کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
دوستان مطلع جواب این سوال که مایی که دیپلم کارو دانش داریم (11ساله) و کارمون هم آزاد بوده رو بدید ممنون میشم. کار من تعمیر موبایل و کامپیوتر هست. و فقط یک سال سابقه کاری دارم (بیمه بودم کارمند)

و اینکه مدرک من پیش دانشگاهای نداره اونو چه کنم؟ مرسی
اکثر مردم ترجیح می‌دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
تشکر کنندگان: King Eagle
دوستان من ثبت نام کردم و اشتباها مدرک تحصیلی رو چند واحد فوق لیسانس انتخاب کردم در حالی که لیسانس دارم
اگه قبول بشم مشکلی پیش نمیاد ؟
تشکر کنندگان:
ممنونم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان لینک ثبت نام رو برام میزارین؟ یا اگه آدرس ثایت ثبت نام رو بفرمایید ممنون میشم.
تشکر کنندگان: King Eagle
دوستانی که دیپلم 11ساله دارند اگر به خودشون یه زحمتی بِدن پستهای صفحات قبلی رو بخونن دستشون میاد چه کارکنن یا یه سر به این لینک بزنن

http://mohajersara.com/thread-6849.html

(2013-10-04 ساعت 10:59)york نوشته:  سلام دوستان لینک ثبت نام رو برام میزارین؟ یا اگه آدرس ثایت ثبت نام رو بفرمایید ممنون میشم.

بفرما

https://www.dvlottery.state.gov/
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: york
(2013-10-04 ساعت 10:53)afsharj نوشته:  دوستان من ثبت نام کردم و اشتباها مدرک تحصیلی رو چند واحد فوق لیسانس انتخاب کردم در حالی که لیسانس دارم

اشتباه که کردب قشنگ فقط بعد از قبولی با kccمکاتبه کن شانس بیاری ازت بپذیرن و گیر ندن
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: afsharj
به عنوان سوال اخری که برای مدرک تحصیلی دارم .

زمانی که مدرک رو " دبیرستان بدون دیپلم " تیک میزنیم موقع ثبت نام ، انشاالله پس از قبولی ، مدرک "دیپلم + پیش دانشگاهی" رو ببریم ، گیر نمیدن که

شما " دبیرستان بدون دیپلم " رو توی ثبت نام زدین و حالا باید مدرک گواهی اشتغال کار رو بیارین؟

و یا همون " دیپلم و پیش دانشگاهی" رو بی درد سر قبول میکنن؟
NO امضاءTongue
تشکر کنندگان:
(2013-10-03 ساعت 19:59)King Eagle نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 19:52)Mozilla نوشته:  سلام
دوستان من یک سوالی ازتون داشتم .
من سال آینده حدودا اواخر آذر یعنی اگر لاتاری هم پابرجا باشد بعد از لاتاری 2016 از طریق دانشگاه ها apply کنم . می خواستم بدونم اگر امسال یعنی 2015 شانسم رو امتحان کنم برای لاتاری تاثیری در روند ویزای من برای پذیرش از دانشگاه های آمریکا دارم یا خیر ؟
این برای حدودا بهمن سال آینده است که نتایج لاتاری 2015 هم اومده !

ممنون اگر راهنمایی کنید ، که آیا ایرادی دارد یا خیر ؟

نه اصلا تاثیر منفی نداره هیچ تازشم اگه به امید خدا قبول بشین میتونه کمکتون کنه برای apply

ممنون از پاسختون ، ولی من شنیده بودم که اگر شرکت کنم و اگر برنده نشم و بخواهم از طریق تحصیلی اقدام کنم و پذیرش بگیرم ، در صورتی که متوجه بشند که من لاتاری شرکت کردم ، ویزای تحصیلی نمی دن ! آیا این درسته یا خیر ؟
چون این نشون می ده که من فقط برای تحصیل نمی رم و می خوام در خاک آمریکا بمونم !
نظر شما و سایر دوستان چیست ؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 12:25)Mozilla نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 19:52)Mozilla نوشته:  
ممنون از پاسختون ، ولی من شنیده بودم که اگر شرکت کنم و اگر برنده نشم و بخواهم از طریق تحصیلی اقدام کنم و پذیرش بگیرم ، در صورتی که متوجه بشند که من لاتاری شرکت کردم ، ویزای تحصیلی نمی دن ! آیا این درسته یا خیر ؟
ممنون

هیچ تاثیر منفی نداره !

لاتاری یه شانس هستش که به ادم میدن.Big Grin

باید از خداشون باشه که شما داری با ویزای تحصیلی میری.
NO امضاءTongue
تشکر کنندگان: Mozilla
(2013-10-04 ساعت 12:34)shayan-usa1993 نوشته:  
ممنون

هیچ تاثیر منفی نداره !

لاتاری یه شانس هستش که به ادم میدن.Big Grin

باید از خداشون باشه که شما داری با ویزای تحصیلی میری.

من در همین انجمن یک نوشته ای دیدم که شرایط بنده بود ولی هرچی گشتم پیدا نکردم ! سر این نیازمند یک حرف موثق هستم که شرکت کنم یا نه !
خیلی اوضام پیچیده شده !
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 11:56)shayan-usa1993 نوشته:  به عنوان سوال اخری که برای مدرک تحصیلی دارم .

زمانی که مدرک رو " دبیرستان بدون دیپلم " تیک میزنیم موقع ثبت نام ، انشاالله پس از قبولی ، مدرک "دیپلم + پیش دانشگاهی" رو ببریم ، گیر نمیدن که

شما " دبیرستان بدون دیپلم " رو توی ثبت نام زدین و حالا باید مدرک گواهی اشتغال کار رو بیارین؟

نه عزیز گیر نمیدن

تشکر کنندگان: shayan-usa1993
(2013-10-04 ساعت 12:41)Mozilla نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 12:34)shayan-usa1993 نوشته:  
من در همین انجمن یک نوشته ای دیدم که شرایط بنده بود ولی هرچی گشتم پیدا نکردم ! سر این نیازمند یک حرف موثق هستم که شرکت کنم یا نه !
خیلی اوضام پیچیده شده !
ممنون

اگه خیلی نگران هستی ، برو به این انجمن یه سر بزن و قسمت امریکا سوالت رو بپرس.

بچه هایی که برای دانشگاه های امریکا اپلای میکنن ، میتونن کمکت کنن.
NO امضاءTongue
(2013-10-04 ساعت 11:19)King Eagle نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 10:53)afsharj نوشته:  دوستان من ثبت نام کردم و اشتباها مدرک تحصیلی رو چند واحد فوق لیسانس انتخاب کردم در حالی که لیسانس دارم

اشتباه که کردب قشنگ فقط بعد از قبولی با kccمکاتبه کن شانس بیاری ازت بپذیرن و گیر ندن

همین حالا هیچی نشده حالم گرفته شد Sad
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 12:25)Mozilla نوشته:  ممنون از پاسختون ، ولی من شنیده بودم که اگر شرکت کنم و اگر برنده نشم و بخواهم از طریق تحصیلی اقدام کنم و پذیرش بگیرم ، در صورتی که متوجه بشند که من لاتاری شرکت کردم ، ویزای تحصیلی نمی دن ! آیا این درسته یا خیر ؟
ممنون

بله درست شنیدین از اونجایی که یک مقدار مشکل شما تخصصی هست به این لینک مراجعه کنین خیلی بهتر جوابتون رو گیر میارین

http://mohajersara.com/forum-17.html

(2013-10-04 ساعت 12:48)afsharj نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 11:19)King Eagle نوشته:  

همین حالا هیچی نشده حالم گرفته شد Sad

وقتی میگیم دقت کنین برای اینجور مواقعه حالا ناراحت نشو یه ایمیل بهشون بزن مشکلت رو بگو قطعا جواب قاطعی بهت میدن

(2013-10-04 ساعت 11:56)shayan-usa1993 نوشته:  به عنوان سوال اخری که برای مدرک تحصیلی دارم .

دوست من تحصیل یک چیز ثابت نیست...وقتی شما تحصیل دبیرستان یا چند واحد رو انتخاب میکنید به این معنی نیست که در همین درجه بمانید...پس از قبولی دقیق تر باید نوع مدرکتونو در فرمها مشخص کنید.
دیپلم و پیش دانشگاهی رو قبول میکنن..
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان