موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-20 ساعت 01:40)ali99sh نوشته: (2014-07-19 ساعت 23:21)shaghayegh26 نوشته: dostaye golam age kesi to us hast mishe be man bege che jori social numberam ro active konam mamnoon misham komakam konid
منظورتونو از اکتیو نمیدونم چیه ولی بهتره بعد از ورودتون همون روزهای اول برین به یک دفتر مهاجرتی و پاستونو همراه با آدرس محل اقامتتون و بقیه اطلاعات اعلام کنین، چهار پنج روز بعد کارتی که شماره سوشیال روش نوشته شده به آدرسی که دادین پست میشه. بدون این شماره شما تقریباً هیچ کاری نمیتونین انجام بدین!
دفتر مهاجرتى نه بلکه بايد به Social Security Office در نزديکى محل سکونت تون مراجعه کنيد
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-20 ساعت 02:02)Sam2014 نوشته: (2014-07-20 ساعت 01:40)ali99sh نوشته: (2014-07-19 ساعت 23:21)shaghayegh26 نوشته: dostaye golam age kesi to us hast mishe be man bege che jori social numberam ro active konam mamnoon misham komakam konid
منظورتونو از اکتیو نمیدونم چیه ولی بهتره بعد از ورودتون همون روزهای اول برین به یک دفتر مهاجرتی و پاستونو همراه با آدرس محل اقامتتون و بقیه اطلاعات اعلام کنین، چهار پنج روز بعد کارتی که شماره سوشیال روش نوشته شده به آدرسی که دادین پست میشه. بدون این شماره شما تقریباً هیچ کاری نمیتونین انجام بدین!
دفتر مهاجرتى نه بلکه بايد به Social Security Office در نزديکى محل سکونت تون مراجعه کنيد
بله، منظور من هم همین که شما گفتین بود اشتباه ترجمه کردم. الان درستش میکنم. مرسی.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
19
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
میخواستم بدونم که اصل و ترجمه چه مدارکی رو باید با خودم ببرم که اونجا به مشکل نخورم؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر •سفرنامه• اندکی صبرسحرنزدیک است
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
كيمياي عزيز ممنونم به خاطر آيين نامه ي فارسي چقدر طولانيه،از الان شروع كنم به خوندن، دو ماه طول مي كشه احتمالاً چون كاليفرنيا ، ايراني زياد داره اين امكان براش فراهم شده، من كه دارم ميرم سياتل بايد همون انگليسي امتحان بدم،جالبيش اينه كه هر كس بايد با ماشين خودش يا اجاره اي امتحان بده،باز هم ممنونم چون باعث ميشه متن اصلي رو راحتتر متوجه بشم.
در ضمن جريان اين تبديل ها چيه ؟ واسه هواپيماست يا آمريكا؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-18 ساعت 13:46)reza_norouzi نوشته: (2014-07-18 ساعت 13:04)soli asali نوشته: (2014-07-17 ساعت 19:49)ali99sh نوشته: (2014-07-15 ساعت 16:52)KIMIA2005 نوشته: (2014-07-15 ساعت 14:03)hamideftex2014 نوشته: سلام... راستش من هم مشکل شما رو دارم و یک کیس برای خودم جمع کردم که روش 2 تا هارد 2 ترا گذاشتم با کلی فیم و اهنگ و نرم افزار های مختلف.... من هم همین سوال رو داشتم ... یه روز واسه کارت هوشمند ملی رفتم پست 4 راه لشگر گفتم بزار از گمرک فرودگاه امام یه سوال بپرسم که گفت مشکلی نداره اگه داری میبری بگو برات بنویسن که چی میبری که موقع برگشت مشکلی واست پیش نیاد.... گفتم میخوام ببرم که دیگه بروشون نگردونم.... از طرفی یه مشکلی که هست اینه که تو فرودگاه امام یا اونطرف بهم گیرنمیدن که این چیه با خودت میبری... اینجا رو از این نظر میگم که خب میدونید بر عادت یکم کنجکاون و دوست دارن تو هر چیزی سر در بیارن... با اینکه هیچ چیز خلاف یا مشکل داری توش ندارم و فقط فیلم و موزیک و نرم ازار... یعنی ارشیو شخصیمه... بعد از اون طرف تو فرودگاه مقصد چه اتفاقی می افته.... نمیدونم.... چون ما اینجا نرم افزارا رو کرد مصرف میکنیم اونجا اتفاقی نمی افته... بعد یه سوال دیگه داشتم اینه که من یه پک گردو کامل سفارش دادم و خریدم ... حالا میخوام با خودم ببرم... فکر میکنید برام مشکل پیش میاد.... میشه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن... ممنون.
دوست عزیز طبق بررسی های بعمل اومده می تونید تمامی اطلاعتتون فیلم و اهنگ و .... رو روی هارد اکسترنال بریزید و با خودتون ببرید هیچ مشکلی هم نخواهد بود
پک نرم افزاری هم موردی ندارد میتونید با خودتون ببرید خودم هم از این پک ها ی نرم افزاری میخوام بگیرم موندم کدوم بهتر و کاملتره : کینگ - لرد - گردو و یا ...؟؟
سلام..
من 2 تا هارد اکسترنال 1 TB و 2 تا پک سی دی گردو (فکر کنم از همه بهتر و کاملتره + کیفیتشم خوبه) با خودم آوردم و خوشبختانه هیچ مشکل و سوالی پیش نیومد.
ولی........ از هفته پیش یه قانونی تصویب کردن که اگر وسیله الکتریکی (بیشتر موبایل، تبلت و لبتاپ) بدون انرژی (یعنی شارژ نداشته باشه) همراهتون ازتون میگیرن! یعنی نمیتونین موبایل بدون شارژ با خودتون ببرین! نمیدونمم که مبشه تو چمدون گذاشت یانه! ولی اینجا روزی 10 باز از تلویزیون هشدار میداد!!!
آخه واسه چی ؟ دلیلش چیه ؟ شارژ نداره که نداره
ببینم یعنی حتما باید روشن بشه ؟ منظور همینه ؟
سلام سولی عزیز
احتمالا لپ تاپ لازم نیست روشن باشه شاید اگه خواستن گیر بدن بگن روشنش کنی همین.
شاید فک می کنن ممکنه توش بمبی چیزی باشه
هر روز یه گیر تازه واقعا که...
سلام ... راستش من نمیتون از این کیسه بگذرم... تمام زندگیم روی اینه نمیتونم 8 ترا رو روی هارد اکترنال بریزم بیارم... بنپظرم رسید کیسرو مادربردشو از بدنه جدا کنم و لای محافظ بزارم بزارم تو خود کیس چون پاور و dvd-rw و هاردا تو جاشون ثابتن و فلزی و چون روشن نیستن و هد رو دیسک نیست به نظرم اگه یکم هم ضربه بخورن اسیب نمیبینن .... کیسم حسابی با محافظ میپوشونم و بسته بندی میکنم و به عنوان بار اضافه میبرم یا اصلا پستش میکنم... چون یه nas کوچیک 2 هارده دارم میتونم اونو تو چمدونم بزارم... نهایتا اگه بخوان چکش کنن یدونه از همین تبدیلای همه کارم میگیرم تو فرودگاه اونج روشنش میکنم.... نمیدونم... نمیتونم بزارم و برم.... حالا بقیه تجهیزاتی که یه عمر خون و دل خوردم و جمع کردم رو میتونم بزارم خونه بقیه از شون استفاده کنن ولی از اینا دیگه نمیتونم بگذرم.... دوستان شما نظری ندارین.... فکر میکنین واسم مشکل پیش میاره.... کسی میدونه مثل این کیسه بعد بسته بندی اگه بشه 10 کیلو من چقدر باید اضافه بار بدم؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-20 ساعت 16:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-20 ساعت 18:35 توسط shandiz.)
دوستان سفارش میکنم یه دونه از این دستگاههای لهیم(هویه) از اینجا ببرید و یا اونجا بخرید و مثلا 14 دلار پول 2 شاخه ندید خودتون تبدیلو درست کنید (کلا. کارای فنی رو یه خورده یاد بگیریم کلی پول سیو میکنید)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من 2 تا سوال دارم ممنون میشم هر کی میدونه جواب بده
1-من الان با ویزا وارد امریکا میشم گرین کارتم رو میگیرم بعد از 40 روز بر میگردم ایران.طبق تحقیقاتی که کردم اگر پاسپورتمو عوض نکنم اونجا و با همین پاس ایرانی برگردم ایران می تونم تا 11 ماه و 29 روز خارج از امریکا باشم درسته یا نه این مطلب؟
2-تو این پروازهایی که 1 توقف در یکی از شهرهای امریکاس و بعد از همونجا به شهر دیگه ای میریم کارهای مهاجرتی(تحویل پاکت زرد) در فرودگاه شهر اول انجام میشه یا فرودگاه آخری که از فرودگاه خارج میشیم؟مثلا من پروازمو میگیرم واسه سانفرانسیسکو ولی پرواز میره دبی از دبی میره لسانجلس بعد میره سانفرانسیسکو،توی لسانجلس پاکت رو تحویل میدیم یا سانفرانسیسکو ؟
لب کلام میخوام بدونم فاصله بین پرواز که صحبت می کنن ازش کجا مهمه؟
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-20 ساعت 18:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-20 ساعت 18:50 توسط hamideftex2014.)
(2014-07-20 ساعت 16:45)KIMIA2005 نوشته: (2014-07-20 ساعت 14:25)tenese نوشته: (2014-07-17 ساعت 16:16)KIMIA2005 نوشته: دوستان عزیز سایتی رو سراغ دارند انلاین بتونیم این تبدیل ها رو سفارش بدیم ؟؟
شیراز که گیر نیاوردم
من شنیدم که طبقه دوم پاساژ برق از این مبدل ها میتونیم بخریم ولی فرصت نشده خودم برم و بخرم
همشهری گیر اوردی ادرس بده بریم بگیریم ممنون
سلام شما میتونید تبدیل دوشاخه رو به قیمت 2.5 از پشت شهرداری پاساژ فتوت همون جلوی در از دست فروشا بخرید... البته بگم که این فقط تبدیل پلاگ برق از توع گرد ایرانی به نوع تیغه ای برای استفاده در امریکاست و فقط و فقط مخصوص لوازمی هست که ولتاژ کارشون از 110 تا 220 هستش و به هیچ وجه نمیتونید برای اسفاده جهت تبدیل ولتاژ استفاده کنید... الته تو این پاساژ مبدل 110 به 220 هست ولی یه ترانس بزرگ و سنگین که فایده ای واسه خرید نداره... پس دوستان اینجا هر دستگاهی میگیرید سعی کنید توجه کنید که با 110 هم کار میکنه مثل اداپتور شارژر موبالها یا تبلت ها یا لب تاپها... مثلا من میخوام با خودم کیسم رو هم ببرم نگاه کردم دیدم پشتش یه کلید داره که وقتی میزنم میتونم از برق 110 هم استفاده کنم فقط بگم که اکثر دستگاه هایی که منبع تغذیه اونا سویچینگ هستش این قابلیت رو دارن ولا غیر... مثلا شما هیچ وقت سشوار یا پلوپز یا اتو با این قابلیت نمیتونید تو ایران پیدا کنید مگه اینکه مثلا با مسافر از ژاپن که اونجام ولتاژ محلیشون 110 هستش اومده باشه... پس دقت کنید اگه چیزی خواستید تهیه کنید به ولتاژ کاریش توجه کنید که دچار مشکل نشین... در ضمن برای اتصال دستگاهی که با مشخصات بالا بهتون گفتم که 110 هم جواب میده احتیاجی هم به لحیم کاری و اینجور حرفا نیست خیلی راحت میتونید با خریدن یکی از همین تبدیلا از دستگاهتون اونجا استفاده کنید
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان