موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 16:46)soli asali نوشته: (2013-10-01 ساعت 16:10)mahdiar نوشته: ببخشید شما نوشتید که گوش ها باید مشخص باشه .خانومهایی که حجاب دارند که گوشها پوشیده هست اونا چیکار کنند؟
باید بدون حجاب عکس بگیرن
مشخص بودن گوش برای خانوم ها ضروری نیست و پیدا بودن گردی صورت به طور کامل مهمه.
اگه به عکس های مورد تایید خود سایت لاتاری هم مراجعه کرده باشید، موهای یه خانمی روی گوش هاش رو کاملا پوشونده و فقط گردی صورتش مشخصه.
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING
رتبه:
11
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد عکس خانمها...بارها در تاپیکهای دیگه عنوان شده...
دوستان کشور مقصد شما کشور آزادی است..به هیچ وجه به خاطر پوشش کیسی رد نمیشه یا عکسی نقص نمیخوره..
مشخص شدن گوش رو من جایی ندیدم ..البته زمزمه ای هست که دوستان میکنن.
شما در داشتن حجاب آزاد هستید چه در هنگام ثبت نام و چه در هنگام عکسهای گرین کارتتون.این عکس اصلیتون نیست.
این عکسی که میفرستید فقط برای شناسایی شما زمان مصاحبه است.
میتونید عکس با حجاب بگیرید میتونید بدون حجاب..
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 20:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 20:46 توسط عشق رفتن.)
دوستان من همین الان تو سایت لاتاری عکسم رو چک کردم ،بهم ارور داد
گفت باید عکس 6*6 باشه
این درحالیه که خیلی از دوستان گفتن باید 5*5 باشه
اصلاح میکنم : نوشته باید 600*600 پیکسل باشد
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من پارسال رفتم به عکاس گفتم عکس به صورت 5 در 5 واسم در بیار گفت اصلا 5 در 5 نداریم 6 در 4 است که من واست درش میارم.بهش گفتم فایل دیجیتالش رو بده زیر باز نرفت گفت نمیشه باید عکس 6 در 4 بگیری اونم 6 تا.امسال از یه عکاسی دیگه عکس گرفتم برم به اونا بگم ببینم چی میگن.دوستان من می خوام1- مشخصات فنی عکس رو بدونم مثلا رزولشن چقدر باشه؟یا چند dpi باید باشه.چند در چند باشه؟5 در 5 یا 6 در 6؟؟؟؟
2-من عکس 3 در 4 دارم میشه اونو تغییر داد به 6 در 6؟البته در این صورت تصویر کشیده میشه که خب اشکال میگیره سیستم.
عکاسام که یه قالب های خاصی دارن برای خودشون.
این عکسم عجب سخت شده نمی دونم واقعا چیکار کنم.
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ،
تمام سوالاتی رو که دارید ، در سالهای گذشته بهش اشاره شده . لازم نیست که دوباره این سوالات رو مطرح بفرمایید . بیش از 5 دوره ، اطلاعات در این مورد وجود داره .
موفق باشید .
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما پارسال برنده نشدیم. میشه از همون عکسی که پارسال واسه لاتاری انداختیم استفاده کنیم؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...