
من که هیچ جوره نمیتونم عکس به اون بزرگی رو ببرم تو هواپیما و گیت ترانسفر و ...
میزارمش تو چمدون نهایتش اگه ازم خواستن میگم تو باره!
فک نکنم به خاطر یه عکس فقسه سینه راهمون ندن Tongue
بازم منتظر پیشنهادای سازنده و کوبنده هستیم Big Grin
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، armina-2014 ، jojo_hami ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-07-18 ساعت 19:00)reza_norouzi نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.

خیالتون راحت باشه . من از کارمند سفارتی که ویزا و پاکت زرد رنگ داده بود بهم پرسیدم ایا لازمه عکس رادیوگرافی رو هم تحویل بدیم تو فرودگاه . گفت نیازی نیست و میتونین بزارین تو چمدونتون.
Smile
پاسخ
(2014-07-18 ساعت 20:29)fa79iran نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.

خیالتون راحت باشه . من از کارمند سفارتی که ویزا و پاکت زرد رنگ داده بود بهم پرسیدم ایا لازمه عکس رادیوگرافی رو هم تحویل بدیم تو فرودگاه . گفت نیازی نیست و میتونین بزارین تو چمدونتون.

من اونو با خودم تو سفارت هم برده بودم، هیچکس همراش نبود فکر کنم از طریق بردن اون عکس به اون گندگی همه منو تو سفارت شناختن. Big GrinBig Grin

ایشالا ما هم ویزا بگیریم بیایم با شما دوستان این تاپیک هم صفایی‌ داره‌ها‌. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
پاسخ
در مورد عکس قفسه سینه دکتر کریستین و منشیش هم به ما گفتن که عکسها رو میتونین بزارین تو چمدون چون تو فرودگه ازتون پاکت زردو میخوان و عکس رو هم میتونین تا یه سال ازش موقع استخدام و اینجور چیزا استفاده کنین لوسی تاکید داشت که حتما عکسا رو بزارین ته جمدون که خراب نشن این چیزی بود که اونا گفتن!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami ، soli asali ، amin arefi ، آلیس-1980 ، امین 13 ، A_A
(2014-07-18 ساعت 20:44)usafirststeps نوشته:  در مورد عکس قفسه سینه دکتر کریستین و منشیش هم به ما گفتن که عکسها رو میتونین بزارین تو چمدون چون تو فرودگه ازتون پاکت زردو میخوان و عکس رو هم میتونین تا یه سال ازش موقع استخدام و اینجور چیزا استفاده کنین لوسی تاکید داشت که حتما عکسا رو بزارین ته جمدون که خراب نشن این چیزی بود که اونا گفتن!

سلام دوست من
لوسی به ما هم همینو گفت اما نگفت موقع بردن به ا م ر ی ک ا یا بردن به ایران.
به هر حال یه کاریش می کنیم دیگه!
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، amin arefi ، آلیس-1980
(2014-07-18 ساعت 20:34)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-18 ساعت 20:29)fa79iran نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.

من اونو با خودم تو سفارت هم برده بودم، هیچکس همراش نبود فکر کنم از طریق بردن اون عکس به اون گندگی همه منو تو سفارت شناختن. Big GrinBig Grin

ایشالا ما هم ویزا بگیریم بیایم با شما دوستان این تاپیک هم صفایی‌ داره‌ها‌. Big GrinBig Grin

آقا فرشاد گل
وقتی اینطوری خوشحالی و امیدوار یه شور خاصی مارو می گیره!
میدونم نگرانی اما مطمئن باش ویزاتو میگیری و با شادی نقل مکان میکنی اینجا.
شاد باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadm999 ، قصه گو ، alitab ، jojo_hami ، poem ، soli asali ، amin arefi ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان