(2013-06-28 ساعت 10:26)sirsir نوشته:(2013-06-28 ساعت 10:01)aghaghia نوشته: [quote='sirsir' pid='366196' dateline='1372396138']
دوستان گرامی سلام،
من خیلی تازه و اتفاقی با این فروم آشنا شدم و یه سئوال دارم. خانم بنده سال 2012 فرمهای شرکت در لاتاری رو پرکرده بوده و فرستاده بود. حدود 1.5-2 ماه پیش بود که خودش بهم گفت که انتخاب شدم و چک کردم و دیدم درسته. فرمهای پر شده و عکسها رو فرستادیم و الان دیگه نمیدونم چی باید بشه. باید صبر کنیم تا از جایی برای ما ایمیل یا میل بیاد که تاریخ و محل مصاحبه رو بهمون بگن؟ اگه آره از کجا؟ از KCC یا سفارت؟
و یا اینکه یه جایی (مثلا یک وبسایت) هست که باید چک کنیم تا بهمون بگن تاریخ مصاحیه کی هست.
لازم به ذکر است که ما هر دو Australian Citizen هستیم و میدونم که تنها جایی که این نوع ویزا رو تو اینجا بررسی میکنه سیدنی هست. پس جای مصاحبه رو میدونم و فقط نمیدونم کی؟
مرسی از کمکتون پیشاپیش
از 15 آگوست به بعد هر ماه یک سری کیس نامبر در Visa Bulletin کارنت میشن که شما باید اواسط هر ماه این سایت رو چک کنید، بعد از چند روز صفحه رویت قبولیتون تبدیل به صفحه دعوت به مصاحبه یا همون نامه دوم میشه. ممکنه براتون ایمیل هم بدن که برین این صفحه رو چک کنید و از زمان مصاحبه تون آگاه بشید.
در ضمن مکان مصاحبه هم در همون صفحه قبولیتون هست: post:Sydeny
اگر اینو نوشته که خب یعنی در سیدنی مصاحبه میشید اگر جایِ دیگه ای رو نوشته باید در فرم 122 قسمت 4 خودتون سیدنی رو وارد می کردین.
در ضمن اگر حدود کیس نامبرتون رو هم میزاشتین بد نبود، بهتر میشد حدود زمان مصاحبه تون رو حدس زد.
شماره کیسی که به من داده بودن اینه: 2014AS000058XX
شماره کیستون که درسته چون محل تولد رو ایران زدین، شما حوالی اسفند و فروردین نوبت مصاحبه تون میشه، اگر مثل سال قبل کیس ها رو کارنت کنند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا