موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته باشید
میشه راهنمایی کنین که فرزند حتما عکس میخواد؟ یعنی حتی بچه ۷ - ۸ ماهه هم باید عکس داشته باشه یا از یه سنی به بالا نیاز به عکس داره؟ من کلی تاپیک ها را خوندم ولی کسی اشاره نکرده بود
اگه دوستان اطلاع دارند راهنمایی کنند ممنون میشم
هیچ تقدیری وجود ندارد
آینده همان چیزی است که خودت آن را می سازی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
این همه اونور اونور گفتن همه عکس لازم دارن. بله بچه هم عکس لازم داره.
موفق باشید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه کمک کنید کجا میتونم جواب این سئوالو بگیرم ؟برام امروز یه ایمیل اومده که ثبت نامتون کامل نیست و به لینک بالا مراجعه کنید یا log in کنید ولی لینکی وجود نداره هر کاری میکنم loginنمیشه باید چکار کنم
To complete your registration , simply click on the link above or login to your account at usgcls.com/login
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-19 ساعت 21:32)شهراد نوشته: دوستان میشه کمک کنید کجا میتونم جواب این سئوالو بگیرم ؟برام امروز یه ایمیل اومده که ثبت نامتون کامل نیست و به لینک بالا مراجعه کنید یا log in کنید ولی لینکی وجود نداره هر کاری میکنم loginنمیشه باید چکار کنم
To complete your registration , simply click on the link above or login to your account at usgcls.com/login
از سایت لاتاری که برای کسی ایمیل نمیفرستن :-|
شما خودتون ثبت نام کردید؟ از کدوم سایت؟
we fight for a better life
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-22 ساعت 13:43)ramtin2015 نوشته: باسلام و تشكر
1- يكي از دوستان بنده كه برنده شده متاهله و موقع ثبت نام اطلاعات رو به صورت كامل وارد كرده . حالا اگه خانمش حاضر نباشه كه همراه با دوستم بياد بايد چكار كنه ؟ اصلا ميتونه ادامه راه رو بدون همسرش اقدام كنه؟
2- يكي از دوستام كه متاهله و يك دختر هم داره امسال براي سال 2015 ثبت نامه كرده ولي بصورت unmarried . حالا اگه ان شاالله برنده بشه مشكلي واسش پيش مياد؟
ممنون از همه دوستان
(2013-10-02 ساعت 11:04)vahid.vp نوشته: (2013-10-02 ساعت 10:27)zepehr1 نوشته: از یک زوج ...یک نفر به تنهایی میتونه شرکت کنه بدون اینکه اطلاعات همسر رو وارد کنه؟؟؟؟
خیر نمیشه . باید حتما اطلاعات رو در سیستم وارد کنند ولی مختار هستند بعد از قبولی تنهایی بروند یا با زوجه
باید حتما زمان مصاحبه همسرشون همراهشون باشه بعد از گرفتن ویزا اگه خودشون برنده هستن که مشکلی نیست بدون همسر میتونن وارد امریکا شن ولی زمان مصاحبه حتما حتما باید با همسرشون برن
اگر دوستتون متاهله و unmarried پر کردن متاسفانه در صورت برنده شدن احتمال ریجکت شدنشون زیاده
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
@mehdikhosro
دوست عزیز هیچ راهی نداره اونا هم یه سری قوانین تعریف کردن
تا زمانی که جدا نشدن و متاهل هستن نمی تونن و نباید مجرد فرم رو پر کنن
یا باید اسم همسرشونو وارد می کردن باهم میرفتن مصاحبه بعد ایشون بعد از برنده شدن خودشون می رفتن یا اینکه طلاق می گرفتن و فرم رو به صورت divorced پر می کردن در هیچ صورتی unmarried نبودن ایشون
دیگه این اشتباه رو نمی پذیرن چون موقع پر کردن فرم اطلاعات غلط وارد کردن اونا هم کاری ندارن که آیا این زوج با هم زندگی میکنن یا نه،متاهلی باید متاهل پر کنی.
موفق باشید