2014-07-20 ساعت 23:02
با سلام. دوستان اگه آدرسو تو فرودگاه عوض کنیم باید توی سایت elis هم اطلاعات سکونت جدید رو وارد کنیم یا لازم نیست؟ در کل بعد ساخت اکانت آدرسی توش نیست.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
|
2014-07-20 ساعت 23:02
با سلام. دوستان اگه آدرسو تو فرودگاه عوض کنیم باید توی سایت elis هم اطلاعات سکونت جدید رو وارد کنیم یا لازم نیست؟ در کل بعد ساخت اکانت آدرسی توش نیست.
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92
2014-07-20 ساعت 23:05
dostaye golam aya en jaryan haghighat dare ke be ma 400 $ midan ghable enke kar begirim ???
تشکر کنندگان: mohamad92
2014-07-20 ساعت 23:50
(2014-07-20 ساعت 23:05)shaghayegh26 نوشته: dostaye golam aya en jaryan haghighat dare ke be ma 400 $ midan ghable enke kar begirim ???يادش بخيراوايل من اين بحث رو مطرح كردم، اگه بدوني چه چيزها كه در موردم ننوشتند حتي يه جورايي بهم گفتند گدا اما من بخشيدمشون. يكي از خانواده هايي كه چهار ساله اونجاست و كيس لاتاري بود بهم گفت ٧٠٠ به صورت كوپن غذا ميدن و ٨٠٠ واسه كرايه خونه، كه وقتي رفتي سر كار اول از ٨٠٠ كم ميشه، و بعدش از ٧٠٠. گفت تا رسيدم نياز به عمل قلب پيدا كردم و رايگان عمل شدم و الان ماهانه داروي قلب دريافت مي كنم كه باز هم رايگانه ، اما قيمتش چيزي حدود ٥٠٠ دلاره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، lighter ، philter ، soli asali ، mohammadg846 ، nasim ، حاجی واشنگتن ، mohamad92 ، آلیس-1980 ، امین 13 ، RASHA32 ، A_A
(2014-07-20 ساعت 23:50)قصه گو نوشته:(2014-07-20 ساعت 23:05)shaghayegh26 نوشته: dostaye golam aya en jaryan haghighat dare ke be ma 400 $ midan ghable enke kar begirim ???يادش بخيراوايل من اين بحث رو مطرح كردم، اگه بدوني چه چيزها كه در موردم ننوشتند حتي يه جورايي بهم گفتند گدا اما من بخشيدمشون. قصه گوی عزیز یکسری کمک هایی دولتی هستش بنام food stamp و welfare برا کسایی که درامد ندارند تا زمانی که کاری پیدا کنند و مشغول شوند .زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
2014-07-21 ساعت 00:28
سلام به دوستان خوب..مخصوصا قصه گوی خوب دوران انتظار سخت..
ببخشید اگر سوالم تکراریه ولی این تغییر آدرس برای کسایی که رفتن واقعا مشکل ساز شده و علی رغم اعلام آدرس جدید در فرودگاه باز هم گرین کارت به آدرس قبلی ارسال شده و خب کارهای بعدی آدم هم کند پیش میره اینجوری میخواستم راهنمایی کنید که چه کارهایی رو از قبل و یا بعد از رسیدن میتونم انجام بدم که مطمئن بشم به آدرس جدید پست خواهد شد؟؟ ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: قصه گو ، philter ، soli asali ، anahita 62 ، mohamad92
2014-07-21 ساعت 01:21
با سلام
دوستان کسانی که رفتن هوستون: چقدر زمان میبره که کارهای اولیه در فرودگاه انجام بشه؟
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013 تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92
با سلام
من وضعیت گرین کارتم رو که تو سایت چک میکنم زده کلز و از حدودا 1ماه و نیم پیش کلوز شوه و نوشتن که 23 می گرین کارت من پست شده و امروز 20 جولای هست و هنوز به دستم نرسیده حتی اداره مهاجرت هم رفتم جواب نگرفتم باید همچنان منتظر باشم یا دوباره درخواست گرین کارت جدید کنم ؟! چون تو سایت فرم آی 90 یه گزینه داره که میشه دوباره درخواست داد که گرین کارت به دستم نرسیده من ترک نامبر هم ندارم و ندادن که ووضعیتم رو از طریق پست چک و پیگیری کنم کسی با این شرایط هست؟ تشکر کنندگان: قصه گو ، Tabassomshojaat ، soli asali ، آلیس-1980
2014-07-21 ساعت 03:29
سلام دوستان
من دیروز به خ لاله زار رفتم (پاساژ فتوت طبقه همکف) و طبق فرمایش دوستان عزیز در پستهای قبلی قیمت تبدیل 2 شاخه ایرانی به US همان 2500 تومان بود و تبدیل 3 شاخه به US که شارژر لپ تاپ و موبایل من اینطوریه 8 هزار تومان شد. پس اگر یک وسیله با سه شاخه دارید دیگه لازم نیست یه قطار درست کنید و بعد بزنید به پریز. راستی یادمه علی مهاجر تو چند صفحه قبل قیمت قفلTSA رو پرسیده بود که از یه کیف فروشی خ منوچهری پرسیدم گفت مارک Delsey دارم 50 هزار تومان ولی نمیدونم در شیراز قیمت چنده.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر •سفرنامه• اندکی صبرسحرنزدیک است تشکر کنندگان: mohsenmb ، moqadam ، reza_norouzi ، سیمین راد ، maryam_a ، قصه گو ، amin arefi ، KIMIA2005 ، soli asali ، bardia225 ، خسته از وطن ، aghamilad ، nasim ، tenese ، mpas89 ، babak12 ، mohamad92 ، vanda ، Sam2014 ، H Pier ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، remarya ، atlantis770 ، A_A
2014-07-21 ساعت 09:23
فعلا که تا یک سال دیگه این تاپیک به من ربطی نداره :دی
اما دیدم صحبت قفل TSA شد خواستم تاکید کنم اصلا پولتون رو برای همچین قفلی دور نریزید. برای اونهایی که نمیدونن Transport Security Administration بصورت تصادفی به جز چک با سیستم رادیوگرافی بعضی بارها رو بعد از تحویل به بار یا قبل از تحویل به شما باز میکنه و بعد از چک کردن کاغذی مبنی بر اینکه به دلایل امنیتی چمدون شما باز شد در اون قرار می ده و چمدونتون رو میبنده. اگر قفلی چمدون شما داشته باشه و اون قفل رو نتونه باز کنه (که طبیعتا نمیتونه) قفل رو میشکنه. به خاطر همین یک استاندارد قفل TSA تعریف کرده و با شرکت های قفل سازی هماهنگ کرده که روزنه ای برای شاه کلید در قفل هاشون تعبیه کنن و آرم TSA رو (مکعبی قرمز بدون دو وجه) رو روی قفل قرار بدن و کنار روزنه شاه کلید ورژن شاه کلید رو قرار بدن تا TSA بدون شکستن بتونه قفلتون رو باز کنه محتویات رو رویت کنه و بعد قفل رو دوباره ببنده. هم مسافر قفل و امنیتش رو از دست نده و هم TSA دردسر شکستن قفل رو متحمل نشه. همه چیز تا اینجا گل و بلبله و همه راضی اما... متاسفانه سیستم امنیتی TSA بسیار ضعیفه. سوا از اینکه کلا 7 سری شاه کلید برای خانواده TSA وجود داره (سریال های زیر قفل 001 تا 007 هست که مثلا هر چه بالاتر میره امنیت هم بیشتر میشه) و سوا از اینکه آقا دزده هم میتونه این 7 تا شاه کلید رو بخره یا حداقل بسازه بازکردن این شاه کلید ها بدون شاه کلید هم بسیار ساده است. ساده تر بگم من ترجیح میدم حتی با بند کفش و گره پاپیونی چمدونم رو قفل کنم تا TSA. این سیستم به راحتی با یه گیره کاغذ و 5 دیقه سرچ تو اینترنت باز میشه باور نمیکنید این ویدئو رو ببینید https://www.youtube.com/watch?v=xtJx3j7AhQk ربطی هم نداره که مدل 002 اش رو بگیرید یا 007 اش رو مارک فلانش رو بگیرید یا ساخت کدوم کشور رو .سیستم TSA یونیورساله تازه این ویدئو طرف یه خورده خرج کرده یه جیگلر ساده خریده خود من میتونم با یه سنجاق کاغذ یکی از اینها رو در عرض 2 دیقه درست کنم. آقا دزده که بماند:دی ضمنا حواستون باشه که TSA به صورت رندوم چمدون ها رو چک میکنه و زدن یه قفل اونها رو مشکوک تر میکنه. حالا اگر TSAباشه که قفل رو باز میکنن توش رو میگردن و دوباره میبندن بدون اینکه شما روحتون خبردار بشه (البته یه مدلهایی از TSA هست که نشانگر بازشدن توسط TSA رو داره) اگر قفلتون از این 1000 تومنی ها باشه که میشکوننش و در اولین نگاه شما متوجه میشید(هرچند کاری نمیتونید بکنید) و بعد یادداشت داخل رو میبینید. پیشنهاد من: در کل اشیا قیمتیتون رو اصلا داخل چمدون نگذارید. 50 تومن پول قفل ندید و اگر اصرار داشتید قفل بخرید یه قفل ظریف و ارزان بخرید که هم کمتر TSA رو مشکوک کنه و هم دردسر آقای آفیسر رو در شکستن قفل کمتر
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
تشکر کنندگان: سیمین راد ، قصه گو ، mohsenmb ، shandiz ، amin arefi ، عراقی ، KIMIA2005 ، yashary ، philter ، soli asali ، bardia225 ، reza_norouzi ، nasim ، reasonable ، babak12 ، L_haam ، anahita 62 ، mohamad92 ، vanda ، m_yek ، pari pariaaa ، nedaba ، aaraam ، آلیس-1980 ، Papar_h ، atlantis770 ، rbrb-2015 ، A_A
2014-07-21 ساعت 11:56
دوستان امروز یکی از دوستان ما که یک خانواده 4 نفره بودند قرار بود با پرواز امارات به لوس آنجلس برن
متاسفانه در فرودگاه متوجه میشن بلیطشون تقلبی بوده البته اشتباه از خودشون بوده که از یک دلال بلیطو تهیه کردن طرف بلیطو رزرو کرده به اینا ایمیل زده اینا هم بهش گفتند بلیط...........اونم گفته از همین پرینت بگیرید برید فرودگاه از اون طرف رفته بلیطارو کنسل کرده البته اشتباه از این دوستمونم بوده ولی ببینید چه آدمای بی شرفی پیدا میشن که دیگه گندشو در آوردن این بدبختا تا مرز سکته پیش رفتند نه به خاطر 14 میلیون پول بلیط به خاطر ضربه ای که از کار این آدم کثیف خوردن حالا خدا رو شکر دستش به دهنش میرسه 4 تا بلیط دیگه تهیه کرد امشب با ترکیش برن به قیمت 30 میلیون چون ویزاشون فقط تا 30 جولای مهلت داره این مطلب رو گفتم اینجا بذارم اگه به سلامتی بلیط تهیه کردید مراقب کلاهبردارا باشید و حتما استعلام بگیرید از ایر لاین مربوطه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7 ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR CLAERANCE 201 Days دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا دریافت SSN هشت روز بعد از ورود San Jose-CA تشکر کنندگان: behdadK ، ffrfar ، قصه گو ، philter ، mohammadg846 ، KIMIA2005 ، soli asali ، HERMES7 ، sal0811 ، عراقی ، maryam_a ، amin arefi ، خسته از وطن ، mpas89 ، AZAR 1335 ، aghamilad ، m.sabet ، nedafarsi ، m_nikparvaz ، ali99sh ، sabor ، babak12 ، gema ، anahita 62 ، mohamad92 ، vanda ، m_yek ، hamed1286 ، pari pariaaa ، nedaba ، masuodrh ، آلیس-1980 ، امین 13 ، atlantis770 ، rbrb-2015 ، A_A
2014-07-21 ساعت 13:57
(2014-07-21 ساعت 11:56)ali3875 نوشته: دوستان امروز یکی از دوستان ما که یک خانواده 4 نفره بودند قرار بود با پرواز امارات به لوس آنجلس برن يا خداي رب العالمين.... !!!!!! ???? تشکر کنندگان: ali3875 ، soli asali ، قصه گو ، nasim ، reza_norouzi ، mohamad92 ، m_yek ، pari pariaaa ، nedaba ، Ramin geologist
2014-07-21 ساعت 23:41
سلام من همسرم برنده بوده میخواستم بدونم اشکالی نداره من چند روز دیرتر ازش برم؟
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013 مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، mohamad92 ، nedaba
2014-07-22 ساعت 00:43
ت
با سلام من وضعیت گرین کارتم رو که تو سایت چک میکنم زده کلز و از حدودا 1ماه و نیم پیش کلوز شوه و نوشتن که 23 می گرین کارت من پست شده و امروز 20 جولای هست و هنوز به دستم نرسیده حتی اداره مهاجرت هم رفتم جواب نگرفتم باید همچنان منتظر باشم یا دوباره درخواست گرین کارت جدید کنم ؟! چون تو سایت فرم آی 90 یه گزینه داره که میشه دوباره درخواست داد که گرین کارت به دستم نرسیده من ترک نامبر هم ندارم و ندادن که ووضعیتم رو از طریق پست چک و پیگیری کنم کسی با این شرایط هست؟ تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، Prometheus ، nedaba
2014-07-22 ساعت 00:49
سلام دوستان
من 4 جولای اومدم امریکا ولی تا الان سکیوریتی نامبرم نیومده. روز دوم ورودم مراجعه کردم گفتند باید 21 روز بعد از ورودم منتظر باشم. اما من نگرانم چون اول اگوست باید برگردم. آیا از دوستان کسی تجربه در این مورد داره ؟ ممنون ار پاسختون تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، mohamad92 ، nedaba
2014-07-22 ساعت 04:50
(2014-07-22 ساعت 00:49)amor92 نوشته: سلام دوستاندوست عزیز زمانی که شما تشریف بردین آیا درخواست دادین یا نه گفتند که بعد از 21 روز بیاین. در هرصورت هفته سوم حالا حتماَ نباید 21 روز گذشته باشه یعد از 17-18 روز اگر نیومد تشریف ببرین و اپلای کنید بعد از 8-9 روز براتون پست میشه. واسه منم تا 3 هفته ارسال نشده بود. رفتم و مجدداً اپلای کردم
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان تشکر کنندگان: ali99sh ، قصه گو ، soli asali ، mohamad92 ، pari pariaaa ، nedaba ، amor92 ، آلیس-1980 ، امین 13
|