موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
اقا عكس بچه سه ماهه رو بايد چي كار كرد؟ اونم بايد برن عكاسي بگيرن يا احتياج به عكس نداره؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
موضوعها: 23
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 21:41)سارا63 نوشته: من و همسرم عکس تو خونه انداختیم و درستش کردیم. تو خود سایت اصلی لاتاری یه جایی داره که عکسو چک میکنه. اونجا هم گذاشتم بهم ok داد. فقط مشکلم اینه که من خارج از کشور حجاب ندارم ولی عکسمو با روسری انداختم. وقت مصاحبه هم که صد در صد بی حجابم. گیر میدن به نظرتون؟
سلام
نه مشکلی نداره به نظر من ولی بهتره چون عکستونو با حجاب گرفتین اونجام حجاب داشته باشید
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
موضوعها: 23
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 22:10)kage.omid نوشته: اقا عكس بچه سه ماهه رو بايد چي كار كرد؟ اونم بايد برن عكاسي بگيرن يا احتياج به عكس نداره؟
سلام چون لازمه عکس همه ی فرزندان گرفته بشه بله باید عکس بچتونم بدید سعی کنید یه عکس خوب ازش بگیرید و ارسال کنید.
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 22:03)ghafari88 نوشته: (2013-10-06 ساعت 20:47)Hejrat نوشته: دوستان عزیز
کسی که پارسال عکس داده و از پارسال تا الان میشه گفت هیچ فرقی نکرده همون عکس پارسالی را که سال قبل فرستاده بود اگر بفرسته در امسال عکسش حذف میشه؟ اینو کسی گفت ولی من فکر نمیکنم درست باشه. عکسی که خوبه و تغییر نکرده واقعا باید یکبار دیگه گرفت؟ ممنون از پاسختون
خیر. همچین چیزی نیست و حذف نمیشه. عکسی که پارسال گرفتید هم به نظر من ( اگر واقعاً زیاد تغییری نکردید ) می تونید استفاده کنید.
اگه کسی بعد از عکس گرفتن یه جراحی روی فک داشته باشه که مسلما چهره رو تغییر میده، بعدا مشکل ایجاد نمی کنه؟ می تونه توضیح بده که جراحی داشتم و تغییر چهره به این دلیل بوده؟
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان, آیا کسی میدونه که برای نوزاد 6 ماهه هم باید عکس گرفت یا عکس لازم نیست؟ ممنون
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 14:19)mustafa123kr نوشته: سلام دوستان, آیا کسی میدونه که برای نوزاد 6 ماهه هم باید عکس گرفت یا عکس لازم نیست؟ ممنون
بله لازمه
we fight for a better life
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عکسی که از عکاسی رو سی دی ریختیم رو وقتی میخواییم رو فرم بریزیم برای ثبت نام اگر نام فایل (فایلی که رو سی دی هست) نامی به غیر از نام اسم و فامیلی ما باشه چی؟چون من الان دیدم که عکاسی عکسی رو که تو سی دی ریخته اسم فایل عکس رو نام فامیلیم رو به اشتباهی نوشته....حالا سوالم اینه که اگر گزینه choose file در فرم ثبت نام رو بزنیم و این فایل رو انتخاب کنیم نامی که فایل عکس داره فرق داره با اسم من...ایرادی داره؟اصلا به نام فایل یا اسم فایل توجه میکنن یا فقز خود عکس؟!
ممنون میشم از افراد با تجربه راهنمایی کنن
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اسم عکس مهم نیست. فقط خود عکس مهمه.
تو هیچ کدوم از مراحل سخت نگیرید که هم فشار میاد بهتون و هم وقتی نتایج بیاد میبینید فایده نداشته این همه سخت گیری
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد