موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من در لاتاری 2013 برنده شدم اما به دلایلی متاسفانه ریجکت شدم سوالم اینه آیا میشه از همون عکس که قبلاً فرستادم استفاده کنم؟ ایراد نگیرن با توجه به اینکه بسیار سخت میگیرن. ممنونم
کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا باید همه شرکت کنندگان عکس را ارسال کنند؟ من یه پسر دو ماهه دارم آیا باید برای اون هم عکس تهیه کنم؟ متشکرم
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 08:33)atlantic800 نوشته: سلام دوستان
آیا باید همه شرکت کنندگان عکس را ارسال کنند؟ من یه پسر دو ماهه دارم آیا باید برای اون هم عکس تهیه کنم؟ متشکرم
حتما باید از اون هم عکس بگیرید در غیر اینصورت نمی تونید اسمش رو وارد کیس کنید و در صورت برنده شدن توی مصاحبه به شما خواهند گفت که کیس شما به دلیل اینکه اسم فرزند زیر 21 سال رو ننوشتید رد شده
این مساله خیلی خیلی مهم هست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-06 ساعت 14:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-06 ساعت 14:48 توسط mamadrs.)
2 تا سوال داشتم لطفا پاسخ دهید
رفتیم عکاسی وقتی عکسمونو داد دیدم 1524 dpi هست و سایزشم بزرگ بود. الان اگه من بخوام با فوتوشاپ تغییر بدم dpi باید روی چند باشه؟ 150 یا 300؟ کلا اگه بخوام عکس برگردونم پیش عکاس و بهش بگم تنظیمش کنه dpi بگم روی چند بزاره؟ چون خودشم زیاد اطلاع نداشت.
سوال دومم اینه که میشه از عکس پارسال برای یکی از اعضا استفاده کرد؟ چون من دیدم خیلی ها این سوال پرسیدن!
خودم اگه dpi تغییر بدم مشکلی داره ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز برای ثبت نام یکی گفت باید از عکس اسکن بگیرید و یکی گفت باید اپلود کنیم...برای اینکه عکس رو بزاریم چیکار باید بکنیم؟چجوری آپلود کنیم؟به چه طریقی؟
ایا موس رو روی عکس قرار بدیم و بکشیم بندازیم رو کادر ثبت نام حل میشه اینجور؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه 2 ماهه چطوری باید عکس گرفت؟ بچه وقتی بیداره همش داره وول می خوره...!! کسی تجربشو داره؟ راهنمایی کنید لطفاً.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
کسی که پارسال عکس داده و از پارسال تا الان میشه گفت هیچ فرقی نکرده همون عکس پارسالی را که سال قبل فرستاده بود اگر بفرسته در امسال عکسش حذف میشه؟ اینو کسی گفت ولی من فکر نمیکنم درست باشه. عکسی که خوبه و تغییر نکرده واقعا باید یکبار دیگه گرفت؟ ممنون از پاسختون
كسانى كه بر خويشتن ستمكار بوده اند [وقتى] فرشتگان جانشان را میگيرند میگويند در چه [حال] بوديد پاسخ میدهند ما در زمين از مستضعفان بوديم میگويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد پس آنان جايگاهشان دوزخ است و [دوزخ] بد سرانجامى است (۹۷) النسا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم عکس تو خونه انداختیم و درستش کردیم. تو خود سایت اصلی لاتاری یه جایی داره که عکسو چک میکنه. اونجا هم گذاشتم بهم ok داد. فقط مشکلم اینه که من خارج از کشور حجاب ندارم ولی عکسمو با روسری انداختم. وقت مصاحبه هم که صد در صد بی حجابم. گیر میدن به نظرتون؟