کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-07-31 ساعت 18:05)رضا صالحی نوشته:  با سلام من میخام از امارات برا 1 ماه دیگه بلیط بگیرم میخاستم راهنمایی کنید
1-هر نفر چند کیلو بار میتونه با خودش داشته باشه
2- ایا از الان میشه صندلی هامون رو تو هوا پیما رزرو کنیم
3- میشه بلیط open برا برگشت گرفت که مجبور به پرداخت جریمه نباشیم چون نمیدونم کی برمیگردم
با سلام خدمت شما
1-دو ساک با ابعاد مشخص هر کدام به وزن 23 کیلوگرم و یک ساک دستی داخل کابین به وزن 7 کیلوگرم
2-بله شما میتونید خودتون تو سایت امارات وارد پروفایلتون بشید و از روی نقشه هواپیما صندلی خود و همراهانتون را انتخاب کنید و حتی تغییر بدید
3- این کارو میتونید بکنید درخواست بلیط یک ساله بکنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، farshadm999 ، amin arefi ، soli asali ، sal0811 ، exxedus ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-07-31 ساعت 18:09)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 18:05)رضا صالحی نوشته:  با سلام من میخام از امارات برا 1 ماه دیگه بلیط بگیرم میخاستم راهنمایی کنید
3- میشه بلیط open برا برگشت گرفت که مجبور به پرداخت جریمه نباشیم چون نمیدونم کی برمیگردم

۱. بستگی به ایرلاینتون داره. معمولا ۳۰ کیلو cargo و ۷ کیلو کابین.

۲. بله از تو سایت ایرلاین میشه check in ک.رد

۳. این اپن یه چیز مسخره داخل ایران هست و در پرواز international هم چین چیزی وجود خارجی‌ نداره شما میتونید بلیط با Free cancellation بگیرید که هر موقع خواستید کنسل کنید و یکی‌ دیگه بگیرید یا تاریخشو عوض کنید.
با تشکر ار شما
از کجا میشه فهمید که بلیطFree cancellation است یا نه و اگه بود ایا جابجا کردن بلیط جریمه داره یا خیر
از کدوم قسمت سایت امارات میشه check in کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، farshadm999 ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-07-31 ساعت 18:15)رضا صالحی نوشته:  

۲. بله از تو سایت ایرلاین میشه check in ک.رد

۳. این اپن یه چیز مسخره داخل ایران هست و در پرواز international هم چین چیزی وجود خارجی‌ نداره شما میتونید بلیط با Free cancellation بگیرید که هر موقع خواستید کنسل کنید و یکی‌ دیگه بگیرید یا تاریخشو عوض کنید.
با تشکر ار شما
از کجا میشه فهمید که بلیطFree cancellation است یا نه و اگه بود ایا جابجا کردن بلیط جریمه داره یا خیر
از کدوم قسمت سایت امارات میشه check in کرد

اینجارو بخونید

http://www.emirates.com/english/help/faq...ory=193389

برای عوض کردن یا گرفتن پول کنسلی در پرواز امارات یه فرم داره که باید پر کنید بعد میتونید انتخاب کنید که پول رو به حسابتون از طریق سویفت واریز کنن (که اگه حساب بانکی‌ باز کنید کار عاقلانه ای هست) اگه نه میتونید یکی‌ از Branch ها در سر تا سر دنیارو انتخاب کنید و پول رو از اونجا پس بگیرید.

کاری که من کردم چند سال پیش شعبه ایران رو انتخاب کردم و رسید رو برای یکی‌ از دوستان فرستادم و پول رو از دفتر امارات تو تهران دریافت کرد.

اینم برای چک این آنلاین

https://fly4.emirates.com/CKIN/OLCI/FlightInfo.aspx

در مورد online check in اگه چند نفر هستید و Booking Reference جداگانه دارین بهتره اینکار رو نکنید چون امکان داره صندلی‌‌های کنار هم نیفتید. ولی‌ اگه ۱ بوکینگ رفرنس دارید براتون خیلی‌ خوبه و در وقت صرف جویی‌ میشه.

بعد از چک این باید تگ رو پرینت کنید حتما.
خوشحالم.
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، poem ، amin arefi ، soli asali ، رضا صالحی ، آلیس-1980 ، A_A
سلام دوستای عزیز
برای هفته اول مهر برای usکسی هست بیاید همسفر بشیم
متشکرم

Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
I-130 & I-797 & 420$ & priority number = ۲۰۱۵/04/01
----------------( Estimates )----------------
Approved = ۲۰۱۵/08
Case Number = ۲۰۱۵/09
Invoice ID Number: ۲۰۱۶/01
۲۰۱۶/02 = DS261 + 120$
۲۰۱۶/03 = DS260 + 325$
Current Visa Bulletin = ۲۰۱۶/06
Interview = ۲۰۱۶/۱۰
Entering USA (No Clearance) = ۲۰۱۶/11
ٍEntering USA (Clearance) = 2017/02
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
با سلام به دوستان همسفر
پاس پورت من از زمانی که می خوام پرواز کنم 8 ماه نقریبا اعتبار داره،با توجه به اینکه برگشتم واسه 8 ماه بعد گرفتم ایا از فرودگاه ایرن یا ترکیه که می خوام برم اجازه خروج می دن یا نه?40 روز دیگه میرم ایشالا یه وقت نریم فرودگاه گیر بدن پاسپورت که اعتبارش کمه!!!!!
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2014-08-01 ساعت 01:17)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام به دوستان همسفر
پاس پورت من از زمانی که می خوام پرواز کنم 8 ماه نقریبا اعتبار داره،با توجه به اینکه برگشتم واسه 8 ماه بعد گرفتم ایا از فرودگاه ایرن یا ترکیه که می خوام برم اجازه خروج می دن یا نه?40 روز دیگه میرم ایشالا یه وقت نریم فرودگاه گیر بدن پاسپورت که اعتبارش کمه!!!!!

با پاسپورت تاریخ گذشته میخواید از آمریکا خارج بشید؟

چه برای خروج چه برای ورود به کشور دیگه پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه.

هرچند میدونم دوستان همیشه منکر الان سرو کلشون پیدا میشه میگن آقا ما هر دفعه با پاسپورت تاریخ گذشته میریم!! ولی‌ نصیحت برادرانهٔ منو بپذیرید ، پاسپورت شما از ۲ تا پای شما خارج از ایران براتون مهم تره و باید اعتبار داشته باشه.

بدون پا میتونید رو ویل چیر برید ولی‌ بدون پاسپورت تا آخر عمر تو ترمینال فرودگاه حبس میشید.

منبع:

سایت زیر

https://help.cbp.gov/app/answers/list/se...uggested/1

فیلم ترمینال ساختهٔ استیون اسبیلبرگ با بازی تام هنکس

http://www.imdb.com/title/tt0362227/

بی‌ صبرانه منتظر دوستان هستم که سریع بدون فوت وقت انکار کنن!
خوشحالم.
پاسخ
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، soli asali ، amin arefi ، آلیس-1980
(2014-08-01 ساعت 01:38)farshadm999 نوشته:  

چه برای خروج چه برای ورود به کشور دیگه پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه.

هرچند میدونم دوستان همیشه منکر الان سرو کلشون پیدا میشه میگن آقا ما هر دفعه با پاسپورت تاریخ گذشته میریم!! ولی‌ نصیحت برادرانهٔ منو بپذیرید ، پاسپورت شما از ۲ تا پای شما خارج از ایران براتون مهم تره و باید اعتبار داشته باشه.

بدون پا میتونید رو ویل چیر برید ولی‌ بدون پاسپورت تا آخر عمر تو ترمینال فرودگاه حبس میشید.

منبع:

سایت زیر

نه دوست من تاریخ پاسپورتم وقتی که می خوام از ایران برم 8 ماه از اعتبارش مونده،با این تاریخ اعتبار می تونم برم?برگشتم چی که اعتبار پاسم تموم میشه و بلیط برگشت دارم?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-08-01 ساعت 01:57)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 01:38)farshadm999 نوشته:  

منبع:

سایت زیر

نه دوست من تاریخ پاسپورتم وقتی که می خوام از ایران برم 8 ماه از اعتبارش مونده،با این تاریخ اعتبار می تونم برم?برگشتم چی که اعتبار پاسم تموم میشه و بلیط برگشت دارم?

میتونید برید ، اونجا باید پاسپورتتون رو عوض کنید.

منبع:

http://daftar.org/far/default.asp
خوشحالم.
پاسخ
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، soli asali ، nedaba ، Sam2014 ، آلیس-1980

۲. بله از تو سایت ایرلاین میشه check in کرد.

اینو میدونم که برای امارات 24 ساعت قبل از پرواز فقط میتونید صندلی رو انتخاب کنید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: رضا صالحی ، nedaba ، pari pariaaa ، exxedus
(2014-08-01 ساعت 04:08)soli asali نوشته:  

اینو میدونم که برای امارات 24 ساعت قبل از پرواز فقط میتونید صندلی رو انتخاب کنید

آره اینکه ۱۰۰%، تو سایتش نوشته فقط ۲۴ ساعت قبل میشه.
خوشحالم.
پاسخ
تشکر کنندگان: رضا صالحی ، mohamad92 ، nedaba
(2014-08-01 ساعت 04:48)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 04:08)soli asali نوشته:  

آره اینکه ۱۰۰%، تو سایتش نوشته فقط ۲۴ ساعت قبل میشه.
ولی من با اینکه بیش از یک ماه به تاریخ پروازم مونده دیروز صندلی رو انتخاب کردم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، رضا صالحی ، shadi79 ، mohamad92 ، sal0811 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-01 ساعت 02:03)farshadm999 نوشته:  

میتونید برید ، اونجا باید پاسپورتتون رو عوض کنید.

منبع:

http://daftar.org/far/default.asp

دوست عزیز، پاسپورت همسر من هم هنگام خروج از کشور تنها 7 ماه اعتبار دارد. من به سفارت و در قسمت contact us سایت http://travel.state.gov هم ایمیل زدم و داستان را شرح دادم که متاسفانه هیچ کدام جواب ندادند البته در سایت تراول. استیت نوشته بود که اگر سوال شما در frequently-asked-questions باشد جواب نمی دن.
در این لینک گفته اگر شما پاسپورت منقضی بشه می تونید ویزا را در پاسپورت منقضی شده نگه دارید و با دو پاسپورت مسافرت کنید.
اینم لینکشه http://travel.state.gov/content/visas/en...tions.html
حالا اگر دوست داشتین می تونید اینجا پاسپورت جدید بگیرید چون در اونجا گرفتن پاس جدید هم هزینه بیشتری داره و هم دردسر بیشتر.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، mohamad92 ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، aaraam ، آلیس-1980 ، A_A
سلام دوستان
راجعبه این 165 دلار و چگونگی پرداخت کسی اطلاعی یا پستی داره پست آقای کاوه شیز پاک شده و من اون کاغذ a4 راهنمای پرداخت سفارت رو هم دیدم لطفا اطلاعات بیشتر مثلا وقتی برای add new account ادامه میدهید یک پسورد خفن هم باید بسازی که من دیگه ادامه ندادم چون فکر کردم اگر کسی از خارج از کشور بخواهد برام پول رو بریزد نیاز به اون پسورد باشه ممنون اطلاعات بیشتر راجعبه پرداخت 165 دلار
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، soli asali ، nedaba
سلام
کسی راجعبه پرداخت 165 دلار اطلاعاتی یا پستی داره پست آقای کاوه شیز پاک شده من اون کاغذ راهنمایی a4 سفارت رو دیدم اطلاعات بیشتر مثلا هنگام ورود به add new account یک پسورد خفن باید بسازی که من دیگه ادامه ندادم چون فکر کردم شاید اگر کسی بخواهد از خارج از کشور برام واریز کنه نیاز به اون داشته باشه. اطلاعات بیشتر راجعبه پرداخت 165 دلار ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، nedaba
سلام
کسی راجعبه پرداخت 165 دلار اطلاعاتی یا پستی داره پست آقای کاوه شیز پاک شده من اون کاغذ راهنمایی a4 سفارت رو دیدم اطلاعات بیشتر مثلا هنگام ورود به add new account یک پسورد خفن باید بسازی که من دیگه ادامه ندادم چون فکر کردم شاید اگر کسی بخواهد از خارج از کشور برام واریز کنه نیاز به اون داشته باشه. اطلاعات بیشتر راجعبه پرداخت 165 دلار ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: anahita 62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان