موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بنده ديپلم 11 ساله دبيرستان دارم ... و الآن يكسال هست كه در مقطع كارداني دانشگاه علمي كاربردي مشغول تحصيل هستم به نظر شما كدوم گرينه رو بايد انتخاب كنم؟ ممنون از راهنمايي دوستان
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-04 ساعت 12:57)mahdibashoma نوشته: (2013-10-04 ساعت 11:56)shayan-usa1993 نوشته: به عنوان سوال اخری که برای مدرک تحصیلی دارم .
زمانی که مدرک رو " دبیرستان بدون دیپلم " تیک میزنیم موقع ثبت نام ، انشاالله پس از قبولی ، مدرک "دیپلم + پیش دانشگاهی" رو ببریم ، گیر نمیدن که
شما " دبیرستان بدون دیپلم " رو توی ثبت نام زدین و حالا باید مدرک گواهی اشتغال کار رو بیارین؟
و یا همون " دیپلم و پیش دانشگاهی" رو بی درد سر قبول میکنن؟
دوست من تحصیل یک چیز ثابت نیست...وقتی شما تحصیل دبیرستان یا چند واحد رو انتخاب میکنید به این معنی نیست که در همین درجه بمانید...پس از قبولی دقیق تر باید نوع مدرکتونو در فرمها مشخص کنید.
دیپلم و پیش دانشگاهی رو قبول میکنن..
دوست عزیز اینجوری که شما میگید نه فقط تحصیل بلکه هیچ چیز ثابت نیست
این صحبتاتون امکان داره باعث سردرگمی دوستان دیگه بشه
اگه اینجوریه که منم به جای فارغ تحصیل بزنم واحد دانشگاهی مستر
اینجوری که نمیشه
خودشون گفتن آخرین مدرکی که تا این لحظه دارید....
we fight for a better life
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-04 ساعت 14:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-04 ساعت 14:23 توسط reza3035.)
(2013-10-01 ساعت 13:48)athenaa نوشته: یکی از دوستای من مدرک دیپلم 11 ساله داره... من شنیدم باید 12 سال باشه....
سوالش اینه که باید پیش دانشگاهی بگیره؟ یا راه دیگه ای هم داره؟
و اینکه تو فرم ثبتنام چی باید بزنه؟
سلام دوست عزیز ما از برندگان 2014 هستیم همسر من همین مشکل رو داشت از همین الان تا وقت دارید فکر گرفتن مدرک پیش دانشگاهی باشید هیچ راهی به جز این نیست مگر اینگه دوسال سابقه کار تو رشته ای داشته باشید که نیاز به دو سال آموزش داشته باشه ولی قطعا مدرک پیش دانشگاهی راحت تره حتما تا وقت دارید اقدام کنید که روز آخر به دردسر نیوفتید
اگر مطمئنا میتونید پیش دانشگاهی رو بگیرید بزنید High School degree
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-04 ساعت 14:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-04 ساعت 14:27 توسط reza3035.)
(2013-10-04 ساعت 13:11)King Eagle نوشته: (2013-10-04 ساعت 13:03)kourosh1978 نوشته: سلام دوستان
بنده ديپلم 11 ساله دبيرستان دارم ... و الآن يكسال هست كه در مقطع كارداني دانشگاه علمي كاربردي مشغول تحصيل هستم به نظر شما كدوم گرينه رو بايد انتخاب كنم؟ ممنون از راهنمايي دوستان
some university courses
البته لازم به ذکر طبق اطلاعات بنده اونا مدرک علمی کاربردی رو قبول ندارند نقل قول از بچه های 2014
(2013-10-04 ساعت 13:06)fairy نوشته: (2013-10-04 ساعت 12:57)mahdibashoma نوشته: (2013-10-04 ساعت 11:56)shayan-usa1993 نوشته: به عنوان سوال اخری که برای مدرک تحصیلی دارم .
زمانی که مدرک رو " دبیرستان بدون دیپلم " تیک میزنیم موقع ثبت نام ، انشاالله پس از قبولی ، مدرک "دیپلم + پیش دانشگاهی" رو ببریم ، گیر نمیدن که
شما " دبیرستان بدون دیپلم " رو توی ثبت نام زدین و حالا باید مدرک گواهی اشتغال کار رو بیارین؟
و یا همون " دیپلم و پیش دانشگاهی" رو بی درد سر قبول میکنن؟
دوست من تحصیل یک چیز ثابت نیست...وقتی شما تحصیل دبیرستان یا چند واحد رو انتخاب میکنید به این معنی نیست که در همین درجه بمانید...پس از قبولی دقیق تر باید نوع مدرکتونو در فرمها مشخص کنید.
دیپلم و پیش دانشگاهی رو قبول میکنن..
دوست عزیز اینجوری که شما میگید نه فقط تحصیل بلکه هیچ چیز ثابت نیست
این صحبتاتون امکان داره باعث سردرگمی دوستان دیگه بشه
اگه اینجوریه که منم به جای فارغ تحصیل بزنم واحد دانشگاهی مستر
اینجوری که نمیشه
خودشون گفتن آخرین مدرکی که تا این لحظه دارید....
اگر تا زمان مصاحبه مدرک پیش دانشگاهی رو میگیرید بزنید دبیرستان با اخذ مدرک
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
آخر ما نگرفتیم چیکار کنیم !
طبق گفته اساتید رده بالا ، باید دقیقا اون گزینه ای رو بزنیم که موقع ثبت نام تو اون وضع هستیم !
پس اگه الان مدرک پیش دانشگاهی ، یا مدرک کاردانی برای دیپلمه های فنی نداریم ، باید تحصیلات "دبیرستان بدون مدرک دیپلم " رو انتخاب کنیم.
اگه غیر این هستش ، راهنمایی کنید خوشحال میشم.
NO امضاء
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خسته نباشید.من الان دانشجوی کارشناسی هستم واگر امید به خدا توی لاتری برنده هم بشم بازم تا اون موقع چند واحد دیگه برام میمونه واسه همین میخوام بدونم تا چه زمانی وقت دارم منظورم اینه که تا چه موقعی میتونم صبر کنم چون مثل اینکه یه جایی خوندم کسی که برنده بشه تا قبل از 2015 باید بره حالا سوالم اینه که اون مطلب درسته یا میتونم توی سال 2015 و تا قبل از 2016 برم که تا اون موقع مدرکمو بتونم بگیرم.منظور اینکه تا قبل از شروع 2015 باید اونجا باشم یا تا آخر 2015 که میشه قبل از 2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من فوق دیپلم دارم. موقع ثبت نام یه دوستی گفت univercity deagree بزنم . اشتباه کردم آیا ؟ اگه برنده شم می تونم تو فرمی که باید پست کنم درستش کنم ؟به مشکل بر می خورم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من دیپلم 12 ساله هنرستان و یک مدرک از سازمان آموزش فنی و حرفه ای در رشته الکترونیک و دو مدرک level 2 در رابطه با تست های جوشکاری از آموزشگاههای خصوصی دارم ، حالا می بایست "مدرک دیپلم دبیرستان " یا " آموزشگاه حرفه ای" رو بزنم ؟ و همسرم فوق دیپلم داره باید کدام گزینه رو تیک کنه؟
متشکرم و برای همه دوستان مهاجر سرا آرزوی موفقیت دارم
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دیپلم 11 ساله هنرستان دارم چند واحد هم پیش دانشگاهی پاس کردم همچنین دوسال سابقه کار (بیمه) مرتبط با رشته ای که تو دو سال هنرستان خوندم دارم حالا من کدوم رو انتخاب بکنم؟
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
رتبه:
0
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
اگر کسی دیپلم 11 ساله داشته باشه سابقه کار هم که مورد تایید آمریکا هست داشته باشه توی فرم ثبت نام کدوم گزینه رو بزنه بهتره؟؟؟