موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-13 ساعت 13:38)iris نوشته: (2013-10-12 ساعت 17:56)beelzebub نوشته: (2013-10-12 ساعت 17:22)iris نوشته: (2013-10-11 ساعت 16:17)H Pier نوشته: (2013-10-11 ساعت 16:12)iris نوشته: اگر خانواده ای بچه هاشون بالای 21 سال هستند و ازدواج هم کردند باید بازم اسمشون را بنویسند؟ یا نه؟
بچه های بالای 21 سال در فرم نوشته نمیشود. (لحاظ نمیشود)
بنابر این اگه 10 تا بچه بالای 21 دارین ... در قسمت مربوطه بنویسین "0" .
اگر قبول بشن، برا مصاحبه شناسنامه را که چک می کنند ایراد نمی گیرند که چرا اسم بچه ها را ننوشتید؟
وقتي قبول بشن تو فرم ها همه فرزندان رو ميخواد. ثبت نام فقط زير ٢١ سال
پس موردهایی که ویزا نمی گیرند چون ثبت نام اولیه با فرمها تطابق نداره برا تعداد فرزند به خاطر فرزندای زیر 21 هست؟
امکان داره اسم فرزندان زیر 21رو وارد نکرده باشن
یا بلعکس فرزندان بالای 21رو وارد کرده باشن
مورد اول خطرناک تره شاید دومی رو بگن به اون تعلق نمی گیره ولی اگه زیر 21رو زمان ثبت نام ننویسن هیچ عذری رو قبول نمی کنن و بلافاصله ریجکت می کنن
we fight for a better life
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
می خواستم بپرسم آیا اگر با فاصله ثبت نام کنیم بهتر نیست یا اصلن فرقی نمی کنه پشت سر هم ثبت نام کنیم!؟
دو هزار و چهارده : بخت یار نبود
دو هزار و پانزده : فینگرز آر کراسد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سوال فوری، همسر من دوستش رو ثبت نام کرده به جای j نوشته g در صورتی که در پاس نوشته najafi ولی همسرم براش نوشته nagafi آیا راهی هست که الان بشه اصلاح کرد؟ چون کانفرمیشن نامبر رو گرفته؟
لطفا سریع جواب بدید . سپاسگزارم.
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
این همه دوستان دارن میگن که بعد قبولی مکاتبه کنید دوست عزیز.
وقتی هنوز قبولی هم معلوم نیست. چکار میخوان بکنن:دی
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من متولد ایتالیا هستم ولی سیتیزن نیستم و ساکن اصفهان هستم و تابعیتم ایرانیه. وقتی فرم ثبت نام لاتاری را پر می کنم یه قسمت هست که محل تولد و کشور تولد را مییرسه و بلافاصله بعد از اون نوشته
6. Country of Eligibility for the DV Program
Your country of eligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is NOT related to where you live. If you were born in a country that is not eligible for the DV program, please go to Explanation of Country of Eligibility {this link will open in a new window} to see if there is another option available in your case.
Are you claiming eligibility based on the country where you were born?
Yes ------------ No
If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.
من محل تولد و شهر تولد را ایتالیا وارد می کنم و لی برای دو سوال فوق نمیدونم چی وارد کنم. ایران یا ایتالیا
اگه yes بزنم یعنی ایتالیا
اگه no بزنم باید ایران را انتخاب کنم
شانس کدوم بیشتره؟