موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-13 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-30 ساعت 17:59 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک، گرد آوردن دوستان رشته مهندسی صنایع و همفکری و کمک به همدیگر برای پیدا کردن کار و به اشتراک گذاشتن تجربیات مفید است.
لطفا تجریبات خود برای کار پیدا کردن در آمریکا را اینجا بنویسید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. مدتی خبری ازم نبود چون سرم خیلی شلوغ بود و درگیر کار و ماشین و خونه و کلا جا افتادن در اینجا بودم. اپریل 2013 اومدم و ابتدای آگوست کار پیدا کردم. در صنعت نفت و گاز هیوستون مشغولم و عنوان شغلیم Project Planner/Schedule Engineer هست و در ایران هم صنایع خونده بودم. فکر میکنم الان دیگه در وضعیت مناسبی از جا افتادن هستم و نسبت به محیط تقریبا آگاهم. اگر کسی سوالی در زمینه پیدا کردن خونه و یا Planning/Scheduling در هیوستون داره در خدمتم. اگر هم کسی هست در این زمینه مشغول باشه خوشحال میشم باهاش آشنا بشم تا شاید بتونیم از تجارب هم استفاده کنیم.
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-10 ساعت 05:38)Ali DV-2013 نوشته: سلام دوستان. مدتی خبری ازم نبود چون سرم خیلی شلوغ بود و درگیر کار و ماشین و خونه و کلا جا افتادن در اینجا بودم. اپریل 2013 اومدم و ابتدای آگوست کار پیدا کردم. در صنعت نفت و گاز هیوستون مشغولم و عنوان شغلیم Project Planner/Schedule Engineer هست و در ایران هم صنایع خونده بودم. فکر میکنم الان دیگه در وضعیت مناسبی از جا افتادن هستم و نسبت به محیط تقریبا آگاهم. اگر کسی سوالی در زمینه پیدا کردن خونه و یا Planning/Scheduling در هیوستون داره در خدمتم. اگر هم کسی هست در این زمینه مشغول باشه خوشحال میشم باهاش آشنا بشم تا شاید بتونیم از تجارب هم استفاده کنیم.
سلام
با تشکر از شما اگه نرم افزاری که با ان کار میکنید را هم معرفی کنید.
از Primavera استفاده می کنید یا MSP یا نرم افزار دیگه؟
ایا در کارتون از SAP هم استفاده می کنید یا خیر ؟
سابقه کارتون در ایران هم اگر توضیح بدید ممنون میشم.
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-18 ساعت 09:08)Ali DV-2013 نوشته: (2013-12-17 ساعت 13:03)shiraz_neda نوشته: میشه بگید به چه صورت سرچ کردید؟؟ خودمون هم می تونیم سرچ کنیم ولی گفتم بپرسم که سریع تر به اون کتابها به صورت pdf دسترسی پیدا کنیم .
ممنون از راهنماییتون
سرچ کردنش چیز خاصی نیست. مثلا برای موضوع خودم سرچ ترمش مثل زیره:
Primavera P6 Oracle Based + PDF
اگر خودتون به سرچ مسلط نیستید بدید کسی که اطرافتون اینکاره است انجام بده. پیدا نکردید رشته و موضوع رو بگید من براتون پیدا میکنم میفرستم.
راستی دوستان پروژه کار ، اینجا P6 ها دیگه کلا Oracle Based هستن و دیگه SQL Based نیستن. رو SQL Based خیلی وقت نذارید.
راستش اینجا کم نیستن بچه های صنایعی که تو پروژه های نفت و گاز ایران بودن و حالا هم اینجا مشغول کارن. اکثرا هم تو Planning هستن. حالا نمی دونم شما کدوم پروژه بودین که این چنین P6 کار میکردن. اما من تو پروژه یکی از پتروشیمی های مگا الفین که بودم اصلا کنترل پروژه این چنینی ندیدم. حتی تو پروژه فجر 2 که خودم به عنوان ارزیاب جایزه تعالی رفته بودم در حد خیلی معمولی کنترل پروژه کار میکردن.
بعد من متوجه نشدم که منظور شما از وقت نگذاشتن روی P6 با دیتابیس SQL چی هست؟؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدین که من چیز جدیدی یاد بگیرم. تا جایی که من اطلاع دارم و کار کردم End User نرم افزار با Database نرم افزار کاری نداره و مسلما Interface نرم افزار برای کاربر نهایی فرقی نداره. حالا اون بک گراند چه دیتابیسی هست مهم نیست. شاید مهم ترین فرقش امکان پیوست کردن مستندات و فایل ها داخل اوراکل باشه که مهم نیست. فکرم نمی کنم که شرکت ها امکان دسترسی کاربران نرم افزار به دیتابیس رو بدن. نحوه اتصال p6 به دیتابیس هم که کار ساده ای هست و همه اینها به نظر من باعث این نمیشه که من که P6 تحت SQL کار کردم بخوام ناراحت باشم که شرکتی که میخام برم مصاحبه P6 تحت اوراکل داره. اگه میشه این موضوع رو بیشتر توضیح بدین که اگه اختلاف این قدر عمیق هست دوستانی که قراره بیان و برن تو این قسمت کار کنن چاره اندیشی کنن.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-19 ساعت 09:35)Ali DV-2013 نوشته: (2013-12-18 ساعت 22:56)IMMI نوشته: (2013-12-18 ساعت 09:08)Ali DV-2013 نوشته: (2013-12-17 ساعت 13:03)shiraz_neda نوشته: میشه بگید به چه صورت سرچ کردید؟؟ خودمون هم می تونیم سرچ کنیم ولی گفتم بپرسم که سریع تر به اون کتابها به صورت pdf دسترسی پیدا کنیم .
ممنون از راهنماییتون
سرچ کردنش چیز خاصی نیست. مثلا برای موضوع خودم سرچ ترمش مثل زیره:
Primavera P6 Oracle Based + PDF
اگر خودتون به سرچ مسلط نیستید بدید کسی که اطرافتون اینکاره است انجام بده. پیدا نکردید رشته و موضوع رو بگید من براتون پیدا میکنم میفرستم.
راستی دوستان پروژه کار ، اینجا P6 ها دیگه کلا Oracle Based هستن و دیگه SQL Based نیستن. رو SQL Based خیلی وقت نذارید.
راستش اینجا کم نیستن بچه های صنایعی که تو پروژه های نفت و گاز ایران بودن و حالا هم اینجا مشغول کارن. اکثرا هم تو Planning هستن. حالا نمی دونم شما کدوم پروژه بودین که این چنین P6 کار میکردن. اما من تو پروژه یکی از پتروشیمی های مگا الفین که بودم اصلا کنترل پروژه این چنینی ندیدم. حتی تو پروژه فجر 2 که خودم به عنوان ارزیاب جایزه تعالی رفته بودم در حد خیلی معمولی کنترل پروژه کار میکردن.
بعد من متوجه نشدم که منظور شما از وقت نگذاشتن روی P6 با دیتابیس SQL چی هست؟؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدین که من چیز جدیدی یاد بگیرم. تا جایی که من اطلاع دارم و کار کردم End User نرم افزار با Database نرم افزار کاری نداره و مسلما Interface نرم افزار برای کاربر نهایی فرقی نداره. حالا اون بک گراند چه دیتابیسی هست مهم نیست. شاید مهم ترین فرقش امکان پیوست کردن مستندات و فایل ها داخل اوراکل باشه که مهم نیست. فکرم نمی کنم که شرکت ها امکان دسترسی کاربران نرم افزار به دیتابیس رو بدن. نحوه اتصال p6 به دیتابیس هم که کار ساده ای هست و همه اینها به نظر من باعث این نمیشه که من که P6 تحت SQL کار کردم بخوام ناراحت باشم که شرکتی که میخام برم مصاحبه P6 تحت اوراکل داره. اگه میشه این موضوع رو بیشتر توضیح بدین که اگه اختلاف این قدر عمیق هست دوستانی که قراره بیان و برن تو این قسمت کار کنن چاره اندیشی کنن.
اینکه خوب خیلی ساده است دوست عزیز. از نسخه P6.7 به بعد شرکت اوراکل پریماورا رو خرید و داره P6 رو Oracle Based میده بیرون و دیگه از مایکروسافت بابت Database درخواست تجدید نسخه های SQL نمیکنه. فرقشون هم در منطق Calendar ، Import و Export هست که کلا متفاوتش کرده و من و شما خوب میدونیم منطق متفاوت Calendar همه شناوری شبکه زمانی رو عوض میکنه.
اینجا نیاز نمیبینم خیلی توضیح فنی بدم چون هم از حوصله من خارجه و هم دوستانی که رشته شون این نیست. الان هم وسط هفته است و فردا اول صبح باید برم سر کار. علت اینکه این وقت رو میذارم اینه که من فقط نکاتی که ممکنه به درد دوستان بخوره رو بازگو میکنم تا وقت روی چیزای بهتری بذارن قبل اومدن. اگر کسی به خود من این اطلاعات رو داده بود کمتر اذیت میشدم هرچند خداروشکر همه چی الان خوبه.
ممنون از توضیجاتتون. من با P6 تحت اوراکل کار نکردم. برای من قابل مقایسه نیست. اما خیلی منطقی نیست که وقتی مدیریت یک شرکت نرم افزاری تغییر می کنه منطق نرم افزار هم تغییر کنه. اونم بحث تقویم. حالا import و export که چندان مهم نیست و ذات این دو تا دیتابیس هست. اما در کل بازم فکر می کنم کسی که با ورژن SQL کار کرده باشه هیچ مشکلی با دیگر ورژن ها هم نخواهد داشت و این تغییرات خیلی مشهود نیست.
جالب هست که دارین هزینه ها رو داخل P6 مدیریت می کنید. من به شخصه کمتر جایی رو دیدم که اینجوری که میگین باشند. معمولا برای هزینه ها از نرم افزارهای جانبی ERP مثل SAP استفاده می کنند و تیم دیگری مشغول هزینه ها می شوند و Scheduler این کار رو انجام نمیده.
آقا در هر صورت موفق باشین.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من حدود یک ماه پیش interview شدم برای employment based visa.. رشته ام صنایع هست و ۴ سال هست که تو برنامه ریزی و کنترل پروژه شرکت نفت مشغولم. تا حد زیادی آشنایی به p6 دارم و با پیمانکار پروژه ها بصورت تنگاتنگ درگیر هستم. ولی بهر حال تو بخش کارفرمایی کار کردم و نه پیمانکاری... زبانم proficient هست و دارم برای PMP میخونم. امید هست تو آمریکا کار نفت و گازی مرتبط پیدا کنم؟؟؟ اگر تو LA برم چطور؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من مهندسی مکانیک جامدات دارم. میخواستم بدونم با توجه به رشته ام. کدوم ایالت جای مناسبی برام هست. با سپاس