کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-07-24 ساعت 18:36)shadi79 نوشته:  دوستان برای سوشیال حتما باید پیگیری کنیم مثله گرین کارت به آدرس که گفتیم نمیره

با سلام خدمت دوست عزیز
میتونم بپرسم تصمیم دارین به کدوم ایالت برین , چون من در ایالت تگزاس هستم و شهر هیوستن و اگه مسیرتون اینجا هستش من اماده کمک به شما هستم این هم ایمیل من اگه دوست دارید برام پیام بگذارید
Amin.houston832@gmail.com
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-07-25 ساعت 13:46)atriana نوشته:  در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
تو سایتش یک جدول داره ولی من که متوجه نشدم داستانش چیه.
آدرس سایتش اینه
https://www.coveredca.com/shopandcompare...Guidelines
در هنگام ورود باید میزان پولی که همراهمون است را بگیم؟ خودشون می گردن؟ اگر زیر نفری 10000 باشه بازم باید اعلام کنیم؟

کسی در مورد سوال من اطلاعات نداره؟ می شه راهنمایی کنید؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 19:50)atriana نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 13:46)atriana نوشته:  در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
تو سایتش یک جدول داره ولی من که متوجه نشدم داستانش چیه.
آدرس سایتش اینه
https://www.coveredca.com/shopandcompare...Guidelines
در هنگام ورود باید میزان پولی که همراهمون است را بگیم؟ خودشون می گردن؟ اگر زیر نفری 10000 باشه بازم باید اعلام کنیم؟

کسی در مورد سوال من اطلاعات نداره؟ می شه راهنمایی کنید؟

سلام دوست من
ظاهرا اگه بیشتر از 10000 تا همراهتون باشه باید یه فرمی رو پر کنین تا مبلغشو اعلام کنین. دوستانی که در این مورد اطلاعی دارن لطفا اعلام کنن.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، soli asali ، nedaba ، A_A
(2014-07-29 ساعت 17:21)Amin.houston832 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 21:52)lucky girl نوشته:  دوستان مهاجر سرایی
کسی هست که بخواد شهریور بره USA ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
من در ایالت تگزاس و شهر هیوستن هستم اگه کمکی بخواهین بابت هر چیزی من دریغ نمیکنم
Amin.houston832@gmail.com
بله من هفته اول شهریور میرم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
از مدیران سایت خواهش میکنم در صورت امکان یه تاپیکی ایجاد کنید برای اونهایی که از طریق لاتاری مهاجرت کردن و الان در آمریکا زندگی میکنن . از شرح حالشون و طریقه شروع زندگی و مقایسه زندگی ایی که ایران داشتن با اونجا . من خودم لاتاری امسال رو قبول شدم نگرانم از اینکه موقعیت اجتماعی ایی که تو ایران داشتم رو اونجا نتونم پیدا کنم . من تو تاپیک های مختلف بصورت پراکنده دیدیم عزیزانی تجربیات خودشون رو در آمریکا نوشتن . حتی بهتره از دوستانی که عازم هستن خواسته بشه سرگذشت خودشون رو در اونجا بنویسن برامون فکر کنم برای امثال من خیلی مفید واقع بشه .

با تشکر
Clear Smile- Interview : March
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، aghamilad ، reza_norouzi ، mohamad92 ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-07-30 ساعت 09:58)lotttery2015 نوشته:  از مدیران سایت خواهش میکنم در صورت امکان یه تاپیکی ایجاد کنید برای اونهایی که از طریق لاتاری مهاجرت کردن و الان در آمریکا زندگی میکنن . از شرح حالشون و طریقه شروع زندگی و مقایسه زندگی ایی که ایران داشتن با اونجا . من خودم لاتاری امسال رو قبول شدم نگرانم از اینکه موقعیت اجتماعی ایی که تو ایران داشتم رو اونجا نتونم پیدا کنم . من تو تاپیک های مختلف بصورت پراکنده دیدیم عزیزانی تجربیات خودشون رو در آمریکا نوشتن . حتی بهتره از دوستانی که عازم هستن خواسته بشه سرگذشت خودشون رو در اونجا بنویسن برامون فکر کنم برای امثال من خیلی مفید واقع بشه .

با تشکر

با درود
دوست عزیز تو امضای من یک تایپیک هست میتونید بهش یک سری بزنید مطالعه زندگی در امریکا رو هم بهتون پیشنهاد میکنم
موفق باشید
پاسخ
(2014-07-30 ساعت 14:05)amin arefi نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 09:58)lotttery2015 نوشته:  از مدیران سایت خواهش میکنم در صورت امکان یه تاپیکی ایجاد کنید برای اونهایی که از طریق لاتاری مهاجرت کردن و الان در آمریکا زندگی میکنن . از شرح حالشون و طریقه شروع زندگی و مقایسه زندگی ایی که ایران داشتن با اونجا . من خودم لاتاری امسال رو قبول شدم نگرانم از اینکه موقعیت اجتماعی ایی که تو ایران داشتم رو اونجا نتونم پیدا کنم . من تو تاپیک های مختلف بصورت پراکنده دیدیم عزیزانی تجربیات خودشون رو در آمریکا نوشتن . حتی بهتره از دوستانی که عازم هستن خواسته بشه سرگذشت خودشون رو در اونجا بنویسن برامون فکر کنم برای امثال من خیلی مفید واقع بشه .

با تشکر

با درود
دوست عزیز تو امضای من یک تایپیک هست میتونید بهش یک سری بزنید مطالعه زندگی در آمریکا رو هم بهتون پیشنهاد میکنم
موفق باشید
ممنون از شما دوست عزیز تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت خیلی مفیده
Clear Smile- Interview : March
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، زری وحدتی
(2014-07-31 ساعت 00:06)ahmad120 نوشته:  با سلام
ببخشید من چند تا سوال داشتم:
1- میشه ما بریم ایالت کالیفرنیا، شهر لس آنجلس و آدرس ارسال گرین کارت را در ایالت تگزاس بدهیم؟
2- چگونه میشه هزینه 165 دلاری گرین کارت را قبل از سفر به آمریکا از ایران پرداخت کنیم؟
3- اگر از یک شرکت هواپیمایی مثل هواپیمایی امارات برای سفر از تهران به دبی و دبی به هیوستون استفاده کنیم باید بعد از رسیدن به دبی وسایلمان را برداریم و برای سفر بعدی به کانتر تحویل بدیم؟
4- برای کسانی که که ویزای لاتاری دارند و برای سفر به آمریکا از شرکت های هواپیمایی کشورهای همسایه مثل قطر، امارات و... بدون ویزای ترانزیتی استفاده می کنند می توانند از فرودگاه آن کشور بیرون بروند یا نه؟
5- بهترین شرکت هواپیمایی از نظر قیمت، پذیرایی، کیفیت هواپیما و... برای سفر به اکثر شهرهای آمریکا بین شرکت های هواپیمایی قطر، ترکیش، امارات و اتحاد کدام است؟
1_بله البته تو فرودگاه میشه ادرس رو عوض کرد
2_خوب میتونین بعد از رفتن بدین برخی اژانسها هم این هزینه رو با کردیت کارد میدن و سایتهایی مثل bazargardi و tehranpayment هم مدعی اند میتونن هر پرداختی رو انجام بدن اما من تجربه ای در این باره نشنیدم
3_ اگر هر دو قسمت پرواز با یک بلیط باشه خیر مقصدنهایی بار رو میگیرین
4_شما هنوز پاس ایرانی دارید پس خیر نمیتونید از گیت رد شین
5_این بستگی به معیار شما داره اگر قیمت ملاکه یه سر به سایت cheapoair
بزنین
دوست عزیز تاپیک بهترین ایرلانها واسه سفر در مهاجرسرا موجوده و دوستان در این باره اطلاعات و تجارب زیادی گذاشتن
پاسخ
(2014-07-28 ساعت 16:03)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 15:48)ellie نوشته:  دوستان سلام
میشه لطفا راهنمایی کنید که واسه گرفتن گرین کارت
آیا حتما بعد از اولین ورود باید صبر کرد و گرین کارت رو گرفت یا نه میشه برگشت و بعدا گرین کارت رو بگیریم
با سپاس

می تونید بعد از چند روز برگردید و گرین کارت پس از صدور ارسال میشه به ادرسی که قید کردید

تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، soli asali ، nedaba
(2014-07-24 ساعت 16:52)m.sabet نوشته:  سلام دوستان، من جهت اطمینان این سوال رو میپرسم، اگر پرواز از ایران به آمریکا بیشتر از یک توقف داشته باشه به عنوان مثال تهران-رم، رم-آتلانتا، آتلانتا- ال پاسو (تگزاس)، برای توقف در رم نیاز به ویزای ترانزیت هست؟ من صفحات قبل رو که مطالعه کردم اینطور متوجه شدم که نیازی نیست، درسته دیگه؟؟؟؟
خیر نیازی نیست
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، soli asali ، nedaba ، exxedus
dostane ke omadan us nazdike texas hastam payame khososi bedan
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba
سلام دوستان
من نوامبر میرم هیوستون. دنبال یه همخونه می کردم اگر کسی تمایل داره پیام بده
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-07-31 ساعت 09:42)shaghayegh26 نوشته:  dostane ke omadan us nazdike texas hastam payame khososi bedan

سلام
من تگزاس شهر هیوستن هستم چه کمکی از من برمیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
با سلام من میخام از امارات برا 1 ماه دیگه بلیط بگیرم میخاستم راهنمایی کنید
1-هر نفر چند کیلو بار میتونه با خودش داشته باشه
2- ایا از الان میشه صندلی هامون رو تو هوا پیما رزرو کنیم
3- میشه بلیط open برا برگشت گرفت که مجبور به پرداخت جریمه نباشیم چون نمیدونم کی برمیگردم
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، soli asali
(2014-07-31 ساعت 18:05)رضا صالحی نوشته:  با سلام من میخام از امارات برا 1 ماه دیگه بلیط بگیرم میخاستم راهنمایی کنید
1-هر نفر چند کیلو بار میتونه با خودش داشته باشه
2- ایا از الان میشه صندلی هامون رو تو هوا پیما رزرو کنیم
3- میشه بلیط open برا برگشت گرفت که مجبور به پرداخت جریمه نباشیم چون نمیدونم کی برمیگردم

۱. بستگی به ایرلاینتون داره. معمولا ۳۰ کیلو cargo و ۷ کیلو کابین.

۲. بله از تو سایت ایرلاین میشه check in کرد.

۳. این اپن یه چیز مسخره داخل ایران هست و در پرواز international هم چین چیزی وجود خارجی‌ نداره شما میتونید بلیط با Free cancellation بگیرید که هر موقع خواستید کنسل کنید و یکی‌ دیگه بگیرید یا تاریخشو عوض کنید.
خوشحالم.
پاسخ
تشکر کنندگان: رضا صالحی ، nedaba ، amin arefi ، soli asali ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان