موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از تمام دوستان عزیزم میخوام که محض تفریح و اینکه حالا ببینیم چی میشه از ثبت نام کردن خود و یا دیگر اشخاص خود داری کنند. این لاتاری جدیه و خواهشا باعث ضایع شدن حق اشخاصی که توانایی رفتن بعد از قبولی رو دارن نشین. یکی از دوستان ما قبول شده و برای همه اعضای خانوادش هم تونست ویزا بگیره ( 4 نفر..!!!!!!) بعدش میگفت هرچی فکر میکنم میبینم که نرم بهتره. میترسم...!!!! موقع شروع پروسه مهاجرتیش 100 بار بهش گفتم فلانی اگه هنوز تصمیم قطعی برای رفتن نداری بیخیال شو بزار 4 تا آدم دیگه که میتونن برن حقشون ضایع نشه.جالب اینجاست ایشان توسط همکارشان ثبت نام شدن. فقط صرف اینکه حالا ببینیم چی میشه.....!!!!! فکر میکرد شوخیه ...!!! بازیه....!!!! خواهشا درخواست دوستان و اشایان و فامیل رو که محض تفریح دارن این کار رو میکنن رو رد کنین....!! من این مطلب رو تو تمام موضوعات میزارم و میدونم ربطی به موضوعات نداره ولی از مدیران محترم میخوام این قضیه رو برای اعضا روشن بکنن و جا بندازن که واقعا حق بعضیها اینجوری پایمال میشه.
ممنونتون به امید موفقیت همتون هر جا که باشین ...!!!!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-02 ساعت 13:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-02 ساعت 13:52 توسط marsha.)
من برنده 2013 هستم که بهمون ویزا نرسید متاسفانه. برای عکس خانمها نیازی به بیرون بودن گوش ها نیست.مال من با روسری بود و مشکلبی پیش نیومد.فقط اگه ایشالا برنده شدید برای سفارت باید چند تا عکس 5 در 5 بفرستید که اونها باید گوش ها حتما بیرون باشه. در مورد عکس هم خیلی وسواس نشون ندید. من خودم همیشه تو خونه با موبایل میگیرم و با فتوشاپ درستش میکنم.
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول:به بابک جان شما هم تشریف اوردی خوش اومدی به امید قبولی
آره مشکلی نداره منم از همون عکس پارسالم استفاده میکنم فقط بد نیست time takenرو تغییر بدی
منم همونو آپ کردم رفت . تایم چی چی هم تغییر ندادم عکس شبیه من باشه مشکلی نیست فکر میکنم اونا هم منظورشون همینه. امسال ثبت نام ما ۲ نفر کلا ۳ دقیقه طول کشید.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
100
0 تشکر در 0 ارسال
برای دوستانی که ثبت نام نکردن هنوز یه ترجمه کلی از قسمت photo validator
1.عکس حتما باید با یک دوربین دیجیتال گرفته شده باشه یا اسکن شده باشه
2.حتما باید عکس با حالت اصلیش باشه و نباید توسط هیچ برنامه ای کشیده یا کوچیک شده باشه
3.تصویر باید شامل موها,سر,صورت,شانه و گردن به طور کامل باشه و چشم ها باز روبه دوربین و بدون حتی دقت کنید حتی لبخند(smile=لبخند ,نه خنده)
4.تصویر نباید هیچ قسمتی زیر شانه ها رو شامل باشه یعنی پایین ترین قسمت عکس باید شانه تا قفسه سینه باشه
4.تصویر نباید شامل اشیا یا افراد اضافی بشه فقط خود فرد
5.فرد باید صاف و مستقیم رو به دوربین ایستاده باشد نه خم شده یا با انحراف به چپ و راست
6.عکس باید برای ماکسیمم 6ماه پیش از ثبت نام باشه نه بیشتر ( البته برا خودش میگه من که عکس پارسال رو میفرستم مهم اینه که تغییری در صورتم ایجاد نشده)
7.سر نباید به هیچ طرفس اعم از بالا پایین راست یا چپ چرخیده باشد
8.از بالای موها تا پایین چانه باید 50تا69%کا طول عکس باشه
9.فاصله بین مرکز چشم یا همون مردمک تا پایین ترین قسمت عکس باید 56-69%عکس باشه
10.backgroundیا تصویر پشت باید ساده و روشن ترجیحا سفید باشد
11.تصویر باید واضح باشد و تمام اجزا صورت باید قابل تشخیص باشند و نباید پیکسلهای عکس مشخص باشند(تصویر نباید مربع مربعی باشد)
12.نبایداز هیچ شیئی که مانع دیده شدن چشمها میشود استفاده کرد و عینک طبی نیز نباید براق باشد(نور را منعکس کرده باشد)
13.فقط در موارد مذهبی اجازه استفاده از پوشش برای سر و موها وجود دارد نه موارد دیگر مثل سربازی و ارتش....
14.تصویر نباید خیلی شفاف باشد نه خیلی تیره کاملا نور طبیعی و شفافیت طبیعی پوست نشان داده شده باشد
15.هیچ گونه سایه ای نباید در تصویر وجود داشته باشد چه روی صورت چه روی تصویر پس زمینه
امیدوارم شفاف و جامع ترجمه کرده باشم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یک ساعت پیش رفتم عکاسی ، گفتم با این مشخصات میخوام یه عکس برام بگیری و فایلش رو بهم بدی ، گفت این مشخصاتی که میدی برای لاتاری هستش و من خودم میدونم چجوری بگیرم.
برای یه عکس ، با مشخصات لاتاری ، فقط فایلش رو توی یه CD بریزه ، 8000 تومن گرفت ، گفت شنبه بیا تحویل بگیر.
خدایا یه کمکی کن همه قبول بشیم ، حالا این یه هزینه جزیی بودش و خیلی بیشتر از این باید هزینه کرد.
NO امضاء